icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

cuki
10. júl 2010

@etuska aby som to doplnila, klasika je klasika, v normalnej satke v krizi s kapsou je dietatko super aj v koliske aj nazvislo, drzi aj hlavicku, vsak kup nejaku pouzitu na ebay nech nemas sialene vydavky. Ja teraz dost nosim resp. uspavam adamka v babyvaku (taky tucnejsi ring sling) a odchadza mi z toho chrbtica, ako je to len na to jedno plece, lebo ten nas valibuk ma okolo 5kil

etuska
10. júl 2010

@cuki
skusim zajtra vyskusat-ci sa Šimimu tato poloha zapaci,lebo ja ked ho dam "do kolisky"tak je tam az velmi skrceny-aspon mne sa zda 😝

etuska
10. júl 2010

@cuki
ved to,ze aj Šimi uz urcite ma 5kg-asi pred 2ma tyzdnami mal cca 4,2kg 😝
tento ring sling som kupila tiez cez Ebay za super cenu-a je lanovo-bavlneny,takze fajn na leto.
..a pokukujem po Hoppediz,alebo Storchenwiege 😅

cuki
10. júl 2010

@etuska a jemu sa paci? v zasade by mal byt v klbku tak, aby mal chrbticu v jednej rovine, neprehnutu na strany. Skus mu trochu vystrcit hlavicku , tak aby ju mal este podopretu satkou, ale aby nebol uplne strceny vnutri, pripadne zroluj maly uterak a vloz ho do slingu tam, kde by mal mat stredovu liniu chrbatika a potom tam az daj dietatko, podpori to spravne ulozenie dietatka.

cuki
10. júl 2010

@etuska hopp aj storch su fajn, ta druha trosku lepsia znacka - maju take ze bio satky teraz a tie su super na leto, tiez vzdusne a trosku tensie pri udrzanom komforte nosiaceho. Ring sling je super na take ze prenasanie z auta, alebo na kratke prechadzky, pripadne, ked potrebujes dieta rychlo vziat na ruky a chces ich mat volne. Aj ked niektore maminy (poznam taku jednu) odnosili dieta do 2 rokov a nestazovali sa, to len ja a ta moja nestastna chrbtica.

etuska
10. júl 2010

@cuki
dik za tip

ellysa
10. júl 2010

@cuki prosím ťa a existuje niekde strih podľa ktroého sa tá hacka šije? ja si ju tiež neuušijem, len by som ju dala dakomu, a tá pani z čiech to šije na objednávku, či to len pre teba?
my tú pružinu náhodou máme

cuki
10. júl 2010

idem sa sprchnut, kym sa ten moj maly upirik zobudi na dalsie vysavanie 😝

etuska
10. júl 2010

@cuki
no presne na take situacie som si ho kupila-Šimi v nej hned zaspi 😀 a ja ako zaciatocnik to mam relativne lahko zaviazane 😅

etuska
10. júl 2010

@cuki
MM kupil vcera v Ikei latku na hacku-tak so zvedava kedy sa do toho s maminou pustime 😀

etuska
10. júl 2010

ja mam este nejake vypisovacky.
prajem bru nocku kocky 🙂

cuki
10. júl 2010

@ellysa co si ja som ju sila sama, od nej som mala len pruzinu. Ked chces viac tu je nieco http://www.titera.cz/dest/category/tvorive, alebo ti mozem poslat do mailu opis, ako som sila hacku ja. A este na nosenideti.cz v diskusiach v casti tvorime je diskusia k sitiu hacky, tam je toho asi najviac. Keby si bola v BA, tak sa mozes kludne prist kuk na nasu, to velmi rychlo pochopis, ze je to fakt uplne easy.

cuki
10. júl 2010

ja uz fakt ze idem dobru nocku

ellysa
10. júl 2010

@cuki ďakujem naštudujem

bealondyn
10. júl 2010

@cuki dik, tak ja uz neriesim teda zelene v plienocke, mozno obcas pije len to predne mliecko od smadu, tu je kazdy den vyse 30 stupnov, katastrofa.

sofinka2009
11. júl 2010

ahojte.iba sa chem uistit mozem sa trochu opalovat ked kojim?lebo mam fakt hnusne strie na prsiach chcem skusit ci by to trochu nepomohlo.neuskodi to mlieku?dakujem za nazory

sofinka2009
11. júl 2010

@etuska nas maly ma pruh na pupceku a spravilo sa mu to ked mal koliku a strasne plakal a tlacil no ma to hrozne

sofinka2009
11. júl 2010

@leveretka mne v porodnicinieco hovorili ze keby sa mi upchali mliekovody ze mi daju na to nejake kvapky

bubina1
11. júl 2010

@sofinka2009 ak dobre viem, tak na strie slnko nepomáha...strie sa neopália... budes mat len biele pásy na prsiach 🙂 asponb moje strie na bokoch sa nikdy neopálili 🙂

puhinka
11. júl 2010

okiš baby...cvičiť ešte nebudem,bruško mi ide pekne dole aj tak...len by som sa chcela opýtať,kóľko po sekcií sa môžem ísť kúpať...chcela by som ísť až niekedy od 26.7. bo dovtedy mm robí a bez neho ja nikam nepôjdem...hm?

