Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn
akoby si pisala o Matuskovi s tym kusanim 🙂
a este aj odtrhanim sa od prsnika
ja zacinam mat s nim problem, ci vobec chce papat, lebo pocuca minutku dve a potom krici, place...
potom tak o polhodinu si da zase max minutku a ak mu davam viac, tak sa len certime
zacinam riesti, co nerobim spravne, ci mu nieco nie je, lebo inac saje odusu rucicku, potom si ju celu vopcha do ust, natiahne ho a grcka ☹
@monky1 ani mi nehovor s tymi pocitmi sme rovnako na tom ☹ ak to je z weledy, tak som hotova, lebo som ju pouzivala 4 mesiace a vobec som si to nevsimla, som to pripisovala potnickom, ale na prehliadkach mi doki nic nepovedala ☹ chuda moje male az mu to takto prepuklo, sme natierali dnes borzinkovim ole´jom, tak si capal s rucickami, že sme mali celý prebalovaci od toho 😉
babi mate skusenost s biodermou??? neviem, ak sa z toho dostaneme co pouzivat, lebo seba med nechcem, nemali sme dobru reakciu na mydlo
@kuriatko33 - my iba biodermu pouzivame, mame aj abc sadu aj atoderm, s obomi som spokojna
inak vcera sme sa bavili o atopickom ekzeme a rano som malemu nasla v laktovej jamke lozisko, ma porazi, v piatok frcim rovno lekarke 😔
@anjelicek26 drzim palčeky nech to zvladnete, veru mas toho dost 😖
@bzucinka2 ,ďakujém...no a stými vecičkami sme na tom podobne...len my 74 už neoblečeme,len ledva ledva a 80 je nám akurát 🙂
juj baby.no vy tu riešute problémy teda...ja som Igorka ešte namala chorého klop-klop-klop,ani soplíky,ani krv...och...no držkám vám päste.aby bolo všetko ok
a vidím,že aj o režime je reč troška,tak ja som Igorkovi ani nemusela,on si ho vytvoril sám a myslím si,že super,bo ráno okolo osmej sa zobudí,hrá sa,potom okolo pól jedenástej zaspinká a potiahne do tej pól druhej,potom sme zase hore,ideme na prechádzku,prídemem domenko,zase zaspinká,ale iba na hodku,potom sa zobudí,hráme sa o siedmej okupkáme,do osmej mi zaspí a spinká celú noc,len raz maximálne dva krát sa zobudí na papanie...občas sa vyskitne vínimka,ale inak nie...a má to tak už od narodenia,len ten čas bdenia sa predlžuje...klop-klop-klop 🙂
@anjelicek26 ako pozeram, tie drevene stolicky su o 100eur lacnejsie ako stokke, mne pripadaju rovnake. vies aky je rozdiel okrem znacky, ja som chcela kupit tu alpine a muz ma odhovara, že nech mu kupime stokke ze bude asi lepsia, ale no neviem, ci nejde len o znacku ☹ si porovnavala?
no...polovičke vecí,čo tu riešite nerozumiem :D heh
@anjelicek26 drzim palce na zajtrajsi let... 😉
Kocky, normalne sa hanbim, ze si nepamatam dobre LILI, ako rastla....skoda, ze to zmaril rozvod....ale tak priblizne... v 6.mesiaci na konci sa dala na 4 a zacala lozit, dovtedy len cuvala plazenim.....a tyzden pred 1. rokom zacala chodit....to viem presne 🙂 Prve papanie jedla v 5.mesiaci na babkine meniny 🙂 take somarinky si pamatam 😎
Danko nema teplotu, ale dala som mu PAralen Cipok od bolesti a zaspinkal krasne ( i ked jeho klasika o 22 hod). No som zvedava, ked sa obudi, ci nebude teplotka ☹
baby ma dneska porazi, od osmej je tomasko uz asi patnastykrat hore, ja uz neviem ako ho donutit spat, a ruci jak tur, pobudi cely barak :(
baby tie co ficite na FB tak si vas rada popridavam medzi priatelov tak piste IP menaaa 😀 alebo ja napisem 😀
@kuriatko33 no k tym stolickam, tu co mam ja od mothercare, tak na ich stranke su aj referencie a rodicia pisali, ze je to presne to iste ako stokke! jedna alebo dve maminy mali dokonca doma stokke a rozhodli sa ze druhu stolicku kupia tu od mothercare, lebo rozdiel ziadny az na tu cenu samozrejme. 🙂 ved pozri na tie fotky, je to uplne rovnake, aj ta hauck co chce mojalili, ziadny rozdiel.
a s tou weledou ani nehovor, ja ju tiez pouzivam a mala ma zrazu hrozne suchu pokozku, uz sa chystam aj ja vyskusat nieco ine.
@babulina chuda, mna by uz porazalo. ja so k malej isla dnes zatial 2x na par minutiek od 19hod co som ju dala do postielky a stacilo mi. snad sa uz nepreberie aspon do 1 ako vcera. 😖
joj mne sa vobec nechce spat dnes som si od 17 do 18 doh pospala a teraz nemozem zaspat. Barbarka ma volala ze nech sa idem s nou hrat a tak som sa hrala ze som zaspala aj s malym u nej v izbe a ked som sa zobudila tak som bola oblozena barbinami, lebo ze aj oni boli unavene a musia spat no zlata bola 😀

@monky1 😀
mne mama stale hovori, ze ja som vobec nelozila, rovno som zacala chodit ako 11- mesacna. 🙂
@anjelicek26 joooj lietanie, tak drzim palce, nech to obe deturence pekne prespinkaju. 😉 ja som Isabellu cestou spat zacala kojit este ked sa len ostatni usadzali, hned zaspinkala a ani sa pocas vzlietania nezobudila. tak skus..ale asi bude Saska neposedna a bude rusit aj maleho, nie? no drzte sa...