Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, chodím sem pomenej, nejak nestíham,,,och jo.....pevné nervy všetkým mamičkáám...a zajtra máme 1/2 rokaaa
ahojte mamicky, chodim sem stale menej a menej,nestiham a 2x denne sme vonku na 2 hodky...Ninka si len vonku rada pospinka.....chcem sa Vas opytat, ako je to s otacanim, Ninka ma 5m aj tyzden a este sa ani raz z chrbatika neprevalila....ako je to uvas?A zacali ste uz aj papkat?
My sme uz skusali jablcko, bananik,mrkvicku, piskotky ma najradsej 😀 😀 😀
@ellysa
@fatimuska gratulujem drobcekom krasnym k 6 mesiacikom 😵
@deina79 neboj nic, akurat sme to tu vcera riesili, ze sa este kopec junovcatiek nepretaca, ak budes mat cas, tak si precitaj, ale netreba sa stresovat. a prikrmuje asi polovica z nas, ja som dnes nakupila jablka a banany, tak zacneme uz aj s ovocim, piskotky tu bohuzial nemaju, len take podlhovaste ocukrovane, tak nic. 😠
@kuriatko33 ale da sa..cez stary prechod jarovce kitsee..len ja blondina, som si to dala ze rovno na dialnicu? no tak som musela kupit dialnicnu 😠 bozee, mrteee ludi bolo v tom parndorfe..a asi najviac slovakov..
Ahojte, prosim vas neviete mi poradit kde zohnat na kocik Jane nanoznik, dnes som ho kupila a nie je k tomu nanoznik.
Prosim vas este ktore lieky si mozem dat ked ma boli v krku a mam nadchu jak svina 😒
😀 😀 😀
inak niekto tu spomínal aj piškóty bez vajec, ale neviem kto
ahojte.nas drobec je velmi rad v kociku vzdy zaspi hned ako vydeme z domu zatial sme este v hlbokom tipujem este nejaky mesiac mesiac a pol sa este zmestime aj s fusakom.akurat ho nesmiem moc babusit iba dupky z dlhym pancusky teplaky mikina tenska ciapka a fusak a ked je teplejsie takl aj to vnutro teple z fusaku vyberam.vcera tak pospal 2,5hodky vonku 🙂 zatial pustil rev 1x v obchode uz mu bolo teplo.doma spanie tiez o nicom.od posunu casu sa budi kazde rano o 4:30 napapa pohrame sa a spat ani za svet.zaspi az o nejakej 7h na 30minut potom zase 3hodky hore a zase 30min pospi.obcas da poobede jeden hodinovy spanok to si pospim s nim.tiez sa tocime hracia deko kresielko max 10minut 10minut rozpravky na ruky nosic lilput babyvak kocik a hranie na posteli .teraz ficia hovoriace kluciky tesime sa na vianoce na toho FP psika.
A nepretacame sa tiez .Vcera sme boli na neurologii povedala dokina ze vsetko v poriadku nic nesilit ze uz kazdu chvilu to zvladne.akurat nas tutmakani za svet sediet iez len stat ked ho posadime tak zuri 🙂
@ameanda
@riska dakujem vam baby musim nieco kupit, lebo skapem 😠 a najhorsie je, ze aj malinka uz zacina soplit a vcera za noc asi desat krat bola hore, no hroza, ked si to poskladam tak som spala mozno styri hodinky. A dnes zaspala o osmej a uz dvakrat bola hore ☹ sa tesim na noc, normalne mam strach ist spat
@ellysa , kráása 😀 😀 a myslíš, že bude vedieť aj niečo takéto? 😀
https://www.youtube.com/watch?v=lCOcjWG6Ykc

@zojec nasa zatial bola rada v kociku,sice tiez sa ritka musela natriasat,ale vydrzala tam...a teraz nechce.Suseda mi povedala,ze sa to upravi,ked bude sediet...aj ona mala taky problem,tak cakam...