bubina1
11. júl 2010

@etuska velmi dobrý článok o refluxe.... 🙂

bubina1
11. júl 2010

@puhinka no ja by som si ranu este nerozmáčala.... puhy...rana je rana... sa musi zahojit...ja ju este aj teraz casto citim...sklidni hormon.... nič nechci uponihlat...ak ti je teplo, daj si sprchu....

zojec
11. júl 2010

@puhinka myslim ze co sa tyka jazvy kupat sa mozes ist, ale ja by som to v sestonedeli neriskovala... kupat az po sestonedeli.. teda ak myslis nejake verjene kupaliska alebo jazera...

@cuki uz som bola u jednych susedov, stary ujo mi povedal ako tu trojnozku urobit.. 🙂 len musi na to mm najst cas.. verim ze tak do mesiaca sa uz nejak skonsolidujeme v spani, lebo pri malej naozaj neviem kedy bude spat a kedy nie..
@sofinka2009 a k tym striam.. bubi ma pravdu.. nepomoze ti to , aspon nie na cerstve strie. 😉 vzdy ich bude vidno.. bohuzial ☹

zojec
11. júl 2010

inak baby, ja som v soku kolko plienok ide do odpadu.. kebyze to nevidim tak neuverim... 😠 u nas sa odpad separuje a to dost dokladne.. vzdy sme mali len jednu kuka nadobu vonku a raz za mesiac ked vynasali smeti bola max. do polovice plna... a teraz je plna uz skoro po dvoch tyzdnoch z plienok 😒 normalne uvazujem nad tymi latkovkami..
@cuki idem oslovit zas teba.. si spominala ze aj tvoj maly pise do kazdej plienky.. kolko ich denne asi minies? lebo ja niekedy aj 12-a viac denne... pri kazdom malom prdiku ma nakadene.. ☹ uz som raz skusila nevymenit hned a zapalila sa jej ritka.. ☹ to by som potrebovala tych latkovych aspon 25-30nie?

sofinka2009
11. júl 2010

@bubina1 ja viem ale aspon trochu nech zblednu lebo ja ich mam uzplne obrovske cervene akoby az krvave na bruchu ani jedinu ale na prsiach a vyzera to hnusne keby zbledli tak aspon nebudu take kriciace .

sofinka2009
11. júl 2010

@sofinka2009 asi 7cm dlhe a 1,5cm hrube a este mam iba na jednom stehne v predu strie ale tie tensie co sa divim ze iba jedno stehno 😅

bubina1
11. júl 2010

@zojec u mna sa tiež minaju plienky... v utorok som kupovala 2 balíky 24ks.. a dnes musel mm už kupovat, lebo dnes miniem posledny balik... aj moja ma nakakané pri každom prdiku, alebo nacika tolko, že ma plienka pol kila... a mojej ani nemožem nechat spinavu plienku, lebo potom reve.... už aj ja som rozmyslala nad latkovými, ale podla mna su zase naročne na cas...pri mojej herečke neviem či by som mala cas ist namočit plienku, a potom zapnut pracku a ist ich vyvesat... niekedy nemam cas si dat ani pohár vody.... 😒 ale je iste, že ekologii asi tie jednorázofky neprospievaju....

@sofinka2009 neviem či práve slnko pomože aby strie vybledli... oni vyblednu sami po čase...

bubina1
11. júl 2010

@sofinka2009 a strie vyzeraju hnusne aj ked su blede... treba sa s nimi skamaratit... ja mam strie dost dlho na bokoch...moj mm ich ale asi ani moc neriešil, lebo donedávna ani nevedel, čo to je... 😀 potom to počul v telke...sa ma na ne spýtal, a ja že strie su toto a otrčila som mu riťku a poznamenala som, že inak ich ma aj on na bokoch 😀 sa mi zda, že strie zmiernuje krem s e-vitamínom...ale neviem ako sa vola.... normálne dostat v lekárni....

bealondyn
11. júl 2010

@zojec ja som tiez mala dost ako casto musim smeti vynasat! tak som si to teraz odsledovala a 1 balik so 62 plienkami som otvorila minulu nedelu rano a teraz tam mam poslednych 6 plienok. takze u nas cca 8 denne a to tiez prdne do kazdej plienky.
ale trosku sa to ukludnilo, predtym to urcite bolo aj 12 za den, hlavne ked ta nasa expertka tak rada kaka do akurat prebalenej plienocky! 😀

sofinka2009
11. júl 2010

@leveretka aku znacku klobucikov pouzivas?ja mam tie mam sa mi zdaju fajn.skusa 🙄 m to aj bez nich ale nic 😒 neviem ci nam tie koliky nemozu sposobovat aj tie klobuciky