icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
20. okt 2010

@weirdo 😀 😀 super, a ktoru si nakoniec vzala? deluxe? mak je v pohode...ale ja velmi nelubim, aspon memisim riesit 🙂normalne som sa spotila z tej polievky.. som tam rozmixvala celu chili papricku

majjka0806
20. okt 2010

@weirdo ahoj ma mak normalne jem....a malemu nic z neho nebolo....

weirdo
20. okt 2010

@zojec - ano ano, tu Deluxe. Sice som myslela, ze je najteplejsia, ale to je asi ta zimna. Tato je podla popisu aj funkcna, odvetrava pot a neprefuka dnu ... a je tam fleese, takze zatepli ako ma. Krasna krasna, este nech to funguje 😀
@majjka0806 - ahoj, dakujem, skusim, ako pisem, moja mala je nachylna na hocico 😒

riska
20. okt 2010

@mojalili 😀 😀 ved 4 roky hore-dole 😀 😉

zojec
20. okt 2010

@weirdo tak drzim palceky 😉 neboj budes urcite spokojna.. ani nebudes chciet kocik vytiahnut 😉

bealondyn
20. okt 2010

caute zienky, dakujem, ze na nas myslite, uz je malej lepsie...rano o 7 som jej dala paralenovy sirupcek, to bola ta teplota 38,6 potom sme pospinkali od 9- 11.30 a kleslo to na 37,6. takze fajn...ani neni umrncana, usmieva sa, pohodicka, len je horuca. 😒 akurat som jej dala znova po 6 hodinach a spinka.
@mici111 chuda Sarinka, nasa noc bola prekvapivo celkom ok aj s teplotou, snad cipok zaberie, aj nam povedali, ze do 48 hodin moze mat tu reakciu. ☹
@zojec a ostatne babule, pripajam foto malej v novej stolicke, je chutna, skoda, ze tam este nemoze sediet. ale nejaky ten 1 mesiac vydrzi. a najnovsia zabavka namiesto telky:

zojec
20. okt 2010

@bealondyn jaaaaaaaaaj aka je paradna 😉 sa na nu uz velmi tesim.. mala zlatucka.. moja sa tak kuka rada do zrkadla 😉 tie vankusiky nie su z igelitu, vsak? klasicka latka je to.. uz si nepamatam co som citala, ale tak sa mi zda, ze tak pisali

bealondyn
20. okt 2010

@zojec hej je to latka 🙂 ale vies co je na figu?? ze ta drevena cast, co jej ide okolo bruska aby nespadla, sa neda otvorit! proste tam musis dieta nasukat zhora, teraz sa mi uz zapierala nozkami, tak to bola sranda a co potom ked bude vacsia? a ked bude mat velky pupok, tak sa tam nevojde. 😀

zojec
20. okt 2010

@bealondyn hm... ja som ani nevidela taku co sa otvara... ale napad by to bol dobry 😀 snad to dajak zvladneme 😉 a bruska neboj, ked zacnu behat, tak im hned opadnu.. 😉

bealondyn
20. okt 2010

@niga no mne sa tiez mala zacne po chvilke odtahovat z prsnika, ale som zistila, ze to si vzdy len potrebuje odgrgnut a potom pokracuje v pohode na tom istom. niekedy ked nechce, tak staci par minut pockat a potom sa zace pricucne. 😉 a az ked si stlacim prsnik maximalne a ledva ledva nieco vytecie a je to huste biele, tak potom davam na druhy. a tiez vobec nepije caje ani vodu, len MM.

bealondyn
20. okt 2010

@zojec nie? ja som myslela, ze sa to bude dat otvorit, aby sa tam babo lahko posadilo, hmmm niekde som to tak musela vidiet, uz sa nepamatam. ale ved je super aj tak, tesim sa a este stale bola so zlavou. 😉

inak baby co kojite a deturencom idu zubky, nekusu vas tymi bezzubymi dasienkami do bradaviek?? lebo Isabellka to dnes urobila 3x! ona aj normalne vsetko co jej preleti popod nos kuse ako vlca a dnes pocas papania sa zakusla a mykala zo strany na stranu, no bolest paradna. 😲 nechcem si predstavit, co bude robit, ked tam uz bude mat zubky. 🤐

chani
20. okt 2010

@weirdo ja uz neodsavam zhruba mesiac a pol, nie je to take neznesitelne ako to byvalo, uz sa tak velmi nenalievaju

mojalili
20. okt 2010

@bealondyn aj Danko ma silejsie kuse dasienkami do bradaviek, boli ma to ako ďas.... a k tej stolicke, je to od HAUCK stolicka???
No Danko zacina plakat, je po ockovani..

