icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jarus8
21. nov 2010

Ahojte, dá sa prať hracia deka, ktorá ma na sebe hviezdičku, ktorá pri dotyku začne hrať? Všade píšu niečo iné a na deke nie je napísané nič. 😠 Malý ju teraz komplet ogrcal. 😒

angie267
21. nov 2010

@jarus8 fuuuha asi by som to len ten kusok vycistila rucne radsej

anjelicek26
21. nov 2010

No sopliky su väcsinou zo zubkou, teda take bez teploty... kasel ak prijde po soplikoch, je z toho, ze zatekaju... nic moc...

No a nasa noc tiez na dve veci, blbe zuby... uz u nas krasnym prespatym nociam asi odzvonilo. A to sa mi nepaaaci 🙄 Je horsi, ako novorodenec... to sa budil 2x za noc... teraz je to 3-4x 😖 No a nas budu ockovat vo stvrtok, sa tesim na nasu "uzasnu " reakciu na tri injekcie naraz ☹ ☹ ☹

anjelicek26
21. nov 2010

@jarus8 - ja by to asi rozparam, vyberiem, operiem, zasijem nazad 😝

angie267
21. nov 2010

@anjelicek26 chudatko male ze tri injecie 😠

anjelicek26
21. nov 2010

@angie267 - ja to nechapem, ze taketo nieco mozu pichat dokopi... akoze uz 6-ka je strasne nieco...ale oni k tomu daju aj meningitidu (co sa vsade inde picha az po roku - on ju uz dostane druhy raz) a pneumokoky, co sa tiez pichavaju osobitne... ach jo... musim dokupit sirup na horucku ☹

angie267
21. nov 2010

musim sa pochvalit, sa vytesujem kupila som novy kocik 😀

angie267
21. nov 2010

@anjelicek26 som proti ockovaniu ale je to aj u nas bohuzial povinne 😠 chudatka male tie ich male telicka s tym musia bojovat..

weirdo
21. nov 2010

@angie267 - uz sa tesim 😀. A davas tam malu uz sediet?

weirdo
21. nov 2010

@angie267 - jeeej, novy Jane Slalom Pro ... my sme nad nim uvazovali, ale nakoniec sme zobrali 2010 ... ale 2011 je krasna, ale odradilo ma, ze zuzili sportovu cast, i ked neskutocna vyhoda, ze moze byt otocena mala aj k Tebe v sportovej casti. Teda dufam, ze je to Jane Slalom Pro 2011 😀
Pozeram ale, ze to asi neni Slalom 😀 ... tak aky to je?

angie267
21. nov 2010

@weirdo uz sme to vyskusali asi tri krat, ale este sa kupka vo vanicke 🙂

angie267
21. nov 2010

@weirdo nie je to Slalom, ale Nomad Pro a je suprovy, perfektny aj pre vacsie dieta. A nie je uplne novy kupovany z druhej ruky, ale uplne v perfektnom stave 🙂

mojalili
21. nov 2010

@fatimuska Pripájam sa k hroznej noci.....zaspal po vydatnom jedovani sa o 21:30, bol hore o 2 hodine a o 4 hodine a potom uz sa mu nechcelo spat....mna skoro slak trafil.....no a cely den je nevrly a placlivy, asi nam idu horne zubky, lebo vsetko kuse a slintaaaa....place o dušu... ☹

mojalili
21. nov 2010

no a este pripajam, ako ten moj maly spunt zlieza dole z kocika, ked nie je pripevneny...

chani
21. nov 2010

@mojalili aj u nas bol vecer a noc jeden udes, tiez to vyzera na zubky, lebo si jazykom mydli dasienka ako divy + ine priznaky, sa mi dlhoooo nestalo aby som ho na rukach musela uspavat a aby vacsinu noci prespal so mnou v posteli, a aby mi malo nebolo este v noci aj cervena dosla s krcami ako slak eeee

angie267
21. nov 2010

@mojalili no ako citam tak tuto noc sme mali asi vacsina hroznu 😠 to je teda sikula 😀

jarus8
21. nov 2010

Aj nám asi skončili príjemné noci. Spával sám celú noc, posledný mesiac je o 2:00 hore a už ani nepočítam koľko krát si ho prikladám, lebo leží vedľa mňa. Des ☹

mici111
21. nov 2010

@babulina back office úvery pre corporate klientov 🙂

weirdo
21. nov 2010

@angie267 - vyzera mnamovo 😵

angie267
21. nov 2010

@weirdo hned ako som ho videla musel ist so mnou 😀

mici111
21. nov 2010

@angie267 hej, hej, kraasny kocik 😉 a to si kde kupila z druhej ruky? tu na konovi? ja neviem, ja by som sa asi bala.. 😕 ja som taka nedoverciva 😅

angie267
21. nov 2010

Cez Bazos som ho kupila z Ba a samozrejme az po obhliadke 🙂

weirdo
21. nov 2010

@angie267 - 😀 😀 😀

niga
21. nov 2010

@ellysa to video z kupania nema chybu - je rozkosna!!!

ellysa
21. nov 2010

ahojte, ďakujem za pochvalu, dnes sme začali druhý kurz plávania, a zaradili nás medzi deti od 7-11m 😅 😕 , najskôr som bola z toho taká nejaká, lebo oliv bola tak polovica z tých detí a všetky už mali tak okolo 9-11m, ale vo vode vôbec nezaostávala a lektorka povedala, že je šikovná, že nevidí dôvod meniť skupinu, tak ostaneme, dnes sme ju už ponorili a na dve sekundy pustili a normálne plávala 🙂 a noc tiež na ord, nebol už ten spln?
@anjelicek26 ja som chcela vidieť Sašku, dnes sme boli tie stoličky obzerať a nakoniec asi predsa len vyhrá to chicco ale ešte to nie je definitívne

@mojalili no tedaaaaaa to je výmyselník
@angie267 kočík je parádny, krásne vypadá
inak nemáte niektorá kočík quinny buzz, ja by som odprisahala že som na youtube videla video že sa skladá celý aj so špotovou sedačkou a v obchode nám dnes tvrdili, že to isto nejde

anjelicek26
21. nov 2010

@ellysa - ja mam aj buzz a veru musis to dat dolu, inak to nezlozis... aj ked to je sekunda, ja ho mam spakovany v aute do troch minut 😵 Aj inak to male sedatko podla mna pre dlhonohu Oliv nic nebude... uz Max to ma na hore, tie ramienka a to je aky krpec... na leto urcite budeme kupovat to XXL sedatko a to nejake krasne nie je :( Tak neviem, asi budeme jane slalom predsalen pouzivat ako sportak, som ho planovala predat, co ja viem...

ellysa
21. nov 2010

@anjelicek26 no to nie pre nás, aha lebo ja som videla také video kde to šlo aj spolu, ale možno to bolo nejaká staršia verzia

https://www.youtube.com/watch?v=njDUU3Rvnmw
angie267
21. nov 2010

Dnes sme zase skusili sedatko 🙂 aj s sestrickou 🙂

angie267
21. nov 2010

@ellysa dakujem, inak ten quinny sa tusim sklada zvlast korba a sedacka, no ale neviem na 100%

ellysa
21. nov 2010

@angie267 jejoooooooo, a nie je Nicol potom zimka, keď nie je celá vo vode a neváľa sa tam ešte keď nevie sedieť? my sme ich zasa s mojim boli obzerať a zasa nekúpili, keď s ním niečo kupovať to je na dlho 😝 🙄