icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

sportpark
25. okt 2010

kaka skoro kazdy dne niekedy aj 3 x za dne niekedy raz za 2 dni ale poriadne.....ako kedy...

marcelka123
25. okt 2010

Plienky TOUJOURS z lidlu - vraj su velmi ale velmi dobre porovnatelne s Huggies a neviem akymi.. mate niektora skusenost?

ellysa
25. okt 2010

@marcelka123 ako sa zahdzuju tie uhliky, či ako? ja mám pocit, že malá je zlá odvtedy ako nám jedna osoba dosť ublížila...

chani
25. okt 2010

@monky1 a odkial si objednavala?

marcelka123
25. okt 2010

@ellysa no je vela sposobov... v detstve som poznala taky do par minut ale teraz mame iny sposob, taky dlhsi trosku napisany na papieri, ked chces poslem IP

zojec
25. okt 2010

@monky1 do poradne idem az zajtra, ale natrela som jej nozky mojim kremom na citlivu plet od dr.schellera, a myslim ze to je lepsie 😉 ale dam ti zajtra vediet ..
ritku fakt netreba natierat stale... potom straca svoj ochranny film a vysusuje sa... radsej umyt aj po cikani..sodokrem je fajn, ale len ked uz je zle .. 😉
@mishulienka skus po zaspani ostat pri nom az kym nie je uplne tvrdy.. ale je to take obdobie :( aj moja sa casto budi... toto som sa docitala... no co uz, spat budeme na dochodku 😉 http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko...
@monky ja som inak na urieknutie tiez neverila, az kym som to nezazila u malej... bolo to strasne , verim ti

zojec
25. okt 2010

@monky1pls hod link na senovku 🙂 je praskova?

monky1
25. okt 2010

@zojec @chani http://www.predajbylin.sk/senovka_grecka_semeno...

nasej Elinke nerobili uhliky, ale prelievali vodu na lyzicky a jedna sa neviem akym zazrakom zvysila 😕 ... ale potom uz bol pokoj

monky1
25. okt 2010

ja som kupovala 35g za 1,60€ - toto je neporovnatelny rozdiel - len keby postovne nebolo drahsie ako samotna sebnovka 😖 ... ale tak nasli sme sa tri, co chceme, tak aj postovne delene 3 ... ja som si vzala hned 200g 😵

zojec
25. okt 2010

@monky1 jeeej aka super stranka... 🙂 treba nakupit viac bylin 😉

mojalili
25. okt 2010

@marcelka123 mam skusenosti s Toujours z LIdlu, su dobre, podobaju sa mi na Tesco. NEmali sme po nich ziadnu alergie a teraz vidim,ze budu v akcii,tak idem hufom na nakup do Lidlu......
KOcky, tiez som pozerala na spaci vak pre DANKA z Lidlu a zda sa mi byt dobry, tak idem nan, aj pancusky 2 ks/ 3€, co je super cena a som s pancuskami z Lidla najviac spokojna, najlepsie sedia a dobre usite.....

@zojec, nakoniec som sa rozhodla usit pre LILI ten spaci vak, navarim a idem na to...nikde som u nas nezohnala a priznam sa, 40€ na internete je pre mna moc... . Tak sup do sitia. MAm doma Veritas tak mladu ako ja, pretoze ju maminka dostala za mna za porodne 😀 😀 😀 😀 Nemozem povedat, ze ma 32 rokov, lebo to by uz bola stara 😀 😀 😀

zojec
25. okt 2010

@mojalili drzim palce... to je uplne jednoduche sitie 🙂 ked si zvladla vak na plienky, tak zvladnes aj toto 😉 ja inak moj vak pouzivam na malej spinave pradlo 😀 40€ za spaci vak je strasne vela.. ja mam pre malu tiez z lidlu a som spokojna ...dalsie dva sme dostali... inak ja malu do neho davam od narodenia s vynimkou tych strasnych horucav, tak nejak neprotestuje..

chani
25. okt 2010

@monky1 dakujem 😉

bealondyn
25. okt 2010

caute babule, zase vela pisete 🙂

@zojec ked v noci kojis, tak len z jedneho prsnika pri jednom kojeni? ja som uz totiz prisla na to, ze sa budi kazde 2 hodky, ked jej dam len z 1 prsa. vcera som ju o polnoci nakojila z oboch a potiahla az do 4, co je u nas uspech. ona mi vzdy zaspi, ked sa nacucka z jedneho, ale ja ju aj tak prelozim na druhy a vzdy sa nacucne a potiahne. predtym som ju nedavala na druhy, ved lebo spala, ale nejak som to vymakla a hned sa to prejavilo. tak skus...

este par foto najnovsej zabavky a nieco na inspiraciu pre maminky co strikuju (celenka) a foto v novych satockach. 🙂

zojec
25. okt 2010

@bealondyn no davam jej len z jedneho, vacsinou spime obe hned ako sa prisosne.. vela nepapa.. ale skusim dat oba.. ja uz od polnoci tie vstavania neratam.. :( jeeeeeej vy mate to hopsadlo? aj my ho mame.. skoro som na to zabudla , mi to kamoska z uk doniesla.. sa mi zdalo ze je este skoro na to .. musim kuknut aku ma tu sedanku.. lebo mame trosku iny sa mi zda.. saticky prenadherne aj capicka.. 😉

tintinka1
25. okt 2010

@bealondyn bože tá je krásna . aj ja chcem také , ale pre mňa 😀 My sme od víkendu už v športovom kočíku , lebo inak sme nemohli ani na prechádzky chodiť. Teraz sa to trošku zlepšilo , ale akonáhle sa zobudí tak plač jak odušu. Babule , kedy dávate deti večer spávať. My sme doteraz dávali o 20.00 ale to už bolo pre neho aj nás utrpenie , tak dnes ho skúsim dať o 19.00. A cez deň dávate spávať do postieľky alebo kde sa podarí. Chcela by som už nejaký režim , ale zatiaľ sa nedarí.

