icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
28. okt 2010

ahojte, maminy
@babulina IP
@tintinka1 ano, pocula som o tom hryzadielku, uz som sa po nom obzerala, ale zatial neuspesne
@bzucinka2 u mna robota na 3 dni 😀
@mojalili nebanuj za overalom - BOL FAKT TENKY - mala som ho v ruke a polozila a u nas v Lidli ich je cela kopa - asi prave preto - akurat co sa mi pacilo bola ta ruzova farba ... ale kupila som Elinke spaci vak - uz si v nom aj buvinka ... tiez nie je ktovieky hruby, ale som spokojna, lebo si moze spat podla jej gusta - ona totiz spi tak, ze nohy ma rozhodene do stran 😀 😀 😀 a tu sa to daaaaaa ... a na noc este prehodim na nu deku 😉
...a kupila som aj plienky na skusku, vyzeraju celkom fajn, podobne ako babylove, len babylove maju vo vnutri este jednu ochrannu gumicku, aby riedka kaka neusla 😀
@takyna jaj, ci som sa zasmiala - ze bakulou dobili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... oni su schopni aj ruky nohy dolamat, len aby kupili co maju na listockoch napisane
mm minule rano v kaufe cakal asi 10 minut na kosik, pustali len zopar ludi - a kym nakupil zeleninu a pozeral po dalsom tovare, ukradli mu cely kosik aj s nakupom, takze taki su nasi obcania ... a vraj bolo plno zavaranin porozbijanych na zemi z toho, ako sa ludia drali dopredu

monky1
28. okt 2010

a este som zabudla - este som v Lidli Hanke kupila 2 knihy - ci skor pracovne zosity, tak sa vytesujem, lebo ona je tym priam posadnuta - stale musim na nete hladat nejake prac. listy a tlacit, nech ma co robit

mojalili
28. okt 2010

@monky1 V prac. zositoch boli aj koniky? prosim ta, nevsimla som si ich tam-

ameanda
28. okt 2010

@mojalili
s tym menzesom ani nestras
ja uz sice mam, ale dufam, ze nepravidelne 🙂
ak nie, tak by som asi teraz bola v 5tt, ale nejak neriesim...

ameanda
28. okt 2010

@mojalili
videla som ten overal "live", fakt nic moc, take dost tenke, takze aj ked mali, nevzala som
no a potom mi volala svokra, ona mi ho kupila! 🙂
ona je prave z tych stepujucich hodinu pred otvorenim...
aj pancusky sme si kupili a obidve rovnake 😀 asi budem predavat 😀

hori
28. okt 2010

@bubina1 preto som sa pytala, lebo moja mala ked nechce dobre tahat, tak niekedy sa mi ten prsnik tak naleje az to boli, nastastie z plneho sa jej taha dobre, takze mi to zatial vytiahla, ale co potom, ked uz nebude chciet vobec... no zatial najlepsie asi neriesit...

ellysa
28. okt 2010

no baby, u mňa by to bol tiež zázrak, nám sa síce vždy zadarilo na prvý šup, len nie a nie donosiť, takže ak by sa to podarilo mala by som byť vlastne šťastná, ja sa skôr asi bojím zasa tých komplikácií, aj segra mi dnes povedala nech nestresujem, že by som mala byť sťastná keby-ona má chlapcov z rozdielom 15m, no uvidíme za 3 týždne 😅

@mojalili aj Oliv je dnes umrnčaná, stále som pri nej, nič som neurobila, len dala do pračky, všade bordel, akurát zaspala, tak som si kávu urobila, oškrabala zemiaky a idem trochu oddýchnuť

a btw, to ja som včera na muža skočila, neviem čo som zrazu takú chuť dostala, tak chudák od prekvapenia si zabudol aj pozor dať-ale dnes sa cíti dosť vinný, lebo zrazu aj dom chce kupovať, čo doteraz ani reči 😝

monky1
28. okt 2010

prisekany kon!!!!!!! blbne a blbne .... nechce mi odoslat prispevok
@mojalili ake koniky myslis? my mame jeden cerveny a jeden zlty - skola hrou, boli tam aj rozne knihy, aj nejake malovanky a tusim aj nieco v celofane, to som nepozerala

ellysa
28. okt 2010

baby bohvie či aj ja ten zázračný overal na vianoce nedostanem, svokra tiež aj stánok kde robí zatvorí a uteká pred otvorením do lidlu 😀 😀 😀 😀 😀 , malá zatiaľ všetko dostala odtiaľ

ellysa
28. okt 2010

a dnes ma zasa chytila tvorivá nálada, idem na toto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2033

takyna
28. okt 2010

@monky1 ,@riska, 😀
ja som kupila v Lidli ten overal, mne sa pacil, je tensi, ale moja babule neznasa byt nababusena, a pod to sa dajú dat aj svetrik aj gatuse teplejsie 🙂
inak v BB sami kocik v Lidli 🙂

mici111
28. okt 2010

@ameanda
@mojalili hmm, tak aj mne volala svokra, ze aj ona mi ten overal kupila 😒 no neva..hlavne ze mi vcera dosla kurierom zavinovacka zimna do autosedacky..ale tak jej nevysvetlis.. 😠

mici111
28. okt 2010

a este aj fusak mame...tak neviem kedy to vyuzijeme..ozaj a bolo to na velkosti?

