Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@sportpark - maly tiez - uz druhy den nechce nic! dnes papal o desiatej, teraz o stvrtej trochu cucol a pohoda klidek tabacek... nechce nic... len ruky si do pusy pcha... ale navrete to nema... tak fakt neviem... takto akurat dojdem o mlieko... lebo jest v noci raz a cez den 3x je akosi malo 😖
@niga no dakujem, este je krpatej trochu velka, tak ju mala zatial len raz. tiez som odlozila kopec veci, co mala na sebe len raz alebo vobec. ☹ ako @zojec. my sme dostali hrozne vela oblecenia pre nu ako darceky od rodiny a kamosov, kedze je to tu take lacne.
a snad bude malinky v poriadku.
inak Bella zjedla pred hodinou 150ml zeleninovej kase a vypilo obe prska a teraz si cmula ruky, to je hladoska, co ja s nou mam robit?? 😕 😀
anjelicek...zvlasne inak nechapem to ..neviem prečo tak zo dna na den ....
ahojte.dnes sme boli na sone obliciek mame to nalavej strane 2x horsie ako pred troma mesiacmi a na pravej 3xhorsie 😔 zacinam sa bat.vsetci doktory tvrdili ze sa to strati a ono sa to este zhorsuje ☹ v utorok musime ist do martina na urologiu..zase mame bakterie v moci tak detska usudila ze malo mu stahujem oredkozku ze mu tam zistava ten mazok a z toho ma bakterie tak mu ju stiahla uplne az do krvy 😠 chuda male to musela byt bolest.ma to tam potrhane,musime ti staele cistit repikovat natierat .taka som nasrata ani sme ju nestihki zastavit.
@sofinka2009
fuuu, chudatko
ja malemu tiez len obcas stiahnem, ale ajtak to vlastne ani nejde
my prvykrat moc donesieme az v januari
@ameanda ja som mu to len tak kusok kolko slo a ona mu to uplne brutal no bolo to hrozne nemohlas om na to ani kukat a ten plac chudiat ved to sa robi 3rocnym detom a uricte nie tak drasticky 😒
ahojte baby, aj u vasej detskej dr. sa odobera moc? Ja som malej dnes musela odobrat.
@angie267 my musime kazdy mesiac koli oblickam
@hori
@sofinka2009 mne povedala ze v piatom mesiaci kazdemu dietatu sa odobera a posiela na rozbor, to som ani netusila ze sa to robi...
angie, jj, spominam si, ze presne to mi doki hovorila, ze v 5. mesiaci, lebo som sa pytala ci to nestaci doniest na 6 - mesacnu poradnu, a nepochodila som...
@sofinka2009 to uz co je za kravu ta doktorka ved to sa ma postupne a nie ona na silu mu to urobila az do krvy ved vsade ti písu ze ked sa to dotrha tak ze tam mozu vzniknut jazvy a to je este horšie by som ju asi niekam nakopala a som zvedava ci by sa jej to pacilo keby to niekto urobil jej synovi
ahojte
tak my sme boli dneska na kĺbikoch a všetko ok,takže už ani nemusíme prísť...a to som ho ani neviazala...ja som vedela,že netreba 🙂
no a Igorko sa mi dneska sám posadil v autosedačke a chytal si nohy,potom sme prišli domov a som ho dala do postieľky a pustila kolotoč,hneď sa začal obracať jedna radosť a otočil sa aj na bruško a späť...
jáááj...taká som nadšená 🙂
no a o týždeň ideme na druhé očkovanie a do poradne,tak som zvedavá 🙂
@majuto no ak bude mat nejake nasledky tak ju normalne udam 😔 som zevdava co na to povie urolog duam ze sa mu to zahoji 😒
a ja som počula,že predkožka sa už nezťahuje... 😎
no a dneska sme mali na obed...teda môj synáčik...mrkvičkovo-zemiakovo-cukinovú kašu a moc nám chutilo,bo sme všééééétko spapali 🙂
@sofimka2009 - ak mu to stiahla, uz to musis stahovat, lebo bude mat zrasty a to sa riesi na chirurgii 😔 Krava jedna blba, toto sa detom do troch rokov nema robit!!! Maxovi to nejde stiahnut a ked sa to do troch rokov neuvolni, tak potom budem nieco riesit... ale ono sa to u skoro vsetkych dovtedy uvolni. Jej ked si to predstavim, grrrr vrie vo mne krv 😠
@mici111 ,no bola som a ako tak mi pomačkal jazvu po cisárskom,že som tam skoro odpadla,ešte setsrička tak súcitne na mňa pozrela a on len tak ľahostajne,že to preto,lebo mám plný mechúr...potom som sa obliekala a som mu povedala,že chcem antikoncepciu,nezatváril sa moc nadšene a potom mi setsrička vonku povedala,že mám prísť,keď tam bude druhá doktorka ,lebo že tento nechce dávať antokoncepcie...no lenže od vtedy som tam nebola a to už je dobré tri mesiace dozadu...musím si ísť po tie lieky... 😀

@takyna Gastroenterologicka nedala jednoznacne vyjadrenie, mozno to moze byt zacinajuca alergia. Ideme na dalsie vysetrenia.