bealondyn
25. okt 2010

babule dakujem 🙂

@zojec ja som tiez davala len z jedneho a bola rada, ze hned zaspala, ale teraz uz davam z dvoch a mozem sa aspon 3,5 hodky vyspat. 😀 ach jo... no a hopsadlo mame od kamosky, mozu tam byt od 4.mesiaca, malej sa to hrozne lubi, trenuje si nozicky, vyskusaj. 😉

@tintinka1 my sme uz v sportaku dlho, jej sa to paci, place len ked sa jej chce spat, aj to len chvilku, nastastie. no a cez den v postielke vobec nechce byt, ani sa tam hrat, nic...to spi bud na nasej posteli po kojeni alebo v kociku. a vecer ju davam spat o 19.00.

zojec
25. okt 2010

@tintinka1 ani nam sa nedari nejaky pravidelny rezim.. len vecer a rano ako tak.. spavat o 7mej do 7,30 je tvrda.. len skoda ze nevydrzi aspon do polnoci.. :(

hori
25. okt 2010

@tintinka1 alebo si pockaj na casovy posun, babo netusi, ze je o hodinu skor... 🙂

bzucinka2
25. okt 2010

ahojte maminky vy nemate deticky, kolko ste toho popisali z ajeden den 🙂
aj my pouzivame sudokrem a som s nim spokojna maximalne a ani sa mi nezda ze by vysusoval🙂 ale ako poisete nepouzivam ho stale, ale zvacsa vecer a po kakani 🙂
@bealondyn aka krasavica, zlatunka je 🙂
mne sa plienky z lidlu pri starsom nepozdavali, ale mozno su uz zmenene, ale pancusky su suprove 🙂

weirdo
25. okt 2010

Ahojte,
tak ake je moje zistenie? Par dni v mesiaci sa stava, ze mala cez den spinka malo, a dnes sme prisli na to, ze je to (aspon 2 posledne mesiace) po cas splnu a take 4 dni to trva, teda este to neni uplne odsledovane, lebo na tuto teoriu sme prisli az dnes 😲 . V noci je to ako vzdy ... ja som na tieto veci moc neverila, ale ... mate niekto podobnu skusenost?
Co sa tyka casoveho posunu, my sme uz malu nan nachystali, teraz sa neviem dockat, kedy uz sa zmeni cas, lebo chodi spavat az pred 21 hod 😀

bzucinka2
25. okt 2010

nam na urieknutie pomaha cikana plienka 🙂

bealondyn
25. okt 2010

@bzucinka2 🙂
my tiez pouzivame sudocrem ale nie kazdy den, mozno 3x do tyzdna.
a co sa tyka plienok z Lidla, kamoska povedala, ze su najlepsie, ale ja som neskusala.
@weirdo no ja spavam horsie, ked je spln, tak mozno aj deticky, nejak som si to pri malej nevsimla, odsledujem buduci mesiac. 😉

deina79
25. okt 2010

@weirdo tak isto nasa Ninka a ja sme velmi senzitivne na spln!zle spinkame a casto sa budime 😒

bzucinka2
25. okt 2010

@bealondyn tak jasne ze kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂

bealondyn
25. okt 2010

@bzucinka2 jasne, nam sadli pampersky, tak ja ani nejdem skusat dalsie.
mala mi dnes vynechala jeden spanok okolo stvrtej, sice zaspinkala pri kojeni, ale ja som ju prelozila do postielky (nech si zvyka aj cez den) a hned bola hore a potom uz nic. 😖 tak si teraz povrieskala trosku od unavy a zaspinkala na nocny spanok o 18.20, som zvedava, kolko potiahne, vidim to aspon na 2 navstevy spalne do polnoci. 🙄

bzucinka2
25. okt 2010

@bealondyn my sme na huggies premium a pampers 🙂

tintinka1
25. okt 2010

my tiež fičíme na pamperskách ale chystám sa vyskúšať tie nové tescové plienky gaga. že vraj to vyrába firma čo voľakedy robila tie fialové tesco plienky a tie si veľmi chválili. Podľa mňa spln môže mať vplyv na detičky . Mne sa tiež horšie spí ked je spln.

tintinka1
25. okt 2010

Už tretí deň praktizujem metódu , že položím po kojení večer do postieľky a odídem preč do vedľajšej izby. Mrkoce si ale zatiaľ maximálne do 10 minút zalomil. Keď som bola pri ňom tak sa aj 30-40 minút prehadzoval.Musím poriadne zaklopať na drevo , nech mu to vydrží. 🙂

zojec
25. okt 2010

@bealondyn tak som aj ja vyhrabala nase skakatko, ci ako sa to po slovensky povie.. celkom sa jej tam pozdavalo... som cvakla nejake fotocky ale len mobilom.. tak trosku nekvalita..