Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majjka0806 😉
ahojte.dnes mame 5mesiacikov 🙂 my sme puzzle kobercek kupili v draciku ua 7€ ale nema tie boky ale je celkom fajn s pismenkami maly sa s nimi hra ked ich vytiahne a da sa z neho zlozit aj kocka domcek atd& 🙂
@majjka0806 my odoberame kazdy mesiac najprv sme do skumavky to bolo nekonecne teraz sme dali ten sacok a nebolelo kym som na to spravne prisla vystriedali sme 3 😒 ale na nefro my povedali ze to nesmie byt sacok iba skumavka ☹
ahojte koceny
@sofinka2009 Maxikovi blahozelame ..... aj my dnes mame 5 mesiacov
a ako darcek sme dostali verdikt na koznom - vyzera to na atopicky ekzem kombinovany s kvasinkami, aby to nestacilo ☹
kocky, nemam silu vas dnes citat, mam za sebou narocny den, som s Elinkou sice sama, ale rano som sa pozabudla, zjedla som toasty s cibulou a poobede si to zabka malá odplakala, tak som nic nestihla - idem trosku upratat a relaxovat
@monky1 aj vam vsetko naj 🙂 dufam ze sa atopicky nepotvrdi ☹
@anjelicek26 inak sranda že tie vypínače máme tak nízko aj my, ale mne to skôr vadí, lebo všetky deti, čo prídu po nich stále triskajú a zavecujú a zhasínajú...
@ellysa - ono je to obrovska vyhoda, ja do dna minimalne 10x musim ist zazat ci zhasnut svetlo na zachode ci v detskej a pravdu, ze ma to fakt nebavi... v nasom dome v nemecku su proste nizko, mala ma cestou na zachod nepotrebuje... takto uz od stvrtej musim ist s nou, rano tiez, lebo je tam tma a ona sa boji. To je na dve veci.
@anjelicek26 uplne s tebou suhlasim, ze treba teraz vsetko prisposobit nasim drobcom 🙂
@julinka2787 podla mna moze mat hnačku z očkovania..to ste boli už na druhej vakcine??
@julinka2787 hej moze to byt z ockovania tak sa drzte
@sofinka2009 a
@monky1 vsetko naj k mesiacikom
@mici111 áno včera sme boli na druhom kole 😝
@majjka0806 krásna ohrádka, som ukazovala môjmu tak to vypadá, ža aj my ju budeme mať 😉
@anjelicek26 dufam ze si to nepochopila zle, ja som to v zlom nemyslela... ja len ze sa mi to zda divne ved aj tie deticky vyrastu ani sa nenazdame. 😉 a k tej ceste na wc, my sme mali doma vecne svetlo, teda taku ziarovecku a v tej tme to urobilo fakt hodne, nezerie to nic bo je to na baterku a tu baterku sme za 22 rokov nemenili ani raz 😝
inak baby kuk celkom dobrá cen za tú sedačku, nie?
http://www.babyone.at/is-bin/intershop.static/W...
@deniskateniska - ale kde, nic neberiem v zlom 😉 ...pripomina mi to mna 4 roky dozadu... aky je clovek este "naivny" pri prvom dietati, ake ma idealy, ako to bude robit spravne, comu vsetkemu sa vyhne, ako bude dieta stravovat, vychovavat, nikdy mu nerupnu nervy a podobne... (a to myslim v dobrom 😉 😉 😉 ) a potom pochopi, ze to tak proste nefunguje 😅
A k tomu, ze deticky rychlo vyrastu... no tak rychlo to nie je... Sasenka ma 4 roky a ma 97 cm... priloz si ruku k pasu na tu vysku... taka je este malinka.. a to je uz 4 roky na svete...
Baby mam teplotu, mozem Panadol stop Grip? alebo Ibalgin 400?, ine doma nemame ☹
@ellysa - tolko stoji tobi vsade, prave som kuk... My sme sli do obchodu s tym, ze ju vtedy kupime, ale Saska spustila vresk, len co si do nej sadla, nevideli sa jej tie tvrde pasy 🙄 Tak sme odisli s priori, tam sa uvelebila na prvy pokus. Slecna proste vedela, co chce 😀
My sme mali tuto..
Sasenka ma na nej teraz emily erdbeere potah, co asi Maxovi nepojde, dokupim asi tento a bude v nej Max normalne fungovat..
@takyna - panadol je paracetamol, teda mozes...
@anjelicek26 dakujem 🙂 , uz mi je do revu hrcku nemam na prsniku ziadnu, len slabost a teplota , zimnica 😔 , idem lezat ☹
@takyna - veru chod, malu si daj do postele a ani nos odtial nevystrc, ono je to des, ja som mala vzdy cez 40 horucky, no vsetko mi jedno nebolo... tie zapaly su potvory :( Ale po dvoch dnoch uz byva dobre, hlavne si to stale chlad a zrazaj teplotu, nech ti mala neprestane pit mliecko, to by nebolo dobre..
@takyna takze mas tie zapalene prsniky? chudatenko. ☹ skusala si tu sprchu? ak sa to zhorsi nevahaj a chod na pohotovost tam ti daju oxitocin - aspon nam to tak davaju resp. aj v porodnici ti daju take kvapky na spustenie mliecka tak to u nas davaju ... a hlavne som citala, ze oxitocin sa vytvara v mozgu takze sup sup pod sprchu a mysliet - mliecko bude striekat mliecko bude striekat 😉 drzkam palce nech ti to co najskor prejde
@anjelicek26 no ja nastastie take idealy nemam 😝 starala som sa o x deti takze trosku viem co mozem od toho cakat.. a nie len doobeda alebo na par hodin denne, ale 2mesiace cez prazdniny a kazde prazdniny, ci vikendy ked museli robit tak som strazila 3 deti.. asi 5 rokov.. a aj ine deturence 😉 ja to beriem proste vsetko bude tak ako ma byt. a na co sa zbytocne stresovat 😉
tiez zaujimavy clanok http://sites.google.com/site/dojceniemamila/doj...

@bzucinka2 tak ti dakujem potesila si ma s tym ze to neboli 🙂