Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ameanda Vdaka za radu, rozhodla som sa, ze zacnem, v nedelu bude prvykrat papat. Chcem pocakat, ked bude i muž doma i dcerka, nech to pekne zdokumentujeme. LILI som si natacala sama, kedze sme boli same.
@anjelicek26 Krásne veci, nádherné. BUdem musiet ist i ja na nakupy do BRna alebo do BA, i ked to je dost daleko 🙂
@chani - to napada aj nas, ale ludia moji, tretie eeee... tak o par rokov mozno... s dvoma to uz bude fuska ich vozit na kruzky, do skoly, a popritom chodit do prace 😖
@bealondyn - kedy zacinaju vypredaje? Das mi potom vediet? Ja to mam dost z ruky... By som urcite tiez pokupila... dovtedy snad mame vsetko... Aj ked maju na dievcatka viacej veci ako na chlapcekov... viem, ze v H&M zacinaju vypredaje 15.7. a 28.12. kazdy rok.... a oplati sa to... hlavne online... to budem tiez kuk...
@anjelicek26 nie, chytim ho za koloienka o mna je oprety, ale nepreháňam to🙂
@anjelicek26 krásne
@stastnevydatam ja som zacala si pred dvomi tyzdnami - vecernou kasickou, lebo my sme iny pripad, moja mala byvala vecer hladna... a po mesiaci pridame zeleninku na obed... keby som ja kojila tak velke dieta kazde dve hodiny, tak uz by som nieco skusila... asi s tou zeleninou by som zacala. 🙂
inak si nielen stastne vydata, ale aj stastna mamicka, ked ti babo tak pekne papa a spi. 🙂 🙂 🙂
@anjelicek26 ja budem rada, ak sa odhodlam na druhe, tretie uz nehrozi 🙂
@stastnevydatam ked ti cajik odmieta tak nedavaj... my mame 4 mesiace aj daky ten tyzden a mame 10,5 kila... 😅 ak nam vaha dobre vazi, ak nevazi maly viac... to su doktory, ktory pozeraju na tabulky, nasa doky nam vravela ze mu mame davat cajik, lebo ze moc pribera - zo zaciatku kilo za 2 tyzdne... 😅 a z cajiku nam vrackal, ale boli hrozne horucavy tak sme davali trosku, len vsetko vyvratil a neznesitelny plac hodil... tak nam robila kadejake testy brala navyse krv zo zil v rucickach !!! nevedeli mu zily najst tak mal modriny ako svet, no ale sme zdravi, vsetko v poriadku, kojene deticky viac priberaju, proste je to tak.. verila by si ze kedysi zeny prestavali kojit, aby dieta nepriberalo? resp. to tak doktori prikazovali... je to trapne.. nepocuvaj doky v tomto... 😉 proste je to tak ako je.. a my sme zo zaciatku kojili kazdu 1,5hodinu... a teraz kazde 2... a v noci takisto kazde 2 hodky.. proste je to tak, kazde babo je ine... tito tabulkovy doktori ach... 😠
@fatimuska to je ta metoda BKM ? 😉
@chani - no to som hovorila aj ja, ale akosi si neviem predstavit uz nikdy nemat babatko v brusku... tak to porste neodkladam definitivne a pevne verim, ze sa dostanem do hormonalnej rovnovahy a zas ma to prejde 😝
Odstranujem drahemu z laptopu virus, ludia to je taka prisernost tvrdohlava, uz ani neviem, ako na neho... teraz davam posledny pokus ho manualne znicit a ak nic, tak bude si drahy musiet preinstalovat comp, nic sa neda robit...
