Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
jaj, asi som to napisala ako truhlik, hehe .... islo mi o to, ci ste nespozorovali, ze po vodicke al. caji deturence lepsie kakaju ... teda tie deticky, kt. zvyknu viac dni nekakat - piju len MM??? ci aj nejaku vodu - caj
lebo ja ked som v pond. spomenula dokt., ze Ela uz skoro dva tyzdne nekakala, poradila mi davat pred kazdym kojenim lyzicku prevarenej vody - dala som jej raz a do pol hodky bola na 5x pokakana ... a teraz robim prieskum, ci je to nahoda, al. ci ste to tiez niekt. nespozorovali .... asi som to rano zle sformulovala 😀 ... uz mi asi nepali, ved uz som doma od sept. 2006 😀 😀 😀
a k tej vcerajsej "kôpke" 😀 ..... @weirdo steny som neumyvala 😀 😀 😀 ... ani plachty neprala, dokonca ani bodynko, hehe ...... nebolo to nic strasne, lebo som to vymakla - rozbalila som ju este suchu a kakat zacala az potom ... boli sme s hankou pripravene, len som necakala, ze toho bude taaaaaak vela - 3 plienky a milion utierok 😀
no, tak ja idem zase k hrncom, uz si veselo vyvaram a vytesujem sa ako malá, foto bude, slubujem, len este stale to nie je komplet - snad vo stvrtok
a dnes robim take cosi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14991
a piste, som zvedava 😉
mnam, žemlovku milujeeeem 🙂 no nám sa odišlo v rúre vyhrievacie teleso, a že oprava 80€ 😠 tak zatial môžem len slintať 😉
dala som malej rano o pol deviatej cipok a odvtedy jej zasa stupla teplota..uz ma 38 v ritke ☹ viem, ze je to len zvysena, ale po ockovani nema byt teplota len v noci???
@bakatuska ten posl. komentar je tam moj, len ja som to chcela napisat k niecomu podobnemu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10279 --- toto som robila a super vynikos 😵 😵 😵
@riska hanka je doma chora, ale posl. dni ju vodil mm, bolo to lepsie, ale chudatko vstavala o 5.30 a pred 6h uz isli z domu - do zbernej triedy .... je mi jej luto, ked ju musim budit tak skoro
ale co sa mi v pond. stalo - isli sme sa do skolky odfotit a ked sme prech. do 3. pavilonu, zdravili sme nejakej pani ucitelke, hanka na cele usta - dobry deeeeen a jej reakcia - ahooooj, jej, teba poznam, ty si taka zlata, mamicka, mate uzasnu dcerku, minule sa so mnou taaaak kraaaaasne rozpravala - fakt, velmi mudre dievcatko
...ani vam nepisem, aka som bola natesena z takej pochvaly.... nakoniec mi hanka povedala, ze je to ucitelka so zbernej triedy, kde je hanka od 6h do 7h
baby ked davate babatku odsate mliecko,tak aku davku...?
moze byt kedykolvek... no monky.. super, tesim sa, ze davas inspiracie .. ja dnes varim paradajkovu polievku a hribovo zeleninove rizoto na vine 😉
ja ako kedy odsajem/vcera dokonca 310/ale z oboch prsnikov....a malemu davam 150-180
@xen21 - to mas teda riadne vela mliecka 😎 Max pije 150-170 ml priamo z prska
@monky1 😀 😀 😀 zajtra alebo pozajtra, ked dojeme dnesne zapekane cestoviny bude makos guba!!!! 😀 😀 😀 Dikes za tip!!!
jednoducha obdoba makos guby... nakrajate odstáte rohliky na kocky, zalejete medovm mliekom kým sa rohlíky nenasaju... zvysok mlieka odlejete a posypete makom zmiešaným s cukrom...
@mojalili - tak to je dobreeee 😅 😅 😅 😅
no utekam do poradne....drzte palec 😖
@zojec - dnes prisla prave, som z nej cela napichana 😵 . Farba presne vo farbe Manducy, co mame a spracovanie eno nuno. Necakala som, ze to aspon na pochyt a na pokukanie bude taka kvalitka 🙂 . Uz sa tesim na oskusanie ... 😉
Ej, cipos bude? Ja take vobec nejem, mala je dost hakliva na brusko ... a Barborka bude po rizote dobre buvat 😀
@monky1 - drz sa na poradni!
Ozaj, mozme mak? Nerobi to zle na brusko? Nie nase samozrejme 😀

@monky1 - my sice uz na obed davame prikrm, ale aj tak pit pije len MM... on z flase ani za svet 😝
@takyna - pekne ste spinkali 🙂
@hori - aj teba mala nechala vyspinkat 🙂
No a k uskladnovaniu mlieka, tie sacky su super... ale treba davat bacha, ze MM treba po troch mesiacoch spotrebovat alebo vyhodit z mrazaku... takze urcite na to pisat, ze kedy ste to odsali... ja teda nemrazim nic, poctivo vylievam... ak bude neskor treba do prikrmov, tak bud moje priamo "cerstve", alebo UM... zatial sa mi da pekne vzdy odsat..