@jarus8 pripajam nasko plienkacika 🙂

chani
20. okt 2010

@bealondyn nasmu Petkovi zatial zubky nejdu a aj napriek tomu posledne 3-4 dni zakusuje bradavku a vrti hlavickou...je to riadna supa...vzdy mu ju vtedy vyberiem a vydam taky neprijemny zvuk...mozno mu dojde casom ze to nie je dobre..jedine ze by nie

takyna
20. okt 2010

@mojalili tak pamperska už dorazila do schránky aj tu na Stred Slovenka 🙂
Ja som tiež jedla mak aj jem, a malá mi je spavá z neho inak v pohode, 🙂 teraz som zdusila tresku tak som zvedava čo to spravi, ale mala som strasnu chut ☹ 🙂
boli sme sa vonku po prechádzať a celkom je fajn na to , že končí október až na ten studený vetor 🙂
babule od kedy sa môže pomaly dávať do polohy sedavej bábo?

takyna
20. okt 2010

@mojalili krásny plienkáčik 🙂 a čo pomáha trošku?

bealondyn
20. okt 2010

@mojalili krasny plienkacik a tusim sa Dankovi lubi 😉
stolicka neni hauck, ale mothercare ich vlastna znacka, asi sa snazili napodobnit hauck aj stokke. 😀
tato:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Adjust-Wit...
a hauck:
http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-ALPHA-GROW-ME-HIGHC...
a stokke:
http://www.mothercare.com/Stokke-Tripp-Trapp-Hi...

bealondyn
20. okt 2010

a hlasim, ze horucka uz je fuc, tesim sa. 🙂

zojec
20. okt 2010

kupony dorazili aj k nam.. 🙂 si pamperskaci dobre kupuju mamicky .. ..
@bealondyn som zvedava za kolko sa vydrazi ta hauck stolicka.. 😉 a za tu stokke fakt nevedia co pytat.. to je katastrofa dat za znacku 100libier.. :(

fatimuska
20. okt 2010

plienku a kupóny sme dostali asi pred 2 týždňami🙂 teraz je výborná akcia na sleep and play v metre 6.66

kuriatko33
20. okt 2010

ahojte,boli sme u doktorki je to alergia ☹ asi na kozmetiku,takže weleda ide do koša 😠

kuriatko33
20. okt 2010

@takyna ja od porucam az ked si sadne sam, co este potrva 😉

bealondyn
20. okt 2010

@zojec no k tej stokke este treba dokupit par veci, aby tam babo mohlo sediet, takze to vyjde na 200 libier! katastrofa... 😠

mojalili
20. okt 2010

@bealondyn ja chcem kupit tu Hauck, http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/29180 mam vyhliadnutu v BA, dokonca maju zlavu, stolicka so sedakom .

@takyna Dostali sme pochvalu od doktora za plienkacika, ze je to super, maly sa s nim hra a nadava mu, snad si zvykne nan 🙂 Teraz objavil sposob hry "KDE JE DANKO?" Da si plienku na oci a ked sa pytam kde je Danko, tak ju da dolu a taky usmev MOny LIsy velky 🙂

No ockovali nas, zatial len teplotka mierne stupa, ale nie je nevrly, tak uvdim, ako bude.,MInule sme mali 38,5 teplotu.

zojec
20. okt 2010

@mojalili to je tiez dobra cena 😉

majjka0806
20. okt 2010

@chani ahoj, s tym kusanim bradaviek a potom trhnutim hlavickou...to poznam...a boli to ako svina 🙂
Ale ja mam najnovsie od pondelka modrinu na brade....sme sa v nedelu hrali a drel mi bradu a nakoniec mi ako mi drel spodnými dasienkami...mi ostala riadna modrina... 😀 😀
😀 Sa smejeme, ze ma 4 mesiace a uz mam od neho modrinu 😝

bealondyn
20. okt 2010

@mojalili super cena 🙂 a snad Dankovi nevystupi teplota ako minule.

bzucinka2
20. okt 2010

@fatimuska dakujem ani som to neslaradsej citat ☹

xen21
20. okt 2010

no,ale to nemam vzdy tolko...dneska som ledva 160....

anjelicek26
20. okt 2010

@xen21 - vsak jasne, ze to kolise... ja odsavam z jednoho 125-200 ml, teda ked musim... ale nastastie sa to posledne tyzdne ustalilo... inak som si pripadala ako dojka par krat denne tolko vylievat 😝