icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

marcelka123
27. okt 2010

Inak kocky chcem sa opytat uz papkate fazulku? a ak ano ako deticky?

Ja som predvcerom namocila trochu fazule, lebo som mala straasnu chut na nu a vcera som robila polivku zeleninka, fazulka a halusticky a strasne som sa tesilaaa a co sa nestalo!!! Priatel mi zamenil pri upratovani cervenu papriku za cili... 🙄 😀 😀 😀 takze sa neda ani jest.....

riska
27. okt 2010

@ellysa, oliv je fakt podarená 😵 ja tiež ked ninke otvorím NB, tak je celá besná, tuká, stláča, aj celý den by donho kukala 😀 no ja vždy len na minutku, predsa je to žiarenie...

@monky1, čo dnes varíme? porad 😉

@marcelka123, ja som sa ešte na fazulu neodvažila...ale kapusta v pohode 😉

mici111
27. okt 2010

@marcelka123 mam pocit, ze aj mne to kojenie robi zle na zuby..tiez tam teraz chodim ako na klavir.. 😔

mici111
27. okt 2010

@riska ja mam na kapustu chut uz aspon mesiac..no skusim teda a uvidime 🙂 dnes bude zapekany karfiol so zemiakmi..to znasa v pohode 🙂 mne zasa mala na notebooku vytrhava furt mysku z tej dierky co je zastrcena v pc..a straaasne ju to bavi..

riska
27. okt 2010

@mici111, my sme lepší 😀 zaspala o 8:00 a kojili sme až 5:45...a potom potiahla skoro do 8:00 😉

riska
27. okt 2010

@mici111, ja som sa strašne bála kapusty, hlavne na segedinsky som mala šialenú chut....prvýkrát som ho celý posypala rascou a trpla, ale nič nebolo, tak druhýkrat som ani rascu nedavala....mnam 😵

mici111
27. okt 2010

@riska zavidiiiiiiiiiiiiiiiim 🙄

monky1
27. okt 2010

@riska dnes som sama doma, tak len rezance s tvarohom - tvaroh na mlieko, hehe 😀
a zajtra urcite moje oblubene a caste jedlo - pecene zemiaky v rure s acidof. mliekom
...hm, asi slaba inspiracia 😒
ale toto sme mali v nedelu a super rychla mnamka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4292&user...

riska
27. okt 2010

@monky1, ja milujem pečené zemiaky s acidkom 🙂 🙂 len tú blbú rúru sme ešte neopravili, tak nepečeme 😀
a akurat včera som mm spominala, že sme dlho nemali rezance s tvarohom 😀 😀 len mm je rozmaznaný, kupované nechce, tak si robí svoje...a musím počkať, kým sa mu uráči 😉

@mici111 , ale to preto tak dobre spala, že sne boli včera na oslave, kopec ludi, úplne bola vykukaná zo všetkého..a v noci asi spracovávala všetky zážitky 🙂

monky1
27. okt 2010

@riska sikovny je ten tm 😀 ....mojmu chutia aj kupovane 😀

bealondyn
27. okt 2010

ahojte dievcata, aj my sme mali vcera dobru noc, kojila sa len 2x, o 1.30 a 4 a potiahla do 8.30...mozno to tiez bolo tym, ze sme boli na navsteve a cestovali vlakom, to ju unavilo a dobre spinkala. to aby som ju kazdy den tahala po navstevach! 😀

bealondyn
27. okt 2010

@marcelka123 ja som fazulu jedla uz velakrat, uplne v pohode...vlastne okrem vajicok uz nemala dlho na nic zlu reakciu (klop,klop). 😉

monky1
27. okt 2010

@bealondyn okrem vajicok??? 😲 😲 😲
a ja som si vcera vecer dala kopec vajickovej natierky ... a dnes rano tiez 😀 ..... ale fazula a kapusta su este tabu - aj ostatne strukoviny 😕

zojec
27. okt 2010

ja tiez papam vsetko 😉 ked strukovinu namocite vecer, a rano zlejete vodu, potom date varit a ked zovrie zlejete este raz, tak nenafukuje 😉 dokonca som sa minule pozabudla a vypila skoro cely liter ananasoveho dzusu.. a v pohode 😀

zojec
27. okt 2010

@monky1 podla mna sa nemusis kapusty vobec bat.. taky karfiol nafukuje ovela viac.. a deticky uz maju silne zaludky.. ved nekojene uz papaju prikrmy.. okrem toho do mlieka sa dostava len 1%.. je skoda preto nejest strukoviny plne bielkovin 😉

monky1
27. okt 2010

@zojec tak skusime niekdy, ale az cez vikend, ked bude mm doma, keby nieco .... nech si ju ponosi, ked bude plac 😀

