icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
3. nov 2010

@mata0312 ja som tiez skusala nasukat krpanu do sportaku, sice som to skusala bez fusaku, ale padala mi este do stran..neudrzala sa v strede..kebyze tam je fusak, tak by sa asi udrzala..tak este pockame..

mata0312
3. nov 2010

@mici111 maly nechce vobec byt v hlbokom a tak som to takto riešila ale on v pohode sedka v športaku aj ked ja by som tiez radsej vozila v hlbokom...ked som ho dala viac na lezato tak sa jedoval tak som ho musela vyssie posadil aby vsetko videl zvedavec jeden.. 😀

monky1
3. nov 2010

nasa lezi v kociku ukazkovo klop klop - ako 5 penazi, ani okom nemihne - mrknite na fotku v ruzovom - vazna ako kilo soli 😀 ... snad jej to tak este dlho vydrzi, lebo golfac sa v zime vytiahnut urcite nechystam

macanka??? to je jedlo z vody z kyslej kapusty a je viacero sposobov, ako sa pripravuje .. moja svokra robi boozskuuuu ... spala by som v nej a teraz v sobotu som neodolala a aj v nedelu som lizla a Ele nic nebolo - aspon som nepostrehla 😵

mata0312
3. nov 2010

@monky1 tak ten nazov počujem prvy krat.. 😀 tak to mas super ze ti chce byt v hlbokom este ze mam celkom dobry športak dnes tam doobeda ked sme boli vonku pekne spinkal.... 😉

mata0312
3. nov 2010

ok baby tak panelak skoncil idem sa ja konečne učit... 😖 fuuu ale ked sa mi vobec nechce 😝

riska
3. nov 2010

aj moja našťastie kočik lúbi, ked zrovna nespí tak kuká ako sova do hodín 🙂 tiež by som ju tam najradšej držala čo najdlhšie, kým sa mi zmestí 😉

monky1
3. nov 2010

aha, co je v aukcii a uz to aj konciiii

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2669409

presne takuto stolicku mam len v inej farbe

riska
3. nov 2010

@mata0312, aj ja pozerám a surfujem 😀

monky1
3. nov 2010

@mata0312 ucit???????????? 😖 😖 😖 😕 😕

monky1
3. nov 2010

hehe, moje tri deti spia - kazde v inej izbe - jedno v detskej, druhe v spalni a tretie - to najvacsie chrape tu pri mne v obyvacke 😀 ... uspal Hanku, premiestnil sa ku mne na Panelak a ani netusi, ze uz skoncil 😀

mata0312
3. nov 2010

@monky1 stolicka je super a aj cena nam akurat včera prisla...

bakatuska
3. nov 2010

@ell jej chalani su podarenyyy a ked sa uz otacaju tak sa urcite nenudis 😀

@mojalili tak tie fotky nemaju chybu 😀 zlaty je na nich Danko a ten usmev no fakt krasnyyy

@majjka0806 jej presne to iste robi aj mne Dominik 😉 tak sikovny chapaci 😀

mata0312
3. nov 2010

@monky1 no musim sa učit takto večer lebo cez den pri malom sa tazko niečo naučim a sobota sa bliži ☹ strašne sa mi nechce... 😝

mata0312
3. nov 2010

@riska 😀 😀 😀 😀 😀

bakatuska
3. nov 2010

@monky1 Ela je kocka a tie ocka 😀

@riska fuha to je valibuk tak gratulujem

@mata0312 jej uz ste v sportiaku no super zlaty je

@monky1 ze tri deti spia 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
3. nov 2010

dievcata, toto si pozrite, stoji to za to, zdielam to na FB, ale podelim sa s tymi, kt. to nevideli
ako maly robot 😀 😀 http://www.facebook.com/video/video.php?v=16799...
to dieta je neskutocne 😀

anjelicek26
3. nov 2010

Jejda ste toho popisali

@tintinka1 - ano aj ja uvazujem nad väcsou sedackou. Maly ma takmer osem kil a zacina mu byt tesna - okolo pliecok, ak ma bundu ci overal. Pasy ma uz uplne hore. Mame tam fusak - mame maxi cosi cabrio a aj original fusak, nemam pocit, ze by to nejako moc zmensovalo sedacku. Narvem ho tam s fusakom bez bundy lepsie, ako s bundou...my mame po Saske maxi cosi priori XP, kupim len nejaky novy chalansky potah a hotovo. My sme s nou boli maximalne spokojny. Fakt super sedacka. Saska je uz od maja vo väcsej, tak ta ostala v Nemecku... mozno ju aj vezmeme po vianociach zo sebou... to uz tych 9 kilo bude mat urcite 😝

