icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bzucinka2
26. okt 2010

@monky1 super, ten bubnik pozriem a aj tato pre Hanku je pekna, ale teda ze 41 ecok trosku prehnali ☹

tintinka1
26. okt 2010

Babule len tak ma napadlo, dávate Vigantol? Ja som ho odvtedy čo bol stiahnutý z trhu nedala. Doteraz ked bolo slniečko tak bol stále vonku ale teraz to už bude horšie . Tak neviem dávať či nedávať

bzucinka2
26. okt 2010

@tintinka1 ja v pohode davam a uz je spat na trhu aj tak 🙂

riska
26. okt 2010

@tintinka1, už je nový vigantol s iným kvapkadlom, vypýtaj si od lekára, je dôležité ho dávať

chani
26. okt 2010

od dnesneho poobedia mame doma pokladik, zaspal o 13tej hned ako sme vysli na prechadzku, potiahol do 16tej, napapal sa, pohrali sme sa o 18:15 zaspal na pol hodku, zobudil sa, chvilu sme sa jasili, potom sme sa okupkali, napapali vynimocne z oboch prsiek, nasledne na to sa popri grgani brutal pokadil az na chrbat, tak som ho dala doporiadku, prezliekla, supla do spacieho vaku do postielky, pustila hraci kolotoc a isla upratat kuchynu a nez som sa do 5 min vratila tak spinkal....ze neverim....som zvedava ako dlho mi tento pozitivizmus a jemu ta dobrota vydrzi 😀

monky1
26. okt 2010

@ceresna aky krasny kukuč 😵
@hori skoda, lebo ona je praaave na to, aby to kojenie slo lepsie 🙂

ellysa
26. okt 2010

no pekne sa to tu rozbehlo, tak my sme dnes vymysleli prvý darček pre malú-sedátko do vane, do kýblika sa už veľmi nezmestí a pekne sa tam hrá, tak toto bude podľa mňa fajn
a pár foto

mojalili
26. okt 2010

@tintinka1 HEj davam, davam ho kvapkadlom kupenym v lekarni, ale uz na trhu ej novy Vigantol... 😉

Ahojte kocky, mam za sebou dlhy den, robila som svokre vence, tak som sa vysantila, pre mna to je oddych, len tie ruky vyzeraju hrozne 🙂
@zojec - spaci vak pre LILI je skoro usity, este vankusikovu cast a zips tam idem dat teraz. Robim to ked sa da, vela casu nemam, ale vyzera dobre celkom 🙂

mici111
26. okt 2010

@ellysa jaaaaaaj podarena je Oliv 😀 a uz aj ona konikuje s nami? 😀 😀 😀 ja ju len obdivujem, ake ma huste a krasne vlasky 🙂
nam idu asi zubky 😠 uz asi styri dni je s malou na nevydrzanie..este ze v noci spi dobre..ale cez den je to zabijak..chudatko moje malinke, len place a zuri a kuse a zasa place..

mojalili
26. okt 2010

@ellysa neuveritelne, ake krasne vlasky ma Tvoja Olivia, ja zasnem z nej, ked ju vzdy vidim 🙂 🙂 🙂

Kocky, Danko ma cervene a biele dasna, zuby akoby vytlacene v dasnach a 2 ciarky, len prerazat sa nechcu... ☹ 😒 Danko je stale placlivy, z nicoho nic spusti strasny rev... 😒

mici111
26. okt 2010

@mojalili presne take dasienka mame aj my...cervene spuchnute a spredu akoby biele..davas aj ten gelik na dasienka? my male dentinox a pomaha to tak na polhodku..ale mne to celkom pomohlo na ten moj bolavy zub..

ellysa
26. okt 2010

@mici111 no jasné už koníkuje, nesmiem jej zobrať notebook, lebo je rev, tak už sa oň bijeme všetci, dnes som jej odstrihávala dredy, tak vzadu šla polka dole, ale teraz to má ako postupne, nie je to také hrozné

kuriatko33
26. okt 2010

@monky1 ako sa vola ten bubienok?

kuriatko33
26. okt 2010

@bealondyn mi ho pusinkujeme s tatinkom az az 🙂 a podla mna to uplne staci a nie aby ho bozkaval hoc kdo 😉
kazdy sme ale iný

monky1
26. okt 2010

@kuriatko33 Little Steps Musical Spinning Drum .... link nan je na predch. strane 🙂 ... uz sme ho skusali, ked hanka nebola doma a mala bola unesena 😀

zojec
26. okt 2010

caute babulky.. och ci ste popisali.. stiham poslednu stranu.. 😉 boli sme dnes na ockovani, mala v pohode spinkala v kociku dve a pol hodky... 🙂
@monky1 dokina pozrela nozky, skonstatovala ze je to len sucha pokozka a predpisala nam: excipial lotion.. uz som ju s tym natrela, uvidime ci zaberie 😉 inak mala vazi len 5,8kg.. ale dokina ma ubezpecila ze to nie je malo.. tak sa snazim ukludnit... asi veru bude najmensia z junoviek.. resp. najlahsia, lebo dlha je poriadne..
@mojalili potom hod fotky toho vaku, som zvedava 😉
@ellysa jaaaaaj ta tvoja vlasatica.. ja som este take vlasate babatko nevidela.. 😀 to ma po kom?
@tintinka1 v pohode davaj vigantol, alebo si daj kupit v AT oleovit.. ja davam teraz ten, ale dnes mi dokina dala aj vigantol..
no, ale ked sa na nu kuknem, tak nevyzera taka mala...
inak v posledne dva dni si bucha lavou rucickou do pusy... skoro stale.. ako taka opicka... 😉

