icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
6. nov 2010

@zojec - vsak to, Max je v maxi cosi cabriofix... a to bez bundy este miesto ma, v overali je to horsie... ale nemozem ho stale davat do auta bez bundy len s dekou... vsak ked bude väcsia zima, kym ho prelozim do kocara, mi zmrzne... mame este maxi cosi cabrio a jane vajicko... tie su trochu väcsie... (a nepytajte sa ma prosim preco mame tri vajicka 🤐 )... tak ak mu tato bude fakt mala, tak skusime tie... lebo nerisknem ho dat po smere jazdy skor, ako bude mat fakt dost silny chrbatik a krcne svalstvo na to... lebo aj ked ho napolohujem do lahu... pri naraze leti trosku vpred... uz nikdy nebudu sediet bezpecnejsie, ako proti smeru jazdy... takze cim najdlhsie... ale zasa sardinka tiez nic moc 🙄

anjelicek26
6. nov 2010

@tintinka1 - ja dostanem o tyzden skodu roomster, tak uvidim... a od aprila skodu yeti... tak porovnam kufre hihi... hlavne uz chcem auto, kde aj jane slalom strcim... lebo momentalne to do golfu nedam... tak chodim len s quinny... a ta vanicka mu uz zacina byt akasi mala 😖 A stale zo sportakom... na to je este dost maly...

zojec
6. nov 2010

@tintinka1 hej chvalabohu od minuleho vikendu je opravene.. "len" 7 tyzdnov im to trvalo.. a zas az tak zle to nebolo, aj ked to dali ako totalku , kebyze viem, ze to tolko bude trvat, tak si dam vyplatit peniaze a kupim nejake ojazdene auto,len mi bolo luto 4 rocneho auta.. lebo motoru sa nic nestalo...

zojec
6. nov 2010

@anjelicek26 o velkosti kufra mi nieco hovor.. ☹ ja uz druhe auto chcem tiez nejake kombi... lebo do peugeotu musim davat kolieska z bumbleridu dole.. aspon ze to ide rychlo a obe naraz.. lebo by ma slahlo.. inak roomster je dost skarede auto zvonku.. (teda aspon mne sa nepaci) ale zvnutra pekne pohodlne, aj kufor ma taky kombi.. 🙂 aj sa fajne soferuje.. som par krat na firemnom soferovala

tintinka1
6. nov 2010

@zojec no to je teda dosť rozbité 😲 . Ale aspoň , že ho už máš hotové. 7 týždňov bez auta , ked si naň zvyknutá a potrebuješ ho je teda dosť .A Barborka sa rada vozí v aute? A keď ideš sama , tak ju dávaš dopredu k sebe alebo dozadu ?

zojec
6. nov 2010

@tintinka1 vozi sa rada.. spi este sme len na prvej zakrute 😀 ale viac ako hodku sme nikde neboli, tak som zvedava ako zvladne cestu k svokrovcom.. poviem ti ze tych 7 tyzdnov bolo na porazenie, hlavne ked som stale musela niekoho prosit aby ma niekam odviezol.. aj obchod mam napeso 2km... malu mavam vzadu za mnou.. nedala som vypnut airbagy.. a ked soferujem, aj tak by som jej placucej nepomohla.. 😉

anjelicek26
6. nov 2010

@zojec - jejda to mas riadne udrete 😲

No a veru, kufor je kapitola sama o sebe... akoze ked idem s oboma a ideme este na nakup, tak fakt nemam kde co dat, len poskladat na predne sedacky... a detom pod nohy... ale kufor je plny kocaru... preto som chcela teraz roomster, predsalen... pohodlie nad krasu... a hlavne - Saska uz treskla 3 ine auta, ked otvarala dvere 😖 Posuvne na nezaplatenie... vzdy sla s drahym, ten nema vzadu poistky, tak si vyskocila sama a aj veru druhe auto treskla... tak tam vzdy cakali a otrava to vzdy s tym bola... no a od aprila potom skodu yeti... chcela som bielu... drahy mi objedna striebornu... no roztrhnut jak zabu v lufte... co s nim...

zojec
6. nov 2010

@anjelicek26 no co ti poviem, hlavne ze sa nikomu nic nestalo.. mala sedela vzadu... svagor na svojom peugeote partner mal skodu 7500€ esteze mal havarijnu... on mal ten predok roztrepany uplne.. kasli na farbu.. hlavne ze bude 😉 .. ja si este dva roky pockam na nove auto...

lenocka84
6. nov 2010

@anjelicek26 tak my mame 9,5kg uz teraz, a zacina krasne sediet bez padania do bokov 🙂
na Vianoce sa chystame kupit sedacku, dovtedy snad vydrzi vo vajicku.

anjelicek26
6. nov 2010

@zojec - ved hej, ale keby to viem, tak beriem ine auto... mali este golfy varianty, aj oktaviu kombi a aj superb.... mne sa yeti paci len v bielej, alebo este dajme tomu v cervenej... ale v striebornej... to je take dedkovske auto 😔 Mne sa to hovori, my mame obaja auta z draheho firmy sluzobne, kazdeho pol roka mozeme/musime menit... pre mna je nove auticko bezna zalezitost. Nejako si to nevazim 🤐

anjelicek26
6. nov 2010

@lenocka84 - tak to hej 😵 Sikulku mas domenka 😎 Mne Saska sedela az ako 8,5 mesacna a 9 kilo mala ehm, v 14 mesiacoch... tak dovtedy sa susila vo vajicku 😝 Esteze bolo leto...

