icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
19. okt 2010

@kuriatko33 ja ked som bola mala, vraj som bola velmi alergicka na harmancek.. tak skus pozriet zlozenie

anjelicek26
19. okt 2010

@kuriatko33 - moze reagovat na fenikel napr. alebo harmancek, na tie niektore deti reaguju alergicky... vysypu sa... nejde o to, ci su bio... ake prichute mu davas?

babulina
19. okt 2010

@monky1 - moj mm dneska odfrcal zas na cely tyzden, nechodia nasi muzi nahodou spolu? nejako to mame zosynchronizovane tie ich nepritomnosti, a este aj chorobnost deti sa zhoduje 😀 😀 😀

anjelicek26
19. okt 2010

@monky1 - tipujem, ze to bolo vsade 😅 😅 😅 Parada, odovzdavame vam s radostou rekord v najdlhsom nekakani 😀

babulina
19. okt 2010

@chani -no za pokus nic nedam, popripade ho domastim kremom, sa bude aspon lesknut to moje zlaticko 😀

kuriatko33
19. okt 2010

@zojec no veru ten som teraz pridala to je fenikel tusim s harmancekom, žeby to mohlo byt ono 😒

bealondyn
19. okt 2010

jaaaj pisala som spravu a vypadol mi net! 😠 tak znova...
nasa krpana ma tiez suchsiu pokozku odkedy som na slovensku pouzivala johnson baby oil, po navrate som zase presla na weledu lotion ako vzdy a bum, sucha pokozka. 😖 skusim jej kupit ten johnson aj tu, ci to pomoze.
a este stale ma zelene kako, tak zajtra skocim na kliniku, co mi na to povedia. prednym mlieckom to nebude, nechavam ju vypit prsnik uplne. 😒
@monky1 tak teda drzim palce zajtra.

zojec
19. okt 2010

@kuriatko33 skus mu davat par dni len cistu vodicku a uvidis 😉

anjelicek26
19. okt 2010

@kuriatko33 - podla mna to je ono... harmancek kazdopadne alergen a silny... niektore deti na neho nereaguju vobec, ine sa silno vyhadzu... a fenikel tiez... skus ho vylucit, dat par dni len vodicku a uvidis, ci to zmizne...

anjelicek26
19. okt 2010

@zojec - 😅 😅 😅

kuriatko33
19. okt 2010

nasadim iba vodicku, tak to asi najlepšie zistim 🙂

bakatuska
19. okt 2010

@monky1 jej no super urcite sa jej ulavilo 😉 a drzte sa zajtra

kuriatko33
19. okt 2010

babulky ak to bude tým cajikom, tak vám poslem obrovske pusy

weirdo
19. okt 2010

@monky1 - iste este teraz umyvas izbu 😀

chani
19. okt 2010

@monky1 super muselo sa jej velmi ulavit 😉

bakatuska
19. okt 2010

@bealondyn mi sme mali 2 tyzdne zelene kako a dokina ze to kojene deti mavaju hlavne som mala sledovat ci nechudne a ci nema v stolici hlien alebo krv

zojec
19. okt 2010

@anjelicek26 sme najlepsie lekarky 😀
@kuriatko33 este nas nebozkavaj.. len ver, ze to bude ono.. 😉 ja uz teraz harmancek mozem, ale velmi mi nechuti.. inak pozor aj na kozmetiku kde je harmancek.. moja mama to zistila tak, ze mi urobila harmancekovy kupel.. a hotova katastrofa.. 😒

palculka
Odpoveď bola odstránená
zojec
19. okt 2010

@bealondyn uz je stolicka poskladana? normalne sa tesim na tie fotky.. 😀

bealondyn
19. okt 2010

@bakatuska no hlien ani krv tam neni, to by som uz davno isla k lekarke...ale nevazila som ju pekne dlho, len doma ale to neni ono lebo nemam speci vahu pre babatka, tak tam mi ju odvazia a uvidim. inak je pokojna, usmiata (az na ten dnesny vecer po ockovani) a urcite pribera, ved ju ledva drzim dlhsie ako 10 min, urcite uz ma cez 7kg. 😀

anjelicek26
19. okt 2010

@bakatuska - hladove stolice su tmave, kyslo pachnuce a spenene... zelene su z predneho mliecka väcsinou... a vraj ked matka je tucnu stravu tiez 😅

@zojec - no najlepsie lekarky asi nie, ale fakt to moze byt ono...

@kuriatko33 - bolo by super, keby vylucis len ten cajik a maly sa zbavi tych vyrazok. Drzim moc palce 😵

babulina
19. okt 2010

@bealondyn - my mame za sebou tri tyzdne zelenej stolice, nemas nahodou laktacnu krizu? u nas zabralo ked som sa zacala dopovat tvarohom, mliecko asi bolo tucnejsie a bolo po probleme

kuriatko33
19. okt 2010

@zojec za ako dlho to moze zmiznut,ak to je feniklom, alebo harmancekom, malý pil ten cajik včera, ako to je do kolko sa z neho vyhadze a kedy to prejde ak to je ono??

bakatuska
19. okt 2010

@kuriatko33 aj ja ked som bola mala som sa povyhadzovala z harmanceka ale potom som to prerostla a teraz uz je to v pohode

ameanda
19. okt 2010

@bealondyn
a co by mohlo znamenat ak by bol hlien v stolici?

zojec
19. okt 2010

@kuriatko33 no tak presne ti to nepoviem.. ale podla mna do tyzdna by to mohlo prejst.. ja by som po tyzdni urobila este test a dala mu este raz ten cajik.. ak sa vyhadze znova, tak je to jasne 😉

lilithka26
19. okt 2010

@ameanda je to uplne bezne pri
nadche a zahlienení 😉

anjelicek26
19. okt 2010

@ameanda - veru, znamena to len, ze dietatku zatekaju sopliky. Dieta ich nevie stravit a moze to napr. zapricinovat aj vrackanie pocas dna, plny zaludok hlienu... ono to ani nemusi byt vidno, ze ma dieta sople, staci, ked mu zatekaju... ale definitivne to vidis v plienke...

monky1
19. okt 2010

asi to dnes zabalim, vobec mi nefunguje kon - trva to celu vecnost, kym mi cosi natiahne .. ani vase foto nevidim, len teba, anjelicek ... hm, nechapem ... no smola, lebo mam relativne volno a chcela som si vas precitat ... sa divim, ze mi vobec prispevok hodi

bakatuska
19. okt 2010

@ameanda ze ma podrazdenu brusnu sliznicu