icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jarus8
19. okt 2010

baby malý je od 19:45 v postieľke, pekne okúpaný a napapaný a stále nespí. Neplače, nekričí. Po tme nahmatáva hračky čo mu visia na boku postieľky, hrá sa s nimi a niečo im stále vykladá. Musím ho ísť zobrať a skúsim uspať na prsku.
Bóóóže, ten bude ukecaný po svojom otcovi, mám sa na čo tešiť. 😀

babulina
19. okt 2010

@jarus8 - u nas tomasko sice zaspal o osmej, ale odvtedt stvrtykrat hore a tretikrat na prse, dobry zaciatok noci 😀

zojec
19. okt 2010

@babulina my sme mali vcera taky vecer ☹

bealondyn
19. okt 2010

jeeejda mne to tiez strasne blbne! 100 rokov mi to nacitava. 😠
@zojec stolicka poskladana, je super, taka mala chutna, zajtra tam vlozim krpanu a cvaknem. 😀

babule no tucne moc nejem, skor vela sladkeho, ale to som vzdy a predtym nikdy nebol problem...hmm a laktacna kriza, co ja viem? prsia furt makke ako handricky, ale mala niekedy nechce a mlieko furt strieka. a nepapa castejsie ako predtym. aj s prikrmami som uz prestala lebo jej nechutila brokolica. 😀 ale ked hovorite, ze aj vase babatka to mali par tyzdnov, tak uz ste ma ukludnili. 🙂 snad to prejde...
a skusala som aj umele dat, ze ci snad nehladuje, ale nechcela ho absolutne.

babulina
19. okt 2010

@zojec - u nas klasika tatinko vytiahne paty z domu a mama staraj sa

kuriatko33
19. okt 2010

@anjelicek26 a ako v plienke vidis sople? a ako vlastne zistim ze ich má? ja som myslela ze mu bude tiect z nosteka

babulina
19. okt 2010

@kuriatko33 - baby mysleli tie ktore prehltne 🙂 , a bud si ista ze to zbadas ten hlien je nepriehladnutelny, aspon teda u nas

bakatuska
19. okt 2010

@kuriatko33 moj maly ma teraz hlien v stolici ale to preto ze je chory a ked kasle tak pekne pocujem ako sa mu to odtrha ale potom to poprehlta no a potom to mame v plienke ale dokina povedala ze je to teraz normalne . No ako ako to uvidis proste je to sopel neviem ako presne by som to definovala 😉

babulina
19. okt 2010

@bakatuska -co vam dala na sopliky? lebo my sa trapime uz dva tyzdne, a strasne chrapci a ten kasel hruza hruza

bakatuska
19. okt 2010

@babulina najprv som davala len morsku vodu a na kasel stoptusin ale nepomahalo tak teraz mame nasivin a antibiotika

babulina
19. okt 2010

@bakatuska - hmmmmmmmmm ja striekam tiez morsku sol, a teraz som si vydrankala pamycon ale neverim ze to zasadne pomoze, a i tak ma chystala lekarka ze to potrva aj tri tyzdne, tak neviem neviem ale ja mam take tiky si odkaslat za neho alebo sa vysmrkat 😀

bakatuska
19. okt 2010

@babulina tie tiky poznam 😀 😀 😀

fatimuska
20. okt 2010

ahojte, neviem či ja som nenormálna, ale behá po nete teraz taký brutál list, z názvom VANESSA, ak ho náhodou dostanete, ani ho nečítajte a vymažte, ja som kvôli tomu do rána skoro nespala,,och jo

bzucinka2
20. okt 2010

@bakatuska to mu z vkvapky krvi zisti, ci ma v tele zapal alebo nie, moja to tak robi vzdy a zatial sme ATB nemali nastastie, ale od noveho roku by to malo byt uz povinne vybavenie, ak sa nemylim 🙂
@chani a ja som si povedala, ze vsak len odbehnem poviem a ide do vane 🙂ale vsak vycistili sme 🙂
@ameanda co??? do 9-12 sa nezmestite? srandujes? vsak my sme teraz zacali nosit velkost 3-6 🙂
@kuriatko33 ani my potnicky nemavame a pokozku ma jemnucku :-/ zbehni co ti doki povie, ci si nieco nezjedla a on sa obsypal 🙂
@puhinka gratulka k zubku 🙂 a teda mate krasnu vahu 🙂

bzucinka2
20. okt 2010

@fatimuska a o com je ten mail? 😨

fatimuska
20. okt 2010

@bzucinka2 v IP, lebo nechcem rozrušiť🙂

bealondyn
20. okt 2010

caute babule, tak mala ma teplotu 38,6 v zadocku nameranu. dostala sirupcek, tak uvidime... ☹

mojalili
20. okt 2010

@babulina AJ my mame sopliky v nosohltane, uz neviem co mu mam na to dat, davali sme LIbenar, Physiomer, MAr plus, stale pocujem, ze to tms ma a snazi sa prehltat to...Inak mu netecie z nosa, ani nekasle....dnes mame byt ockovani, doktor nam to kvoli soplikom odlozil, tak uvidime...

