icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

valca6
20. nov 2010

@zojec nasa zatial bola rada v kociku,sice tiez sa ritka musela natriasat,ale vydrzala tam...a teraz nechce.Suseda mi povedala,ze sa to upravi,ked bude sediet...aj ona mala taky problem,tak cakam...

fatimuska
20. nov 2010

ahojte, chodím sem pomenej, nejak nestíham,,,och jo.....pevné nervy všetkým mamičkáám...a zajtra máme 1/2 rokaaa

ellysa
20. nov 2010

Ahojte babuľky nestíham čítať máme návštevu, dnes má Olivia pol rôčka, aj som si ráno poslzila, dnes objavil nohy a žuje ich, nejradšej si utiera pusu pri papaní 🙂
a tu ešte pár foto

takyna
20. nov 2010

@ellysa gratulujem Olivke, krásny mikulášik 😵 😵 😵 😵 😵 😵

takyna
20. nov 2010

@fatimuska Maximkovi tiež gratulujem 😵 😵 😵

ellysa
20. nov 2010

@fatimuska aj vám zajtra všetko naj a musím pridať ešte moju srdcovku 🙂

deina79
20. nov 2010

ahojte mamicky, chodim sem stale menej a menej,nestiham a 2x denne sme vonku na 2 hodky...Ninka si len vonku rada pospinka.....chcem sa Vas opytat, ako je to s otacanim, Ninka ma 5m aj tyzden a este sa ani raz z chrbatika neprevalila....ako je to uvas?A zacali ste uz aj papkat?
My sme uz skusali jablcko, bananik,mrkvicku, piskotky ma najradsej 😀 😀 😀

bealondyn
20. nov 2010

@ellysa
@fatimuska gratulujem drobcekom krasnym k 6 mesiacikom 😵

@deina79 neboj nic, akurat sme to tu vcera riesili, ze sa este kopec junovcatiek nepretaca, ak budes mat cas, tak si precitaj, ale netreba sa stresovat. a prikrmuje asi polovica z nas, ja som dnes nakupila jablka a banany, tak zacneme uz aj s ovocim, piskotky tu bohuzial nemaju, len take podlhovaste ocukrovane, tak nic. 😠

bealondyn
20. nov 2010

@ellysa Olivinka je uplne nadherna, mozes byt pysna! 😉 😵

mici111
20. nov 2010

@kuriatko33 ale da sa..cez stary prechod jarovce kitsee..len ja blondina, som si to dala ze rovno na dialnicu? no tak som musela kupit dialnicnu 😠 bozee, mrteee ludi bolo v tom parndorfe..a asi najviac slovakov..

ellysa
20. nov 2010

@bealondyn ďakujem 🙂 až mi srdce poskočilo od pýchy 😀
@mici111 a aj si niečo kúpila? ja tam zásadne chodím v týždni a doobeda, a najlepšie bude teraz v januári, to budú výpredaje

mici111
20. nov 2010

@ellysa len drobnosti 🙂 pre saru nohavice v s.olivieri a tricko v benettone a sebe mikiny dve v pume..tiez sa chystam v januari..a rozhodne cez tyzden..

riska
20. nov 2010

@ellysa @fatimuska - gratulujem k polrôčku 😵 😵 ale to zbehlo, čo? 😉

@mici111, čo si kúpila?

riska
20. nov 2010

@mici111 - aha 😀

riska
20. nov 2010

@deina79, máš nejaké špeci piškoty? lebo klasické sa nemajú kvoli vajciam

lenocka84
20. nov 2010

@riska my papame marina keksy, a tiez su tam vajcia
aj ja som jedla ako dieta piskoty a nic mi nie je
a zase tie keksy neje denne na kilogramy 😅

riska
20. nov 2010

@lenocka84, však v pohode, ja by som to ninke ešte nedala, ale každá mamina nech si robí tak, ako uzná za vhodné 😉

angie267
20. nov 2010

Ahojte, prosim vas neviete mi poradit kde zohnat na kocik Jane nanoznik, dnes som ho kupila a nie je k tomu nanoznik.

