Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa davam avivaz ecover, ale najskor tu gulu treba vybrat a potom dat, aby sa nezhodnotila.. mozes aj synteticku avivaz pouzit... ale ta ecover vonia krasne su dva druhy 🙂 no mozes dat aj olej, len ten po uschnuti vyprcha prave cakam kym doperie.. vypla som pracku po doprati, pred zmykanim vybrala gulu a nastavila na plakanie a zmykanie s avivazou 🙂ale dlho ma to asi takto bavit nebude :(
@chani ono niekedy sa neda vyhnut chemii, ale treba to redukovat na minimum... a hlavne teraz ked periem skoro kazdy den... ja som inak spokojna aj s eko radou denk mit, na umyvanie riadu, riadu, do mycky. na tmave pradlo pouzivam ulrich, na detske veci ecover, ale mam aj persil..niekedy vyperiem v nom, ked mam pocit, ze pradlo sedne, to neznasam :( este som na to nic eko nenasla :( podlahy, okna umyvam len cistou vodou
@zojec, úplne si ma navnadila, ja som na to doteraz velmi nedbala, ale pri malej by som sa chcela čo najviac vyhnúť chémii, asi podniknem útok na dm a poštudujem, čo majú 🙂
inak viem, že sú velmi dobre ohlasy aj na produkty alnatura, myslím tie detské, tuším sú bio, ale o to mi až tak nejde, ale majú ovela menej cukru ako ostatné...a nevraviac o výhodnej cene 😉
@riska alnaturu pouzivam tiez celkom dost.. 🙂 cena nie je zas az tak vyhodna.. da sa kupit aj lacnejsie bio, ale neviem ci aj pre deti.. ja tam skor nakupujem muky , susene ovocie a sojove mlieko 😉 ale minuel som na kostovku kupila aj tie detske keksiky a su super.. mnam.. 🙂 som ich cele s mm zdusila pri telke 😀
@riska - flaky od mrkvy fakt len okamzite preplachnut, ja na to dam trolinka tekuteho prasku priamo a az potom to dam do pracky... po prani vylozit na slniecko, to vytiahne posledne flaky... aj z mrkvy...
@anjelicek26 no jasne.. slniecko na to som uplne zabudla 😀 najlepsi bielic flakov
babule, ešte že vas mam...tolko dobrých rád sa tu človek dozvie 😵 a u nas teda fičí práčka stále, kedže ninka má ten neštastný reflux...a najnovšie grcká na oranžovo, takže tých škvrn mame požehnane 😀
mne asi vymenili dieta 😀 zaspala sama v postielke a uz spi cez dve hodiny.. 😲 😲 😲 uz som si stihla aj ja zdriemnut 🙂
@mici111 tak to je super! 😀 aj mne vymenili len mne za nespajúce. od jednej v noci do pol piatej bola hore a raz sa hrala a vykrikovala a potom strááááášne plakala. a ja že bude spať potom dlhšie no trt. zobudila sa ešte skôr ako bežne a zaspať ani pánovi. najedla sa a mala spať, ale bohužžiaľ... nekonalo sa. tak sa najedla o jedenástej zas a už konečne spí. len dokedy... 🙄
@mici111 - no ja dnes, ze co stale vymysla, spat sa mu nechcelo, vyskereny ako slniecko, tak som ho natvrdo dala do postielke, on klud, zavrel ocka a spal 😅 A to sa mi zdal uplne zobudeny, vysmiaty... no ale ked sa ma spat, bude sa spat 😅
@anjelicek26 to ho máš dobre "vycvičeného" 😀 😀 😀 zlatý drobec. ja som sa mohla aj na hlavu postaviť a dosiahla by som akurát strašný smiech alebo strašný plač. 😅
