Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
No sopliky su väcsinou zo zubkou, teda take bez teploty... kasel ak prijde po soplikoch, je z toho, ze zatekaju... nic moc...
No a nasa noc tiez na dve veci, blbe zuby... uz u nas krasnym prespatym nociam asi odzvonilo. A to sa mi nepaaaci 🙄 Je horsi, ako novorodenec... to sa budil 2x za noc... teraz je to 3-4x 😖 No a nas budu ockovat vo stvrtok, sa tesim na nasu "uzasnu " reakciu na tri injekcie naraz ☹ ☹ ☹
@jarus8 - ja by to asi rozparam, vyberiem, operiem, zasijem nazad 😝
@anjelicek26 chudatko male ze tri injecie 😠
@angie267 - ja to nechapem, ze taketo nieco mozu pichat dokopi... akoze uz 6-ka je strasne nieco...ale oni k tomu daju aj meningitidu (co sa vsade inde picha az po roku - on ju uz dostane druhy raz) a pneumokoky, co sa tiez pichavaju osobitne... ach jo... musim dokupit sirup na horucku ☹
@anjelicek26 som proti ockovaniu ale je to aj u nas bohuzial povinne 😠 chudatka male tie ich male telicka s tym musia bojovat..
@angie267 - jeeej, novy Jane Slalom Pro ... my sme nad nim uvazovali, ale nakoniec sme zobrali 2010 ... ale 2011 je krasna, ale odradilo ma, ze zuzili sportovu cast, i ked neskutocna vyhoda, ze moze byt otocena mala aj k Tebe v sportovej casti. Teda dufam, ze je to Jane Slalom Pro 2011 😀
Pozeram ale, ze to asi neni Slalom 😀 ... tak aky to je?
@fatimuska Pripájam sa k hroznej noci.....zaspal po vydatnom jedovani sa o 21:30, bol hore o 2 hodine a o 4 hodine a potom uz sa mu nechcelo spat....mna skoro slak trafil.....no a cely den je nevrly a placlivy, asi nam idu horne zubky, lebo vsetko kuse a slintaaaa....place o dušu... ☹
@mojalili aj u nas bol vecer a noc jeden udes, tiez to vyzera na zubky, lebo si jazykom mydli dasienka ako divy + ine priznaky, sa mi dlhoooo nestalo aby som ho na rukach musela uspavat a aby vacsinu noci prespal so mnou v posteli, a aby mi malo nebolo este v noci aj cervena dosla s krcami ako slak eeee
Aj nám asi skončili príjemné noci. Spával sám celú noc, posledný mesiac je o 2:00 hore a už ani nepočítam koľko krát si ho prikladám, lebo leží vedľa mňa. Des ☹
Cez Bazos som ho kupila z Ba a samozrejme az po obhliadke 🙂
ahojte, ďakujem za pochvalu, dnes sme začali druhý kurz plávania, a zaradili nás medzi deti od 7-11m 😅 😕 , najskôr som bola z toho taká nejaká, lebo oliv bola tak polovica z tých detí a všetky už mali tak okolo 9-11m, ale vo vode vôbec nezaostávala a lektorka povedala, že je šikovná, že nevidí dôvod meniť skupinu, tak ostaneme, dnes sme ju už ponorili a na dve sekundy pustili a normálne plávala 🙂 a noc tiež na ord, nebol už ten spln?
@anjelicek26 ja som chcela vidieť Sašku, dnes sme boli tie stoličky obzerať a nakoniec asi predsa len vyhrá to chicco ale ešte to nie je definitívne
@mojalili no tedaaaaaa to je výmyselník
@angie267 kočík je parádny, krásne vypadá
inak nemáte niektorá kočík quinny buzz, ja by som odprisahala že som na youtube videla video že sa skladá celý aj so špotovou sedačkou a v obchode nám dnes tvrdili, že to isto nejde
@ellysa - ja mam aj buzz a veru musis to dat dolu, inak to nezlozis... aj ked to je sekunda, ja ho mam spakovany v aute do troch minut 😵 Aj inak to male sedatko podla mna pre dlhonohu Oliv nic nebude... uz Max to ma na hore, tie ramienka a to je aky krpec... na leto urcite budeme kupovat to XXL sedatko a to nejake krasne nie je :( Tak neviem, asi budeme jane slalom predsalen pouzivat ako sportak, som ho planovala predat, co ja viem...
@anjelicek26 no to nie pre nás, aha lebo ja som videla také video kde to šlo aj spolu, ale možno to bolo nejaká staršia verzia
https://www.youtube.com/watch?v=njDUU3Rvnmw

Ahojte, dá sa prať hracia deka, ktorá ma na sebe hviezdičku, ktorá pri dotyku začne hrať? Všade píšu niečo iné a na deke nie je napísané nič. 😠 Malý ju teraz komplet ogrcal. 😒