icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
20. okt 2010

@zojec no velmi flasu nechce, iba v pripade nudze, musim v novembri veru experimentovat a nacvicit, lebo presne ako pises, nieze budeme pocas stuzkovej makat domov 🙂

niga
20. okt 2010

@zojec
@takyna Bola to krv, ukazovala som plienku aj Dr. - viem, ze nechutne, ale co som mala robit. Najskor to boli akoby cervene palicky, neskor jasne flaky. Ale nema teplotu, Dr. ho pocuval, je zdravy, este tak 2x denne mu odsavam sopliky, uzival aj Ambrobene na kasel - neviem z coho to mohlo byt. Ale asi pojdem na to gastroenter. vysetrenie - pre pokoj, len dufam, ze nebudu robit bolestive vysetrenia.

niga
20. okt 2010

@chani Aj my sme uz mali super rezim a tiez ma uz dvakrat sokoval krmenim o 23,00, ale potom spal do 4,00 a potom uz bol hore o 7,00, dnes dokonca o 8,00. Vsak pri dospani je vsetko krajsie? 😉

niga
20. okt 2010

@zojec Musim to aj ja tak vyskusat, ale ked ja ich mam potom take makke, ze sa to mlademu panovi nepaci.

takyna
20. okt 2010

@niga tak potom neviem, mozno je to fakt s prechladnutia, alebo silnejsie potlacit, ale snad takym malym detickam nebudu nic bolestive robit,

niga
20. okt 2010

@takyna Ani moj nechce flasu, len sa s nou hra, ale ked bol donuteny pit zmrazene mlieko, tak mu to od hladu islo super. Myslim, ze pokojnejsia by si bola, keby si ho nechala doma, tam aj on bude mat svoje zname prostredie. Prijemnu zabavu!

takyna
20. okt 2010

@niga dakujem 🙂 , pri jednej dievke som uz stara, pri druhej omladzujem 😉 🙂

chani
20. okt 2010

@takyna ja ked som musela odist z domu, tak som maleho nechala zo svokrou a odsatym mliecko zamrazenym v sackoch, ale tak on nema problem sa po flaske zase prisat normalne a stalo sa to len 2x...keby sme museli ist takto, tak ho necham doma so svokrou pravdepodobne, ale je to vec nazoru, a toho ake je babatko. ak je to takto vynimocne a drobec vie pit z flasky alebo je ochotny papat aj inym sposobom ako z prska, tak sa nic hrozne podla mna nedeje. horsie by bolo robit to kazdu chvilu 😀

niga
20. okt 2010

@anjelicek26 Ked mne sa vobec nezda chudy, stehna ma riadne, brady 2-3, ved pozri foto v albume, nemyslim, ze by sa k spagete priblizoval 🙂
Ja mam 168cm, 55kg - ziadna modelka, ale som s tym spokojna. Ja som pribrala 12kg, po porode mi to islo neuveritelne dole - staranie sa o maleho mi staci, predtym som bola zvyknuta vsade chodit autom, a teraz je telo v soku z tolkeho pohybu. A od porodu pouzivam stahovacie poporodne nohavicky, odporucam, su dobre aj na previsajucu kozu na bruchu, aj spevnuju chrbat.

mici111
20. okt 2010

@bealondyn no to uz bolo po odratani tych 0,5 v zadocku..noc zla..mala teplotu 39 a teraz sa jej stale drzi vyse 38,3..aj som dala cipok, ale je stale mrzuta...ani papat mi nechcela..

chani
20. okt 2010

@niga ani nehovooooor, tak mi je dobre 🙂 raz za cas to tak dobre padne 🙂

monky1
20. okt 2010

dievcata, mam otazku - hlavne na tie, ktorym PLNE KOJENE a neprikrmovane deticky nekakaju viac dni - DAVATE IM AJ VODICKU AL. CAJIK? ci su len plne kojene bez akychkolvek tekutin??

chani
20. okt 2010

@niga a kde si kupovala tie stahujuce nohavicky?

niga
20. okt 2010

@takyna Aspon mas moznost porovnavat. A udrziva ta to stale mladou. Ja budem mojmu sediet na stuzkovej ako 50-rocna, ziadna mladica.

niga
20. okt 2010

@chani http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID... z tejto stranky som si ich objednala

niga
20. okt 2010

@monky1 ja som davala len v lete, teraz odmieta vodu, aj caj, takze pije len MM

chani
20. okt 2010

@puhinka vitaj spat 🙂

zojec
20. okt 2010

@monky1 ja nedavam absolutne nic.. pokusy boli, ale mala flasu nechce ani vidiet, a cika dostatocne, takze mliecko zatial staci 😉
@niga no ja tiez uz budem mat 50 za sebou na stuzkovej 😀

takyna
20. okt 2010

@chani a to v akých sáškoch? , môže ostať aj v plastových flaškách či nie?

takyna
20. okt 2010

@monky1 ja osobne nič nedávam malej, iba moje mlieko

zojec
20. okt 2010

@niga inak ja som si skusala asi 10 druhov stahujucich nohaviciek, ale stale mi to robilo zarezy na zadku.. ked som skusila take do pol stehien, tak v kabinke boli super, ale ked som ich doma zalozila pod nohavice otras, nohy ako safalatky.. :( som ich isla vratit na druhy den.. takze som bez stahovacich gatusi ☹ a na brucho by sa mi veru zisli...

takyna
20. okt 2010

@zojec ja 55 😀 myslim na druhej stuzkovej ak sa dozijem

zojec
20. okt 2010

@takyna su take specialne vrecka na uskladnenie mliecka v mraznicke.. ja ich mam u UK, ale neodsvam, lebo nemam co, kedze je mala na mne nalepena v kuse.. vyzera to tatko nejak: http://www.amazon.com/Medela-CSF-Breastmilk-Bag... ale mozes uskladnit, napr. vo flasticke od vyzivy... v skle je vraj lepsie.. ale da sa aj v umelej.. napr. avent ma take nadobky na zatvaranie z umelej hmoty

hori
20. okt 2010

@monky1 iba kojenie, ine nic. caj som skusala davat v lete pri horucavach, ale to sme vtedy mali velky problem s tym grckanim a od caju to bolo este horsie, tak som rychlo prestala. podal mna... tekutiny by som davala navyse iba pri horucke, inak nie.

chani
20. okt 2010

@takyna ja som najskor mrazila v tych avent plastovych odkladacich, ale tie som mala len 2, ale potom som v lekarni kupila sacky na mrazenie odsateho mliecka od Medely, do jedneho sa zmesti zhruba 130-140 ml mliecka a dobre sa to v mrazaku skladuje

hori
20. okt 2010

babenky, idem pochvalit moju malu... tak dnes v noci boli pekne intervaly... 21:00 - 5:00 - 8:00, no nie je to fajne? 🙂
Toto sa jej naposledy stalo pred mesiacom... mohlo by to mat castejsiu tendenciu... no aby som naraz nechcela prilis... 😉

takyna
20. okt 2010

@chani fajn , skúsim kúpiť tie sáčky, ešte raz vám ďakujem za poradenie 🙂

chani
20. okt 2010

@hori super, pekne pospinkala 🙂

chani
20. okt 2010

@takyna rado sa stalo 😀

takyna
20. okt 2010

babule my sme spali od 22.OO do 2 30, potom do 7.OO a potom do 8. 45 🙂