icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
22. okt 2010

@chani chlapi su taky sibisti, vsetko naraz, aj moj minule nieco podobne zasemotil 🙂

bzucinka2
22. okt 2010

@mici111 aj ja tak viem, ze ibac v ziadnom pripade pri kojeni, ja si davam len paralen ke je to uz na nevydrzanie 🙂

@jarus8 zakrikla si to , tak ho teraz dobre poohovaraj ako zle spi, mozno sa to upravi 🙂
@bealondyn tak aka bola nakoniec noc? 🙂

bzucinka2
22. okt 2010

@mici111 s kratkym rukavom??? ty si ina frajerka, takale ked jej nie je zima.., 😉
@kivec fuha, mas to vesele a malinka ti neobsedi vklude ani v lehatku alebo vajicku, u nas ked nezabera nic ine, tak ide do vajicka a pozera telku, ale len vynimocne 🙂 a starsi, nikdy nekrici, ze chce nutne jest, on mi pekne pocka, pripadne mi pomoze muzik 🙂
@gilmorka ja sa chystam pre istotu koncom oktobra, teda asi poslem muzika buduci tt 🙂

kivec
22. okt 2010

@chani , @kuriatko33 - Ste zlate, ale ziadny ,,klobuk dole" si nezasluzim. Ved je toooolko maminiek, co maju 2 a aj viac deti a nestazuju sa. To len ja som taka ,,drama queen" 😀 . Ja mam v hlave asi prilis dokonalu predstavu, ako by mala matka zvladat svoju ulohu a samozrejme sa jej ani len trosicka nepriblizujem a potom som z toho nestastna a citim sa ako neschopna. Tak sa niekedy potrebujem uistit, ze aj ine maminy maju obcas bordel v byte a deti placu a niekedy nie je ani navarene. Potom mi je lepsie. 🙂

@babulina - Tak aj ty to doverne poznas, ked vela veci musis robit za zvukovej kulisy, ktora ti trha usi aj srdce? 😀 😉
A musis mi poradit nejake tie rychle recepty. 😉 Mne totalne dochadza fantazia.

kivec
22. okt 2010

@bzucinka2 - Poobede mi malinka neobsedi nikde, lebo je nervozna a unavena. Len niektore dni, ked sa jej podari spavat dlhsie ako 30 minut, je potom vecer pokojnejsia. Ja viem, ze ono ssa to casom upravi, Estherka bola tiez slaby spac a potom sa to krasne upravilo. A napriklad teraz, mi pekne zaspala na gauci a ja mam cas si sem zaskocit, takze dnes bude mozno jeden z tych lepsich dni. No a Estherka niekedy pocka so svojimi poziadavkami, ale co sa jedla tyka, tak to nie. 😀 Ona je papkosko a aj na to vyzera. 😀

kuriatko33
22. okt 2010

@kivec no veru ja nevarim skoror vobec, a to mam jedno, poriadok sa snazim udrziavat. ale najhorsie co je vecer padam od unavy a moj drahý by chcel aby som sa este jemu venovala a ja som uz hotova, neviem ako to zvládate vy???

tintinka1
22. okt 2010

@kuriatko33 drahému sa nevenujem skoro vôbec , od narodenia malého možno 2-3 x ale on to chápe. Ja zaspávam s malým v spálni a drahý spí v druhej izbe. Takto nám to vyhovuje. Už sme spávali všetci spolu ale manžel zakaždým skákal k postielke ked sa malý len trošku pohmýril a ráno stával nevyspatý.

kuriatko33
22. okt 2010

aj ja mam pocit,že moj drahy to chape. ale ked su to stale chlapi 🙂 ja mam muza takeho maznaka, on by sa bozkaval, maznal stale a mne sa tak nechce, ked som unavena z maleho 😒

zoja78
22. okt 2010

@kivec si perfektná

fatimuska
22. okt 2010

@kivec no moja, je to ťažké....a mám kamošku čo má 10 mesačného a je už v 6 mesiaci opäť tehotná, tak som sa jej aj snažila, že to je skoro na druhé a tak....no tak to bude asi ešte náročnejšie, je to krásne, že su tak pokope, alebo po sebe, ale chúďatko mamička🙂

fatimuska
22. okt 2010

@kuriatko33 ja som dosť na sex, ale keď už deti večer zaspia a mm spí v inej miestnosti, idem na manželskú návštevu, ale to už niekedy spí aj muž🙂 takže nič🙂))

kuriatko33
22. okt 2010

@fatimuska no to bude otrok svojich deti, moja nocna mora, tak skoro mat druhe babo 😉 je to dar mat dieta, ale najlepsie je ked je to druhe aspon v skolke 🙂

monky1
22. okt 2010

@kuriatko33 KED je v skolke .....lebo nasa je skoro stale doma - choraaa ... takze jeden fras 😀

ellysa
22. okt 2010

ahojte babule, nestíham vôbec čítať už týždeň som u našich na Orave, je tu kosa, takže my už zimná bunda, aj fusak aj deka aj tak má ruky ľadové
už 4 noci oliv zle spí, budí sa s plačom, netuším čo jej je, ani kedy sa to zmení, ale už chodím ako mŕtvola,cez deň je to vysmiate slniečko a noc hororo tak ja neviem 😒
dnes som skúšala novinku vzvarila som jej morčací krk s mrkvou, zemiakom a karfiolom a roymixovala na takú krémovú kašičku a mala neuveriteľný úspach, nestíhala som jej hádzať do pusy 😉

