Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte babule 🙂 , dakujem za povzbudive slova a poradenie 🙂 .
Tak včera teplota vyskočila, prsia ma pobolievali ale hrčky som nemala, ale odsala som si z nich znova, manzel asistoval, teplota 38, ale celkova vycerpanost, krize ma boleli, zimnica 😝 ☹ .
Potom som si na bradavky dala náplast chladivu Multi mam, ine sme doma nemali, a stiahlo mi to pekne, mala sa prisavala nastastie v pohode, rano ma manzel nechal spat, hrali sa s malou, cize som vyliezla z postele o 11 🙂 , navaril, potom podvecer sme sa boli dokonca trosku prejst s kocikom. Uz som chvalabohu nemala ani teplotu, a ta slabost ma presla, poklopem, ale videla som ta dost biedne na zaciatku 🙄
@monky1 - nemozes to nascanovat a poslat na mail??? Ja sa k tomu inak nedostanem, bolo by fajn si to precitat 😵 😵 😵
monky tu spravila super reklamu 🙂
mohli by ta za to platit 😀
aj ja uz casak mam a preluskala som ho od A po Z, je fakt super aj s inspiraciami na varenie
@anjelicek26 hm, anjelicek, mile rada, ale nejde nam skener uz vyse pol roka, stale nam vyhodi cosi ze v ramci ochrany pred virusmi a neda sa to preinstalovat .... a je to 114 stran
...nemas niekoho, kto by ti to kupil a poslal???
@monky1 - fu ze 114 stran... to tak jedine cez google presupnut, aj keby to niekto nascanoval... no musim asi mamu nejako zorganizovat zas, ta ma pretrhne, furt po nej nieco chcem 🤐
@monky1 tak to by potesilo aj mna, tiez si to nemam kde precitat 😉 🙂
@anjelicek26 inac dobry clanok o tom zaspavani
@ellysa jej no parada, my sme boli zatial len raz, ale chystame sa len sme cakali na overalik bo predsa je zima ked vydeme vonku 😀 no tesim sa ako bude reagovat ked pojdeme na kurz s mamickami 😀
No ja viac- menej si este pamätam, co kedy a hlavne co urcite este nie... alergeny vsetky budem davat az po roku, tym nemam co pokazit... len ten gluten mi vrta v hlave... ale vsak nejako to vymyslime
@borci - no nejaky zmysel to nocne budenie deticiek predsa mat musi 😅
Junior dnes vecer
@ellysa no prestala dychat, neposunula sa, lezata tak ako spinka vzdy. 😔
@anjelicek26 maly je zlatunky a tie zahyby na ruckach, joj na vystiskanie 😅
@monky1 dik za tip, uz som pisala mamine, nech kupi casak a posle, tak snad to nebude vypredane, ked tomu robis taku reklamu! 😀 😝
@anjelicek26 tak dala som si poradiť od teba ohľadne tej autosedačky a už som objednala túto
http://www.baby-markt.de/Autositze-und-Fahrrads.... Na Slovensku stojí 320 EUR tak sa mi to zdá celkom výhodné. A mám známeho čo býva v Kolíne kúsok od toho obchodu , tak mi to donesie. Dnes som ju bola naživo vyskúšať aj s Alexom a sedel tak jak päť peňazí. Hlavne sa mi páči to polohovanie. Takže ďakujem za tip, lebo už 3 týždne hľadám vhodnú autosedačku. A osobná skúsenosť niekoho , kto ju má , je najlepšia.
@tintinka1 - my sme ju mali bez isofixu, ale ved to je take iste, len iny tym uchytenia. Ale boli sme fakt maximalne spokojny a jazdievali sme s nou x-krat cestu slovensko/de 860 km tam a 860 km nazad... a mala v nej vzdy spinkala, ci kukala dvd-ka... a ked aj Alex pokokne sedel, tak neni o com 🙂 My sme vravim - sli do obchodu, ze kupime tobi... a mala vrieskala uz tam... tak sme kupili priori. Hned sa tam uvelebila, spokojna a stastna...
