Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1 - advantan a lipobase na premastenie, teraz mu davam od biodermy atoderm PP je suprovy ma z toho taku krasne hebku pokozku a kupeme v oliatum plus
no frcim babule, vcera som zacala vianocne upratovanie tak idem dneska este nieco porobit aj ked asi nestihnem toho vela lebo varit musim a ideme sa nechat bodnut - druha hexa ozvem sa vecer a dam miery ale tipujem 8kg a 73cm🙂
@babulina tak sa drzte, nech to neboli 😉
@riska este mam mlieko, NASTASTIE znova, ale je to na velmi dlhe rozpravanie - ci skor pisanie ... no siahla som uz aj na UM, ale neskutocne ju z neho bolelo brusko
a prikrmy - mame za sebou zatial 5 dni, dnes bude siesty, neponahlame sa, zatial sme na zemiaciku a som v soku, ako jej chuti - ked vidi lyzicku, pusu otvori ako sykorka a az sa dviha zo stolicky 😀 😀
...zajtra pridame karfiol 😝
dobre ranko, tak my sme spinkali do 8.15 a aj to nas zobudil tato, ked tu pobehoval, ze zaspal do prace. 😀 ale hore bola asi 3x v noci, ale pohoda, uz som nastavena...
@monky1 aj ja som na teba vcera myslela, ze si dlho nebola a snad je vsetko ok...no tusim polovica z nas tu uz pomaly prikrmuje, ved tie deturence su ini hladosi! 🙂
ahojte kocky, chcem sa opytat... moja doky mi povedala ze mozme prikrmovat- zacat s polievockymi... ako ked som citala tak znaky pre zacatie prikrmu ma ze je 12x pocas 24 hodin a tak.. takze myslite ze mam zacat? ked mam furt zmiesane pocity.. alebo najlepsie bude ked okusime a ak mu bude chutit tak potom ci? 😉
a kukavate mama to vie najlepsie? dnes to kukam prvy krat ale fuha.. super relacia...
@deniskateniska, jasné, skús mu dať a uvidíš...ale podla mna mu bude chutiť 😀 a mama to vie najlepšie som párkrat videla, ale väčšinou zabudnem 😉
Bre ranecko, nam maly v noci 1,5 hodiny straaasne vrestal, tipujeme brusko, ale isty sme si vobec neboli 😔 Tak sme sa nosili, mojkali, tulkali a on reval od bolesti ako sialeny. Toto este nikdy neurobil - a snad ani uz nikdy neurobi. Drahy mi tvrdi, ze to s tej hrusky, co mal na veceru.. ale keby ho bolelo brusko, tak prdka, alebo sa snazi vykakat, nie? Ale to vobec nerobil. A dnes rano sa vykakal bez akychkolvek problemov... len je straaasne unaveny... a ja tiez... takze sa porucam a idem spat s nim 😉
@monky1, ninka je o 4 dni mladšia 🙂
@anjelicek26 , chúďa, asi naozaj bruško...možno sa mu ani prdkať nedalo 😔
@deniskateniska ved len vyskusaj, daj mu trocha mrkvicky a uvidis...este som nepocula, ze by sa zacinalo hned s polievockou. 😕
a signaly ze babo je pripravene na prikrmy su: zdvojnasobena porodna vaha, vie drzat pekne hlavicku, vie sediet pekne, ked je podopierane, vie zut dasienkami a posuvat si potravu jazyckom do pusy, je zvedave co papa mama s ockom a dozaduje sa toho isteho 😀
@anjelicek26 ahoj, no ak mal hrusku na veceru ani sa necudujem, to je tazke aj pre dospeleho a nie pre male babo
my na veceru zasadne len mliecko alebo kasu
skus vymenit hrusku za nieco ine, a bude ok 🙂
@anjelicek26 my sme mali toto po UM - plac, krcenie noziciek, napinanie a bez prdkania
ozaj, ake UM davate detickam??
@monky1 - vazne ze po UM? Ja som teraz objednala ryzovu kasu a chcem ju zarabat s UM a nie s MM(lebo nim momentalne tiez nejako neoplyvam 😖 )... tak ci to zase nebude taky vystrel do tmy 😖
@lienocka84 - my ostaneme teraz len u mrkvicky, zemiaciku a banane, z toho mu nic nie je a vie aj kakat... chcela som skusit este brokolicu dnes, ale myslim, ze aspon tyzden dam od akychkolvek experimentov ruky prec
@kuriatko33
@mici111 http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2961... tento by sa mi hodil do detskej, ale neviem aku velkost, teraz ma 72 cm - aby mi nejaky cas vydrzal a je celorocny?
@anjelicek26 chuda Max, snad sa to uz nezopakuje. ☹ ja som bola inak v tom, ze hruska dost prehana...
brokolicu Bella absolutne nechcela, davala som to s mrkvou, vyskusaj mu dat butternut squash, to je nenormalne dobre a nepoznam babo, co by to nemalo rado. 😉 a aj ja davam baby rice s UM lebo MM je maaaaalo a ziadna zla reakcia nebola...no drzkam palce! 😵
@kuriatko33
@mici111 a este aky je rozdiel, ze jeden ma vonkajsiu cast z popelinu a druhy z platna?
@anjelicek26 hlavne si ty oddychni, zrejme to bolo len prechodne, ked rano pekne kakal. Predsa je to pre nich sok, po mlieku dostavat akukolvek stravu.
@bealondyn - mas nejaky recept? Ja som tieto tekvicky videla, ale este som z nich nic nerobila... len povarit a pomixovat?
A ja som si tiez myslela, ze hruska prehana... pri Saske to tiez tak bolo, davala som jej ju, ak sa nevedela vykakat... ale Max reaguje na vsetko akosi horsie ako vtedy ona.
Idem ja do tej postele, nech sa trosku dospim...
Ďakujem, ja som aktívna vyvarila tú našu.....sa mi skoro roztopila, Maximko sa bojí vysavača, tak si neviem predstaviť tento spôsob, tak sme kúpili hadičkovú, pekne čaká🙂. ale max. 60 stupňov🙂)))
@anjelicek26 zatial nerobim nic podla receptov, vsetko naparim a pomixujem na kasu, teraz sme na kombinacii mrkva+sladky zemiak+ta tekvica 😉
v nedeľu budeme mať 1/2 roka🙂)), čo mu dám papať?🙂
ja som dala minule Petkovi olizat uvarenu mrkvicku z polievocky a narozdiel od oliznutia jablka bol spokojny a uz sa aj chystal ju schrumat,tak som mu ju rychlo vytiahla, uvidime co na prikrmi povie vo stvrtok lekvarka a uvidime kolko bude vazit a podla toho sa uvidi co dalej, ale myslim, ze mrkvicka by mu mohla chutit. lebo z jablka sa zatvaril zchnusene 🙂

@monky1 - ako ekzem? my uz sme si celkom aj nasli kremiky co tomaskovi vyhovuju tak sme celkom dobre bez flakov uz tuk tuk