ellysa
28. okt 2010

@mici111 neboj využijete, však hlásia že zima bude dlhá a tuhá, brrrrrrrrrrrrrrrrr

bubina1
28. okt 2010

ja už uvažujem, že budem musiet kupit overal aj velkost 6-9 lebo podla mna jej 3-6 nebude dobrá o chvilu a este sa vo februári chystáme aj lyžovat...

ellysa
28. okt 2010

baby ja sa zajtra chystám už na nákup pár vecí 74, oliv je total tabuľková, jej tie 68čky vážne vydržia len do 6m, hlavne teda tepláky, tak aspoň jedny tepláčky a zo dve body kúpim

ellysa
28. okt 2010

@bubina1 a ako to vyriešite s Terezkou na lyžovačke? Môj sa ide teraz sám, teda na panskú jazdu, ale tiež by som niekedy s ním šla, ja sa síce lyžovať neviem, ale aspoň na vzduch ísť

zojec
28. okt 2010

🙂 budu vsetky deticky chodit v jednom overaliku.. to bola taka dobra cena?
@bubina1 ja mam tiez jeden overal, ze 3-6, pred mesiacom jej bol velky.. musim skusit aky bude teraz..

bubina1
28. okt 2010

@ellysa no terezku naložime do auta, zoberieme všetky haraburdy a ide sa... 😀
...no nad tým som aj ja rozmyslala...vo februári bude mat 8 mesiacov, takže bude na prikrmoch... kupim jej nejaké v obchode, nech tam už netreba nič podobne riešit... v hotely si dam bud prevarit vodu alebo vezmem lucku co už netreba prevárat od pol roka... lyžovať ja samozrejme nebudem a podla mna si odseriem s malou celu lyžovačku a tahanice a mm si bude užívat lyže a partiu...ale aspon už po vyše roku vypadnem z domu...

mojalili
28. okt 2010

@ellysa ten kocur je uuuuuuuuuuuuuuužasnýýý, asi sa i ja do toho pustim, kedze som dorobila LILI ten spaci vak. Sice este mam svagrovej skratit 2 gate v rukach, a pustim sa do neho, hned dva urobim, pre LILI aj Danka a dam im to na MIkulasa 😉 😉 😉

@ellysa Teda Danko je fest umrndzany. 😠 😠 😠 KEd som presivala zips sa spacaku,tak som zistila, ze som zabudla na LILI v skolke, tak som zababusila Danka do sedacky a tak upalovala autom pre nu 😀

NO a moje dieta, ked je najkrajsie na svete 😉 😉 😉

ameanda
28. okt 2010

@ellysa
mozes jedneho kocurika aj pre nas 🙂

jarus8
28. okt 2010

Ahojte, tak dnes sme mali najhoršiu noc, tak často nereval ani ako týždňový. Ja neviem čo sa to deje, ale v noci zničoho nič strašný rev a pomohlo len prisatie. A dnes cez deň to isté, takže režim definitívne zrušený. Už 2 mesiace sa v noci vôbec nebudil, dnes pri 4 vstávaní a prisatí som prestala počítať.
A ešte aj stále kaká, každá plienočka je špinavá, doteraz kakal každý deň okolo 11.00. Myslíte, že to budú zúbky?

@ellysa medzi mm a jeho bratom je tiež rozdiel 15 m. Mm zahlásil, že by som mala teraz otehotnieť, aby tradícia zostala zachovaná, som ho skoro papučou ubila. 😠
Ja som ušila psíka z ponožiek, myslím, že ho mám vo fotoblogu. 😉 Myslím, že mu treba kamarátku 🙂

ellysa
28. okt 2010

@jarus8 havo úúúúúúúúúúúúúžasný, čím si ho výpĺňala, že je taký ohybný?
no medzi mojim mužom jeho sestrou je 12m, asi sa to dá zvládnuť, no však uvidíme

riska
28. okt 2010

@monky1, aj my máme doma ten spací vak 😀 tak som si nabehla do lidlu, že nič nebudú mať - a mali všetko...ale spací vak posledný 😉
ten overal sa aj mne zdal tenký, a už doma mám, tak som ho nebrala....a @mici111, bola to jedna velkosť 😉

bzucinka2
28. okt 2010

@riska dakujem, ale teda mala som toho aj dnes dost a dnes uz musim aj pozehlit a poliat kvet y 🙂

bzucinka2
28. okt 2010

@monky1 keby si musela, tak to zmaknes, ale zajtra budem vegetit, teda okrem toho, ze musim varit a napiect bratovi pagaciky 🙂
@ellysa drzim palceky, nech uslo tak aby sa nic nestalo a keby nahodou, tak to zvladnes, neboj sa 🙂

palculka
28. okt 2010

ahojte, ja len že dnes má náš Samuško 4 mesiačiky, slniečko naše 🙂

chani
28. okt 2010

tak prosim pekne dieta nam zalomilo po tazkom boji o 18:15 a ja ze teda posledny polhodinovy spanok pred kupanim a nocnym spanok a on si stale spi uz 2 hodiny, zase ma raz prekvapil, loptosko maly 😀

chani
28. okt 2010

@palculka vsetko najlepsie Samkovi 🙂 nas Petko bude mat zajtra 🙂

mici111
28. okt 2010

@chani aj moja niekedy da, ze zaspi o siestej stvrt na sedem vecer, ale ja ju okolo siedmej vzdy zobudim, lebo do rana by nevydrzala spat..by bola uz o tretej v noci hore vyspata..tak drzim palce, aby ste nedopadli podobne 😉