Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa no mne ten quinny zapp xtra vypadol z najuzsieho vyberu 😠 lebo ako @anjelicek26 pisala, tasku tam nezavesim a to je pre mna podstatne, lebo my ked chodime von, tak mame velaaa veci..skodaaaaaa 😢
@bzucinka2 - no z ruzickoveho kelu by si myslim ho asi roztrhlo... ja nechcem moc viacej variacii mu davat. No vidis, mal este cucoriedky, tie v pohode, len trolinka horsie ich kaka. Mal ich z vyzivky. A mal uz ryzovu kasu s MM... len mu to bohvie ako nechutilo 😅
@mici111 - no on je pre starsie deti podla mna... on sa da pod neho dokupit taky ten spodny kosik. Tam sa da nieco odviezt. Ale viacej nie. Podla mna je idealny okolo toho 1,5 roka - moj osobny nazor... ale videla som v nom v pohode uz aj 9 mesacne deti, kamosky ho snad vsetky kupovali na dovolenku, kvoli praktickosti... rozmerom, lahkosti... a predsa pohodlne pre dieta.
Inak este k prikrmom - robia to aj vase deti - maly bol nakojeny, teda nic nechcel (prso) a stale mrncal, tak som mu dala vyzivu - a spapal ju celu! Nechapem z neho... ze by proste chcel uz nieco ineho? Toto si od Sasky nepamätam...
No Max je od siestej zas hore 🙄 Tak do obeda bude sranda 😔
@mici111 no ja som dnes cez výklad obkukávala ten pp mini, ale neviem ho ísť pozrieť keď som sama nakoľko v hainburgu je taký super obchod pre deti, kde s kočíkom nevôjdeš 🙄 , tak jedine keď príde kamoška ho pôjdem okuknúť, inak vypadá veeeeeeeeeeeeeeľmi dobre, len či nebude fakt moc maličký 🙄 a kolieska sú tiež také mini, ale na leto ti je to v podstate jedno
Ahojte baby dlho som tu nebola....trapili nas zubky....maly bol nervozny...pisti....len na rukach by bol.... uz je to o cosi lepsie, ale uz uz cakame ze mu zubok vykukne......
@riska jeeeeej aka je krasnucka....
@ellysa @anjelicek26 tak my uz papame mlieko ciste bez cajiku.....este raz vam chcem podakovat.....veeeeeeeeeeeeeelmi ste mi pomohli....velkeeee dakujjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...... a malinky mi niekedy uz vypije aj 200 😀
Baby este ma tak napadlo...ked prebalujete pouzivate vlhcene detske obrusky??? my sme pouzivali johnson baby, ale naposledy sme kupili pampers obrusky a malinkemu tak ritka ocervenela.....tak teraz sme 2tyzdne na obycajnej bavlnenej plienke ktoru len namocim....a ritka sa mu krasne zhojila 🙂
Kočky a uz ste rozmyslali nad jeziskom pre drobcekov a mamzelov???? My ideme malemu kupit asi toho hovoriaceho psika http://www.toyfactory.sk/hracky/hracky-pre-najm... mate ho niektora??? a co nan hovorite???? 😉
@riska no rovno na námestí, volá sa to treffpunkt, určite to zbadáš majú vonku aj detské veci, ale neoplatí sa tam kupovať je príšerne drahý.
ako vôjdeš dnu ale sú tam veľmi úzke uličky a potom kočíky majú v takej druhej miestnosti a tam už s kočíkom nevôjdeš lebo tam má vždy natrepané veci...