Prosim vas este ktore lieky si mozem dat ked ma boli v krku a mam nadchu jak svina 😒

ameanda
20. nov 2010

@angie267
na hrdlo je dobry septisan, mne vzdy zaberie, mozu ho aj kojace mamicky
alebo taky babickovsky recept: do par lyziciek medu nakrajat cibulu najemno, pusti stavu a tu si po lyzickach obcas pochlipkavat
na nadchu, resp. hlieny mi vzdy zabral sinupret

riska
20. nov 2010

@angie267, na bolave hrdlo neviem (slaná voda?), ale na nádchu mne super zabera sinupret, sú tabletky a kvapky, môžu to tehotné, kojacie ženy a aj bábatká 🙂

riska
20. nov 2010

@ameanda, mame rovnaku skúsenosť so sinupretom 😀

ellysa
20. nov 2010
https://www.youtube.com/watch?v=Mu7Y153d86Y

😀 😀 😀
inak niekto tu spomínal aj piškóty bez vajec, ale neviem kto

ameanda
20. nov 2010

@ellysa tusim monky
mala je uzasna! 🙂, aj my uz ideme skusit velku vanu, doteraz sme pouzivali len vanicku

sofinka2009
20. nov 2010

ahojte.nas drobec je velmi rad v kociku vzdy zaspi hned ako vydeme z domu zatial sme este v hlbokom tipujem este nejaky mesiac mesiac a pol sa este zmestime aj s fusakom.akurat ho nesmiem moc babusit iba dupky z dlhym pancusky teplaky mikina tenska ciapka a fusak a ked je teplejsie takl aj to vnutro teple z fusaku vyberam.vcera tak pospal 2,5hodky vonku 🙂 zatial pustil rev 1x v obchode uz mu bolo teplo.doma spanie tiez o nicom.od posunu casu sa budi kazde rano o 4:30 napapa pohrame sa a spat ani za svet.zaspi az o nejakej 7h na 30minut potom zase 3hodky hore a zase 30min pospi.obcas da poobede jeden hodinovy spanok to si pospim s nim.tiez sa tocime hracia deko kresielko max 10minut 10minut rozpravky na ruky nosic lilput babyvak kocik a hranie na posteli .teraz ficia hovoriace kluciky tesime sa na vianoce na toho FP psika.

sofinka2009
20. nov 2010

A nepretacame sa tiez .Vcera sme boli na neurologii povedala dokina ze vsetko v poriadku nic nesilit ze uz kazdu chvilu to zvladne.akurat nas tutmakani za svet sediet iez len stat ked ho posadime tak zuri 🙂

angie267
20. nov 2010

@ameanda
@riska dakujem vam baby musim nieco kupit, lebo skapem 😠 a najhorsie je, ze aj malinka uz zacina soplit a vcera za noc asi desat krat bola hore, no hroza, ked si to poskladam tak som spala mozno styri hodinky. A dnes zaspala o osmej a uz dvakrat bola hore ☹ sa tesim na noc, normalne mam strach ist spat

monky1
20. nov 2010

@ellysa jezisi, @ellysa, nemam slov, olivka je jaka perfektnaaaa ... kebyze moze, tak z tej vane vyskoci .... uzasna je 😵 😵 😵 ... nasa lezi jak pät penazi a len sa vo velkom usmieva, ze sranda, mama 😀 😀

@ameanda urcite ja?? 😕 😕

riska
20. nov 2010

@ellysa , kráása 😀 😀 a myslíš, že bude vedieť aj niečo takéto? 😀

https://www.youtube.com/watch?v=lCOcjWG6Ykc
ellysa
20. nov 2010

@riska no jasné ešte dva kurzy a sme tam 😀 😀 😀 😀 😀

zojec
20. nov 2010

@ellysa jeeeeeeeeeej mala je aka plavkyna 😉 ako jej tie vlasky krasne plapolaju vo vode 😉 krasna