Aktualny stav 😵 Inak baby som si dobre zavarila, drahy ide v nedelu na nejaky uzasny futbal do manchestru a ja ze dovolim Saske pozvat nejaku kamosku.. no slecna pozvala hned 5 kusov a mne je blbe povedat, ze je to trochu moc... takze bude haluz v nedelu 😝 Chystam sa spravit tortu babam, len rozmyslam, ci by im napriklad karamelova plnka chutila? Cokoladovu ci s orieskami nechcem... na cokoladu je Saska alergicka (na kakao) a oriesky tiez nikdy nevies... alebo mate nejaky tip? Su to same baby, kludne moze byt aj ruzova 😅
@julinka2787 - on je od zaciatku taky. A ja som sa "zdrzala" toho, aby som ho naucila na nieco ine... pri dcerke som hned skakala, aj v noci... pri prvom pipnuti som bola hore... tak si zvykla byt kazdu hodinu hore... aj Max sa tak casto preberie, pomrnci, zavrti, a o minutku dve uz zas spi... skutocne hore je len raz za noc... ja sa tiez preberiem, ale dam mu cas znovu zaspat... funguje to fakt super... on sa naucil ukludnit sam... palec to isti 😀
@anjelicek26 aj moja pekne spinkáva. len táto noc bola des. tiež idem z postele, len keď už je ozaj krik, že sa niečo deje. inak neriešim a väčšinou sama zaspí zachvíľku. alebo sa ani nepreberie za celú noc... 😝
aHOJTE KOčKY, my sme mali teiz otrasnu noc, kazde 2 hodiny bol hore do 3tej, a potom kazdu jednu. NEmohol tie sople prehlatat poriadne, comu padali dole...tak som mu davala cucnut,aby mu to islo dole....
Vcera som opet robila predsnidavky...
https://www.youtube.com/watch?v=QSWhVJul9YA a takto mi pomahali...
Dnes som si chcela pospat, aj Danko, no chudatko moje, ked zaspal, susedia pod nami zacali menit plastove okna, strasne....kto byva v cinziaku, snad nemusim povedat, co to je...normalne mi je do placu... 😢 😢 😢 ja som nevyspata, maly ma fialove kruhy pod ocami, place stale....a navyse IDU MU HORNE JEDNOTKY...TO JE PLACU... 😠
No babule tak máme to zasebou očkovanie, plakala iba pri druhej dávke do nožičky, aj rotavírusíky pekne spapkala 🙂 , uvidíme či bude silná reakcia, alebo to zvládneme ako minule pekne 🙂
@mojalili podareni su 😀 aj my sme boli hore kazde 2 hodky kvoli soplikom, tak som jej furt dala cucnut lebo som mala pocit, ze sa zadusi, chrcala ako stary chlap. 😖
dnes je dost unavena, akurat som ju dala do postielky, ci sa tam konecne nauci aj cez den zaspavat...no neviem...mrncala asi minutu a teraz sa hra, snad zaspi.
@mojalili no jéje. ešteže sme to včera spomínali. chudáčik danko. tak nech sú rýchlo vonku zúbky a susedia nech rýchlo vymenia. poznám to. tiež sme v činžáku a dnes už asi štyrikrát niekto vŕtal. ale našťastie to bolo v pohode. malej to nevadilo. zato mne to nervy žere statočne... 🙄
@takyna - ohradka supis 🙂
@mojalili - krasne videjko, mala aku dlhu pesnicku si pamäta 😅 Saska da tak 4 riadky textu a dost....
No a k buchotu... nam za domom kazdu NOC od jedenastej do siestej rana opravuju zeleznicnu trat, frezuju, buchaju, zvaraju. Toto asi komentovat netreba.... a do 12.12. este budu 🙄
@anjelicek26 ty mas doma naozaj pokladik maly tak sladko spinka a inak pre deti su dobre aj ovocne torty s tvarohom
@mojalili super video a co??? dalsie zuby???no drzte sa

@zojec hmmm tu ekoporadnu musim nastudovat, my pouzivame tiez bakterie, tak na cistenie pouzivame len Jar alebo REAL, ale bohvie ci ich aj to nenici, aj ked svokor tvrdi ze nie 🙂