icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
22. okt 2010

@bealondyn
@bzucinka2 u nas je to detto tak isto od ockovania na zblaznenie, predtym sa uz par dni budil len 1 x v noci a odvtedy aj 3-4x uplne normalne ble

bzucinka2
22. okt 2010

@chani fakt, a ja ze co sa mu stalo a preco , ved my sme ani po ockovani teplotu nemali :-/

ameanda
22. okt 2010

@bzucinka2
no tiez som sa mu cudovala, ved ja som mala co robit, aby som nezaspala, ked som ho ukladala 🙂

sofinka2009
22. okt 2010

ahojte.som amen hotova. 🙄 maly bol od rana celkom faj papali sme hrali sa pospali sme si aj vonku sme boli. o 16sa najedol od 17plac dostal trosku mrkvicky plac sa zmenil na rev dostal trosku cajiku vygrgal sa vykakal sa vycikal prebaleny sucha napapany napity a rev rev o 19 teda dostal este raz papat napal sa zadriemal isla som ho dat do postielky ako kazdy vecer a rev rev neskutocny rev ze usi nam trhalo tak sme sa striedali s mm vyskusali sme vsetko mozne aj nemozne zvazovala som pohotovost ale nakoniec sa nam ho podarilo o 21:15 utisit asi bol uz zufaly a zaspal.cize celkovy brutalny rev od 19:30 do 21:15 bez prestavky teplotu nemal.dala som mu aj tak trosku brufenu zo zufalstva.neviem co to je a preco to je a robi mi to depky 😔 bojim sa .ak sa to stane znova pojdeme rovno na pohotovost aj ked ako ich uz pozname nic nam nepomozu.moze to byt aj zubok ale tam sa mi to zda stale take uste hrcka a ziadna zmena uz dlho predlho.

bealondyn
23. okt 2010

no baby, mna porazi...mala isla spat o 19 a od 20 bola hore na papanie kazde 2 hodky a o 5 sa rozhodla, ze je vyspata! :-/ tak sa hrame...

bubina1
23. okt 2010

@sofinka2009 moja spustila predvcerom rovnaký rev... uplne ma to vyviedlo z miery ...moja sa asi zlakla...teda tak si to vysvetlujem, aby som nehladala nejaku inu pricinu...celá bola bordova...slzy na celej hlave, napnute ruky a nohy... ževraj ked rastie zubok tak je to také cyklicke... zaboli, potom prestane...za nejaký čas zase zaboli a prestane... tak si mylsim, že u nas to zubok nebol...

bealondyn
23. okt 2010

@sofinka2009 @bubina1 joj chudatka, to si ani neviem predstavit, ze by mala tolko plakala, ona najviac place tak 10 min, nastastie....dufam, ze sa to uz nezopakuje!
no a my sme nakoniec po hodine a pol hrania rano potiahli este 3 hodky spanku, tak som akoze vyspata.

nonika1979
23. okt 2010

babenky my sme dnes prvy krat prespali celu noc to vam bola parada uz davno som sa tak nevyspala ....

chani
23. okt 2010

@bzucinka2 teploty ani bolesti ani nic ine sme nemali ani my, ani nemal nozky cervene alebo opuchle, ale spanok sa uplne rozhodil...neviem ci to pripisat ockovaniu ale je to od toho dna

bzucinka2
23. okt 2010

ahojte, tak my sme spali do 8,30 parada, tak dobre som sa uz davno nevyspala, sice papl kazde 3 hodky, ale hned aj zaspal tak som bola oddychnuta super, doteraz som makala v kuchyni a chystala veci na vecernu oslavu, ale uz mam vsetko hotove, len pozehlit mi treba, maly spi na balkone, tak sa asi do toho pustim 🙂 krasnu sobotu vsetkym

fatimuska
23. okt 2010

@bzucinka2 šikovnica

bzucinka2
23. okt 2010

@fatimuska dakujem, len aby som vecer neodpadla na oslave prva s malym 😀

fatimuska
23. okt 2010

@bzucinka2 a čo pekné slávite?

bzucinka2
23. okt 2010

@fatimuska muzik mal 13. narodky, tak to sme este s kamosmi nestihli 🙂

kivec
23. okt 2010

@bzucinka2 - Tak ty si riadne akcna zena 🙂, sikulka. A to si o kolkej vstavala, ze uz mas vsetko hotove? Prajem veselu oslavu a potom napis, co povedal muzik na tortu. 😉

bubina1
23. okt 2010

tak..od rana.. no podobný rev ako mala predvčrom skoro zopakovala aj dnes poobede a zistila som, že ma šušnik v nose a asi sa nevedela nadýchnut tak revala strasne.... susnik vytiahnutý a ona v pohode v kresielku...dnes vobec bola doteraz v pohode..mam navarene aspon na 3 dni... 🙂

bubina1
23. okt 2010

@bzucinka2 no to ako si napisala, sa da vysvetlit všelijako... muzik mal 13. narodeniny.... 😀 trinasteho narodiny alebo trinaste narodeniny 😀 😀 😀