@anjelicek26 ja by som sla rodit aj hned 😀 😀 😀 len kto by si dal rady s dvoma malilinkatymi deturencami 😀 😀
@deniskateniska - ja som tiez v tomto realista, deticky su teraz mile, zlate, netreba za nimi behat... ale ked zacnu chodit, vsetky skrinky vyhadzovat, prizabijat sa kade tade (a ty za nim jak dozor non-stop), zacne obdobie vzdoru, hadzaniu sa o zem, revou, hysakov a ja jaaaaj... kazda si tym prejdeme a neviem si predstavit byt v tej dobe tehu ci mat dalsie male babo... Saskenka je uz rozumna, tie 4 roky sa mi zdaju optimalne... aj ked ju to, ze ma mladsieho surodenca, dost zobralo...lubi ho, ale certi s nou niekedy tak siju 😠
@anjelicek26 no ja by som chcela mat medzi nimi rozdiel 2-3 rocky. .. ale clovek mieni pan Boh meni ako sa hovori 😉 uvidime.. bo kym som teraz otehotnela nam to trvalo 2 roky, no tak uvidime ako to dopadne vsetko 😀 tie dva rocky su ideal ja to vidim na mne a segre, aj 3-4 su v pohode... 😉
@deniskateniska - 1-2 rocny rozdiel je najlepsi pre deti... 3-4 rocny rozdiel pre rodicov... ale inak co sa tyka dalsieho tehu, tak babulky, co mali cisarsky, aj tak musia 1-2 roky pockat, kym sa im jazva poriadne zahoji a neriskuju nic pocas tehu... no a my vsetky ostatne - dva roky trva, kym sa chrupavka nad kostrcou znova da doporiadku... inak budeme mat po druhom tehu tlste boky a rit!! Taaakze 😀 😀 😀
@anjelicek26 ten pocit je fakt krasny, ked je citit to male stvorenie v brusku, len sa musim vylizat z tych spomienok na porod....ale mam taky ten vnutorny pocit, ze 2 deticky su pre mna akurat tak spravny pocet, preto o 3 uz nebudeme ani uvazovat
@chani - ja som sa z prveho porodu psychicky snad dva roky spamätavala... no ale pamät je v tomto fakt "milostiva", clovek zabudne na vsetko... a druhy porod bol super uplne 🙂 Uzasny zazitok 🙂 A ja som nikdy nechcela viac ako dve deti... len si to odrazu neviem predstavit, ze uz nikdy nebudem mat babo... proste by mi to bolo luto... ved casu dost... o desat rokov mozno 😅
@chani aj my mame zimnu zavinovacku od emitexu do autosedacky..a teda poviem ti, uz aj lutujem, ze som to objednala..ked ma mala overal - jesenny - nie este zimny a ma tu zavinovacku, tak sa pomaly ani do autosedacky nezmesti, nehovoriac o tom, ze jej tam je urcite neprijemne.. ☹
@anjelicek26 paradny ulovok 😀 kraasne vecicky 🙂 predpokladam, ze aj veci na oblecenie pre deticky su v UK lacnejsie.. 🙄
@anjelicek26 ty si taka sikulka do pocitacov ? 😀
@anjelicek26
@anjelicek26 sa tu niekto dnes roznakupoval
aj ja aj jaaaaaaaaa, som si bola v BA po foťáčika aneodolala som v tescu a kúpila som Oliv na Vianočnú foto, tú čiapočku santovskú, body so sobom a sobie papučky 🙂
@julinka2787 krásna tekvička 😀 😀 😀
niečo pre eko maniačky http://www.praciegulicky.sk/e-shop/
@deniskateniska tak toto neviem, to sme si tak nazvali🙂, niekde som o tom dávnejšie čítala, že sa dá, tak sme skúsili🙂
@anjelicek26 ved to, tiez dufam, ze cas bude milostivy a o rok dva mozno skusime zase 🙂
@hori no áno už všetko fičí na Vianociach, mali krásne bodynká aj čiapočky, na bodynku bol sob a napísané malý santov pomocník (po anglicky samo) a čiapočky mali aj červeno biele bez nápisu a aj ružové aj modré s nápisom my first christmas a mali aj to celé santovské oblečenie aj overal biely so snehuliakom, aj ponožky, ja som kúpila taký setík biele body so sobom k tomu boli papučky a ešte tú červenú čapicu, k tomu jej dám červené tepláčky, aj keď krajšie by boli biele pančušky a červená suknička ale to neviem kde by som tak zohnala, ak by ste našli dajte vedieť

@anjelicek26 no ja tiez najcastejsie nakupujem v nexte, maju pekne veci. 🙂 ale najskor teraz pojdem az po vianociach, ked uz bude vypredaj a nakupim jej veci 6-9m lebo tiez skrachujeme. 😀
ozaj, vcera som jej kupila to choditko, ci ako to mam nazvat a aj ten klavirik na kopanie do postielky, takze mala je uz na vianoce vybavena. 😵