kivec
22. okt 2010

No ja sa manzelovi tiez nevenujem, ved nie je vobec kedy.Aspon nehrozi tretie dietatko. 😀
@fatimuska - Mamicka je chuda len na zaciatku, ale cim su deticky vacsie, tym je to pre nu vacsia vyhra. Myslim si, ze ked mladsia bude mat vyse roka, uz to mame vyhrane. 🙂 A tym, ze ma starsiu sestricku, urcite bude napredovat rychlejsie. Na to sa uz velmi tesim.
Ono to zase nie je az taky horor, to tak vyzera, lebo ja sem napisem, len ked si potrebujem ulavit a postazovat sa. Ale mame aj velmi vela krasnych dni a chvil, ktore vsetku tu namahu vynahradia. 🙂 Tak aby som ten zly obraz napravila, napisem sem, aj ked budeme mat dobre dni. 🙂 😉

@zoja78 - Dakujem, ale to urcite nie. 😅 😀

weirdo
22. okt 2010

@gilmorka - u nas takisto. Ale asi jej nieco nesadlo, lebo uz dnes prdka znesitelnejsie 😀. Ale tiez take masivne prdenie to je, nie take decentne zenske 😀

gilmorka
22. okt 2010

@weirdo 🙂

mici111
22. okt 2010

@ellysa suuper, ze jej tak chuti 🙂 uz vie od malicka, co je dobre 🙂
no tak baby, ja som dnes nechala u zubara ze 75 evri 😠 aj tak ma boli ten zub..ze to mam zapalene..ach jaaaj ☹

chani
22. okt 2010

@kivec tie 30 minutovky poznam tie su aj u nas v kurze, je to na zblaznenie

chani
22. okt 2010

@tintinka1 no tak to ten moj ho nepocuje ani ked zacne mrncat v noci 🙂

chani
22. okt 2010

@kuriatko33 nuz ja aj ked pride manzel z prace o 22:45 ked ma poobedne tak na neho cakam a chvilu pokecame, bez toho ani nezaspim...a neznosti, to musi byt vzdy ked sa da - teda ked vecer maly zaspi, aj ked len rychlovka, ale tak od porodu mam dost problem s podrazdenim...asi budem musiet ist okuknut na gyndu, ze ci nemam nejake kvasinky alebo ky fras...lebo po sexe sa vzdy davam tyzden dokopy a ked uz som pokope tak zase od zaciatku grrr

chani
22. okt 2010

@mici111 wau pekna supa za toho zubara, ja idem 15.11. na preventivku, ale tak priebezne ma pobolieva zub tak uz teraz sa tesim co bude 😢

fatimuska
22. okt 2010

@kuriatko33 tomu ver, ja sa tak teším, že Vladko už bude mať 11 rokov, obdivujem všetky mamičky čo do roka-troch majú druhé🙂
ešte k tomu sexu, u nás je teraz tak raz za 1-2 týždne

fatimuska
22. okt 2010

@kivec no zažila som v mojej 15-tke, súrodencov z rozdielom 1 1/4 roka, a bol to des🙂 najmä chlapec a dievča,,,iné nerobili len sa vkuse bili🙂))

deniskateniska
22. okt 2010

@ellysa tak som vas dobre videla :D si bola na bysterci, pred meskacom.. by som aj k vam zasla, ale som sa ponahlala aby mi obchod nezavreli.. ak si videla pipat auto bmw tak to bolo nase :DDD a ja s malym na rukach 😅 si sa tam rozpravala s niekym 😉

bzucinka2
22. okt 2010

no my sme dnes tahali rekord, zaspal mi o 10,45 a vstal o 16,20 skoro som odpadla 🙂
a tu je nas plienkacik, torticka pr muzika a aktualne foto drobca 🙂

bealondyn
22. okt 2010

@bzucinka2 no vcerajsia noc nic moc, na prve jedenie sa zobudila uz o 22 hod, potom tusim o 2 (neviem ci aj o 12, tusim nie, nepamatam sa 😀 ) a potom uz kazde 2 hodky a o 6 rano bola vyspata. 😒 takze ziadna vyhra, ze zaspinkala sama...nam sa ten spanok pohorsil po ockovani. 😠
inak maly ti pekne tahal a je zlatuckyyy..a ta torta je nenormalna! 😝

bzucinka2
22. okt 2010

@bealondyn dakujem tato sa vydarila a teda spanie ani vy nic moc, nam sa tiez pokazilo spanie a veru ako tak pises asi aj nam po ockovani ☹ tak ale nejak to uz vydrzime ...

ameanda
22. okt 2010

@bzucinka2
aj my sme dnes tahali rekord, ale v opacnom zmysle
maly dnes spal cez den asi hodku dokopy a to zvykne dat aj 4 ☹
som zvedava aka bude noc, zatial spinka 😉

bzucinka2
22. okt 2010

@ameanda coooo? to moj by nevydrzal 🙂