lenocka84
6. nov 2010

@anjelicek26 patrik ma 6,5 mesiaca verim ze sa ta vaha zastavi trosku ked zacne stvornozkovat, zatial sa len plazenim posuva

anjelicek26
6. nov 2010

@lienocka84 - to hej, Saska mala polrocna 7250 g a v roku 8600 g, lebo odvtedy bola stale v pohybe 😅

lenocka84
6. nov 2010

@anjelicek26 tak ale zase dievcata drzia liniu od malicka 🙂

anjelicek26
6. nov 2010

@lienocka84 - ona ale bude fakt velmi malicka, ak ostane na svojej rastovej krivke, tak maximalne 1,60m... uz teraz vyskou/vahou strasne zaostava za ostatnymi detmi... nevadi... hlavne nech Max pekne rastie... u dievcata je to jedno, da si opätky a ide, no nie 😅

sportpark
6. nov 2010

lenocka dlho si tu nebola.....anjelik ellá ma 7,5 kg myslim si ze na 5 mesiasov dost...

bzucinka2
7. nov 2010

@anjelicek26 krasne si tam vegeti, maly junior 🙂
@ellysa ved nech ju uklada kazdy vecer on, ked mu to tak super ide, mozno ju uspal na rukach a len prelozil, ja by som ho nechala kazdy vecer nech sa cini, ked mu to tak super ide 🙂

bzucinka2
7. nov 2010

@anjelicek26 moj mal v roku 9kg, v 2 rokoch 11 kg a je taky akurat, a tvoje je este aj dievcatko, tak ma menej 🙂
dnes som tu prva??? nie je mozne...

anjelicek26
7. nov 2010

@bzucinka2 - ale je to mozne 😀 My teraz vstavame akurat... Max a Saska sli do ohradky, ja este chvilku mozem pobehat na nete... Saska pije svoj cajicek pri tom... Max uz prso scucol, tak ten je spokojny 😀

bzucinka2
7. nov 2010

@anjelicek26 mne spi Tomi na balkone a Alexko pozera dvd a chrumka jablcko 🙂

ellysa
7. nov 2010

čaute, ja som svojich poslala von, aby som mohla v kľude variť, už mám len dorobiť zemiaky a uvariť rezance a je to 😉 , dúfam, že ich ešte aspoň pol hodinu nuvidím 😝
ráno som sa spýtala ako zaspala, že ju utíšil a dal do postieľky a sama zaspala, tak neviem-uvidíme dnes 🙂
@anjelicek26 tak to máte super , ja ani môj sme nikdy nemali služobné auto a veeeeeeeeeeeľmi po tom túžime 😀 😀 😀 , len sme takú robotu ešte nenašli 😖

ellysa
7. nov 2010

baby môžem sa spýtať vakcína na pneumokoky je na predpis? máme ísť na očkovanie budúci týždeň a doki povedal, že si ju môžeme kúpiť aj na SK, že je lacnejšia, len či sa to dá aj len tak na voľno kúpiť, alebo nám to môže len nejaký známy predpísať

takyna
7. nov 2010

@anjelicek26 skoda yeti super auticko 😉
Ahojte babule 🙂 , mna dnes nejako bolia krize 😒 , Ked riesite muzov, tak moj ma vie dojat otazkou, a papala daco mala? 🙄 . on ma stale pocit, ze neje 🙂

chani
7. nov 2010

tak a po tyzdni stravenom v Petrzalke sme opat na zahori, uz periem 3.pracku a este mam pradlo na cca dalsie 2-3 pracky eeee, kto to bude zehlit by ma este zaujimalo 🙂
Petusko mal vcera "Uvitanie do zivota", a dostal taky fesacky pribor pouzitelny od 4 rokov, lyzicka, vidlicka, nozik a mala lyzicka s vygravirovanym slonikom 🙂

riska
7. nov 2010

@chani, od 4 rokov, aké praktické 😀 😀 a ako to tam prebiehalo?

ellysa
7. nov 2010

@chani fííííha, len nech ho zatiaľ niekde nezapotrošíte, ja akurát pozerám o 5 minút 12 a už sa naozaj len rehocem, čo mi máme za politikov, to nemá obdobu, za toto plat naozaj brať nemusia, na to by stačila hodinka v krčme a má to ten istý výsledok a to nemyslím, len dnešok ale to čo sa deje už pekných pár rokov a od volieb ani nehovorím

chani
7. nov 2010

@riska najskor nejake deticky zaspievali 3 pesnicky, potom pani poslankyna predniesla prihovor, potom sa rodicia a ak boli aj krstni rodicia zapisali do Knihy slavnostnych zapisov no a to bolo vsetko 🙂 zhruba 20-30 min to trvalo, taka rychlovecka

chani
7. nov 2010

@ellysa no ved to, hadam to najdeme ked bude mat 4 roky 😉 musime to ulozit tak aby sa to niekam nezapatrosilo 🙂

riska
7. nov 2010

@chani, no tak to sa moc nevyznamenali 😀 a peťkovi sa páčilo?

chani
7. nov 2010

@ellysa no my sme dostali pneumokoky vramci 1.zakladneho ockovania, ta kombinacia isla do 1 nozicky a penumokoky zvlast samostatne do 2.nozicky, tak neviem