icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kuriatko33
21. okt 2010

@mici111 mne pomohol klincek co sa pouziva aj do vareneho vina 😉 odporucene to mam o zubara

kuriatko33
21. okt 2010

babulky od kolko stupnov sa pouziva fusak?? sa mi zda este skoro, malý ma overal, deku pod sebou a na sebe a ochranu na kociku, ale co pozerám vela deti je vo fusaku, ako ste na tom vy co davate detickam von?

babulina
21. okt 2010

@bealondyn - tak to moze dat raz mega stretko 😀

riska
21. okt 2010

@mici111@chani @babulina - jasne, ja som tiež za 🙂 🙂 len som zvedavá, ako sa dohodneme, lebo my s mici mame niekedy problem sa časovo zladiť 😉alebo môžme zajst na rýchlu kavu do technopolu, mici tam sarinku udržiš 😉 😉

@babulina, inak ja som sa dnes okolo 16:00 bola prechadzať pri kanali...a nenapadne si vždy obzeram mamičky, aj teba vyzerám, ale asi som na teba ešte nenatrafila

chani
21. okt 2010

@babulina
@mici111
@riska no bolo by to fajn, ja byvam v petrzke ale len pocas tyzdna 1-2 dni ako kedy, ale to by som dala vediet ze kedy budeme 🙂

mici111
21. okt 2010

@kuriatko33 moja je tiez presne tak isto oblecena vonku ako tvoj Damianko, overal, deka pod sebou, zakryta dekou a este aj nanoznik na kociku..ale uz sa mi zda celkom kosa, tak preto som sa pytala, ci uz davate deti do fusakov..

babulina
21. okt 2010

@mici111
@kuriatko33 - ja mam maleho v bunde,ciapka nakrcnik,sveter, tricko, body,pancuchy, rifle a do fusaku a vrch z kocika

mici111
21. okt 2010

@babulina no tak to mam pocit, ze moja snad aj umrzne 😀 ja jej davam len body s kratkym rukavom a overal bavlneny na to a potom taky prechodny overal zatepleny a deka a nanoznik..
hmm a co je to nakrcnik??

riska
21. okt 2010

@mici111 @kuriatko33 - ja presne tak isto 🙂

chani
21. okt 2010

@mici111 svokrovci byvaju oproti antolskej, takze na konci 🙂 my tam vzdy tak raz do tyzdna prespime a niekedy aj cely tyzden ako kedy...my sme take putovne vtaciky medzi jakubovom a bratislavou a raz do mesiaca chodim ku nasim do ulan...sa nacestujeme ajajaaaaj 🙂

babulina
21. okt 2010

@mici111 - no tomasik je total zmrzlak, tak mozno preto je taky naobliekany, a nakrcnik hmmmm ako opisat?to je namiesto salu ako rolak len to je len taky kusok latky bez rukavov a take polovicne telo, da sa to pochopit???? 😅

babulina
21. okt 2010

@chani - puste ulany?

mici111
21. okt 2010

@babulina hmm, tak asi si viem cca predstavit, len som to nikde nevidela ani predavat ani na babatku som to este nevidela 🙂

babulina
21. okt 2010

@mici111 -na to som narazila v HM, a maju to aj v CA 😉

kivec
21. okt 2010

@bzucinka2 , @babulina - Dakujem vam za vycerpavajuce odpovede. 😉 No moje kocky mi vstavaju zhruba rovnako, prvu obriadim mladsiu, starsia zatial pozera detsky program, potom prezleciem starsiu, potom mladsia chce zase spinkat, ale to ju musim uspavat na rukach alebo v kociku, to starsia mi uz krici ze je hladna, tak chytro chystat ranajky, mladsia do toho place, lebo sa jej neda zaspat a ja uz nemozem starsiu nechat dlhsie cakat. Ked dokoncim ranajky, pokracujem v uspavani, ked sa nakoniec podari, tak sa rychlo najem ja. Ked dojem, mala je uz hore, tak ju nakojim. Potom sa zacneme chystat von alebo na nakup. Vsetko za hlasneho placu malej. Ked sa vratime, zvrtnem nejaky rychly obedik pre starsiu, nakrmim ju, popritom kojim malu. Potom starsia ide spinkat a mladsia ma svoju najculejsiu hodinku, takze sa musim venovat jej. Najest sa mozem az ked si mala da dalsieho polhodinkoveho slofika, potom mi uz vstava starsia a chce olovrant a hrat sa, a to je uz aj 16.00 a ja som este nestihla doma nic urobit ani navarit. A ak chcem nieco navarit, tak je to len za placu malej, lebo cely podvecer a vecer je mrzuta, lebo si cez den riadne nepospi a je unavena. Takze takto v strese varim, aby hladny muz mal co jest, ked pride z roboty. Potom sa manzel aj starsia spolu naveceraju, ja az potom, lebo musim varovat malu, ked manzel doje, musi varovat on, kym sa najem ja. No a potom ich naraz okupem, prezleciem, kym obleciem starsiu, mala samozrejme place. Potom starsia ide este pozerat rozpravku a vypit mliecko, zatial uspim malu. Potom dam spat starsiu. Potom si sadnem za konika, co to precitam, niekedy aj popisem, ak este vladzem, tak aspon umyjem riady a dam piect chlieb a odpadavam do postele. A krasny den je za nami. 🙂

