icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
23. nov 2010

@jarus8 - ja som dostala zapal mocovych cieste v ramci sestonedelia, dostala som jednorazove atb, vtedy som si musela mliecko odstriekat a nedavat mu ho, takze moje namrazene zasoby padli vtedy, inac drzim palce nech sa rychlo das dokopy, bolo to dost hrozne a este aj dlho som nebola vo svojej kozi, tak sup sup k lekarovi
jaj a este som si kupila brusnicovy extrakt v lekarni

anjelicek26
23. nov 2010

@miculienka - ja mu dam proste na vyber, budem to vediet, v 7 rokoch mi to vedia super vypocitat, a v nejakych 11 kym nastupi puberta sa o tom pozhovarame a dam mu na vyber. To uz bude dost velky, aby to vedel povedat, ci ano, ci nie. Len nebudem necinne sediet a pozerat, ako ho to trapi... drahy mi o tom dost vedel rozpravat... blbe je to v sporte, v kolektive, vlastne vsade...

ellysa
23. nov 2010

@anjelicek26 ale tak je kooooopec malinkých báb, čo k nemu budú pasovať a však výška sa dá vynahradiť iným 😀 😀 a možno si just nájde taká dlhonohú 180 cm

miculienka
23. nov 2010

@bakatuska 🙂
@takyna 🙂

anjelicek26
23. nov 2010

@ellysa - ja viem, ze je kopec malinkych bab... a ze v zivote v dnesnej dobe nejde o tu vysku... ale je to obmedzujuce... chlapc 1,80 si moze najst zenu, co bude mat 1,50 a nikomu to vadit nebude... ale chlap 1,65 a ma babu 1,75 - uz to staci, aby ludia cudne pozerali. Nechcem ho proste obmedzovat. Uvidim, vsak mozno bude rast normalne. V nasej rodine maju vsetky zeny nad 1,72... az 1,84 co ma teta, sesternica... moj dedko je strasne vysoky... to len ja som taka vynimka neskutocna... mozno sa predsalen nejake geny prejavia... teda moc dufam.

ceresna
23. nov 2010

Fíha, to tu už všetky prikrmujete? 😨
Náš krpec má 8,5 kg, 69 cm (od narodenia pribral už 5 kíl, inak je to sila, že to všetko len z MM - koľko som ho už musela vyrobiť - ako taká dojná krava 😉 😀 ,
Už máme po druhom očkovaní - vsjo OK, pekne to vzládol bez teplôt.
Po zuboch zatiaľ ani chýru. Noci sa stále budíme často, takže spinká pri mne a len ho prehadzujem z jedného cecka na druhý 😎
Začali sme cúvať - kým som bola na wecku, presunul sa mi z jedného konca obývačky na druhý - skoro som odpadla, že kde mi zmizol 😀
No a strááášne výskame - no proste náš malý svištík.
Toľko naše novinky, všetky vás zdravím. Pri dvoch deťúrencoch nemám veľmi čas reagovať, tak snáď inokedy.

miculienka
23. nov 2010

@anjelicek26 - je fajn, že sú možnosti, aj že to necháš naňho, možno mu to nebude vadiť, môj chlap je celkom spokojný, zas ani žirafákom nieje super , všade sa zohýnať , trčia nohy z postele aj šlapaje sú mega 😝 😝 , mne len vadí , že mu musím všetky gate podhýnať , ale čo už
@ellysa - no presne, možno bude iná prednosť 😀

ellysa
23. nov 2010

baby u nás zasa strašný rev, pre istotu som ju dala do ohrádky aby si zasa neublížila, už sa dnes buchla o roh stola, potom sa celá hodila na dlážku hlavou a v tej ohrádke si dokízala plesnúť hrkálkou z celej sily cez líčko, no čo s ňou mám robiť, dnes je deň blbec 😒

ameanda
23. nov 2010

@takyna
na prvykrat som mu dala len tretinu, lebo som sa bala, ze ho zapecie
ale bolo to uplne v pohodke a teraz da aj celu
a mrkva mu fakt chuti, viac ako jablcka, po nich sa striasa, ze ake kysle 🙂

miculienka
23. nov 2010

@ceresna - pekne 😉 , viacerí tu ešte nemáme zuby , len sliny 😀

babulina
23. nov 2010

@ellysa -chudatenko moje, esteze tie detvaky su z gumy inak neviem neviem

viete co sa m vcera stalo? som malej prezliekala plachtu a zrazu strasna bolest uplne mi navrel ukazovak, total mi navrela zila som myslela ze mi praskne prst, som skoro odpadla ked som to videla, mm mi hned dal heparoid na to ale este dve hodiny potom som mala cely prst modry, nechapem ze z coho, lebo som sa nebuchla tak ja vam neviem

ameanda
23. nov 2010

@mojalili
zlaty je na tych fotkach 🙂
aj nasmu velmi chutia babiky, a ked nie je babika, tak poolizuje aj mna, prip. kto mu pride pod ruku 🙂

miculienka
23. nov 2010

@ellysa - to bude tým očkovaním a aj deň blbec, mávame aj my také , teraz zasa hajá, ach jaj, v noci bude zas hore 🙄

anjelicek26
23. nov 2010

@ceresna - jej ze zacina cuvat 😵 To je krasa, o tom my este nesnivame 🙂 Aj Max uz tolko pribral, od narodenia 5,5 kila... ale teraz uz fakt nepribera...tak prikrmujeme...aj mu to velmi chuti... nemas videjko, ako ti vyska? Max zacal hovorit R... tak stale robi rrrrrr a grrrrrr a podobne zvuky, ma z toho srandu neskutocnu, ukecany je az strach 😅

@miculienka - vsak ja viem, len mu dam na vyber 🙂 Nech neni smutny ci nejake komplexy nema... to by mi bolo luto.

