icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
7. nov 2010

@riska tak jeho viac menej zaujimali hlavne jeho vlastne ruky, mlaskal tam ako divy ako ich obzuzlaval 🙂 a cestou domov zaspal ako drevo 🙂

bzucinka2
7. nov 2010

@chani super, ale zase zide sa cca od 2 rokov 🙂 hlavne ze bol maly spokojny 🙂
@ellysa u nas je uz ockovanie povinne na pneumokoky, predtym nam to doki predpisovala, skus niekoho poprosit, nech sa opyta v lekarni 🙂

stelika
7. nov 2010

@anjelicek26 ahojte vidím, že riešite autosedačky a vajíčka 🙂 My už vo vajíčku ani nie sme pretože, keď sme sa obliekli do bundy tak bol vo vajíčku ako sardinka ani rúčkami nemohol pohnúť nervózny bol z toho a strašne plakal, tak sa uskutočnila výmena za autosedačku chicco 2010 model a hned bolo lepšie najprv do protisneru, ale nakoniec sme davali v smere jazdy aj ked sa nema ešte ale sedačka dobre nedsadla na sedadlo bola viac dopredu ako teraz ked je v smere. Uskutočnili sme aj dlhšiu jazdu do ZA 140 km a prebehla v pohode po Martin sme spali 🙂 Postupne pridávame... :D

lenocka84
7. nov 2010

@stelika ahoj, a odkial z PP si? maly uz pekne sedi ked ste ho dali?
mne Patko este vydrzi v sedacke, kedz ho tam nedavam v bunde

stelika
7. nov 2010

@lenocka84 sediet este sam nesedi, v tej autosedačke ma este tu vypln pre mensie detičky ale už ked si ho posadim opreti sebe tak trosku ho musim podopriet 🙂 aby sa mi neprekoprcol do predu a trosku mu varovnam chrbatik aby sa mi nehrbil, kedze sa rad nahina za vsetkym co ma pred sebou snazi sa aj plazit ale zatial mu to ide len do zadu a do stran ked sa nacahuje, ano som z PP 🙂

lenocka84
7. nov 2010

@stelika ja tiez teraz rozmyslam aku sedacku kupit, som zvedava
a odkial z PP, priamo ci niekde z okolia? lebo ja som tiez z tych koncin

stelika
7. nov 2010

@lenocka84 ja som priamo z PP, no len dufam že sme sa rozhodli spravne uvidime ako dlho budeme pouzivat tuto sedacku 😀 lebo sme dlhy jak tyzden pred vyplatou 😀 zatial je spokojny len ako dlho, ale aspon ze sa rad vozi a spi a nezvracia 😉

lenocka84
7. nov 2010

@stelika ja som sa vydala do matejoviec, ale inak z KK

stelika
7. nov 2010

@lenocka84 áno? myslela som, že si sa vydala trošku dalej 😵 tak dobre vedieť a možno sme sa už aj stretli len o tom nevieme 😀 ak chodíš často do mesta 😉

lenocka84
7. nov 2010

@stelika no ja to mam zlozite, vydala som sa do matejoviec, zijeme v ba, a rodicov mam v za
do pp prideme koncom mesiaca teraz

stelika
7. nov 2010

@lenocka84 no tak to potom preto sa mi zdalo 😀 a ako sa žije v BA ? Lekárov máte tam, alebo kde? 😕

ellysa
7. nov 2010

tu je dnes ticho 🙂
mne deti (mm a Oliv) spia, tak behám po nete a hľadám, čo na Vianoce, asi bude nejaká hračka od FP, ale ani za svet sa neviem rozhodnúť ktorá, tie čo už máte detičky, nemáte nejakú a páčila sa? Psíka dostane od našich, ja rozmýšľam nad hovoriacim hrncom, ale neviem, všetky sú pekné...
a inak môj asi dostane drevený vláčik o tom vždy sníval, že až budeme mať bábo, kúpi si vláčik a budú sa hrať, tak asi nejaký drevený, pravdepodobne od http://www.najhracky.sk/index.php?s=sekcia&s_id...

jarus8
7. nov 2010

mám na zimu hruhý menčestrový overál, potrebujem aj fusak?
Mám v tom chaos 😨

zoja78
7. nov 2010

@riska ďakujem pekne, musím vyslať manžela 🙂

zoja78
7. nov 2010

@monky1 ďakujem, tak už v tom mám jasno, myslela som, že je to súčasť časopisu, no tak teraz viem, čo treba hľadať 🙂

ellysa
7. nov 2010

@jarus8 ja si myslím, že áno,my máme taký hrubý overalík, dnu je vlna ako vo fusaku, ale aj tak má ešte aj fusak a ak pôjdete počas zimy aj do šporťáku, tak určite

anjelicek26
7. nov 2010

@takyna - mozno mas fakt nejaky zapal v tele, ze ta boli "cely clovek" vratane krizou... skus sa dopovat vitaminmi a co najviac oddychovat, ved starsiu mas velkacku, hadam na malu chvilku dozrie 😎

Mne maly zaspal uz o pol siestej na nocny spanok, no som zvedava, co z toho bude... unaveny bol strasne... uz len knucal drobatko..