@takyna, @monky1 - no praveze mu nestmavli, od narodenia ma take, vobec sa mu nemenia... Saska mala omnoho tmavsie v jeho veku... a teraz ma take hnede, este zo zelenou miesane... tak neviem...

@monky1 - to je skvely fotak 😎 To by bola moja druha volba, keby nemam ten co mam... ale bol v akcii, takze 😝

palculka
3. nov 2010

monky super, ale toto keby som skúšala s tým mojím chrústom tak určite by sa zobudil,niečo šuchne a už je hore 🙄

palculka
3. nov 2010

@mata0312 krásny, jejej aj my máme taký x lander 😉

bealondyn
3. nov 2010

@monky1 super video, som sa zasmiala, ja kebyze tak malej posuvam rucky, tak hned je hore! 😀

anjelicek26
3. nov 2010

@mata0312 - no to je teda dobry prirastok za tyzden 😲 Ale neprijde mi tlsty, pekne sumerny je 😵

@mici111 - to znamena, ze sa podvedome o malinku bojis... neznamena to, ze sa utopi, neboj sa... ono v snoch prezivame nase zazitky zo dna premiesane z nasim strachom/tuzbami... su to len nahody...

@ellysa - aj my sme dnes trenovali papa a nula bodov, si ma takto namotivovala a ten moj krpec z toho ma len prdel a rehoce sa 😅

anjelicek26
3. nov 2010

@mata0312 - aj Max uz byva v sportaku... je v quinny buzz, to sa da dat nalezato, alebo len mierne sikmo, ale pekne odtial vidi... ta sedacia cast je taka mala, ze uz som mu aj popruhy hore prestavila, inak ho to tlacilo... keby ho do nej dam v marci ci kedy, tak mu uz bude mala a pojdeme aj tak na velku sedanku... takto to aspon vyuzijeme... mame tam fusak a je to fajn... on je rad aj v leziacom kociku, aj v sportaku, aj vo vajicku sa vyvaza... jemu je to totiz dost jedno, hlavne, ze sa to hybe 😝

weirdo
3. nov 2010

@monky1 - Ty kono, ved to je uz Hanka 😲 . A nasa mala ma tiez vzadu na hlave CD-cko 😀

monky1
3. nov 2010

@weirdo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze CD-čko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sportpark
3. nov 2010

AHOJTTE NO PISETE PEKNE NESTIHAM.....NO MNE SA STALA DIVNA VEC JE TO ASI MESIAC....MALA MI CEZ DEN PAPA VELMI MALO A V NOCI SA MI ZACALA BUDIT ZE JE HLADNA NECHAPEM PREčO INAK MI SPALA CELU NOC PEKNE....MATE NIEKTORA ROVNAKUU SKUSENOST? INAK UZ PAPAME PEKNE ZELENINU A KASICKU.. 😝

monky1
3. nov 2010

no nic, dievcence, lucim sa, idem do hajan, zajtra cestujeme, snad dobre v nemocke pochodime ... bru bru 😔

weirdo
3. nov 2010

@monky1 - 😀 😀 😀 😉

weirdo
3. nov 2010

@monky1 - dobre pochod, nech predpisu nieco, co uz konecne pomoze 🙂

leveretka
3. nov 2010

@weirdo no tak to si pekne nespravodlivo podelila tie domace prace 😀 😀 😀 hlavne, ze ja mam doma uz tri varky prania neozehlene 😝 😀

@majjka0806 jeeej, Sebastianko je aky sikovny 😵

@mojalili aky je Danielko podareny certik 😵 ale mohla si skusit mu dat radsej svatoziaru, mozno by sa polepsil 😀

leveretka
3. nov 2010

@monky1 jeeej Ela ma aky krasny ksichtiiiik 😀 😀 😀 perfektny vyraz a nadherny kukuč 😵 😵 😵