icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

sofinka2009
24. okt 2010

@ameanda dalo by sa to vydrzat keby koli to mu neoustal ten sialeny steny trajuci rev ☹ ale z flase sa naje hned 😔 bez vsetkeho a je klud ale klobucik ani prsnik ani nechyti necucne ani jedinykrat hned sa rozvrieska 😒 ale myslim ze to bude zubom lebo sa budi zo spanku vreskom a ked mu dam gel na zubky tak zaspi dalej.

bzucinka2
24. okt 2010

@sofinka2009 ono mozno uz zistil, ze z flasky to ide lahsie ako tahat a cuckat :-/

ameanda
24. okt 2010

@tintinka1
uplne opisujes nasho drobca 🙂
ked pocuje akykolvek zvuk od neviemkial, hned je otoceny, vytoceny, vykruteny aj prekruteny a nemam sancu ho dostat do opatovnej kojacej polohy 🙂
dennik som si aj ja zaznamenavala a vychadzalo nam to aj na rezim, kym nezacal bokjotovat prsnik
teraz ma trapi nechat ho nenajedeneho x hodin, kym sa jemu neuraci 🙂

zojec
24. okt 2010

jaaaaj dievcata.. moja mala je na prsniku mam pocit ze vecne.. je ulozena od 7,30 a uz 3x som bola u nej.. ona nie je hladna, len cucka.. a ked zaspim aj ja.. tak je hore aj 6x do rana , uz chodim ako matoha.. ☹

zojec
24. okt 2010

a baby vy, co kojite, tiez mate take navaly hladu? doslova zravku? ja by som posledny tyzden jedla stale.. :( sa mi zda ze som este aj pribrala.. na porazenie ☹ ale nejak sa neviem ovladat... 🤐

mici111
24. okt 2010

@zojec presne, ked som hladna, tak sa az trasiem 😠 som zvedava kedy schudnem konecne na svoju hmotnost..lebo mam stale 7 kg navyse.. 😠

bealondyn
24. okt 2010

@zojec mam za sebou 3 podobne noci ako ty lebo drahy mal nocne, tak mala spala so mnou. hore bola kazde 2 hodky, no katastrofa. ☹ dnes uz spinka zase vo svojej postielke, tak som zvedava ako to zvladne.

dnes som bola na tej 'baby show', milion stankov a este viac ludi a babatiek...moc ma to neocarilo, ziadne poriadne zlavy, kupila som jej par hraciek a potom som sa sama na seba nastvala, lebo som ich doma rozbalila a dala jej ich a az potom ma napadlo, ze som to mohla dat az ako vianocne darceky! mne ale akosi vobec nedochadza, ze vianoce su presne o 2 mesiace! 🙄

@ameanda aj nasa krpana sa vykruca pri kazdom zvuku, sa bojim, ze mi pri tom kojeni spadne. 🤐

mojalili
25. okt 2010

Dobré ránko kočky, mne sa Danko zase polepsil, i ked ide spat cca 21 -22 hod, tak spi do 3.30, napapa sa a spi dalej, ale uz to nie je tuhy spanok, tak musi ku mne a tam zaspi...

Kocky, ja mam taku zlost v sebe, ze normalne mam chut sa ist stazovat na Bytove druzstvo......tí debili vypnu kurenie o 23 hod a zapnu o 5.15 hod.....no je to normalne??????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Mala ma opet nadchu, muz je chory, maly ma stale sople uz 3 tyzdne, no ja uz nevladzem aka som nasrata.... 😠 😠 😠 😠

Idem objednat na MMB malej spaci vak, lebo sa stale odkopava, co mi ine zostava..... 😒 Maleho stale zakryvam, aj jemu musim kupit spaci vak, len mame doma 74ku a ta mu je mala ☹

mojalili
25. okt 2010
ellysa
25. okt 2010

dobré ránko, tak my noc tiež trošku lepšie, zaspinkala o 20.00-3.00.7.30 medzi tým sem tam pomrnkala ale stačilo pohladkať, inak asi to bolo hladom, lebo včera som jej večer o šiestej skúsila dať do fľašky ryžovú kašičku a takto spala, tak ja neviem, dávam jej príkrm na obed a teda môžem už niečo aj na večeru? nikde to neviem nájsť
@mojalili no mňa by porazilo, ja som si hneď ráno zakúrila v krbe, toto je fakt super, že aj v byte je krb
inak my máme spací vak od emitex a je skvelý, dá sa predĺžiť, oliv je dlháň a ešte je v tej kratšej časti, takže vydrží určite dlho http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

