icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
20. okt 2010

@mojalili - uzasny je 😵 Boze baby ja mam pocit, ze sa ani na toho plienkacika nezmozem 😖

fatimuska
20. okt 2010

tak toto sa môže stať len mne, tak dám inzerát, a že sa pomýlim v t.č.???????? a ľudia vyzváňajú, ale nie mne🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zojec
20. okt 2010

@fatimuska 😀 😀 super.. 🙂

monky1
20. okt 2010

@kuriatko33 alergia??? ☹
Ela ma zase plesen na lytku - nechapem, kde k tomu prisla - si pripadam ako matka co sa nestara 🙄 , ked take male babo ma plesen ... ale zase tesim sa, ze to nie je atop. ekzem, lebo ma tam taky strasne suchy olupujuci sa fliacik 😢 😢 ...tak natierame mastickou a cakam na zazrak 😒
@mojalili jeeeeeeeeeeeej 😵 😵 😵
@fatimuska to sa ti teda podarilo 😀 😀 😀
@bealondyn aka je zlatucka 😵 😵 😵 ... a krasne sedka, normalne ziram, lebo ja moju este nedavam takto do sedu - nam to vsetci lekari pri Hanke zakazovali 🙂

fatimuska
20. okt 2010

no ale záujemca bol vytrvalý🙂))

riska
20. okt 2010

babyyy, ja mam za sebou prehliadku po šestonedelí 😀 😀 😀

anjelicek26
20. okt 2010

@riska - sikulka, ja este stale nie, az v decembri 😖

mojalili
20. okt 2010

@riska ja som tiez sla tak neskoro na prehliadku, az som sa hanbila 😀
@monky1 Aj mne bolo este zakazane davat ho do sedu, i ked ho vytahujem ruckami do sedu,aby sme posilnovali krcne svaly (ide mu to).

Kocky, dnes sme boli u pediatra po tyzdni, takze DANKO pribera tyzdenn 270g 🙂 PApkac jeden 😉

zojec
20. okt 2010

@monky1 co plesen? ktovie ci to aj moja nema.. :( tiez ma suche fliacky na nozkach od kolienok dole.. :( v utorok ideme do poradne........ vy ste boli dnes aj ockovat? a co ti na to dali?

riska
20. okt 2010

@anjelicek26, fakt? a ja že som už v téme posledná 😝

baby, a ako zistím, že už bábo môže sedieť? akože blbá otázka, ale fakt neviem....či ked ukonči 6. mesiac môže sedieť s oporou?

bealondyn
20. okt 2010

@monky1 no ona by najradsej uz sedela, je dost silna, ale ja ju nedavam. to len pozovala chvilocku s novou stolickou pre tety na koniku. 😀 ale casto je v tej vibracnej stolicke v takom polosede, snad je to ok. 😕 co narobim, ked ona sa jeduje poleziacky. 😠
a plesen? to som ani nevedela, ze mozu mat deturence, chudatko Elinka, tak nech jej rychlo zmizne a uz sa nevrati! 😉

bealondyn
20. okt 2010

v pondelok uz bude mat 20 tyzdnov, to uz aj coskoro bude sediet, ci nie?? hlavne, ze sa este ani nepretaca, potvorka jedna. 😀

bzucinka2
20. okt 2010

@monky1 teraz ked pises , je to pravda, mne maly zvykol kakat raz za 2-3 dni a to sa uz druhy den hneval a bol nervozny z nekakania a teraz mu dam obcas cajik, sice nevypije za den vela tak 30 ml, ale kaka mi kazdy den niekedy aj 2x a akurat som mm vravela ci to nieje tym cajikom, tak asi ano 🙂
@weirdo ja som uz mak jedla a nic sa nestalo :
mojalili parada 😀 😀 😀

anjelicek26
20. okt 2010

@bealondyn - deti sedia az ked sa samostatne posadia...je to prechod stvornozkovania... to byva v 8 mesiacoch... v 6 mesiacoch su schopne chvilu posediet, ked ich posadis ty - teda udrzia rovnovahu - ale neni to vhodne ich dlho nechavat sediet... Saska zacala samostatne sediet ako 8,5 mesacna.

bzucinka2
20. okt 2010

@bealondyn aj my mame taku zabavku 🙂
inak vy nemate co cely den robit, vsak mam problem vas precitat 😀

@mojalili krasny plienkacik 🙂

monky1
20. okt 2010

no plesen - fuj!!! des!!!! dostala na to krem Imazol, vecer sme potreli, uvidime, ci bude zaberat
@zojec - nemyslim si, ze to ma Barborka - toto je taky hnusny flak - priemer 2.5 cm a strasne drsny - ako keby tam mala kožu na koži - ja milimeter je to hrube 😨
@mojalili - tak to kraaaaaasne priberaaa, veruze papkac 😉 u nas ziadna slava - vyrastla sice 4 cm, ale vela nepribrala - vazi 6300g
zato ked ju isli ockovat, ako keby to tusila a 3x sa pretocila na brusko - dokt. ju pochvalila, ze krasne jej to ide, ze to berie ako pokus o utek 😀 pytala sa, ci uz drzi hracky, tak dalsia pochvala, ze super napreduje - psychomotoricky vyvin na jednotku 😀
pocas ockovania plakala statocne a zase som jej musela drzat nozicky ☹

