icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
25. nov 2010

no tušim tu je hotový lazarat 😔 chorým detičkám a maminkám prajem rýchle uzdravenie...a maminám aj pevné nervy a vela sil 😔

a všetkým katarínkam prajem krásne meniny 🙂

puhinka
25. nov 2010

@mojalili ,si šikovná...no není čo dodať 🙂

aj ja prajem detičkám,aby boli čo najskôr zdravé...u nás som chorá ja a bojím sa,aby to nechytil aj igorko,ale od zajtra má mm vóľno,tak on mi pomôže...dúfam 🙂

dneska len tak pri počítači oxidujem 🙂

riska
25. nov 2010

@mojalili, wwwwaaaaauuuuuu, to je nádhernéééé 😵 😵 si šikulka..tie čižmy si určite šila, že?

anjelicek26
25. nov 2010

@mojalili - no ja z teba nechapem, UZASNE TO JE!!! Sikula si, vazne, ja si fakt pripadam uplne neschopna popri tebe... a to mam dnes na plane len kolac robit a auto vypratat, lebo zajtra ho budem odovzdavat a dostanem nove... nic viac... a aj tak neviem, ci to pri Maxovi stihnem...

takyna
25. nov 2010

@anjelicek26 prajem vam skore uzdravenie 🙂 , kasel je len obrany mechanizmus aby jej nic na plucka nestieklo, niekedy kasel vyzera hrozivo, ale nie je to az take vazne

takyna
25. nov 2010

@mojalili sa nezdáš 😉 krásne 🙂

zojec
25. nov 2010

@mojalili 😀 😀 to nejak rychlo zdobis nie? ale krasne.. vidim medovnicky, uz si piekla? ja tiez sa chystam bud. tyzden, dufam ze mi mala dovoli sa trosku vyhrat.. min rok som robila taketo.. no ale bola som doma na rizikovom tak casu bolo habakuk.. 🙂 teraz snad s barborkou tiez bude casu

julinka2787
25. nov 2010

jééééj, baby, tak moje dieťa sa pretočilo prvý raz aj predo mnou!!! hurááá a ako sa z toho tešila. 😀 predtým schovávala svoje otáčanie len pre postieľku... ale už nie. a to som akurát mojej mamke písala, že ešte furt nič naživo a ona šup ho na deke na bok a plesk na bruško. a celkom jej to ide. bola to rýchlovka... 😝

julinka2787
25. nov 2010

chorým detičkám rýchle uzdravenie, takisto aj maminkám ale tým aj veľa síl a pevné nervy pri liečení a zotavovaní... 😉

zojec
25. nov 2010

a este medovnicky 😉

chani
25. nov 2010

@mojalili jeeejdy to je aka krasa, ty si ale sikula 🙂

puhinka
25. nov 2010

@zojec ,ty si tiež riadne šikovná...je to krásne 🙂
ja taký lenivec,nejsom schopná ništ...veľký obdiv 🙂

zojec
25. nov 2010

@puhinka 😀 neboj to pride vekom 😉

mici111
25. nov 2010

ahojte, tu sa to s chorobami veru rozbehlo ☹ ja som hore od stvrtej od rana..moj hafanek dostal rano epilepticky zachvat, strasne sa na nu pozerat ako pri tom trpi 😢 😢 malicka nastastie zdravucka..

puhinka
25. nov 2010

@zojec 😀 😀 😀 ...no hej,ja som tu prakticky aj fakticky také šteňa ešte 😀 😀 😀

anjelicek26
25. nov 2010

@zojec - jej sikulka, ja som minule vianoce lepila svoju pernikovu chalupku horucou pistolou lepidlom, lebo mi ani za ten svet nechcela drzat 😝 No hanba mi 😅 😅 😅 Nadherne vecicky robis, len co je pravda 😵

@julinka2787 - gratulujem k pretacaniu, nas krpec furt nic 😅 Vytoceny ako paragraf, stale na boku, ale nic viac... no v pol roku snad bude den D a zvladne to...