zojec
25. okt 2010

@mojalili a bude ti v tom mala chciet spinkat ? kukni sem, tu jedna baba usila toto: zda sa mi to super napad, a je to jednoduche https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/sijeme-latkove-plienky-vlozky-vlniaky-bio-oblecko-ako-sa-vam-dari/

zojec
25. okt 2010

ja som bola do rana hore cca 10x... katastrofa... uz neviem co mam robit ☹ kamoska mi hovorila, ze jej mala sa prestala budit, ked ju dala v pol roku do inaj izby spat a ze ani vobec neplakala... to ja si neviem predstavit.. ale este dva tyzdne taketo, tak odpadnem od unavy :(

bzucinka2
25. okt 2010

@mojalili vo stvrtok budu mat v lidli akciu na detke veci a je tam aj spaci vak, pozri tam, ak mate lidl 🙂
aj ja zase uz 2 tyzdne jem menej , ovladam sa cvicim a ako na porazenie este som aj pribrala, no kaslem sa na to 😠

mojalili
25. okt 2010

@zojec TO JE SUPER NAPAD, VAZNE, skusim to usit, mam 2 prikryvky, tak z jednej to urobim....Lidl nemam este, pozrem, co tam bude.... 😉

Dakujem kocky za rady......uz sa tesim na rodinny dom, tiez budeme mat krb a svoje je svoje 😒

Dnes sme sa vratili z cvicenia Vojtovky, uz sme SKONCILI...huraaaa, Danko je OK 😉 😉

zoja78
25. okt 2010

@zojec ahoj, my sme sa tiež asi pred dvoma týždňami začali budiť často a po polnoci to blolo skoro každú hodinu a pol a len si cuckla a spala, tak som hľadala ako prekabátiť drobčata , čo najjemnejšou metódou a našla som v časopise Mama a ja. moja vydržala predtým aj 4 hodin y spať tak som ju nakrmila a keď sa zobudila skôr, tak som ju vzala na ruky pokolísala pokiaľ sa neuspokojila a keď zaspala tak som ju uložila, no o päť minút bola hore, tak znova, písali tam, že to musíme vydržať, tiež osm nevládala, tak čo mi ostávalo, nejako sme tie št&ri hodiny pretrpeli a potom dostala jesť, tak sa nacucala, až to fičalo, pospala dlhšie a keď sa zobudila skôr tak znovu len čičíkanie, v časopise písali, že do týždňa by sa to malo upraviť, nám stačili chválabohu iba dva dni a boli sme naspäť v troj - štvorhodinovom spánku, dala som si taký záväzok, že tri hodinky tolerujem ale skorši stávanie musíme ukolísať, že vraj deti potom pri častom krmení mali akoby deň, telo pracuje a nevedia dlhšie pospať, tak neviem skús či to pomôže, viem, či je to v noci nespať, už ani nevieš či si ju krmila či nie a kedy, lebo je to všetko domiešané a ty hrozne unavená, maj sa pekne a daj vedieť ako to dopadlo

zojec
25. okt 2010

@mojalili gratulujem ze ste ok.. 🙂
@zoja78 jaaaj toto som uz skusala, muza to vyrusovalo, lebo musi rano vstavat do prace ... a uz dva vikendy po sebe sme mali navsetvu.. :( tak som nechcela aby ricala.. ale uz to musim skusit znova, lebo fakt nevladzem.. dakujem za radu, verim, ze to bude fungovat.. ona aj cez den si casto pyta.. uz normalne neviem dockat casu, ked sa bude hrat a nebude furt mysliet na cickanie..