@jarus8 JA mam tiez tak ukecaneho chlapca doma, huba sa mu nezavre. JA SA ZBLAAAZNIM, manzel je taky, dcera je taka.....ja budem trpiet doma 😉

Tak vcera som sa snazila urobit nejaky rezim a zistila som, ze pocas dna ma pekny rezim. Vstava, napapa sa, doobedny spanok, napapa sa, pohra sa, pospinka si a od 16.30 - 17 tej sa hra do 19 tej, kupanie , jedenie a uspavanie, o 22 hod spi...proste skor ani za svet....ale zato spi do 4.15 hod a do 8smej potom.

@jarus8, tak idem robit tu babku z plienky, co mas ty.....dnes je na to dobry cas 🙂

zojec
20. okt 2010

@bealondyn z ockovania? a si merala ze sa ti zdala horuca, alebo preventivne? ja som mojej este ani raz nemerala

niga
20. okt 2010

Ahojte, vidim, ze riesite hlieny. Moj mal sopliky, ale hlieny nemal v plienke, ale vystrasil nas krvou v stolici, mal ju 3 dni, teraz nie, dr. nas poslal na gastroenterologiu, ale maju volny termin az v novembri. Vsak to nemoze byt nic vazne?

bealondyn
20. okt 2010

@zojec hej preto ze bola velmi horuca.

zojec
20. okt 2010

@niga a ako ta krv vyzerala? mne sa tiez dva krat stalo, ze som v kakanicke nasla take ako krvavu snurku... ak to uz preslo, tak to mozno nic nebolo 😉

chani
20. okt 2010

@bealondyn hadam jej teplotka rychlo prejde a uz dalsia nebude

bubina1
20. okt 2010

baby..vidim, že tu riešite sopliky..mne sa zda, že aj moja ma... treba s tým k doky, či ani nie... sopliky v plienke by mali byt ako taký zelený hlien.... už jej musim odsavat aj noštek, lebo mi potom rozpráva nosovo 🙂 ale nie je to este nejaké brut....odsavam tak 1-2x denne

takyna
20. okt 2010

Ahojte babule 🙂

@niga a určite to bola krv? , lebo ako zojec píše my sme tiež mali niečo ako krvavá šnúrka v stolici, a boli to nejaké uhlohydráty vyzrážané v stolici z mlieka, nebola to krv, tak verím, že to nebudete mať nič vážne 🙂

babule ja mám takú dilemu, 3.12 máme stužkovú mimo mesta, a ja neviem, čo robiť, či zobrať malu s nami keď kojím, a pribaliť k tomu svokru na stráženie, alebo si poodsávať mliečko do flašiek , zamraziť a nechať ich doma 🙄, bohvie či už aj snehu nebude nakydaného ☹, poradte 🙂
ozaj mliečko môže byť zamrazené iba v sklenených flaškách?, či aj v umelých?

niga
20. okt 2010

@bealondyn Ako docielis, aby ti vypila cely prsnik? Mne po chvile zacne sa odtahovat a ked dam druhy, pije. Myslim, ze aj preto ma vacsinou zelenu stolicu. A moj uplne odmieta vodu, aj caj, pije len MM.
Aku mas stolicku? Inspiruj, nas nerozhodne.

zojec
20. okt 2010

@bubina1 😀 mala ukecanica.. podla mna netreba ist k lekarke, ak tie sopliky nie su zelene, nema horucku a nekasle 😉 my sme odsavali len raz, ked sme prisli porodnice... od vtedy netreba 😉

takyna
20. okt 2010

@bealondyn prajem vám nech je teplotka rýchlo preč a nech ste spokojnučký 🙂

chani
20. okt 2010

bilancia nocneho spanku, zaspal o 20:00 a bol hore o 23:00, 2:00, 4:00, 7:00...a kedze som u nasich tak ho rano prebalila mama ja som ho nakojila, mama ho vzala a ja som zalomila a zobudil ma az moj pes ktory mi pistal pri posteli o 9:30, tak som sa vytrepkala z postele a mama ze maly pred 5 minutami zaspal...takaaaa som rada, ze ho vzala, a ze som mohla dospat. sa mi smeje ze ako je to mozne, ze sa tak pravidelne kazde tie 3 hodinky budi...no co ja viem, preco sa od ockovania rozhodol krmit aj v noci kazde 3 hodky 🙂 ze ci nie je hladny ci ho neskusim dokrmit po papani vecernom...tak jej hovorim ze asi ze nie, ked sa napapa z jedneho a druhe nechce...keby bol hladny tak sa krmi z oboch a jemu staci len jedno prsko. a ked mi na nom zaspi tak ho snad nebudem budit. tak uvidime mozno sa po 2.ockovani vrati tam kde bol pred 1. jedine ze nie...

zojec
20. okt 2010

@takyna ak ti mala pije z flase, tak si poodsvaj a nechaj svokre.. ale pred tym by som vyskusala, ci to bude fungovat, neize zo stuzkovej budes musiet utekat k babatku 😉
@niga ja malu striedam na prsnikoch dovtedy kym ich nevypije... 😉