Idem robit mandarinkovo/grepovo/smotanovy kolac Saske zajtra na nejaku skolsku akciu, tesim sa 🙂 Aj pre nas jeden spravim, Saska to miluje 🙂

anjelicek26
25. nov 2010

@puhinka - hihi ze stena. Ja som mala Sasku v 22 rokoch a tiez tak na mna niekedy pozerali 😅 😅 😅 Neries, pecenie medovnickov a pernikovych chalupok je vysoka skola pecenia, aj my sa tam niekedy dopracujeme 😅 😅 😅 Ale to chce proste par rokov praxe...

zojec
25. nov 2010

@anjelicek26
@puhinka no treba na to hlavne trpezlivost .. a ja ju ziskavam vekom 😉 inak ten domcek bol tiez moja prvotina.. je zviazany snurkami.. pred pecenim treba urobit dierku do cesta kadial pojde snurka a tak dat piect .. 😉 nicim inym to tak dobre nedrzi pokope

anjelicek26
25. nov 2010

@zojec - no len ja ked to dam piect, tak sa mi tie plasty ako keby rozleju, nikdy to ten tvar neudrzi. takze ja vzdy este doorezavam na ten spravny tvar. To asi neni ok, ze? Potom to domaskujem jasne, ozdobami, vyzera to fajn, ale teda fakt zatial len ta lepiaca pistol udrzala dlhodobo strechu tam, kde mala byt... no vravim, mam sa este co ucit.

zojec
25. nov 2010

@anjelicek26 tak nemas dobry recept na cesto... 🙂 bezim na kozne, vecer ak chces najdem to svoje a poslem ti... 😉 ale inak sa da aj velkou ihlou prepichnut v najhorsom 🙂

mishulienka
25. nov 2010

@julinka2787 ; ellysa aj my mame problem s hnackou, vraj nejaky virus. Tiez mam robit mrku ako pisala julinka, pripadne ryzovy odvar a davat cierny caj. Len mam otazku, Oli je plne dojceny, lyzicku este ani nevidel (teda okrem vigantolu) ako ho mam donutit to zjest? Ci ste davali cez flasku?
A za ako dlho hnacka odoznela? Mam z toho dost stres ☹

majjka0806
25. nov 2010

@bzucinka2 @puhinka @monky1 @takyna @chani Baby dakujeme velmi pekne 🙂 a uz sa mam ukazal aj druhy zubok... 😀 😀 😀

takyna
25. nov 2010

Baby vy ste tu iné šikulky 🙂 , ja na vianoce maximálne slano-brynzové rybičky , a krémeš, to majú naši radi 😝 , a babky doplnia klasiku 😉

julinka2787
25. nov 2010

@mishulienka ja som dávala fľaškou. a prvý krát som skúsila lyžičkou, ale nemalo to úspech. ale moja je na UM. ty asi skôr skús lyžičkou. už by mal vedieť tak papkať. ak to nepôjde tak, tak jedine fľašu. moja mala pri prvej hnačke len tri mesiace, tak lyžičkou papať nevedela ešte. a ako dlho to trvá? no ja som jej pri prvej hnačke dávala týždeň tú mrkvu. asi na tretí-štvrtý deň sa začalo kakanie unormálňovať,ale dávala som ďalej, kým nebolo úplne dobré. až potom som začala prihadzovať mliečko do toho. ale ako budeš ty riešiť to postupné zavádzanie mliečka, netuším. odsávať a po troške k tomu prilievať? alebo na chvíľu na prsník a dokŕmiť mrkvou? 😕

anjelicek26
25. nov 2010

@julinka2787 - skor najprv mrkva a dokrmit prskom 🙂 Lebo Max keby dostane najprv prsnik, tak na nejaku mrkvu sa mi zvysoka vybodne 😅

Inak uplne suhlasim, lyzickou a uberat postupne, ked sa bude kakanie zlepsovat. A trvat to moze aj tyzden, je to OK, pokial dieta pije dost tekutin a nie je to fakt len ze voda, co z neho ide.

julinka2787
25. nov 2010

@anjelicek26 no tak teda tak. 😅 veď ja sa v tom moc nevyznám dlho som teda nekojila. ☹ ale máš pravdu... 😉

anjelicek26
25. nov 2010

@julinka2787 - fakt si s kojenim nic nevycitaj, dolezite je spravit co sa da a ked to nejde, tak to proste akceptovat. Tu nie je miesto na vycitky. Detickam na UM dnes uz nic nechyba. Laska ku dietatu nie je priamo umerna dlzke kojenia, ze ano 😵 😵 😵

anjelicek26
25. nov 2010

@majjka0806 - gratulujem k druhemu zubku 😵 😵 Same selmicky zubate nam tu posledne dni pribudli 😅

mishulienka
25. nov 2010

@julinka2787 no doktorka spominala, ze po 24 hodinach by sa to malo unormalnit a potom mam zacat striedat, jedno krmenie mrkva, druhe kojenie. Tak uvidime. Sa mi zda ta mrkova vec skor ako kasa, asi to cez flasku nepojde 😒 no nic, vskusame lyzicku.

deniskateniska
25. nov 2010

ja som na hnacky zasobena cucoriedkami 😀 😀 😀 ale to je este skoro na cucky 😀