Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no ved prave - ze je to zahustene MM - a teda nie take tazke na zaludok ako husta kasa, ale zase sytejsie, ako samotne MM .... ci nie??? a kedze mam NEMLIECNU kasu, kt. nema v sebe ziadne mlieko typu Nutrilon, Beba, Hami .... a rozrabam ju v MM, brusko ju z toho neboli 🙂 ... tiez jej ju nedavam tesne pred spanim, skor tak hodinku - hodinku a pol a pred spanim si este potiahne priamo odo mna .... a co sa mnozstva tyka, nikdy nemam viac ako 100ml, lebo viac neodsajem 🙂
@mici111 uvarit??? samotna ryzova kasa uvera z ryze nie je ktovieco - nezvazujes instantnu??? sice mne ani ta ktovieako nechutila, ale tu sa uz da pridat ovocie 😉
Malinka mi spinuská, takze mam cas trosku si sadnut k pc.navarene mam, upratane je, vsetko je hotove.
@mojalili my sme hore od 3h 🙂 aspon ze poslpal od 20do tej tertej.ach kde su tie casy od 20do 6h 🙄 verila som ze mu to zostane 🙂
@anjelicek26
urcite ano...ja som bola vonku s malinkou, bola som na poste, o par eur som lahsia, seky, seky, seky....zima je vonku, fuka studeny vietor, ale treba ist trosku von na cerstvy vzduch.
@anjelicek26 aj ja som zvazovala mliecnu kasu, ale kedze som vylucne proti miesaniu mlieka - myslim MM a UM, pokial nemusim dokrmovat UM, tak kasu som kupila nemliecnu, rozrabam v MM a vsetko je ok - aj mama spokojna, aj dieta syte 😀 😀 😀 ... a aj tak, na Nutrilon HA reagovala dost zle, takze urcite by som na zaciatok nekupila Nutrilon kasu mliecnu, ked mozno neskor skoncime na Bebe al. inej ... som za, ze z akej znacky mlieko, z takej znacky kasa ... jedine pri tych nemliecnych je to jedno
@sofinka2009 uf, rusna noc 🙄
@anjelicek26 si pozri golfac od nich na nete mi pripada velmi prakticky a dost velke dieta sa do neho zmesti uplńe v pohode, ja chcem hlavne na nakupi aby sme nemuseli brat celú karu a na kupko a tak, sportak mame stokke ale zaberie dost kufra,tak mi tentto pripada mensi a skladnejsi 🙂
@ellysa ahojček to som prekvapena že si na sunare, lebo mi chodime malemu kupovat do rakuska aptamil, je kvalitný a cenovo velmi vyhodnejsi nas HA mlieko na slovesku vide 800g 25eur a v rakusku 17eur a teraz za tie body nam odrataju 10% co je uplna bomba a ty chodis na sk kupovat sunar?
@kuriatko33 - si si tou cenou ista? To je akoze 17€ za 800g? Lebo ja som Maxovi pre istotu kupila jednu krabicu aptamilu, pre istotu...900g a 8,75 libry... ako pocitam tak pocitam, tak to je u vas strasne drahsie... To je fakt des. Ze by zo mna bude exporter?
http://www.boots.com/en/Aptamil-First-Milk-900g...
No a s kocikom mas fakt pravdu, je peknunky, aj kamosky co maju ho chvalia. Len mne nejako nesadol, proste opticky, ani funkcne, nie je to to, co hladam. Ale na vybehnutia do mesta bude super. Ci do obchodu. A ak mas väcsi do terenu, tak neni o com. Uz len spracovat draheho, lebo 500€ je dost a golfac.
no gramaz je 800g ale ja mam APTAMIL HA ten je drachsi ako klasika a kupujem to v rakusku, u nas na Sk musim kupit dve 400g a jedna stoji do 13eur takze 800g 25eur aj viac.
@anjelicek26 drahy mi ho kupi lebo sme ho videli aj nan nete a na zivo a sa mu pacil on ani netusi ze klasika stoji 200eur 😉 a ked mi za kocik dal aj s autosedackou 1500eur 😉 tatinko neni na nas lakomi, samozrejme ked je z coho dat 😅
@anjelicek26 tak to je super cena 🙂 ja este ale cakam kým výdu buduci rok nove, lebo nas stokke sme kupili a o mesiac bol novy a nas bol lacnejsi o dost ☹ a si pozerala na tu striesku proti slnku to je bomba 🙂
@kuriatko33 - no vsak hej, ale na co platit zbytocne viac za tu istu vec 😉
@kuriatko33 - hej ta strieska je fakt super 🙂 Lenze ja uz fakt ani pozerat po kocikoch nemozem, kedze mame doma tri... najskor musim aspon jeden predat... len musim niekoho najst, kto by kupil slaloma...
@anjelicek26 kolko je 9,50libri som nasla na tej stranke aptamil comford a ten ma rovnaku cenu ako to HA co kupujem v rakusku
11,21€ to je a 900g
@kuriatko33 nie my nie sme na sunare, asi si si s niekým pomýlila, sme na bebe, kupujem ju v AT
inak šla som za tým doktorom, lebo začala malá ešte aj hnačkovať, tak sme nachytali brušnú virózu ☹ dnes nesmie jesť mliečko, len čaj, tak to neviem ako ☹ a môžem jej dať večer ryžové vločky a takto dva dni pomaly pridávať aj mleičko ak bude dobre a ak som dobre rozumela môžem jej do toho dať aj mrkvičku, alebo jablko alebo banán, ale nie som si istá, lebo toto bol dobrý zaberák na moju nemčinu ale prežila som a doktor sa tvárila, že debatíme, tak neviem 😝
aku kasu vy pouzivate:mliecnu alebo nemliecnu?co mi poradite?
@ellysa chudatko male,drzte sa
@anjelicek26 pekne ☹
@muffynka vyssie som pisala - my nemliecnu, rozrabam ju v MM - ak mas dost MM, tak urcite by som siahla po nemliecnej
@ellysa no paaaaani moji, brusna viroza????? 😕 na hnacku je sobra aj mrkva aj ryza - teda odvar, pockaj, skusim nieco pohladat, co mam ulozene v PC - nejake domace recepty, ked je dieta chore - ak si dobre pamatam

jeej baby, ja som taka stastna, ze sa sarinka naucila konecneeeee zaspavat sama v postielke 😵 😵 😵
dnes v noci slecna hore o pol dvanastej a zaspala az nieco po pol druhej 😲