Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 vyzeraju uplne super 😉 myslim, ze svokrovci to nebudu studovat...
@mici111 gratulujem.. 😉 a boli aj revy? ja som to vzdala a zistila som, ze odkedy sa tym netrapim, tak spavame s malou uplne super.. aj ked sa zobudi v noci par krat.. tak to nejak nevnimam..otrcim cicku a spime dalej 😀
kocky, chcem sa spytat, zacinam sa obzerat aj ja uz po vacsej autosedacky, chcela by som s isofixom, to je potrebne mat nieco speci v aute??? a da sa ta sedacka co je napojena na isofix aj polohovat??? ci to je tam napevno? neviem si to predstavit..
MICCI NO SUPER...aj ja chcemm...
mne élla zaspava na prse tak sa bojim ked nebudem mat mlieko....jaj dufam ze to zvladneme....
@mici111 - hej na to musis mat uchyty v aute, je to medzi zadnymi sedackami taka dierka a väcsinou aj oznacene takou visackou latkovou,ze isofix. A jasne, ze sa da polohovat, rozdiel je len, ze su vzadu dva zelezne uchyty, co zastrcis do tych dier, co su v aute a tym padom to prepojis s karoseriou.
A super, ze zaspava samunka... nam Max zaspava tak vlastne od zaciatku.. len ako je chory, tak nejako reveme, nevie kludne zaspat :(
@mata0312 no super, tak to sa oplatilo 😀
@zojec uz som to overila, este ze maju taku sluzbu, ze mozes ceknut ci to maju na sklade a u nas v argose maju, akcia je do utorka, takze zajtra pre to letiiiim, uz sa tesim, prvy darcek vybaveny. 😉
@anjelicek26 no ak mas fusak na sportaku, tak ok, mas viac moznosti, teba zima neprekvapi nepripravenu. 😝
inak dnes ma svokra pochvalila, ze som dobra mama, to potesi. 😵
@sportpark - toto by som fakt riesila, az ked na to prijde... zaspavat sa presne tak - da aj pri flasi... a pri tej bude zaspavat hadam do dvoch rokov kazde dieta... takze...
@bealondyn - zlata svokra 😵 No a veru, mna zima neprekvapi, aj overaly mam dva v kazdej velkosti, tak si krpec moze rast, ako sa mu paci... ja pocitam aj zo zimou v nemecku a na slovensku, ideme na vianoce najprv tam, potom tam... tak musime aj tu zimu mat poriesenu...
dakujem kocky moje za podporu.....anjelicek tak rychlo sa uzdravte...nas caka druhe ockovanie,,,,v utorok...tak som zvedava..
noo bodaj by to tak bolo......
Baby ktore by ste brali... pre Sasku na vianoce... cervene ci biele???
@anjelicek26 oboje su pekne ale cervene su asi viac prakticke... 😉
@anjelicek26 Jeeej, krasne šatôčky...Určite červené, kedže ma blond vlásky.... 😉
@anjelicek26 na vianoce urcite cervene 😉
@anjelicek26 tiez hlasujem za cervene 😉
dobré ránko dámy! tak tatianka je už zase chorá. ☹ máme prvý raz antibiotiká. má zapálené hrdielko, hnačky, horúčky a zle papá. a čo aj naveľa spapá, tak vyvráti. 😔 pohotovosť včera večer to istila. ale snáď sa rýchlo vylieči a bude nám dobre. vedeli ste, že takéto malé detičky môže čierny čaj??? 😕 som len zírala. môže papať sunar rozrobený vo vode z varenej ryže a banánik rozrobený s čiernym čajom. ach jaj, bude už niekedy aj celkom v poriadku?? 😢
@julinka2787 - v tomto pripade urcite ucel sväti prostriedky a cierny caj je dobry na hnacky... stahuje nejako tie klky... ak si dobre pamätam... spinkat po tom urcite bohvie ako nebude 😝 Chudatko malinke, nech ste co najskor fit! A nezabudni jej davat probiotika, ak dostala antibiotika 🙂
Tak to je inak jednoznacne, idem objednat cervene, diky baby 😵
@anjelicek26 no tak tie jej dávam aj bežne. máme Infats Dophilus a pre istotu aj Biogaiu.
a jasná vec, že červené! 😝 bude parádnica krásna.
@anjelicek26 jednoznacne cervene 😉
@julinka2787 Ach jaj, najhorsie, ke je dietatko chore, prajem skore uzdravenie 🙂
Kočky, lezie nam druhý zub, to je revu, cely vcerajsok plakal, plakal.....Dnes uz je vidiet, ze sa belie.....Ale zato spinkal krasne, 22 -3- 6, super.koooooonečne..
toto ste kocky mysleli? http://www.vsetkopredeti.eu/shop/podme-sa-hrat/...
JA mam uz od LILI taketo nieco, http://www.vsetkopredeti.eu/shop/podme-sa-hrat/..., aj ked toto nie je ono, ale je to podobne a je to super ver, mala pri tom stravila kopec casu, Ale to choditko je lepsie, o sa da pohybovat s tym...
Nemam pre Danka tez nic este, vela veci mam od LILI, tak netusim, co mu kupim 😒
@mojalili ďakujeme! a prajeme nech už danka konečne prestanú trápiť tie zubáky. chudáčik, už si vytrpel pre ne dosť. ale snáď už keď vylezie tento zúbok bude dobre a budeš mať doma zase krásneho spokojného a vysmiateho anjelika... 😉
@mojalili - to je hrozne s tymi zubkami :( Sasku to nikdy nebolelo, mala maximalne trolinka soplik... a u Maxa zatial nic nevidno..
To choditko mi neukaze obrazok 😖
Inak my mame dnes 5 mesiacov, 8010g a 64 cm 😀
baby, ja neverim!!!! aj teraz doobeda mi mala zaspala sama v postielke!!! trvalo jej to asi 15 minut, ale uz spi a dokonca sa usmieva 🙂 😵 😵 jaaaj, len aby som to nezakrikla..
@julinka2787 nech sa tatianka skoro uzdravi, chudatenko malicke, tak skoro antibiotika uz ☹
http://www.najmama.sk/clanok/225436/zazrak-mrtv...
baby kuk toto! je to neuveriteľné!!! 😵 😵 😵 😕

juchuuuuuuuuu 😵 😵 😵 Sarinka dnes zaspala uuplne sama v postielke 😀 idem buchat sampanskeee 🙂 snad jej to vydrzi 🙂