@bealondyn uz som sa chcela zlaknut 😀 ... a k tomu sedeniu, pretacaniu sa a lozeniu - raz mi jedna pani vravela, ze by to vraj by malo ist v tomto poradi - pretaca sa, LOZI A AZ TAK SEDI, lebo pri lozeni si spevnuje vsetky svaly - ruky, nohy, brucho ... ale ci je to aj fakt pravda, to neviem, negooglila som ..... ale v reale to pravda nie je - kazde dieta najprv sedi a tak lozi, alebo rovno chodi 😉

monky1
20. okt 2010

@bzucinka2 my nevypekame take krasne torty, takze mame casu a casu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bzucinka2
20. okt 2010

monky a skade nabrala plesen chudatko ☹ ale este ze to nie je nic vaznejsie, radsej plesen co sa prelieci ako nieco vaznejsie 🙂
ja som dnes zacala chystat muzikovi na oslavu tortu a zakusok 😉 tak sa tesim, ci sa mi torticka vydari 🙂

monky1
20. okt 2010

neviem, co robit s Elou - zaspala krasne - zial len na 10 minut, spustila plac az hroza, tak som ju prelozila na postel (nech nezobudi Hanku) a teraz lezi na posteli s Husovskym a Koščovou, spievaju jej Uspavanky a ona si pri tom chyta mandle rukami, lebo az do obyvacky ju pocujem 😀 😀 😀 😀
...ale hlavne ze je ticho 😀

anjelicek26
20. okt 2010

@monky1 - Saska sla teda podla tabulky v tomto 😅 v 4 mesiacoch otacanie v 6 mesiacoch presne plazenie v 7 mesiacoch statie a chodenie okolo nabytku (a padanie dozadu na hlavu ako klada, kedze nevedela sediet), v 8 mesiacoch stvornozkovanie a az toho sedenie... dovtedy to pre toho certika nebolo zaujimave... 4 dni pred prvymi narodkami sa pustila chodit... kazde dieta je ine...

monky1
20. okt 2010

@anjelicek26 tak asi ta pani mala pravdu 🙂 .... lebo pride mi to logicke, len nepoznam dietatko, na ktore to plati ... teda uz ano 😉

anjelicek26
20. okt 2010

@monky1 - Saska sa nedokazala sekundu sustredene hrat, jej sedenie bolo na nic... ona sa vsade plazila, stvornozkovala, alebo sa proste postavila a isla tam... chodit okolo nabytku zacala strasne skoro... to mala 63 cm, to ako keby sa Max teraz postavil a zacal chodit hihi... teda to sa este drzala, ale aj tak... sikulka mala...

Inak baby my zajtra letime, uz balim...bojim bojim... je toho strasne moc, co musime zobrat... lebo je zima... mikiny, bundy, strasne miesta to zabera... ja netusim, kde sa zbalim ja, kedze detskych veci je uz plna taska 🙄

bzucinka2
20. okt 2010

@monky1 moj prvy sedel a potom naraz zacal chodit aj lozit 🙂

monky1
20. okt 2010

@anjelicek26 hm, Hanka zase vobec nelozila - ona sa len posuvala na zadku - bola uzasna v tomto - po styroch vobec
a sediet zacala tiez dost neskoro - potom rovno na nohy a chodit - aj to mala az 14 mesiacv, ked zacala .... ona bola celkovo take babo, ze kde sme ju dali, tam sme ju nasli - verim, ze keby sme pred nu rozprestreli kvietkovanu satku, dokazala by sa na nu aj 2 hodiny pozerat 😀 😀 😀 😀

chani
20. okt 2010

@majjka0806 dava mamke najavo, ze ked to nejde po dobrom tak to pojde po zlom 🙂 hih

chani
20. okt 2010

@anjelicek26 ahoj dnes mi volali z miestneho uradu v petrzke, ze najblizsie uvitanie do zivota bude 6.11., a ze keby sa cokolvek zmenilo ze by sme nemohli prist, tak mame volat na cislo 02/6828 6804, ak by si tam chcela zavolat a popytat sa

zojec
20. okt 2010

@monky1 no moja to ma tiez dost drsne... a inak ak ti na to dali imazol.. to davaju aj na ritku zaparenu.. 🙂 sa neboj ze si hrozna matka.. myslim, ze to ma veeela deticiek.. a asi aj nasa.. :( ved uvidim v utorok, zatial jej to natieram sudokremom, tiez obsahuje zinok.. a celkom to pomaha...

babulina
20. okt 2010

caute, mne uz sibe doma, sme uz treti tyzden zavreti mala uz je nervna, dochadza mi inspiracia na zabavu, poradte co robite so starsimi detvakmi???
inak aj nasa ninka sa v 3.5mes pretocila, 8mes lozit zacala,9mes si sadla, 10mes stvrnozkovala a az v 15mes zacala chodit

weirdo
20. okt 2010

@monky1 - chuda, tak nech sa to co najskor vylieci 😉

ameanda
20. okt 2010

@riska
aj mne to dnes prislo 🙂