Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
my mame stale take neidentifikovatelne sive, Alexko uz mal v tomto veku hnede 🙂
Babule dala som malej kasu s bananovou prichutou, chutila jej, ale okolo bradicky a ustociek jej take cervene bodecky , alebo skor ako rozskrabane vzniklo , dufam, ze to nie je nejaka alergia ? ☹ nemate s tym skusenosti?
utierala som ju plienkou a plastovou lyzickou sme papkali ☹
@anjelicek26 my mame tiez 64cm a ledva 6000g 5950 tusim 🙂
@sofinka2009 ,ojoj...ešte budete veľký...neboj 🙂
baby tak my uz mame konecne prvy zubok..... 😀
@majjka0806 gratulujem 🙂
@majjka0806 a ja sa pripajam ku gratulacii 🙂
@majjka0806 ,gratulujem 🙂
@majjka0806 jeeej gratulacia 🙂
@anjelicek26
@bakatuska
@babulina dakujem baby, je to moja mala sikovnica 🙂 len este keby lepsie spavala v noci 😀 ale to uz chcem asi moc 😵
@bzucinka2 ja som sa dnes pytala laktacnej aj na prikrmy, teda ci postupujem spravne a preberali sme aj kukuricu - ta sa bude tazsie mixovat, lebo ma dost hrube supky a myslim, ze by to drobcom mohlo vadit
...pastrnak je v podstate to co petrzlen, akurat ze je sladsi 😉 ... tak jedno dve kolieska na chut by som dala, ale urcite nie iba pastrnak a mrkva - bud k tomu zemiak al. ryza - jedno z toho je vzdy zaklad
...nam dnes mm kupil 3 mlade cukety - zial, nemali sme moznost zo zahradky, tak len kupovane, takze zajtra bude mat Ela na obed cuketku so zemiakom 🙂 zvysok uvarim, mixnem na pyre a zamrazim
uplne v pohode sa moze mrkva, zemiak, petrzlen - pastrnak, kalerab, karfiol, brokolica, tekvica, cuketa, cukrovy hrasok - oblubeny je mrazeny Vinica
@ellysa ja nemam dobre skusenosti s kupovanymi zeleninovymi prikrmami este pri Hanke, takze teraz nekupujem - vonkku mozes vziat ovocnu vyzivu, prip. kukuricne chrunky Hamky - ale nesolenee
a okale ma stale modre - po tatovi - obe su po tatovi 😀 .. a ja uz nedufam, ze sa jej zmenia na zelene 😀
Jééj sa vytešujem, práve nám dorazili vianočné ozdoby. Sme si objednali také origoš ručne vyrábané sklené (inak veľmi praktické, keď máme deti... 😅 Ale sú nádherné. 😵
@majjka0806 jeeej, super, blahozelam 🙂
@takyna mate cumlik? nemoze to byt zhoda nahod, ze to vybehlo po kasicke a je to z cumlika?

@puhinka Petko ma uz hnede, tak hadam mu tak aj ostanu 😉