@ellysa - den blbec fuha, chudatko Oliv.

miculienka
23. nov 2010

@babulina - možno nejaká cievočka pukla

anjelicek26
23. nov 2010

@babulina - 😲 To fakt neviem, co mohlo byt, take nic som este nepocula...

Hm a Max furt spi... budit sa mi ho akosi nechce... uz cez tri hodiny...

ameanda
23. nov 2010

@anjelicek26
to je fakt, niekedy mam pocit, ze by len jedol 🙂
my vydrzime po prikrme, max pol hodku a to je uz nervozny, ze kde je cuca ... ved sa treba dopraskat 🙂

bakatuska
23. nov 2010

@anjelicek26 ja mam kamosa takeho mensieho a nasiel si fest vysoku babu 😀 su trochu smiesny ale co uz

@ceresna wau to by som sa aj ja nalakala ze kde je 😀 ale teda sikula no a aj mne Dominik vyskaaaa ja mu zase hovorim ze bude folklorny spevak 😀 a super ze ste zvladli ockovanie

miculienka
23. nov 2010

ta idem baby od vás, malá hajá, tak si idem odpočinúť aj ja ak by bola nočná smena , pa pa

bakatuska
23. nov 2010

@miculienka ze nocna smena 😀 😀 😀 😀 😀

ellysa
23. nov 2010

@babulina fúha si sa musela vyľakať
oliv som na chvíľu zabavila chrumkou, dnes neplače len keď leží pri mne na gauči a stále spievam a recitujem, večer mi asi prepne 😅

babulina
23. nov 2010

no u nas uz nocne smeny skoncili v okamihu ked sa mm vystahoval zo spalne a maly sa nanominoval k nam do postele, nechcem vedeit ako ho naucime spat sameho 😅

bakatuska
23. nov 2010

@babulina kamoskina mala sa sama odnaucila spavat v spalni. Ked videla svojho starsieho brata ze spi v detskej taj aj ona chcela ist tam tak dufam ze aj u nas to tak bude

ceresna
23. nov 2010

@anjelicek26, nahrávku výskania nemám, ale môžem nahrať. Horšie bude to umiestniť na net, nemám s tým zatiaľ skúsenosti. Tak keď budem mať čas, tak sa s tým popasujem.
Inak Adamko volá na Tomiho, že - "hej ty" - aspoň to tak zneje 🙂 A používa slabiky dede, deje a da. Pri rrrr ešte nie sme 😉.

anjelicek26
23. nov 2010

@ceresna - na youtube to ide uplne lahko... apropo nahravka, neviem najst mobil uaaaa, dnes rano mi zvonil alarm a definitivne to bolo na poschodi, a ja ho za ten svet neviem najst. Sa mi nechce cakat do zajtra, kym zazvoni zas 😠

Inak na youtube je to uplne jednoduche 🙂

No a spavanie v spalni, my sme u Sasky chceli "vsetko spravit spravne", nespavala v nasej posteli, ale vedla v koliske, v pol roku do vlastnej izby a postele... no ale dieta sa do 2,5 roka budilo kazdu noc 4-8x a to vobec neprehanam, som bola total na prasky... od dvoch rokov si vedela otvorit dvere na izbe, tak som ju vodila x-krat za noc ku nej, potom som sa nastvala - kedze drahy absolutne nespolupracoval - zobrala jej postel a odtlacila ku nam. A cuduj sa svete, dieta spalo celu noc ako zarezane. Cert nam bol dlzen take "robit to spravne". Kazdemu dietatu vyhovuje nieco ine.

chani
23. nov 2010

spuntik spi uz 20 min, nastastie bol predtym kludnucky, tak som stihla pri nom aj navarit polievku a masko s ryzou. som mu inak dala ze surovu mrkvu len liznut co spravi, no normalne ostal bez seba, zacal ju sat ako divy a vytesoval sa ako blazon pri tom 🙂 cez vikend zaciname s prikrmami, tak som zvedava co urobi ked ju bude moct aj prehltnut 🙂

ellysa
23. nov 2010

od kedy už vlastne smú jesť surové jabĺčko a mrkvu?

anjelicek26
23. nov 2010

@ellysa - snad od nejakych 8 mesiacov, vtedy zacinaju papat kusky... nielen uplne pyre..

mici111
23. nov 2010

@miculienka hmm, a co je to pastrnak?? to je patizon ci?? 😅

mici111
23. nov 2010

no my sme prisli z poradne..takze mame 69 cm a 7300 gramov 😀 syslik moj maly 😵 😵 😵
a dnes sme boli na navsteve u @riska pozriet ninku, hodis sem Zuzi aj nejake fotky, co si fotila nase herecky? 😉 babam sa celkom pacilo 🙂