idete aj na plienky? teraz neviem koľko stoja, ja sa chystám po 1. zobrať tých 6 balíkov aby sme mali aj hračku, včera ju niesla suseda a je super 😎
@majjka0806 aj Petkovi sa z pampers obruskov brutal ritka vysypala, a z Pampers plienok sa mu cervena tiez, takze Pampers my pouzivat nemozeme vobec, sme kopu plienok co sme dostali darovali manzelovmu kolegovi pre ich synatora, lebo sak co s tym. my pouzivame babylove obrusky aj plienky a obcas plienky huggies
ahojte,
dnes je krasny den - vonku vykukuje slniecko, Hanka je od siestej v skolke, my sme sa vyspali, o chvilu pojde Elinka obedovat - dnes mrkvicka, karfiol a ryza - uvidime, kolko da, lebo ryzu este nejedla - zato lepok uz mame za sebou 🙂
@majjka0806 jej tak to je skveléééééééééé
toho psíka dostane aj Olivia od starkých, takže ti neviem povedať, ale mali ho známi a deti ho zbožňovali a dosť dlho sa sním vyhrali
@majjka0806 - tak to je super, tesim sa! Mne sa Max vcera konecne naucil pit z flase - jupiiiii - sice len vodu, ale aj tak, uspech najväcsi 🙂
@monky1 - tie zelene, tie su blbe, aj Saska sa mi z nich par krat vyhadzala, u Maxa som ich ani neskusala, my mame tie biele, pampers sensitiv a su uplne v pohode, pouzivame ich odkedy sa Max narodil vlastne stale, a pohodicka, ani raz sme nemali cervenu ritusu.
@anjelicek26 hej, tie mame
@monky1 - to som sa tiez chcela spytat, ze aku ryzu... lebo ja davam len ryzove vlocky, alebo teda z natur ryzovej kase zamiesam do toho... lebo celu asi nie, to by sa drhli tie nase drobatka, ci vdychnut...
@chani no my pouzivame plienky pampers active baby....zatial su v pohode..ale sem tam pouzivame aj huggies. len tie obrusky pampers fresh su na prt....
@anjelicek26 tak to je suuuuper....aj sa sa s tebou tesim 🙂
@ellysa no hadam ma mu bude ten psik pacit... 😉
Ozaj baby uz davate lepok??? nam doky povedal ze uz sa ma po trosilinke davaj aj vcera som to citala v casopise
@ellysa @anjelicek26 normalne som jej hodila k mrkve a karfiolu polievkovu lyzicu ryze - ale staci aj menej a rozvarila do makka - kym sa neroztvarala ako spekacky, ked sa griluju 😀 😀 😀 ... potom som to aj s vodou, ktorej tam bolo minimum rozmixovala a vyzera to ako jablkova vyziva 😀 😀 😀 ... len chut celkom ina - ziadne kusky v tom nie su
ryzu som dala obycajnu bielu, najprv som ju ale premyla pod vodou
no drzte prsty, potom napisem, aky sme mali ne/uspech 🙂
@majjka0806 my sme uz dali - 2 dni za sebou - prvy den som uvarila, ale odmietala obed, zjedla len 3 lyzicky, tak mala aj na druhy den to iste a zjedla vsetko ukazkovo - proste nemala svoj den
@monky1 - jaj tak pomixovanu, tak to fajn 🙂 Ja budem davat normalnu bazmati, ked budem varit sama... momentalne ma ale nic nemotivuje varit... a. ja potrebujem schudnut, teda nevarim b. malemu vyzivky chutia c. som lenivaaaa 😅
@majjka0806 ahoj, ano mame ho, je to pre vacsie deeticky ked sa uz ucia pomenovat casti tela, farby, a riekanky
@monky1 ja som este nedavala len trosku cucal roztek....ale este som nedavala
@ellysa - ono sa daju kupit aj ryzove vlocky, tie su super, vyzera to ako ovsene vlocky, co si davas do müsli... ja som pri Saske len tie pouzivala... je to ako kase kupujes, v tom regali.
@majjka0806 - max tiez zuzle striedku z rozku, take malinke kusky mu davam do pusy, chuti mu to...zatial 3x dostal kusticek... ale to je este fakt minimalne mnozstvo...
zjedene, len sa tak zalizovala, ani raz nevyplula 😵 😵 😵
@ellysa islo to velmi rychlo, sama som neverila 😉
@anjelicek26 ja som este polotovar nedavala ziadny, varim kazdy den - hoc nam nie, ale jej ano

@riska a my furt spime 😲 moja, neviem teda, ci to stihneme, lebo na 13.30 mame poradnu, cize najneskor o jednej by sme sli od vas..a vcera tiez tak spala a potiahla az do 12..a teraz ked sa zobudi, tak sa este napapame, lebo som myslela, ze bude spat kratsie..no uvidime ..