icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

niga
11. nov 2010

@takyna Gastroenterologicka nedala jednoznacne vyjadrenie, mozno to moze byt zacinajuca alergia. Ideme na dalsie vysetrenia.

zojec
11. nov 2010

@niga tak tu vakcinu niekomu predaj.. ved to je skoda.. :( ja som rotavirusy nedala...

anjelicek26
11. nov 2010

@sportpark - maly tiez - uz druhy den nechce nic! dnes papal o desiatej, teraz o stvrtej trochu cucol a pohoda klidek tabacek... nechce nic... len ruky si do pusy pcha... ale navrete to nema... tak fakt neviem... takto akurat dojdem o mlieko... lebo jest v noci raz a cez den 3x je akosi malo 😖

bealondyn
11. nov 2010

@niga no dakujem, este je krpatej trochu velka, tak ju mala zatial len raz. tiez som odlozila kopec veci, co mala na sebe len raz alebo vobec. ☹ ako @zojec. my sme dostali hrozne vela oblecenia pre nu ako darceky od rodiny a kamosov, kedze je to tu take lacne.
a snad bude malinky v poriadku.
inak Bella zjedla pred hodinou 150ml zeleninovej kase a vypilo obe prska a teraz si cmula ruky, to je hladoska, co ja s nou mam robit?? 😕 😀

bealondyn
11. nov 2010

@niga chuda male, snad bude vsetko v poriadku.

bealondyn
11. nov 2010

@niga aha to uz som pisala, mne uz sibe, uz si nepamatam, co som robila pred 5 minutami, to bude ten minimum spanku kazdu noc, ach jaj... 😀

takyna
11. nov 2010

@niga tak nech vam to dobre všetko dopadne 🙂

sportpark
11. nov 2010

anjelicek...zvlasne inak nechapem to ..neviem prečo tak zo dna na den ....

sofinka2009
11. nov 2010

ahojte.dnes sme boli na sone obliciek mame to nalavej strane 2x horsie ako pred troma mesiacmi a na pravej 3xhorsie 😔 zacinam sa bat.vsetci doktory tvrdili ze sa to strati a ono sa to este zhorsuje ☹ v utorok musime ist do martina na urologiu..zase mame bakterie v moci tak detska usudila ze malo mu stahujem oredkozku ze mu tam zistava ten mazok a z toho ma bakterie tak mu ju stiahla uplne az do krvy 😠 chuda male to musela byt bolest.ma to tam potrhane,musime ti staele cistit repikovat natierat .taka som nasrata ani sme ju nestihki zastavit.

ameanda
11. nov 2010

@sofinka2009
fuuu, chudatko
ja malemu tiez len obcas stiahnem, ale ajtak to vlastne ani nejde
my prvykrat moc donesieme az v januari

sofinka2009
11. nov 2010

@ameanda ja som mu to len tak kusok kolko slo a ona mu to uplne brutal no bolo to hrozne nemohlas om na to ani kukat a ten plac chudiat ved to sa robi 3rocnym detom a uricte nie tak drasticky 😒

angie267
11. nov 2010

ahojte baby, aj u vasej detskej dr. sa odobera moc? Ja som malej dnes musela odobrat.

sofinka2009
11. nov 2010

@angie267 my musime kazdy mesiac koli oblickam

hori
11. nov 2010

@angie267 ja som tiez odoberala... do toho sacku... ale doki tam hodila len nejaky "lakmusovy papierik" a pozrela proti svetlu ci je moc ciry...

angie267
11. nov 2010

@hori
@sofinka2009 mne povedala ze v piatom mesiaci kazdemu dietatu sa odobera a posiela na rozbor, to som ani netusila ze sa to robi...

ameanda
11. nov 2010

@angie267
a nam doteraz nepytala, najblizsia poradna az v novom roku a vtedy aj s mocom ☹

hori
11. nov 2010

angie, jj, spominam si, ze presne to mi doki hovorila, ze v 5. mesiaci, lebo som sa pytala ci to nestaci doniest na 6 - mesacnu poradnu, a nepochodila som...

majuto
11. nov 2010

@sofinka2009 to uz co je za kravu ta doktorka ved to sa ma postupne a nie ona na silu mu to urobila az do krvy ved vsade ti písu ze ked sa to dotrha tak ze tam mozu vzniknut jazvy a to je este horšie by som ju asi niekam nakopala a som zvedava ci by sa jej to pacilo keby to niekto urobil jej synovi

puhinka
11. nov 2010

ahojte
tak my sme boli dneska na kĺbikoch a všetko ok,takže už ani nemusíme prísť...a to som ho ani neviazala...ja som vedela,že netreba 🙂
no a Igorko sa mi dneska sám posadil v autosedačke a chytal si nohy,potom sme prišli domov a som ho dala do postieľky a pustila kolotoč,hneď sa začal obracať jedna radosť a otočil sa aj na bruško a späť...
jáááj...taká som nadšená 🙂
no a o týždeň ideme na druhé očkovanie a do poradne,tak som zvedavá 🙂

sofinka2009
11. nov 2010

@majuto no ak bude mat nejake nasledky tak ju normalne udam 😔 som zevdava co na to povie urolog duam ze sa mu to zahoji 😒

mici111
11. nov 2010

@puhinka jeeeeeeeeeeej, som si kukla tvoj album, no teeeda, kraasny obrazok si namalovala Igorkovi do izbicky 😵 😵 😵 aj ja chceeeeeeeem 😀

puhinka
11. nov 2010

a ja som počula,že predkožka sa už nezťahuje... 😎

puhinka
11. nov 2010

@mici111 ,jéj...si zlatá 🙂

puhinka
11. nov 2010

no a dneska sme mali na obed...teda môj synáčik...mrkvičkovo-zemiakovo-cukinovú kašu a moc nám chutilo,bo sme všééééétko spapali 🙂

mici111
11. nov 2010

@puhinka ozaj, uz si bola na kontrole u Chabadu? ako sa ti pozdaval?? lebo mne teda nic moc...dufam, ze Chabadova nepojde na matersku znova 😀

riska
11. nov 2010

@puhinka, a kolkýkrat si bola na kontrole s klbikmi? ja idem v pondelok

mici111
11. nov 2010

@riska mne doktor povedal, ze na kontrolu dalsiu az v 8 mesiacoch, boli sme ked mala presne mesiac..

anjelicek26
11. nov 2010

@sofimka2009 - ak mu to stiahla, uz to musis stahovat, lebo bude mat zrasty a to sa riesi na chirurgii 😔 Krava jedna blba, toto sa detom do troch rokov nema robit!!! Maxovi to nejde stiahnut a ked sa to do troch rokov neuvolni, tak potom budem nieco riesit... ale ono sa to u skoro vsetkych dovtedy uvolni. Jej ked si to predstavim, grrrr vrie vo mne krv 😠

puhinka
11. nov 2010

@mici111 ,no bola som a ako tak mi pomačkal jazvu po cisárskom,že som tam skoro odpadla,ešte setsrička tak súcitne na mňa pozrela a on len tak ľahostajne,že to preto,lebo mám plný mechúr...potom som sa obliekala a som mu povedala,že chcem antikoncepciu,nezatváril sa moc nadšene a potom mi setsrička vonku povedala,že mám prísť,keď tam bude druhá doktorka ,lebo že tento nechce dávať antokoncepcie...no lenže od vtedy som tam nebola a to už je dobré tri mesiace dozadu...musím si ísť po tie lieky... 😀

riska
11. nov 2010

@mici111, čooo? ja som bola v júli a na papier mi napísali, že ko po 30.10...tak idem v pondelok