ellysa
27. okt 2010

ahojte ďakujem za pochvalu, no vlasy má po mne, ja som bola taká vlasatá, ževraj som vždy u lekárov bola za atrakciu 😀 , len ona má tie vlásky jemné a strašne sa chuchvalcujú, tak som včera strihala dredy a dnes ráno som zasa ledva rozčesala, hľadám taký ten kondicionérik v spreji pre detičky na rozčesávanie, viem, že som to už videla, len neviem kde 😕

bealondyn
27. okt 2010

no na varene vajicka mi zle reagovala, ale to uz tiez bolo pred mesiacom, tak mozno teraz by to bolo v pohode. inak vzdy ked som si predtym myslela, ze vecer place kvoli brusku, tak to bolo ked sme mali rusny den, ale aj na to si uz zvykla. 🙂 tak uz jem vsetko.

zojec
27. okt 2010

@monky1 😉 inak tie strukoviny su zarucene .. malej od rana stupa teplota :( po prvom ockovani nic.. rano mala 37, 5, potom 38 ateraz uz 38,3.. vsetko v ritke.. skusim o hodku.. ak bude vyssia, tak hadam treba uz nieco dat vsak? co sa vam osvedcilo viac, paralen cipky ci ibalgin?

ellysa
27. okt 2010

@zojec ja by som jej už pre istotu dala aj teraz nejaký čipok

mojalili
27. okt 2010

@zojec Mne Ibalbin vyplul,len cipky zatial nam idu... ale ja ja by som dala cipok skor, necakala by som kym vysskoci teplota, ked vidis, ze je tendencia, ze ide hore....je to aj od bolesti...

@marcelka123 JEdla som aj fazulu, aj hrac aj kukuricu. MAly viac prdka,a le inakm v pohode (smejem sa ze viac prdka, to su riadne rachoty) 😀 😀 😀 😀 Dokonca aj sosovicovy privarok idem teraz robit...

@bealondyn Aj ja mam skusenost, ze ked si Danko potiahne v noci z oboch prs, tak spi dlhsie, ked z jedneho, o 2-3 hod je hore... 😉

Mavame uz dobre noci, vstava len raz za noc a rano, ale tato dnesnaaaaa 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Herec zaspal o 20.30, a o 23.30 uz hore a on pekne vyspinkany, chcel sa hrat, kecat...do 2:30 😠 😠 😠 Mna uz sliak triafal....no sadla som si o nejakej 2.00,ze idem ho dokojit, nech mrška zaspi, a obudila som sa o 2:30 na gauci so sedela a spali sme uz obaja... 😒

monky1
27. okt 2010

@ellysa my mame z DMka sprej, je na nom Šmolinka, ale pouziva Hanka, nie Ela 😀 ... tej staci aj riedky hrebienok, hehe
@bealondyn mne este zle reagovala na mlieko, ale tiez uz skusim ... a hl. kapustu kyslu, lebo Vianoce neprezijem 😀 😀 😀
@zojec aj ja by som uz asi dala cipok, aby to neslo hore - my sme po prvom dali Nurofen sirup, je sice tazsi na zaludok - mysli, ale je aj od bolesti a nebol problem - a ozaj, mala vtedy len mierne zvysenu teplotu, ale tak preventivne na noc som jej dala, aby sa bambulka vyspala

zojec
27. okt 2010

citam teraz davkovanie , tam je ze jeden cipok od 7g, co mam z neho odlomit, ked mala este nema ani 6poriadne?

monky1
27. okt 2010

@zojec ano, nedaj cely

ellysa
27. okt 2010

@zojec skús ho rozkrojiť nahriatym nožom

mojalili
27. okt 2010

@zojec Ja davam PAralen 1/2, da sa to rozkrojit. Prepac, zabudla som ti to napisat.......1 cipok je nad 7 -10kg....Lekar mi odporucil polovicu , ked mal Danko pod 7 kg..

mojalili
27. okt 2010

No a pridavam tiez fotky, takto na mna Danko cumakuje, ked som za PC, a takto zacina sa plazit nohami 🙂

zojec
27. okt 2010

dakujem dievcata.. som ju este raz premerala, mala 37,5... asi sa rozhorucila, lebo som ju mala v satke vonku... teraz spinka.. premeriam znova a ked bude zas nad 38 tak dam polku cipku. dufam, ze nebudem musiet

sportpark
27. okt 2010

jaj vidím že problem so svokrou nemam len ja ked prideme tak na mau tuti mutii neznásam to...a už sme jej to povedali....a nejako ju nemozem od urcitej doby...neviem dufam ze to prejde...lebo inak neviem co bude...

hori
27. okt 2010

@zojec nie je najlahsia z junoviek... este sme tu tradicne my... dnes na preockovani 5,4 kg 🙂
inak sme vyfasovali tiez excipial... u nas na rucicky, ma tam Lucinka v zahyboch take suche loziska, ktore sa nechcu samy od seba zahojit.