Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a este som zabudla - este som v Lidli Hanke kupila 2 knihy - ci skor pracovne zosity, tak sa vytesujem, lebo ona je tym priam posadnuta - stale musim na nete hladat nejake prac. listy a tlacit, nech ma co robit
no baby, u mňa by to bol tiež zázrak, nám sa síce vždy zadarilo na prvý šup, len nie a nie donosiť, takže ak by sa to podarilo mala by som byť vlastne šťastná, ja sa skôr asi bojím zasa tých komplikácií, aj segra mi dnes povedala nech nestresujem, že by som mala byť sťastná keby-ona má chlapcov z rozdielom 15m, no uvidíme za 3 týždne 😅
@mojalili aj Oliv je dnes umrnčaná, stále som pri nej, nič som neurobila, len dala do pračky, všade bordel, akurát zaspala, tak som si kávu urobila, oškrabala zemiaky a idem trochu oddýchnuť
a btw, to ja som včera na muža skočila, neviem čo som zrazu takú chuť dostala, tak chudák od prekvapenia si zabudol aj pozor dať-ale dnes sa cíti dosť vinný, lebo zrazu aj dom chce kupovať, čo doteraz ani reči 😝
baby bohvie či aj ja ten zázračný overal na vianoce nedostanem, svokra tiež aj stánok kde robí zatvorí a uteká pred otvorením do lidlu 😀 😀 😀 😀 😀 , malá zatiaľ všetko dostala odtiaľ
a dnes ma zasa chytila tvorivá nálada, idem na toto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2033
a este aj fusak mame...tak neviem kedy to vyuzijeme..ozaj a bolo to na velkosti?
ja už uvažujem, že budem musiet kupit overal aj velkost 6-9 lebo podla mna jej 3-6 nebude dobrá o chvilu a este sa vo februári chystáme aj lyžovat...
baby ja sa zajtra chystám už na nákup pár vecí 74, oliv je total tabuľková, jej tie 68čky vážne vydržia len do 6m, hlavne teda tepláky, tak aspoň jedny tepláčky a zo dve body kúpim
@ellysa no terezku naložime do auta, zoberieme všetky haraburdy a ide sa... 😀
...no nad tým som aj ja rozmyslala...vo februári bude mat 8 mesiacov, takže bude na prikrmoch... kupim jej nejaké v obchode, nech tam už netreba nič podobne riešit... v hotely si dam bud prevarit vodu alebo vezmem lucku co už netreba prevárat od pol roka... lyžovať ja samozrejme nebudem a podla mna si odseriem s malou celu lyžovačku a tahanice a mm si bude užívat lyže a partiu...ale aspon už po vyše roku vypadnem z domu...
@ellysa ten kocur je uuuuuuuuuuuuuuužasnýýý, asi sa i ja do toho pustim, kedze som dorobila LILI ten spaci vak. Sice este mam svagrovej skratit 2 gate v rukach, a pustim sa do neho, hned dva urobim, pre LILI aj Danka a dam im to na MIkulasa 😉 😉 😉
@ellysa Teda Danko je fest umrndzany. 😠 😠 😠 KEd som presivala zips sa spacaku,tak som zistila, ze som zabudla na LILI v skolke, tak som zababusila Danka do sedacky a tak upalovala autom pre nu 😀
NO a moje dieta, ked je najkrajsie na svete 😉 😉 😉
Ahojte, tak dnes sme mali najhoršiu noc, tak často nereval ani ako týždňový. Ja neviem čo sa to deje, ale v noci zničoho nič strašný rev a pomohlo len prisatie. A dnes cez deň to isté, takže režim definitívne zrušený. Už 2 mesiace sa v noci vôbec nebudil, dnes pri 4 vstávaní a prisatí som prestala počítať.
A ešte aj stále kaká, každá plienočka je špinavá, doteraz kakal každý deň okolo 11.00. Myslíte, že to budú zúbky?
@ellysa medzi mm a jeho bratom je tiež rozdiel 15 m. Mm zahlásil, že by som mala teraz otehotnieť, aby tradícia zostala zachovaná, som ho skoro papučou ubila. 😠
Ja som ušila psíka z ponožiek, myslím, že ho mám vo fotoblogu. 😉 Myslím, že mu treba kamarátku 🙂
ahojte, ja len že dnes má náš Samuško 4 mesiačiky, slniečko naše 🙂
tak prosim pekne dieta nam zalomilo po tazkom boji o 18:15 a ja ze teda posledny polhodinovy spanok pred kupanim a nocnym spanok a on si stale spi uz 2 hodiny, zase ma raz prekvapil, loptosko maly 😀

ahojte, maminy
@babulina IP
@tintinka1 ano, pocula som o tom hryzadielku, uz som sa po nom obzerala, ale zatial neuspesne
@bzucinka2 u mna robota na 3 dni 😀
@mojalili nebanuj za overalom - BOL FAKT TENKY - mala som ho v ruke a polozila a u nas v Lidli ich je cela kopa - asi prave preto - akurat co sa mi pacilo bola ta ruzova farba ... ale kupila som Elinke spaci vak - uz si v nom aj buvinka ... tiez nie je ktovieky hruby, ale som spokojna, lebo si moze spat podla jej gusta - ona totiz spi tak, ze nohy ma rozhodene do stran 😀 😀 😀 a tu sa to daaaaaa ... a na noc este prehodim na nu deku 😉
...a kupila som aj plienky na skusku, vyzeraju celkom fajn, podobne ako babylove, len babylove maju vo vnutri este jednu ochrannu gumicku, aby riedka kaka neusla 😀
@takyna jaj, ci som sa zasmiala - ze bakulou dobili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... oni su schopni aj ruky nohy dolamat, len aby kupili co maju na listockoch napisane
mm minule rano v kaufe cakal asi 10 minut na kosik, pustali len zopar ludi - a kym nakupil zeleninu a pozeral po dalsom tovare, ukradli mu cely kosik aj s nakupom, takze taki su nasi obcania ... a vraj bolo plno zavaranin porozbijanych na zemi z toho, ako sa ludia drali dopredu