Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Babule len tak ma napadlo, dávate Vigantol? Ja som ho odvtedy čo bol stiahnutý z trhu nedala. Doteraz ked bolo slniečko tak bol stále vonku ale teraz to už bude horšie . Tak neviem dávať či nedávať
od dnesneho poobedia mame doma pokladik, zaspal o 13tej hned ako sme vysli na prechadzku, potiahol do 16tej, napapal sa, pohrali sme sa o 18:15 zaspal na pol hodku, zobudil sa, chvilu sme sa jasili, potom sme sa okupkali, napapali vynimocne z oboch prsiek, nasledne na to sa popri grgani brutal pokadil az na chrbat, tak som ho dala doporiadku, prezliekla, supla do spacieho vaku do postielky, pustila hraci kolotoc a isla upratat kuchynu a nez som sa do 5 min vratila tak spinkal....ze neverim....som zvedava ako dlho mi tento pozitivizmus a jemu ta dobrota vydrzi 😀
@tintinka1 HEj davam, davam ho kvapkadlom kupenym v lekarni, ale uz na trhu ej novy Vigantol... 😉
Ahojte kocky, mam za sebou dlhy den, robila som svokre vence, tak som sa vysantila, pre mna to je oddych, len tie ruky vyzeraju hrozne 🙂
@zojec - spaci vak pre LILI je skoro usity, este vankusikovu cast a zips tam idem dat teraz. Robim to ked sa da, vela casu nemam, ale vyzera dobre celkom 🙂
@ellysa jaaaaaaj podarena je Oliv 😀 a uz aj ona konikuje s nami? 😀 😀 😀 ja ju len obdivujem, ake ma huste a krasne vlasky 🙂
nam idu asi zubky 😠 uz asi styri dni je s malou na nevydrzanie..este ze v noci spi dobre..ale cez den je to zabijak..chudatko moje malinke, len place a zuri a kuse a zasa place..
@monky1 ako sa vola ten bubienok?
@bealondyn mi ho pusinkujeme s tatinkom az az 🙂 a podla mna to uplne staci a nie aby ho bozkaval hoc kdo 😉
kazdy sme ale iný
@kuriatko33 Little Steps Musical Spinning Drum .... link nan je na predch. strane 🙂 ... uz sme ho skusali, ked hanka nebola doma a mala bola unesena 😀
caute babulky.. och ci ste popisali.. stiham poslednu stranu.. 😉 boli sme dnes na ockovani, mala v pohode spinkala v kociku dve a pol hodky... 🙂
@monky1 dokina pozrela nozky, skonstatovala ze je to len sucha pokozka a predpisala nam: excipial lotion.. uz som ju s tym natrela, uvidime ci zaberie 😉 inak mala vazi len 5,8kg.. ale dokina ma ubezpecila ze to nie je malo.. tak sa snazim ukludnit... asi veru bude najmensia z junoviek.. resp. najlahsia, lebo dlha je poriadne..
@mojalili potom hod fotky toho vaku, som zvedava 😉
@ellysa jaaaaaj ta tvoja vlasatica.. ja som este take vlasate babatko nevidela.. 😀 to ma po kom?
@tintinka1 v pohode davaj vigantol, alebo si daj kupit v AT oleovit.. ja davam teraz ten, ale dnes mi dokina dala aj vigantol..
no, ale ked sa na nu kuknem, tak nevyzera taka mala...
inak v posledne dva dni si bucha lavou rucickou do pusy... skoro stale.. ako taka opicka... 😉
@tintinka1 a vy uz tak skoro skusate prikrmy? 😕 😕 😕 a ako Alex reagoval? nam hovorila doktorka, ze mozeme zacat od ukonceneho 5mes. kedze je plne kojena, ale neviem...narodila sa o dva tyzdne skor, tak asi este nabalim aspon tie dva tyzdne k tomu. Celkovo mam pocit, ze to je este skoro, ked je mliecka dost a prosperuje.
dobre ranko, zienky 😖
dnesna noc bola pre mna maraton v dojceni - este sa mi nestalo, ze kojim viac ako 2x ... ale dnes 😕 ..... vecer o 19.30, 22h, o 1h, o 3h a to sme hore az doteraz - na to dosla do spalne aj Hanka, kt. sice este trosku podriemkala, ale velmi tomu spanku po boku nedala ..... a ked sa pytala, ze chce ist do skolky este potme, tak som ju obratom vychystala a o 6h s tatkom odisli ☹ .... nie zeby mi to nevyhovovalo, ale som z toho hotova, lebo bude v skolke do 17h, kedze maju tanecnu, a to je celych 11hodiiiiiin 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@leveretka zdielam tvoj nazor 😉 ..... nam donesie prvy prikrm - mrkvicku az Mikulas 🙂
@zojec super, ze to nie je nic vaznejsie 😵 ..... ja sa zase zacinam obavat, ze to asi nebude plesen, ale ten atop. ekzem, lebo voobec to nemizne, ani sa to len nezlepsuje - ach jaj, kožne to isti
a ze ma Barborka najnizsiu vahu??? neboj, my sme asi hned za vami ... a na foto vyzera spokojne a krasne 😉 ... fešanda paradna 🙂
@ellysa nemam slov 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ..... 🙂
tak, a malicka uz chruni na gauci 😀 .... idem si dat kavejo, ranajky uz mam za sebou, tak vyuzijem cas a pozriem film, lebo dnes ma caka velke upratovanie 🙄
ja sa pridavam tiet k otrasnej noci na drobca lezu asi sople takze ho to dost budilo ale nastasti zaberal aj cumlík a kojili sme sa iba raz no hore bol asi 5x no otras.a to dnes ideme na kontrolu na klby a mam este aj jurka doma takze uzasne (strasne je od nedele zachripnutý a neprechadza to.no ale zajtra mame poradnu tak ich zoberiem oboch a mam pokoj)
ahojte, ja už ani radšej nepozerámna hodiny dojčíme sa od polnoci asi aj 5x, po tej druhej inekcii sa pokazilo spinkanie, ale určite to bude časom lepšie🙂 a tu do rána riadne mrzlo🙂
my sme uz mali zabehnute ze iba raz v noci okolo 3tej som ho kojila ale dnes to bola hrôza chudatko akonahle zaspal zacal sa drhnut a hned bol hore.hnusne hnusne sople ☹
dnes sme mali super noc 🙂 zaspinkali sme okolo pol deviatej, v noci sme papali tusim o pol druhej a rano sme sa zobudili az o 7.15 😀 bodaj by kazdy den bol takyto..
@ellysa mala akaa zlataa 🙂 a veru tie vlasy to je hracka prirody 🙂
@zojec mala stale v poriadku po ockovani?
My sa krasne pretacame z chrbatika na brusko na pravu stranu a zacina aj na lavu 🙂 stale viac sa smeje aj keby mohla viac 🙂
Ja od 5 mesiaca pravdepodobne zacnem s mrkvickou , mne to kojenie strasne posobi na zuby... MATE TO NIEKTORA? Zubarka ma stoji vela... Uz som tam ako doma...
@mici111 aka dobra noc 🙂

@monky1 super, ten bubnik pozriem a aj tato pre Hanku je pekna, ale teda ze 41 ecok trosku prehnali ☹