Som Saske kupila vianocny darcek, lyze z druhej ruky, tak neviem, ci to dat pod stromcek, alebo nie? Mi bolo blbe vyhodit nejakych 160€ za lyze, ktore bude mat tyzden ci dva... tak som kupila lyze aj s topankami za 50€ na ebay, inak kvalitne, peknunke... ale mozem to takto dat tiez pod stromcek? Helmu dokupim novu... len ci to nebude blbe... ved jej to mozem dat aj predtym... aj ked tesne pred vianocami... fakt neviem... vsak ked ich pekne zabalim... no mam ja problemy sorry 😖

takyna
7. nov 2010

@anjelicek26 uz je to lepsie , poklopem, starsia je mimo domu cely tyzden studuje mimo mesta 🙂 , ale snazim sa odychovat viacej 🙂 .
Prave som malej skusala saty na uvitanie co som jej kupovala tak ma ich mini saty z nich, uz nehrozi ich obliect 😝 🙂

anjelicek26
7. nov 2010

@jarus - no podla toho, aka bude zima... Max je teraz v kociku len overal a ak je chladnejsie, tak ma tenku deku este cez nozicky... ak ma fusak - teda on nema fusak, len zimnu zavinovacku, tu z emitexu - tak tam ma len teplejsiu mikinu a capicu... aj tak je mu tam moc teplo... ak by mala byt fakt kosa, planujem mu dat bundu a cez zavinovacku este tensiu deku... fusak tu v UK pochybujem, ze by som vyuzila... a pri -15 clovek aj tak s dietatom po vonku (v ramci vlastneho zdravia 😝 ) nebeha...

takyna
7. nov 2010

My uz tiez spime, uz 4 den zaspava medzi 7 a pol osmov vecer 🙂 dufam, ze jej to vydrzi co najdlhsie 😵

bealondyn
7. nov 2010

@ellysa ahoj ja kupujem malej od FP toho psika a este toto:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...
kamoskina mala to ma a presedi pred tym strasne dlho, uci ich to vsetko mozne a nakoniec aj chodit, je to od 6 mesiacov 😉

bealondyn
7. nov 2010

@anjelicek26 no podla mna fusak vyuzijes urcite, ja som tu stravila uz 4 zimy a poviem ti, aj ked je vonku 0-5 stupnov, mas pocit, ze zmrznes lebo ten vietor zo severu je desny. ☹ a to som v londyne, vy budete mat vacsiu zimu.
a co sa tyka lyzi, pekne ich zabal a daj pod stromcek, ako poznam deti, cim viac darcekov, tym lepsie, no nie? 😉

lenocka84
7. nov 2010

@stelika ano, ja zijem v ba uz viac ako 6rokov takze dr tam, okrem mojho gynekologa

deniskateniska
7. nov 2010

@anjelicek26 jasne ze mozes dat pod stromcek.. ved to saska nevie ci to mas z druhej ruky nie? 😉 bude mat isto velikansku radost.. a mas pravdu po detickoch sa ani nemaju ako opotrebovat ked z toho rychlo vyrastu... my to takisto budeme riesit... 😉 ked romanko vyrastie 😉

zojec
7. nov 2010

@jarus8 no do sportiaka asi nieco este bude treba, hlavne ked dietatko sa nebude hybat... ale nemyslim, ze bude treba nieco extra hrube, ak das este nanoznik 😉 ja tiez este nemam fusak.. chcela by som nejaky usit.. ale mam toho tolko na plane a nejak ma opustila chut.. ja mam take svetle sicie chvilky asi len 3-4 dni v mesiaci.. a vtedy ich treba rychlo vyuzit 😀 inak som si dala kupit ovciu podlozku do kocika, taku na cely rok.. vlna ma paradne vlastnosti v lete chladi, v zime hreje.. 😉

@bealondyn len ci ten chodiak budu mat, lebo ja som tiez chcela nejake akciove veci z argosu a vsetko je vypredane 😠 rozmyslam, ci nejaku hracku kupim.. ale moze sa stat, ze cela rodina zhodnoti, ze ziadne hracky kupovat nebude a barborka tam nic nebude mat.. musim ponurat net... tohto roku do kamenneho obchodu pre darcek ani nepachnem.. 😠
@anjelicek26 jasne, daj pod stromcek.. mala bude mat o darcek viac na odbalovanie 😉

anjelicek26
7. nov 2010

@bealondyn - no tu nefuka vobedz, teda od maja co som tu sme vietor fakt este nemali. A vsak kocik ma na sebe este ten kryt, to neni otvorene... mne prijde, ze je Max tam uz tak vzdy spoteny ako mys... fusak mam na sportaku, tak keby bola sakra kosa, tak pojde do toho... ale to tak ked pojdeme do nemecka na vianoce mozno pouzijem...

Jo a s tymi lyzami mate urcite pravdu... ja len ze u nas su aj svokrovci... ci nebudu mat blbe poznamky... aj ked oni su zlati... len ci si o tom nebudu nieco mysliet... vsak dovolit by sme si mohli nove... len... proste je to uplna hovadina vyhodit tolko penazi za vec, co vyuzije dva tyzdne. Proste je.

mata0312
7. nov 2010

@takyna aj mi sme nabehli na taky rezim ze o siedmej chodi spat a je to super lebo som zistila ze aj ked ho dam neskor tak nespi dlhsie ale uplne rovnako ako od siedmej... 😀

bzucinka2
7. nov 2010

@anjelicek26 ja by som jej ich dala pod stromcek, ved ona nevie sci su nove alebo nie 🙂
fusak by som aj ja kupovala, ved overal som uz pouzivala ked bolo chladno a ked bude mrznut pridam fusak 🙂
aj my spime od 18,20 🙂

mata0312
7. nov 2010

@bealondyn ja som presne take choditko kupila v tescu za 10 € retka tam bola sice za 19,90 ale prechadzalo cez pokladnu za 10... 😉 😀