Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a ziaden kruzok ☹
@jarus8 od oka, nikdy om to nemerala, malo by to byť tak, že keď si oprieš fľašu o líce tak ťa nepáli vtedy už môže aj piť, ja nalejem toľko vody koľko potrebujem napr. 150 ml, potom nasypem potrebný počet odmeriek (5) a zavriem fľašu a pretrasiem poriadne, potom trochu vytlačím vzduch z cumľa, to je všetko 😉
inak u nás sa už buvá, len dokedy, zjavne čipok zabral, po ňom bola dobručká, takže ju niečo bolí, len či bruško,alebo zúbky na dotyk ich už úplne cítim ale nevidím, mohli by tak bolieť?
Ahojte babule 🙂
Tak mi dnes máme 5 mesiačikov 🙂 , konečne som si zohnala nejaký ten top na stužkovú 😝 aj topánky, tak dúfam, že nám to vijde a neschorieme, lebo sa riadne zozimilo 🙂
babulky, idem sa pochvaliť, dnes sme objavili bielu čiarku a skúšali sme lyžičkou - a cinklo 😵 😵 😵
my sme dnes popkali zase mrkvu, a o hodku sa z nej pokakala, ale skor ako keby ju prehnalo 😖 , menila sa vam po mrkve stolica detičkám?
@anjelicek26 ,čunovo je mestská časť Bratislavy...Sereď je pekne ďaleko... 😀 .áno,som z Čunova-Bratislava V
mam pocit, ze vase deturence uz budu mat po 10 zubov a nasa Ela ziaden, lebo u nas po zuboch ani chyru, ani slychu 😕
@riska GRATULUJEM k zubkom 🙂
Kocky, normalne musim Danka pochvalit, ako ma kusaval...raz som mu chudatko tak jemne capla po licku (donutilo ma to jeho zovretie bradavky v jeho uboch a strasna bolest) , tak si to zapamatal a teraz ked ma ide kusnut, tak sa na mna pozret, poviem NONO a pusti...HURAAAA. 😀 Sikovny chlapcek... 🙂
No kocky, girlandia je na mieste, zaclony vymenene na zimu a Vianoce, adventny vencek prichystany na nedelu.
@ameanda Dcerke vyliezli az v 7. mesiaci, takze je to naozaj individualne.
@mici111 Veru sa to nezda, ako to leti, ono to ani nepride, ale za 29 dni su Vianoce. Chcem s LILI uz napiect jednu varku medovnickov, Teda hlavne ona, nech su akekovlek, ide o to, aby si to ona uzila to pecenie a vykrajovanie, ved daju sa zjest všelijake 🙂

je tam M mittel 0,5