icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
4. nov 2010

@takyna no môj muž spáva vo vedľajšej izbe , ale malý keď začne plakať tak v momente je u nás v izbe. Preto ani spolu nespávame v spálni , lebo on sa budil na každé šuchnutie malého . Ja sa čudujem ako to vydržal pri mne , ked som bola tehotná a mrvila som sa celú noc . Vtedy chrápal jak zarezaný 😀 😀 😀
@mojalili gratulujem k 1.zúbku , snáď sa Dankovi už konečne uľaví a budeš mu môcť urobiť aj fotky s anjelkými krídlami 🙂 🙂 🙂

fatimuska
4. nov 2010

@takyna nemáme to isté dieťa?🙂))

anjelicek26
4. nov 2010

@tintinka1 - ja som mala bez isofixu, podla mna ho k tejto netreba. Kukla som si crasch testy a vysli obidve velmi dobre, ci s isofixom, ci bez neho. Jedine, co jej vytykali, ze sa "narocne" upevnuje... co teda ak ju neprekladas z auta do auta ti moze byt suma fuk. Sedi tam absolutne napevno a ak to raz vies, tak mas aj sedacku pripnutu do minuty (my sme ich prehadzovali dost casto). Potah sa da lahko stiahnut, oprat, dlho vydrzi... Pohodlna a skvele sa da napolohovat, takmer do lahu...

Kuk toto... fakt super tieto navody od kiddycare..

https://www.youtube.com/watch?v=Wl_xNbrLTnU
anjelicek26
4. nov 2010

@sportpark - no dieta pokial viem ma spapat 10% svojej vahy v ml... kolko ti mala vazi? Mne sa zda 450 ml dost malo... Max pije kazde kojenie 150 ml cca... ked to napocitam na 7 kojeni co mame... aj ked pije raz viac raz menej... tak sa na tych 10% pekne dostaneme...

leveretka
4. nov 2010

@mojalili gratulujeeeem k prveeeemu zubkuuu 😵

takyna
4. nov 2010

@mojalili gratulujem k zubocku 🙂
baby ja nic nestiham, teraz varim obed, 🙂 a mala by iba na rukach chcela byt, 😝 musim ohradku zaobstarat urcite 🙂

anjelicek26
4. nov 2010

@takyna - veru, ohradka je odlahcenie, ja ich tam rano napcham oboch, a su skoro hodinu v pohode, ja sa osprchujem, vyfenujem, obleciem, Saska tam aj ranajky papa (ups), ale to vzdy nejake jablcko ci nieco take... Ona sa hra s malym, cumia spolu rano na rozpravky 😝 Spravim desiatu, zbalim jej tasku, vylozim bundu, donesiem overal... a oni este stale spolu v ohradke... Len dnes bol Max pretoceny na bruchu, ked som dosla a krpata mi tvrdi, ze to on sam... no to urcite 😝

riska
4. nov 2010

@anjelicek26, ved ty mas normalne doma au-pairku 😀

takyna
4. nov 2010

@anjelicek26 urcite ju zaobstaram 🙂

anjelicek26
4. nov 2010

@riska - veru je to super, ze je uz väcsia a rozumnejsia 😀 Jasne, este treba dozriet, ale ona mu tam dava hracky, rozprava sa s nim, tulka ho, kukaju telku spolu, vcera mu dala ochutnat zo svojho bananu 😝 No hej, starostliva az moc 😅

takyna
4. nov 2010

Prave som si telefonicky vydupala uvitanie do zivota v BB, mlada pani mi najprv zacala blabotat o zlej hospod.situacii v meste atd.... 😉 , a ze to bolo pozastavene, a nakoniec nas zaradili do decembra 🙂 , proste ked clovek na lacno nieco vybavuje tak to ide... 🙂 , sak mame 3 saticiek a mi aj vyrastie s tych 68ciek 😉

anjelicek26
4. nov 2010

@takyna - super, tak treba 😎 😎 😎

takyna
4. nov 2010
borci
4. nov 2010

@anjelicek26 takze vravis, ze sa treba tesit na druhe, ale pockat este nejakych par rokov a o prizeranie nebude starost 🙂 super, ked mas taku pomocnicku. urcite su zlati v tej ohradke. 🙂
ja som vcera objednala cestovnu postielku a tu budem vyuzivat aj ako ohradku. mala mi uz teraz pomaly zdrha z hracej deky, tak co to bude ked zacne lozit? 😲 😀 http://butikk.babycare.no/index.cfm?tmpl=butikk...

ellysa
4. nov 2010

dnes sme olivii kúpili gumku, už cez ofinu nevidela, chúďa 🙂

zojec
4. nov 2010

@ellysa vlasatica krasna.. 🙂 uz jej za chvilu budes moct robit priberany cop 😀

jarus8
4. nov 2010

Ahojte, kočky ako je to u vás doma s hygienou na zemi? My máme psíka, ktorý strašne plzne, neviem si ani predstaviť, čo to bude, keď malý bude loziť.Všetko robí na posteli a preto má aj problémy s otáčaním. Mm najprv povedal, že to treba nechať na prírodu. Potom ma videl ako pozerám video od mojalili ako sa má Danielku k svetu a tak ho položil na zem. Až mi zle prišlo, celý od chlpov ešte aj na tvári, lebo samozrejme, že sa hneď začal točiť. Nakoniec to skončilo tak, že ja som zlá matka a brzdím synovi vo vývoji a on tie chlpy prežije. Bože baby, až mi zle prišlo. Pritom každý deň vysávam, umývam podlahu a chlpy zberám aj tou ruličkou na oblečenie, ale nepomáha to. Prosím povzbuďte ma, lebo som úplne zúfalá. ☹