zoja78
25. okt 2010

@zojec no vieš keď často pýta, málo si cuckne a ty musíš byť v pohotovosti no skús to všetci okolo nech vydržia veď aj ty si musíš oddýchnuť a drobec tiež

monky1
25. okt 2010

ahojte dievcata, konecne doma, hehe
@zojec, ten spacak je super napad - este odchytit niekoho, kto to usije 😀 😀 😀 ... ale zislo by sa, lebo Ela je majster v odkopani sa - bezne ju najdem odokrytu a vrchol je, ked sa zobudim na krik a ona uz neviem ako dlho je na brusku, cela oslintana pasie ovecky a plava vo vlastnych slinkach, cize tipujem, ze je na brusku uz poriadne dlho
...momentalne to riesim tak, ze ju prikryjem hrubou perinkou - oblecena v riednej obliecke, to sa jej tazsie odopava 😀

zojec
25. okt 2010

@monky1 ja mam malu v spacom vaku a je este prikrita malou lahkou dekou.. a este sa nepretaca ... nedavas elinku so spacieho vaku? ten je pre babatka super 😉 😉

monky1
25. okt 2010

@zojec ale hej, mam taky mensi, ale nema moznost kopat nozickami, co je pre nu utrpenie, lebo keby ze zmeriam kilometre, co sa nabicykluje, tak je aj niekde v madarsku, hehe ... poslednu dobu len naraba tymi nozkami a naraba
..a vecer, ked ju dam do vaku, nezaspi, lebo jej jej nejak uzko 😒 ...a spiacu ju tam neprekladam, lebo sa bojim, ze sa zobudi ... ona to ma nejake pomylene - cez den spi aj pri vrtani do panela a v noci ju zobudi aj vrznutie postele 😖
...ale ten link od teba sa mi pozdava

riska
25. okt 2010

http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B8AED523-F7...

ten spací vak vyzerá pekne....pojdem pokukať, čo je to za kvalitku 😉

monky1
25. okt 2010

@mojalili skvely pocit, ked vies, ze je drobcek ok .... tesim sa s tebou 😉

@zojec a ako si dopadla v poradni? ci este len ides? prepac, nepamatam si, a ani nestiham citat dozadu, venujem, sa hanke, este ju mam doma ... zaujimaju ma tie Barborkine suche miesta, o kt. sme sa bavili
nam zatial nezabera tem Imazol - ziadna zmena ☹

ellysa
25. okt 2010

@mojalili gratulujeeeeeeeeeeem, danko je šikulka
@zoja78 no super, nám už to trvá týždeň, ale dnes bolo trochu lepšie, nejak tak prirodzene som robila, to čo píšeš, tak ak bude zle viem že to tak mám robiť aj ďalej a nepísali tam aj prečo sú deti také?
@monky1 no ja som našu tiež skúšala zakryť perinkou lenže ona sa tiež stále hemží a perina jej šušťala a to bolo náramne zaujímavé, hlavne v noci o 3.00, takže fungujeme tiež vak a dečka, len mám pochybnosti či to stačí-ona si za nič na svete nedá ruky pod deku a potom ich má studenéinak už mi buvá 2,5 h. normálne nechápem, ale neopovážim sa ani pohnúť 😝 , upratovať budem potom, alebo zajtra... 😀

monky1
25. okt 2010

@ellysa ani ela nechce mat ruky dnu, ale v piatok som bola nutena ju normalne uviazat do perinky, ruky k telu, lebo uz som nevedela, co s nou, zazili sme nieco strasne
...a potom tak spala az do 5h rano - od 19.30

ellysa
25. okt 2010

@monky1 čo tak plačkala?

kuriatko33
25. okt 2010

@ellysa aj moj place po kupani, tak ho dam hned na brusko, to ho ukludni, lebo upratuje cely prebalovaci🙂

ellysa
25. okt 2010

@kuriatko33 no naša len včera taký rev pustila inak neplače po kúpaní, ale mám pocit, že asi tie blbé zuby, lebo stále robí s pusou ako keby chcela ničo hryzkať aj keď v nej nič nemá, ale stále pozerám na ďasienka a nič ☹

majjka0806
25. okt 2010

Baby aky kremik pouzivate drobcom na ritulku?

riska
25. okt 2010

@majjka0806 sudocrem

ameanda
25. okt 2010

@zojec
jasne, ja vyrabujem aj to co nie je doma pomaly 🙂
nastastie sa to zatial nijak neprejavilo na vahe