icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
23. nov 2010

@puhinka Petko ma uz hnede, tak hadam mu tak aj ostanu 😉

bzucinka2
23. nov 2010

@bakatuska kalerab by som dala, neviem pastrnak to je ako petrzlen a ja by som ho nezjedla , tak sa mi to zda divne dat ho aj malemu, este kukuricu mozno by sa dalo, ci nie? lebo kupovana vyziva je ze kukurica so zemiakom, co vy na to ??? kel teda radsej este nedam 🙂

bzucinka2
23. nov 2010

my mame stale take neidentifikovatelne sive, Alexko uz mal v tomto veku hnede 🙂

puhinka
23. nov 2010

@chani ,hej videla som foto na FB.je úžasný 🙂

takyna
23. nov 2010

Babule dala som malej kasu s bananovou prichutou, chutila jej, ale okolo bradicky a ustociek jej take cervene bodecky , alebo skor ako rozskrabane vzniklo , dufam, ze to nie je nejaka alergia ? ☹ nemate s tym skusenosti?
utierala som ju plienkou a plastovou lyzickou sme papkali ☹

sofinka2009
23. nov 2010

@anjelicek26 my mame tiez 64cm a ledva 6000g 5950 tusim 🙂

puhinka
23. nov 2010

@bzucinka2 🙂

my máme úplne také bledunko modré,manžel má hnedé a ja zelené,tak sa nás stále pýtajú,že po kom má také 🙂
chcela som len tak zo zvedavosti vedieť,ako ste na tom vy,bo ja stále vravím,že sa mu ešte môžu zmeniť 🙂

puhinka
23. nov 2010

@takyna ,ahoj...aj my papáme na večeru s banánovou príchuťou,ale zatiaľ nič...ale dávali sme sunárek a dneska hami...tak uvidím zajtra,ty dávaš akú značku?

puhinka
23. nov 2010

@sofinka2009 ,ojoj...ešte budete veľký...neboj 🙂

takyna
23. nov 2010

@puhinka hami som dávala, inak je veľmi chutná, mne to skor príde ako lyšaj nie alergia, lebo na brušku nemá nič

puhinka
23. nov 2010

@takyna ,tú na dobrú noc? tú som dala dneska ja,ale sunárek sa mi zdá lahodnejšia...no neviem 🙂
uvidíme,čo na to Igorko 🙂

majjka0806
23. nov 2010

baby tak my uz mame konecne prvy zubok..... 😀

bzucinka2
23. nov 2010

@puhinka aj u nas mam ja zelene a muzik hnede a Tomi zatial take sive, ani nie jasne modre 🙂
@takyna natri jej to Holtovou mastou 🙂 snad to nebude nic vazne 🙂

bzucinka2
23. nov 2010

@majjka0806 gratulujem 🙂

takyna
23. nov 2010

@bzucinka2 dufam , že nie , alergická reakcia by sa prejavila asi inak 🙂

takyna
23. nov 2010

@majjka0806 a ja sa pripajam ku gratulacii 🙂

bzucinka2
23. nov 2010

@takyna aj moj mal minule take cervensie a suchsie na licku a natrela som 2x mastou a je to prec 🙂

takyna
23. nov 2010

@bzucinka2 uz som jej to natrela, len to tak bezprostredne vzniklo po spapkani kasicky

bzucinka2
23. nov 2010

@takyna ved uvidis zajtra 🙂

ceresna
23. nov 2010

@puhinka, môj muž má zelené, ja hnedé - Tominovi sa vyfarbili v 3 mesiaci na hnedé, Adamko má zatiaľ modré - tiež sa čudujeme, že po kom 😨

takyna
23. nov 2010

@bzucinka2 ved hej 🙂

ceresna
23. nov 2010

@bzucinka2, tak to ti v dobrom závidím, že už máš nakúpené. ja to budem asi všetko nakupovať cez net, nechce sa mi medzi tie hordy ľudí. Btw, čo kupujete manželom?

puhinka
23. nov 2010

@majjka0806 ,gratulujem 🙂

chani
23. nov 2010

@majjka0806 jeeej gratulacia 🙂

angie267
23. nov 2010

@anjelicek26
@bakatuska
@babulina dakujem baby, je to moja mala sikovnica 🙂 len este keby lepsie spavala v noci 😀 ale to uz chcem asi moc 😵

monky1
23. nov 2010

@bzucinka2 ja som sa dnes pytala laktacnej aj na prikrmy, teda ci postupujem spravne a preberali sme aj kukuricu - ta sa bude tazsie mixovat, lebo ma dost hrube supky a myslim, ze by to drobcom mohlo vadit
...pastrnak je v podstate to co petrzlen, akurat ze je sladsi 😉 ... tak jedno dve kolieska na chut by som dala, ale urcite nie iba pastrnak a mrkva - bud k tomu zemiak al. ryza - jedno z toho je vzdy zaklad
...nam dnes mm kupil 3 mlade cukety - zial, nemali sme moznost zo zahradky, tak len kupovane, takze zajtra bude mat Ela na obed cuketku so zemiakom 🙂 zvysok uvarim, mixnem na pyre a zamrazim

uplne v pohode sa moze mrkva, zemiak, petrzlen - pastrnak, kalerab, karfiol, brokolica, tekvica, cuketa, cukrovy hrasok - oblubeny je mrazeny Vinica

@ellysa ja nemam dobre skusenosti s kupovanymi zeleninovymi prikrmami este pri Hanke, takze teraz nekupujem - vonkku mozes vziat ovocnu vyzivu, prip. kukuricne chrunky Hamky - ale nesolenee

a okale ma stale modre - po tatovi - obe su po tatovi 😀 .. a ja uz nedufam, ze sa jej zmenia na zelene 😀

ceresna
23. nov 2010

Jééj sa vytešujem, práve nám dorazili vianočné ozdoby. Sme si objednali také origoš ručne vyrábané sklené (inak veľmi praktické, keď máme deti... 😅 Ale sú nádherné. 😵

puhinka
23. nov 2010

@bzucinka2 , 🙂 jéééj 🙂
@ceresna ,a tak vieš...generácie dopredu 🙂 stáva sa aj ,že dvaja hnedooký majú modrooké dieťa 🙂

no inak by som chcela vedieť,že čo kupujete ratolestiam pod stromček 🙂

monky1
23. nov 2010

@majjka0806 jeeej, super, blahozelam 🙂

@takyna mate cumlik? nemoze to byt zhoda nahod, ze to vybehlo po kasicke a je to z cumlika?

bzucinka2
23. nov 2010

@ceresna ja neznasam potom vianocny zhon, ale pekne vsetko v klude 🙂
@monky1 super, dobre si mi to napisala, tak kukuricu prihodim tu kupovanu vyzivu a ja nemixujem len pusim vydlickou 🙂 este raz dakujem za info 😉