Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo moja prdka celkom dost.. ale tiez zavisi od toho co jem ja.. 🙂 ked si dam fazulu alebo karfiol.. tak dava riadne bomby 😀
@bakatuska ja mam dnes navstevu, s malym rocnym dietatkom.. takze varim.. fazulovu na kyslo, zeleninovu polievku.. psenovy nakyp s tvarohom a jablkami, dusene jahnacie a ryzu a nejaky salat.. 🙂
@anjelicek26 zober ten lahsi a bud tou paskou ako si pisala alebo su take gumicky co sa prichytavaju veci na prives ci auto, ja casto pouzivam aj tie pri skladani, aby sa mi kocik lahsie nakladal do auta 🙂
tie bibi zosity vvyzeraju dobre, pozrela som na nete, my mame take dolepovacie knizky: zabavne samolepky a to sa mu tiez paci a rad to dolepuje 🙂
@bakatuska skor v knihkupectvach 😉 kuki sem http://www.martinus.sk/knihy/vydavatelstvo/BiBi/ mas tam aj ukazku 😉
@zojec klobuk dolu 😔
@bakatuska - vidiiiim 😉
Kaka tak raz denne ... kedysi bejvavali casy, ked x krat denne 😀
@anjelicek26 - sa mas 😀. Stastnu cestu ...
a davam do povedomia aj tuto knihu - je viac nez fantastickaaaaa
http://www.martinus.sk/?uItem=79364
... Jezisko uz ju ma nachystanu 😀 ... ma vela stran a je tam hadam vsetko zo vsetkeho .... fakt, dievcata, co mate 4 - 5 rocne deticky, vrelo odporucam - aj starsie 6 - 7... je to nieco medzi "pracovnym zositom" a encyklopediou
a ked sa tu uz bavime o starsich detoch, nemate tip na nejake dobre rozpravky??? my uz mame vsetky opozerane ... pls 😒
ja mam take podobne velka kniha predskolaka tusim sa vola, ale zatial ju mam odlozenu ako pracovnu knihu 🙂 i ked nemam rada kreslenie do knih, aby sa nenaucil, ze do knih sa moze kreslit a pisat a prave do tejto sa ma a to sa potom tazko vysvetluje, vsak uvidime 🙂
my sme dostali pozvanku na privitanie, ale nesli sme - s Hanickou sme boli a bola som sklamana 😒 ... teraz sme uz nesli
@bzucinka2 poznam, len skor by som chcela nieco, co by som si mohla stiahnut, aby si to mohla pozerat na DVD, lebo potom sa bijeme o net
z netovych www sa jej celkom paci www.noddy.com, super stranka je www.predskolaci.cz - je tu neskutocne mnozstvo prac. listov, my sme si uz zopar vytlacili a urobili a este jedna stranka, kde su celkom fajn hry, len ju neviem najst
@monky1 - ja chodim na ulozto.cz a stahujem si odtial kadejake rozpravky, rano to ide rychlo... Saska fici na vsetkych barbie rozpravkach az strach, mame vsetky disnyovky, vsetky nove filmy... je to fakt fajn... do hodiny mas stiahnuty film, aky chces...
@anjelicek26 uz som sa registrovala, len zatial sa tam neviem orientovat, haha
kde mam hladat tie rozpravky??
a dufam, ze je to zdarma 😕
@monky1 - uplne som zabudla na tie pracovne zositky, mame aj bibi aj podobne im s rozpravkami to je pre mensie deticky tak akurat na ninku, a tie s vodou nasu nebavia, ked uz pozna vodovky tak sa mi tazko presviedca ze kresli len vodou
boli sme u dr, zobrala ninke crp, vytery z nosa z hrdla, plus krv na biochemiu a imuno, chudinka tak plakala ale inak sa nedalo, zajtra budu aspon nejake vysledky, tak uvidime, ale mam strach, vlastne od aprila ma minimalne jeden alebo dva dni teplotu ale brutal vysoku a potom nic, a plus teraz je uz treti tyzden chora, neviem ci je lepsie aby nieco nasli alebo vobec nic nenasli, je tolko hlupych diagnoz na ktore radsej nemysliet 😔
nasej ninke inac stacia take kratke videa z youtube ked je zle - momentalne ficime na barney a angelina balerina, a mickey,
v draciku predavaju strasne vela dvd s krtkom, tie mate uz tiez opozerane?
tak už u nás poletoval sniežik...ale len v takých vlnách...že paráááda
@monky1 - ani registrovat sa nemusis, ide to aj tak... musis zadat proste nazov v vyhladat, ono ti ich to najde kopu a jeden das ze ulozit a hotovo, uz to ide... najlepsie fakt rano, cez tyzden, vtedy to ide rychlo... niekedy sa to prerusi, ale väcsinou stiahne pekne cele... my mame odtial snad 40 rozpravok v pocitaci, aj ceske komedie, kadeco, je tam toho strasne moc... len vdaka tomu som videla avatara, do kina sme sa nedostali :(
@anjelicek26 IP
@ameanda - ani nas sa este nepretaca, zvladol to tak 5x na kazdu stranu a vobec ho to nezaujima... ale vobec...
@anjelicek26
🙂 tak ešte trošku vydržíme a hádam sa im to aj časom zapáči
ináč, šťastnú cestu a hlavne bezproblémovú želám

hojte
noc po ockovani ukazkova, ziadna teplotka, prve papanie rano o 5-tej, len zaspat sa nam nedarilo - az v obyvacke o 22h na gauci 😠
@bakatuska u nas su vodove farby zatial tabu - nechavam si ich ako tajne eso v rukave, ked uz bude najhorsie 😀
a ozik, teraz som si spomenula - hanka dostala nejaky zosit, v kt. mas malovat stetcom namocenym v cistej vode - toť druhe moje eso 😀 😀 😀
a poznate pracovne zosity BIBI???? u nas velky hit 😵 😵 😵 😵 ... mala je posadnuta - maluje tam, lepi nalepky, kresli cesticky, riesi ulohy ... so minule oplieskala za ne vyse 12€
@babulina fixy su super, najmä na rukach, ked nejdu umyt 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 joooj, moja, drz sa!!!!!! nech to vsetko prebehne na jednotku 😉
no @weirdo ... tak ti poviem, ze ja to mam doma hned 2x - Ela prdka, ale ako Hanka, to radsej ani nehovorim - normalne utekame s mm z izby, co sa tam neda vydrzat 😀 😀 😀 😀 .. vraj je to po probiotikach - doki spominala, ked som sa jej mna to pytala
@bakatuska bola na plane zivanska, ale kedze mi volal majster kuchyňar 😀 😀 , ze pride az poobede, ked sa doma naje, tak som zmenila plan - varim len kur. prsia na stave s mrkvou a k tomu ryza .... a bez polievky 😀