leveretka
26. okt 2010

@tintinka1 a vy uz tak skoro skusate prikrmy? 😕 😕 😕 a ako Alex reagoval? nam hovorila doktorka, ze mozeme zacat od ukonceneho 5mes. kedze je plne kojena, ale neviem...narodila sa o dva tyzdne skor, tak asi este nabalim aspon tie dva tyzdne k tomu. Celkovo mam pocit, ze to je este skoro, ked je mliecka dost a prosperuje.

ceresna
26. okt 2010

@ellysa, Oliv je rozkošná 🙂

ceresna
26. okt 2010

@bzucinka2, ďakujem, a keby si videla ako mu tiekli sliny nad tými špagetami 😀

ceresna
26. okt 2010

@ellysa a ešte chodíte na to plávanie?

leveretka
26. okt 2010

@ellysa Olivka je perfketna s harom a tusim ju konik chytil za srdce 😀 zalozila nejaku novu temu pre deticky? 😅

monky1
27. okt 2010

dobre ranko, zienky 😖
dnesna noc bola pre mna maraton v dojceni - este sa mi nestalo, ze kojim viac ako 2x ... ale dnes 😕 ..... vecer o 19.30, 22h, o 1h, o 3h a to sme hore az doteraz - na to dosla do spalne aj Hanka, kt. sice este trosku podriemkala, ale velmi tomu spanku po boku nedala ..... a ked sa pytala, ze chce ist do skolky este potme, tak som ju obratom vychystala a o 6h s tatkom odisli ☹ .... nie zeby mi to nevyhovovalo, ale som z toho hotova, lebo bude v skolke do 17h, kedze maju tanecnu, a to je celych 11hodiiiiiin 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

@leveretka zdielam tvoj nazor 😉 ..... nam donesie prvy prikrm - mrkvicku az Mikulas 🙂

@zojec super, ze to nie je nic vaznejsie 😵 ..... ja sa zase zacinam obavat, ze to asi nebude plesen, ale ten atop. ekzem, lebo voobec to nemizne, ani sa to len nezlepsuje - ach jaj, kožne to isti
a ze ma Barborka najnizsiu vahu??? neboj, my sme asi hned za vami ... a na foto vyzera spokojne a krasne 😉 ... fešanda paradna 🙂

@ellysa nemam slov 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ..... 🙂

tak, a malicka uz chruni na gauci 😀 .... idem si dat kavejo, ranajky uz mam za sebou, tak vyuzijem cas a pozriem film, lebo dnes ma caka velke upratovanie 🙄

majuto
27. okt 2010

ja sa pridavam tiet k otrasnej noci na drobca lezu asi sople takze ho to dost budilo ale nastasti zaberal aj cumlík a kojili sme sa iba raz no hore bol asi 5x no otras.a to dnes ideme na kontrolu na klby a mam este aj jurka doma takze uzasne (strasne je od nedele zachripnutý a neprechadza to.no ale zajtra mame poradnu tak ich zoberiem oboch a mam pokoj)

fatimuska
27. okt 2010

ahojte, ja už ani radšej nepozerámna hodiny dojčíme sa od polnoci asi aj 5x, po tej druhej inekcii sa pokazilo spinkanie, ale určite to bude časom lepšie🙂 a tu do rána riadne mrzlo🙂

majuto
27. okt 2010

my sme uz mali zabehnute ze iba raz v noci okolo 3tej som ho kojila ale dnes to bola hrôza chudatko akonahle zaspal zacal sa drhnut a hned bol hore.hnusne hnusne sople ☹

mici111
27. okt 2010

dnes sme mali super noc 🙂 zaspinkali sme okolo pol deviatej, v noci sme papali tusim o pol druhej a rano sme sa zobudili az o 7.15 😀 bodaj by kazdy den bol takyto..

marcelka123
27. okt 2010

@ellysa mala akaa zlataa 🙂 a veru tie vlasy to je hracka prirody 🙂

marcelka123
27. okt 2010

@zojec mala stale v poriadku po ockovani?

marcelka123
27. okt 2010

My sa krasne pretacame z chrbatika na brusko na pravu stranu a zacina aj na lavu 🙂 stale viac sa smeje aj keby mohla viac 🙂
Ja od 5 mesiaca pravdepodobne zacnem s mrkvickou , mne to kojenie strasne posobi na zuby... MATE TO NIEKTORA? Zubarka ma stoji vela... Uz som tam ako doma...

marcelka123
27. okt 2010

@mici111 aka dobra noc 🙂