@bealondyn - to veru hej, uz ma skoro osem kilo 🙂 A na tych jeho 64 cm je to dost 😀
@anjelicek26 konecne som si nasla cas a precitala ten clanok o nocnom dojceni.. 😉 to ako keby o mne pisali.. presne takto nejak to citim aj ja.. och ked vas tu tak citam, mi to pripomina, ze musim kupit aj ja sedacku.. sa mi nejak do toho nechce ist... inak bud. vikend prvy krat cestujeme dlhsiu trasu, som zvedava ci mala vydrzi 2,5 hodiny vo vajicku.. zatial sme boli max . hodku... anjelicek, a tvoja mala sa este vozi v tejto sedacke, ci uz ma inu?
baby a ste tu uz take ktore ste uz vymenili vajicko za klasicku autosedacku?
@zojec - Saska uz ma inu, od maja... ked sme sa stahovali, netahali sme jej staru (aj tak uz tam bola fakt nadoraz), ale kupili rovno väcsiu... teraz ma taku 15-36 kg... ono je sice na tychto pisane 9-18 kg... ze do 4 rokov... ale to je blbost...vsetky kamosky menili skor... tak v 3-3,5 roku... ked deti mali nad 100 cm... uz nepovolis pasy... ak ma dieta zimnu bundu, tak ako sardinka... bol to vzdy boj ju dopnut... ale to je rovnako u romeriek, maxi cosi, vsade...
@lienocka84 - mozes vymenit az ked dieta bude samostatne sediet. Skorej nie. A musi byt splnena podmienka 9kg... ja dufam, ze koncom decembra, to bude mat skoro 7 mesiacov... to splnime... lebo vtedy vezmeme po vianociach sedacku z DE do anglicka...
baby dnes som prvý krát chcela skúsiť uspávanie v postieľke, tk som ju do nej dala, za chvíľu rev prišla som, utíšila, za chvíľu total rev, som prišla, že ju ukľudním a zrazu dobehol môj celý nasratý, že čo ju nechám tak revať, vybral ju z postieľky a odišiel, tk sme sa fajne dovadili, buchla som dverami a šla sa kúpať, som vyšla asi za 20 min dieťa spí samo v postieľke, neviem ako to urobil, ale cítim sa ako totálne neschopná matka, ale nespýtam sa lebo sa fučím 😠
@anjelicek26 a ktorú tú priori máte, lebo je normálna, a potom sa mi zdá ešte nejaké dve
@ellysa - my mame maxi cosi priori xp ci tak volako a black reflection farbu... sme mali... teraz tam ma ruzovy potah s kvetinkami emily erdbeere 😅 😅 😅
A dobreee, ze sa fucis 😀 😀 😀 Ale u nas rovnako, Max väcsinou zaspava sam... ale ako sme spät z dovci, mame vsetko hore nohami, reve ako najaty... aj tak ho tam necham... ked na nom mam ruku, aj tak za par minut zaspi... drahy na toto nema nervy, väcsinou ho vyberie (tiez v nepozorovanej chvili 😝 ) a berie ho na ruky a uspi tak 🙄 Nastastie Max zaspava skoro vzdy pred tym, nez sa pan vobec dopravi domov...
@anjelicek26 no viem si tu sardinku predstavit.. to uz je moja teraz vo vajicku, ked ma bundu.. a do 9kg, ma teda este dost daleko.. 🙂 inak kto mate vajicko romer, neprepadla sa vam strieska? lebo nam sa prepadla.. vobec si neviem vysvetlit preco.. a ani neviem kedy.. len tak pred mesiacom sa ma mm pyta, ze co sa stalo so striskou.. hm.. ja som si to vobec nevsimla, som mysleal ze to tak ma byt 😒 ani neviem ci to mam reklamovat... som kupovala cez net.

@ellysa no aj mne to najako tak vychádzalo, tak sa musím ešte poobzerať, dosť ma to zaujíma, ďakujem 🙂