Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 piskoty sa nemozu koli tomu ze obsahuju vajce, tak idem kupit bez vajca a nechsi zuzle 😀 😀 a ked som mu dala rozok tak nas ma zubky tak ten to hned zacal hrizt tak som mu ho radsej zobralaa 😀 😀 😀
@deniskateniska - ja som vedela, ze sa kvoli niecomu este nemozu... musim kupit tie detske....
Babule inak ja mam doma uz dve chore deti, drahy je v pazi cely vikend, teda v Nemecku je, kontroluje nas dom, ako pokracuju opravy (mali sme prasknute potrubie)... Max bol na mne celu noc nacucnuty, mal teplotu, sople neskutocne, Saska do toho kaslala a mrvila sa celu noc, no nespala som snad vobec 😖 Idem starsiu capnut s cajom pred telku a uspim nejako Maxa... teraz ma uz len 37,9, tak snad to nepojde hore..
@anjelicek26 aj tie detske su s vajcom, ale jedna kocka mi pisala ze su aj bezvajecne tak idem tie hladat, podla mna ich mozu mat v lidli... alebo kupim tie susienky neviem ci to od nutrilonu ci od koho su... tak tie ze sa mozu...
prajem rychle uzdravenie.. 😉
@deniskateniska - no co pozeram, tak hipp ma vsetky keksy ci veci tomu podobne od 8 mesiacov... tak fakt neviem...ak najdes nieco, co by mohol takto zuzlat, daj vediet... lebo ovocie... tym by sa asi zadrhol... myslim kuskami... taky keks ci piskotka sa v puse rozpusti, to je ine...
Saska ma hotove ranajky, Max prave zaspal... idem krmit macku, dam sprchu, nakopnem pracku a zacnem robit obed 😝
ahojte, my sme korigovane junovcatko, kedysi som tu aj pisala 🙂
tie safari susienky su uzasne, Patko ich ma velmi rad, moze ich kusat, ale daju sa aj rozpustit do mliecka na kasu.
urcite odporucam 🙂
@anjelicek26 @deniskateniska http://www.detska-vyziva.sk/produkty/susienky-d...
tie modre vyzeraju byt bez vajec
@monky1 to je od 6. mesiacov... my mame 4 😀
@anjelicek26 jasne dam... inak na to ovocie je http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6982875&tab=2 😉 aby nespapal ten kusok ovocia a len zuzlal no neviem ake to moze byt.. mne starka vravela ze oni to davali do vreckovky 😀
@lenocka84 leni ahoj.. ako sa mate 😉
@deniskateniska nuz ... budete si musiet pockat, ak chete papat keksiky 😀 😀 😀
@monky1 😀 😀 😀 ja pohladam tie piskotiky asi... bo vravim som mu dala roztek do ruky ze len ako sa bude spravat a ten ho hned zacal hryzt a zut... ako hned som mu zobrala bo take kusiska dal do pusy 😀 😀 😀 ja som si otvorila detsku vyzivu, no netvaril sa nadsene ked to okusil.. ved mame este cas 😀 😉
@deniskateniska rastieme ako z reznov, uz mame 6,5 mesiaca a 9kg
papame vsetko mozne, veselo je pri jedle 🙂
hodila som foto do junoviek
@deniskateniska uprimne - neviem, ci najdes keksy od ukonceneho 4. mesiaca 😀 - ano, vtedy sa uz moze zacat s prikrmom, ale so zeleninou, ovocim a kym vyskusas vsetky druhy, bude mat aj 5 - 6 mesiacov a potom mozete papat take chutovky 😀 😀 😀 ... my sa s tym urcite ponahlat nebudeme
.. ked zacneme s prikrmami a uvidim, ze na mrkvu nebude ziadna reakcia, tak je dam do pusy celu osupanu mrkvu, nech si ju tam zmoli, cmula a šucha dasienka - namiesto hryzadielka ... a najlepsie vychladenu ... a jasne, ze jej ju budem drzat ja, aby si ju nestrcila hlboko do hrdielka ... to sme praktizoivali aj pri Hanke a bolo to super - aj stavicka aka taka , aj to chladilo bolave dasienka, aj mala do coho hryzt
@deniskateniska preco uz mu chces davat kekse a pecivo????
baby, s čím sa viacej hodí brokolica?so zemiakom alebo s mrkvou?
@monky1 - no lebo z lepkom sa ma teda zacat pocas kojenia a bohvie ako dlho to este budeme s kojenim tahat... ja som optimista, ze este dlho, ale ista si tym byt nemozem.... preto by to bolo mozno aj fajn... vsak o mesiac mame 6 mesiacov...ja by mu radsej davam keksik ako tazku kasu... a urobit si prehlad uz teraz zasa neuskodi 😝
No a k celemu kusu ovocia do pusy, mne sa tym Saska drhla, vzdy sa jej nejako podarilo kusok odhyrznut (ona mala strasne skoro zubky) a jej to zabiehalo a slzicky sa tlacili von...a to som bola pri tom... eee... to ani nahodou, az tak ked bude mat 8-10 mesiacov...
@deniskateniska - ten cumel som uz videla s tou sietkou, urcite by ho to bavilo, len jedine, co ma odradza - ako to budes cistit? Lebo prasknut do umyvacky - to by som sa bala, ze tam nejake zvysky toho cistidla budu na tom... a v rukach to musi byt ina piplacka dostat to z tej sietky.... uvidim... niekde na nete som to tiez videla.
ahojte zienky, nam sa dnes v noci prvykrat spustil alarm na monitore dychu! boze to bol hrozny pocit... ☹
@riska citam ze ste boli na koznom.. co vam na to dali? lebo myslim, ze aj moja to ma.. davam imazol, a celkom to zabera..ale pomaly.. ☹ male je skoro cely den bez plienky.. vcera ma ocikala, aj prave pred chvilou 😀 a tiez som nezmenila plienky.. ja pouzivam latkovky.. nase dietky su asi nachylnejsie na mokro.. @monky a vy ako na koznom?
no par sekund to pistalo a to asi malu prebralo, ten hnusny zvuk, lebo sa len pomrvila skor nez som ja stihla nieco urobit a potom dychala v poriadku a spinkala dalej...ale kedze sa to spustilo, nedychala viac ako 20 sekund, co sa sice nezda, ale je to dost dlha doba pre babatko.
@lenocka84 ahoj, ozaj si tu 100 rokov nebola, musim potom kuknut Patkove fotky z PC, teraz som na telefone.

@leveretka - vidis, vies, ze nad tymto som uvazovala posledne dni, ze ako s lepkom? Lebo Saska dala par dni dozadu maxovi ked boli v ohradke piskotku, on si ju zuzlal, stastny jak blcha... nic z toho nezjedol, len to rozzuzlal a vsade po sebe rozpatlal... ste ho mali vidiet 😝
Tak je dobre, ze lepok mozme fakt pockat, len pri zavadzani treba este kojit 😎