fatimuska
22. okt 2010

prajem krásny deň, tak Maximko je už vo fusaku, ale má len bodinko s dlhým rukávavom a na tom svetrík, čiapočku a pančušky, včera aj tepláčiky🙂
a dnes aká zima do rána🙂

babulina
22. okt 2010

@kivec - zlatiiiiiiicko, najviac sa mi na tom tvojom opise paci ... vsetko za hlasneho placu ... tak to doverne poznam
inac co sa tyka varenia a upratovania a podobne, tak varit varim zasadne az ked vsetko pospi, a nic dlhsie ako 20minut, prilohy vacsinou az rano, upratovanie - tak toto nastastie ninku bavi, takze maly von s babkou popripade obaja, a ja za hodinku preletim byt jak striga na metle, alebo ninka pomaha a tomasko spi, zehlenie - manzel, chces pozera futbal tak zehli 😀

tak vidim ze moje dietatko je asi najoblecenejsie zo vsetkych ale ked on je taky zmzrlak

mici111
22. okt 2010

jaaj baby, strasna noc za mnou..uz mam treti panadol v sebe..poobede idem k zubarovi.. ☹

gilmorka
22. okt 2010

@weirdo veru smrdka 😀 ale to nebyva taky jeden prdik, ale cela supa malych, aj desat po sebe 🙂 Ale som rada, ze ho netlaci brusko, radsej nech si veselo prdka 🙂

chani
22. okt 2010

@babulina ulany nad zitavou, to je okr nove zamky

gilmorka
22. okt 2010

@kivec nezavidim, mas teda riadny maraton od rana do vecera, obdivujem, ze to tak zvladate s dvoma detickami. Ja s malym nestiham skoro nic a to zatial nemusim varit nastastie,ale uz o nejake dva mesiace budem aj to, tak bude zabava 😅 moj maly je tiez taky placko, stale aby sa mu clovek venoval. A pocujem, ze uz je hore, 40 minut ubehne veru rychlo 😒

takyna
22. okt 2010

Ahojte babule 🙂
my sme tiež dnes v noci sa chovali a vstavali častejšie ako je u nás norma 😒 , bohvie či to nie je aj zmenou počasia 😝 včera poletoval už normálne sneh s dažďom

@mici111 tak nech máš čo najskôr zubára za sebou a nech ťa to nebolí 🙂
babule vy čo plne kojíte už ste mali menzes?, lebo ja ešte zatiaĺ nie, nie že by mi to chýbalo, len ma občas pobolieva podbruško ako na menzes

chani
22. okt 2010

@takyna ja uz na nestastie ano, petko mal 29.9 3 mesiace a bach 30.9 tu bola cervena ako na koni, skoro ma svaclo. som dufala, ze to potrva dlhsie hm

takyna
22. okt 2010

@chani ja som zvedava kedy ja dostanem, som uz v podstate rok nemala menzes si normalne odvykam 🙂

my dnes ideme na kontrolu krbikov, tak hadam budeme ok

chani
22. okt 2010

@kivec wau klobuk dolu, uzasny kolotoc mas doma

gilmorka
22. okt 2010

inak my uz mame fusak tiez a davam pancusky, teplaciky, tielko bodynkove a tricko s dlhym rukavom, papucky, hruba ciapka a od vcera uz aj zimna bundicka, lebo sme uz v sportiaku a zda sa mi, ze je tam menej chraneny ako v hlbokom a vcera na prechadzke bolo len 5 stupnov

chani
22. okt 2010

@takyna ja som zvedava ci to bola len taka jednorazovka, alebo uz bude pravidelny cyklus...tiez som aj zabudla po roku ake to je🙂 a manzel mi zadelil, ze ci teda ked uz mam ten cyklus nepopracujeme hned na druhom, nech to mame jednym vrzom za sebou 🙂...som mu povedala, ze nech zapomene ze nejsom na baterky, casu dost 🙂

gilmorka
22. okt 2010

dievcata kolko dopredu si mozem vybavit prechod z materskej na rodicovsku? Je na to nejaka lehota? Ze kedy najskor mozem dat ziadost pred koncom materskej. Od 15.11. by som mala uz byt na rodicovskej.

chani
22. okt 2010

moj maly byva v pancuskach a v gatuskach, body na dlhy rukav, vesticka alebo svetrik a bundicka a aj papucky ak nie je aj v spacom vaku a ak je aj v spacom vaku tak bez papuciek ak je v takom overaliku, ktory nie je velmi hruby tak bez papuciek s ponozkami a na to deka a kryt kocika, zatial mal vzdy horuce rucicky, takze sa riadim podla toho...fusak som mala vybraty len 1x ale bol v nom spoteny, tak som si povedala casu dost.

chani
22. okt 2010

@gilmorka mne povedala teta na UPSVR ze na zaciatku mesiaca v ktorom dostanem poslednu matersku si mam prist poziadat o rodicovsky...poslednu dostanem za oktober v novembri, takze na zaciatku novembra frcim