Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
babulky toto bola noooc, o 8 zaspal a o pol 11 taky brutalny plac pustil odrazu, 15 min jacal, potom sa vykakal, na chvilu ticho, tak som mu dala este cucnut a bolo dobre, ale takto este nikdy v jeho kratuckom zivote neplackal, zaspal o pol12, a ani netusim kedy som ho vybrala z postielky, bo som sa 4.45 zobudila a maly spal pri mne a akurat sa prebudzal, tak som ho prebalila, dala mu papu o pol6 zaspal a zobudila som sa az ked ho manzel bral o pol9 z postielky a prebaloval 🙂
@anjelicek26 pisala som urologovi kazal tiez iba macat v harmanceku a mastit framicoinom ale ze sa mu na to pozre tak v pondelok pojdeme.vyzera to uz lepsie uz sa aj vycikal .pochpil ze vo vani sa mu ulavi tak sa mu to paci.po kazdom ciku ho davame do kupela a potom natret.dufam ze tie zrasty sa mu nespravia.zatial to yvyzera slubne.my mu to iba natierame len kulilincek stiahneme lebo ma tam taku ranku .odvovodnila to tym ze bakterie v moci niesu mocove ale ze su z tej predkozky ze to treba stahovat.stacilo len kusok zotret mazok a natret nie plne cely ako ona 😒
@sofinka2009, držim palce, nech je maxik čoskoro o.k. a netrápi sa 😔
@riska dakujeme 🙂
@sofinka2009 joj normalne az zuby zatinam ked si pomyslim ako mu to ta drastacka robila tak nech sa mu to cim skorej zahoji
Ahojte babule 🙂
Tak u nas dnesna noc po ockovani, spala od 20-1 rána, kojili sme sa potom o 4.30 a o 7.30 a spali sme do pol jedenastej 😅 😉 , tak dufam, ze reakcia dnes uz nebude 🙂
stava sa , ze je reakcia aj na 3 den?
ale mame taku zelensiu , redsiu stolicu
prosim vas, mozem ist s malym na prechadzku, ked ma po ockovani teplotu 37,9 v zadocku?
tak mame za sebou poradnu a 2. ockovanie. romanko ma 10,40 kg a 70 cm 😉 a placeme ☹ len na rukach buvinka.. chudatenko nase.. a mozme zacat davat polievocky a taaaak po trosicke 😉
@niga - kludne chod, cerstvy vzduch mu urobi dobre.
@deniskateniska - aj nam dosiel papier na dalsie ockovanie... odsunuli nam to "az" o mesiac... teda teraz 25.11 ideme na trojkombinaciu hexa+meningitida+pneumokoky. Ja sa asi uz teraz odbachnem ci zajednam termin v nemocnici. Toto ho totalne zlozi ☹
@niga - boze o tomto Max ani nechyruje. Petko je sikulka
@mojalili - Danko je zlatusik 😵
Max dnes spapal celu vyzivu, chapete to? Vcera ani predvcerom nechcel nic, tri dni dozadu tiez celu vyzivu. Dnes som proste pockala kym poriadne vyhladne. A uspesne, vrhal sa na to ako keby mesiac nejedol. Tak super.
Saska ma dnes ze diskoteku ludia moji, take vtipne to je 😅 Idem jej vybrat nejake vhodne oblecko a ze sa chce namalovat, natocit vlasy. No amen tma 😅 😅
@deniskateniska fiha to je valibuk pocuj to tvoje mlieko musi asi nejake stereoidy obsahovat 😀 😀 😀 😀 😀 tak sa drzte nech to zvladne bez teplot
@anjelicek26 to sa aj u nas ockuje tato kombinacia? my mame len hexa ockovanie tusim 😒
@bakatuska no hej riadny valibuk, asi preto mame zacat uz s polievockami, no uvidime, ak mu nebude chutit tak este pockame, ved nemame sa kam ponahlat 😀 no teplotka zacala, ale dali sme obkladiky tak nema, len plac plac plac, tak som mu dala viburcol cipku a uz zabrala tak sa smejkame 😉 tak som si vdychla bo mame ist po gauc a svokru som zavolala ku malemu bo moja mamina je v praci, keby plakal tak nikam nejdem ☹
@deniskateniska - to je len v UK... vsade inde je meningitida ockovana osobitne a aj pneumokoky osobitne. To len tu take uzasnosti pichaju...
@anjelicek26 ☹ ale to zvladnete, neboj 😉
Ahojte Kocky dlho som tu nebola a ani som vas nestihla vobec pecitat,chodim do skoly a mame skuskove tak nic ine nerobim len sa ucim 😠
Chcem sa opytat ked detom date mrkvicku alebo vyzivu ,hned zatim ponuknete mliecko alebo taku hodinku pockate??
a este sa opytam uz sa vsetky deturence pretacaju z chrbatika na brusko lebo Tadeasko sa pretoci len z bruska ale z chrbatika sa mu moc nechce.
@anjelicek26 Zaspinkal, doobeda spal 2 hodiny, co nie je unho zvykom, tak pojdeme von az navecer.
Prosim Ta, potom nafot Sasku a daj jej rady, aby sa to tam nezvrhlo 😀
@katka512 ja uz sa na pretacanie ani nepytam - moj nic, o pretacani ani nechyruje, ale dr. ho pochvalil za zdvihanie hlavicky do sedu, asi ma chcel len utesit. Ale ja to beriem, ze on je skoro najneskorsie junovcatko, tak snad to este dobehne. A mozem ho kdekolvek nechat, mam istotu, ze sa nepohne. 🙂
@niga - Max je to zo starsich junovciatiek a o pretacani tiez nechyruje... sice sa narodil tri tyzdne pred terminom... no ale proste ani ho nenapadne, ze co by on akoze na tom bruchu mal robit... ja toto neriesim... donutit ho nedonutim... stastney je, zdravy tiez... tak aj ja... aj keby mal byt posledny, je to fuk...
@katka512 - asi hodinu po tom ho dokojim...
ahojte, dostali ste uz menstruaciu baby? Ja este stale nie....

@sofinka2009 jezkovi voci sa zblaznila, to preco tak invzivne???? nam lekarka povedala, ze nestahovat do druheho roku zivota by sa to vraj malo same upravit. ja mu ju sice pri kupkani vzdy potiahnem ale len tak uplne malicko, to ani citit nemoze