deniskateniska
4. nov 2010

@jarus8 tak nas maly tiez nie je na zemi, ale nie koli psovi, ale koli mne, bo mi straaasne plznu vlasy a mozem aj vysavat stale ale nepomaha, si myslim ze budem plesata o chvilu ☹ a stale prerabame tak toho prachu by zhltol az az.. tak sme na posteli stale... a ani my sa nepretacame.. neboj proste ono to pride ked to ma prist 😉

zojec
4. nov 2010

@jarus8 nestresuj sa .. 🙂 trosku chlpov malemu neuskodi.. kup penovu podlozku a v pohode ho daj na zem.. 🙂 ved psa chovate v byte, tak by nemal mat ziadne choroby ani nic.. moja je na zemi na podlozke vzdy ked ju nedrzim.. alebo nejdeme von.. cize viac ako polovicu dna a tiez sa nepretaca.. takze neboj sa... nebude to tym ze ho nedavas na zem 😀 ale ked sa uz pretacat zacne, na posteli to bude nebezpecne.. takze bud ho das na zem, alebo kupis ohradku 😉

ellysa
4. nov 2010

@jarus8 neboj určite nie si zlá matka, to je hlúposť, možno ako píše zojec ak ti moc vadia chlpy, tak kúpte ohrádku, za chvíľočku nám deťúrence začnú loziť, plaziť, točiť sa a to je už na posteli veľmi nebezpečné, inak ja som tiež umývala a vysávala v pondelok a dnes už hrúza, zajtra to budem musieť zopakovať, malej pretrem každý deň večer ten penový kobreček vlhkou handričkou ale to je všetko, isto má na tom kopec prachu a vlasov zo mňa, no zasa 100% nemôžeme udržiavať, však by nám preplo

mojalili
4. nov 2010

@jarus8 Moja, my ani psa nemame, staci,ze ja sama plznem viac ako pes 🙂 🙂 🙂 Tiez su vsade, aj v ustach ich Danko ma......a s tym otacanim....nam pomohla Vojtovka, keby sme necvicili, mozno by neskor zacal, len Vojtovka mala dopad aj na otacanie...neboj, ono to pride, ako ked my sme cakali na zubok mesiac....a je tu... 😉 😉 😉 Ta ohradka je dobra vec, aj ja nad tym rozmyslam..

mata0312
4. nov 2010

@ellysa aka je krasna a kolko vlaskov mi nemame ziadne asi bude po mame ja som nemala do dvoch rokov riadne vlasy 😉

mata0312
4. nov 2010

@jarus8 ani moj maly nebol nikdy na zemi ani ma to nenapadlo lebo je na nej zima...mi mame tiez hava ale ten neplzne..... ale to bude plznut len teraz na jesen nie? 😉

puhinka
4. nov 2010

čaute maminky...ako?
kukám,že sa bavíte o otáčaní...ani Igorko sa neako extra neotáča...iba niekedy...nieže by to nevedel,ale je lenivý :D
a na zem?? nikdy ma to ani len nenapadlo...prach a pod.,no a tiež máme psa...a tiež plznem aj ja :D haha...takže to nie,ale chcela by som mu dať do izby koberec a tam by som ho pustila...tomu aj tak neskôr nezabránim...tam má aj tak pes zákaz a ja si budem dávať vlasy do copu a manželovi oholím chlpy na hrudi :D haha

ellysa
4. nov 2010

baby kúpili by ste stoličku na papanie z nemecka? alebo zo Slovenska-kamenný obchod? cena je rozdiel 15 EUR drahšia na Slovensku, ale zasa kvôli reklamácii...

puhinka
4. nov 2010

@ellysa ,ja by som radšej najmä kôli tej reklamácií kúpila tu na slovensku... 🙂

anjelicek26
4. nov 2010

No ze faaajn maly spi, este neni 6 hodin... ani poriadne nejedol, vlastne dnes cely den nema hlad 🙄 Ma ho zmysel budit? Alebo ho o osmej dokojim a prelozim do postielky? Prebalovala som ho pred chvilou...

miculienka
4. nov 2010

@ellysa - to je háro 😵 , tá moja má len také mini vlásky
@jarus8 - nič neboj, nerob paniku, my sme tiež na zemi každý deň, nesmieme tých drobcov izolovať od špiny, len s jej kontaktom si vytvoria protilátky, ak sa budú len v extra čistote držať tak skôr dostanú alergie aj skôr ochorejú, zas nie som špinavec, samozrejme upratujem tak v norme , troška viac ako predtým ale nepreháňam, tiež naháňam tie moje vlasy - asi tu založíme klub pĺznucich mamičiek 😀 😝

anjelicek26
4. nov 2010

No a co sa tyka davania na zem, my mame vsade koberce... chlpate mi neprijdu, co ja viem... vsak kazdy den vysavam... teda aspon na malom nic nevidno... aj tak ho vzdy polozim na deku ci tie penove puzzle... on sa este nehybe, uvidime neskor 😝

miculienka
4. nov 2010

@anjelicek26 - nechaj ho bumbať 😉