bzucinka2
23. okt 2010

@kivec 8,30 ale az okolo 9,00 som vyliezla z postele 🙂 muzik ju uz videl, lebo chodi do chladnicky a povedal len "wauw" 😀 😀 😀
@bubina1 jaaaj moja on si uz na trinaste narodeniny ani nepamata 😀 😀 😀 uz ma aj obcianku 😀
no super, ze si prisla na dovod hnevu, ze to nie je nic vazne len susnik 🙂

mici111
23. okt 2010

cafte kocky 🙂 dnes je tu nejako mrtvo.. sme sa dnes stretli s @ellysa v tescu 😀
a mna zub staale boli ☹

ellysa
23. okt 2010

@mici111 no veru stretli 😀 , tak už by sme mohli aj to kočíkovanie spáchať 😉

@deniskateniska si ma mohla kopnúť, už sme dnes doma, šli sme ráno kvôli plávaniu, najbližšie budeme hore až na sviatky , inak ja som ťa už pár krát videla v Párnici, keď chodím za segrou do žaškova a v párnici mám zasa krstnú,aj by som na vás zatrúbila, ale aj tak by si nevedela o čo ide, ale teda ak nabudúce bude po tebe niekto trúbiť, tak som to ja 😀

tintinka1
23. okt 2010

čaute babule. Ja som posledné 3 dni vhodný adept na psychiatriu. Malý stále mrnčí , potom hysterický plač že sa nevie nadýchnuť , kočíkovanie katastrofa a v noci to isté ☹ 😝 . Pripisujem to štvrtkovému očkovaniu a zúbkom. Dnes som sa nejedovala a odložila som vaničku a zajtra skúšame šporťák. Ja som si predstavovala , jak budem každý deň chodiť na prechádzky ale to sa nedá. Rev jak narety ☹ . Dnes som chcela prvý krát vyskúšať metódu zaspávania podľa minút 3-5-7. Nechala som ho v postieľke, začal mrnčať ale chcela som ísť za ním najskôr za tie 3 minúty a ani som nemusela už spal. Ale asi bol z toho celého unavený. Som zvedavá aká bude noc.
@ellysa ešte chodíte na plávanie? Malá sa už aj potápa? my pôjdeme v utorok na štvrtú hodinu tak som zvedavá.
skúsim sem dať pár fotiek z plávania

etuska
23. okt 2010

@nonika1979
Samko mi na fotke trochu pripomina nasho Šimonka 🙂

etuska
23. okt 2010

@bealondyn
no aj Šimi ma obcas take spanie,ze nad ranom sa na mna usmieva 😀
vacsinou sa zobudi 3-4 krat v noci na papanie.hadam ked zacneme prikrmovat tak to bude lepsie i ked ja sa nestazujem-kedze plne kojim.Len od februara nastupujem do prace,tk to by bodlo ist do prace ako tak vyspata 😝 😀

tintinka1
23. okt 2010

@etuska a kde dáš malého , ked pôjdeš do práce? Ja síce tiež chodím do roboty v podstate odkedy mal Alex 3 týždne ale to tak raz za týždeň a malého má moja mamina. Ja ho odbehnem každé 3 hodiny nakojiť , tak vtedy sa to dá. Ale zas ja robím v otcovej firme a to je iné.

riska
23. okt 2010

@mici111, bolesť zuba je sviňa 😔 a prečo si platila také nehorázne prachy? 😕

@etuska - do práce??? to si neviem predstaviť

bealondyn
23. okt 2010

@etuska no to spanie nic moc, ale pokial to mozem ako tak rano dospat, tak to neni az take zle. co ty nemozes pri 2 detoch. ☹ a robotu si ani neviem predstavit, sef mi uz volal, ci nechcem ist robit aspon 2 dni do tyzdna, lebo je busy pred vianocami, ale to by bolo na 10 hodin denne a ja si to ani neviem predstavit ani ma to nelaka. 😀 tak si na mna este musi pockat. esteze nie som viazana zmluvou ako ty.

zajtra idem na 'baby show' s mirkou007 odtialto z konika, stretneme sa prvykrat, tak sa uz tesim a snad neminiem vela penazi. 😕

bealondyn
23. okt 2010

@mici111 aj ja som chcela reagovat na ten tvoj zub a tolko si platila, chuda. ☹ snad sa to rychlo zlepsi, ja uz by som tiez mala zbehnut k zubarovi, tu to maju tehulky a maminky do 1 roku dietata nastastie zadarmo, tak nech to vyuzijem.

riska
23. okt 2010

@bealondyn, sa mi páčia tieto konikovské priatelstvá...ja som sa tak zoznámila s @mici111, je to super a chcem spoznať aj ostatné kočky 😉

sofinka2009
23. okt 2010

ahojte.neviete nejake rady co robit ked babo odmieta pit mliecko z prsnika?dakuejm

deniskateniska
23. okt 2010

@ellysa nabuduce uz budem vediet 😀 no takze mam sancu ta stretnut aj v zaskove? 😀 var sa stretneme 😉