icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jarus8
24. nov 2010

je tam M mittel 0,5

jarus8
24. nov 2010

a ziaden kruzok ☹

ellysa
24. nov 2010

@jarus8 fuha tak ja mám nejaké iné cumle 😕 😕 , neboj no veď zarob trolinku mliečka na skúšku a uvidíš ako rýchlo to pôjde, ak by to šlo omnoho pomalšie môžeš zväčšiť dierku ihlou a zajtra kúpiš väčší

jarus8
24. nov 2010

@ellysa a ešte jedna vec, ako zarábaš ten nutrilon? resp. ako vieš, že voda má 37 stupňov??

ellysa
24. nov 2010

@jarus8 od oka, nikdy om to nemerala, malo by to byť tak, že keď si oprieš fľašu o líce tak ťa nepáli vtedy už môže aj piť, ja nalejem toľko vody koľko potrebujem napr. 150 ml, potom nasypem potrebný počet odmeriek (5) a zavriem fľašu a pretrasiem poriadne, potom trochu vytlačím vzduch z cumľa, to je všetko 😉

jarus8
24. nov 2010

@ellysa takže na váhu dávaš 5 odmeriek? Pýtam sa ako debil, ale fakt ma to dnes zaskočilo

ellysa
24. nov 2010

@jarus8 na 30ml vody ide 1 odmerka, mala by si to mať na krabici, len my máme bebu, neviemako je to pri nutrilone, kukni na krabicu

ellysa
24. nov 2010

inak u nás sa už buvá, len dokedy, zjavne čipok zabral, po ňom bola dobručká, takže ju niečo bolí, len či bruško,alebo zúbky na dotyk ich už úplne cítim ale nevidím, mohli by tak bolieť?

takyna
24. nov 2010

Ahojte babule 🙂
Tak mi dnes máme 5 mesiačikov 🙂 , konečne som si zohnala nejaký ten top na stužkovú 😝 aj topánky, tak dúfam, že nám to vijde a neschorieme, lebo sa riadne zozimilo 🙂

riska
24. nov 2010

babulky, idem sa pochvaliť, dnes sme objavili bielu čiarku a skúšali sme lyžičkou - a cinklo 😵 😵 😵

takyna
24. nov 2010

my sme dnes popkali zase mrkvu, a o hodku sa z nej pokakala, ale skor ako keby ju prehnalo 😖 , menila sa vam po mrkve stolica detičkám?

ellysa
24. nov 2010

@riska super.ďalšia zubaňa 😀 , no bodaj by sa už aj u nás cinkalo,ja asi buchcem aj šampus, ak už konečne tie pľuhy vylezú 😠

ellysa
24. nov 2010

@takyna všetko naj, to je neuveriteľné,že už máš takú kočku doma aj jednu aj druhú 😉

takyna
24. nov 2010

@ellysa dakujeme 🙂 , som sa poponáhlala 😉

puhinka
24. nov 2010

@anjelicek26 ,čunovo je mestská časť Bratislavy...Sereď je pekne ďaleko... 😀 .áno,som z Čunova-Bratislava V

riska
24. nov 2010

@ellysa, neboj, určite už každým dnom vylezu a prestanú vas trapiť 😖

@takyna, a kedy bude stužková?

takyna
24. nov 2010

@riska 3.12 máme 🙂

mici111
24. nov 2010

@riska no gratuluujeeeeemeee so Sarinkou Ninuske k prvemu zubku😀

takyna
24. nov 2010

@puhinka v Cunove som pracovala chvílku na Areali Divoka voda 😉
baby drzte nam palce na krvi zajtra to bude zase placu 😔
idem si kuknut telku, pekny zvysok vecera vsetkym 🙂

riska
24. nov 2010

@mici111 , dakujeeem, včera sme sa o tom bavili, že? 😉 pár dni sme jej nepozerali do pusy, lebo nas to už prestalo baviť 😝 , a zrazu je tam 😉
a čo vy? už ste papali odvar?

mici111
24. nov 2010

@riska este nie...asi skusime zajtra..no dufam, ze uz aj nam vylezu tie zubiska, nech nehnackujeme..

monky1
24. nov 2010

mam pocit, ze vase deturence uz budu mat po 10 zubov a nasa Ela ziaden, lebo u nas po zuboch ani chyru, ani slychu 😕

mojalili
24. nov 2010

@riska GRATULUJEM k zubkom 🙂

Kocky, normalne musim Danka pochvalit, ako ma kusaval...raz som mu chudatko tak jemne capla po licku (donutilo ma to jeho zovretie bradavky v jeho uboch a strasna bolest) , tak si to zapamatal a teraz ked ma ide kusnut, tak sa na mna pozret, poviem NONO a pusti...HURAAAA. 😀 Sikovny chlapcek... 🙂

No kocky, girlandia je na mieste, zaclony vymenene na zimu a Vianoce, adventny vencek prichystany na nedelu.

niga
24. nov 2010

@monky1 pripajam sa do tvojho klubu bezzubych 😉

ameanda
24. nov 2010

@monky1
neboj, nie ste v tom sami...
tiez po zubkoch ani chyru..., aj ked sa mi zda, ze ma drobec trosku napuchnute dasienka, ale mozno je len moje zelanie, aby sme uz mali zubky a preto to tak vnimam 🙂
ktovie kolko este budem riesit napuchnute dasienka 😅

mici111
24. nov 2010

@mojalili zlatunky Danko, ako to pochopil 😀 😀 😀 juuuj, ved teraz v nedelu je uz prva adventna nedela!!! boze, ale to leti...

chani
24. nov 2010

@riska gratulacia k zubku 🙂

chani
24. nov 2010

@monky1 ani u nas zatial nic,ani jeden zubok vonku 🙂

mojalili
24. nov 2010

@ameanda Dcerke vyliezli az v 7. mesiaci, takze je to naozaj individualne.

@mici111 Veru sa to nezda, ako to leti, ono to ani nepride, ale za 29 dni su Vianoce. Chcem s LILI uz napiect jednu varku medovnickov, Teda hlavne ona, nech su akekovlek, ide o to, aby si to ona uzila to pecenie a vykrajovanie, ved daju sa zjest všelijake 🙂

riska
24. nov 2010

@mojalili, ty vobec spávaš? kedy to všetko stihaš? 🙂 inak aj ja som si včera kúpila adventný veniec, sa vytešujem 🙂 a tento rok sa mimoriadne tešim na vianoce 😵 😵