Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby viete co je dokonala domacnost ? nasi sa postarali o drobcov, manzel upratal byt, svokra mi skocila do lekarne pre lieky co som mala odlozene, a ja som bola hopsat na zumbe, no proste idyla 😀 😀 😀
uffff... tu teda poriadne snezi... uz je asi 15cm snehu a rano o 1nej este nesnezilo.. mm isiel s malou vonku.. s kocikom nehrozi... tak si vzali satku, kapsu a dazdnik 😀
@weirdo tak to prekvapko urob, zvladnes to neboj sa, zacnes takou jednoduchou a bude vsetko co ja robim, sa snazim popri detoch co najjednoduchsie 🙂tak ked budes raz chciet pomozem a poradim, teraz musim ist prezliekat periny 🙂
@kuriatko33 Damianko je uzasny ako ozajstny mikulasik 🙂 cmuk mu posielam
ozaj baby nechce niektora kupon na Bebu mliecko pro 2 a ha 2? ja nevyuzijem 🙂
som vam zabudla povedat, vcera som bola s malou na prechadzke u nas v Petrzke v lesiku pri dostihovej drahe..a tam v krickoch uchyl 😲 tak si to tam mastil 😀 tak som sa tvarila, ze ho nevidim a hned som tasila z tasky slzny plyn..esteze som ho zobrala pre taketo prilezitosti..aj ked neviem, ako by som s kocikom utekala.. ☹
@bzucinka2 - dakujem moc za ponuku, ale ja som Ti na pecenie lava. Teda ani nie ze lava, ale ja mam strasny recept pred cestom. Hlavne kysnutym 😀. Pre mna je to boj ... a este k tomu ta nasa zuzla mi da max 30 minut, tak ak existuje taka torta, tak sem s nou, mm ma v januari narodky 😀 . A dakujem za ochotu 😵
@mici111 - sa tam asi zohrieval takým spôsobom 😀 , ale neni sranda takého týpka vidieť , ja som už tiež zažila, išli sme raz z cintorína so segrou , tam je taký park a za stromom si to tiež rozdával sám so sebou nejaký chlapík, fu, tiež sme pridali do kroku, ešte aj čumel na nás, ale sme tvárili, že nič nevidíme 😅
dnes som minula celý majetok na malú 😀 , ale už bolo treba kadečo 🙂
@mici111 fuuuuuuj no aj takí sa nájdu, chudáci 😠 a kde sú fotky v stoličke?
@miculienka a čo pekné si kúpila, šup sem foto
ja neviem stále akú stoličku kúpiť, keď do tých našich dvoch izieb je to ťažko, ale čo hovoríte na toto http://www.babyartikel.de/produkt/tischsitze_un... je otočná, čiže ak budem v kuchyni (stôl máme v obývaku, tak ma vidí ), celkom nad ňou uvažujem
ahojte, tak sa jemne stabilizujem, ale kašlem ako starý tuberák, malý si už na to normálne zvykol, pred tým sa strhol pri každom kýchnutí🙂
ako berú vaše detičky príkrmy?
@kuriatko33 jéé, krásna fotečka
@anjelicek26 a kde je foto autíčka?🙂
@fatimuska - cakam, kym zlezie sneh 😀 No pojdem odfotit 😅
🙂 niekedy je dobré, že je menej elektroniky, ale človek si rýchlo zvykne na píp píp🙂
@julinka2787 Kaloba nie je na hnacku, ani nie je homeopatikum. Ak chces, tak presne z pribalaku: Kaloba je rastlinny liek, ktory patri do farmakoterapeutickej skupiny pripravkov pouzivanych pri nachladnuti a kasli. Kaloba sa pouziva pri akutnych infekciach hornych dychacich ciest. Zvaz, co radis.
@fatimuska - no uz stahujem fotku.
K prikrmom - Max teraz dostava zeleninovy prikrm okolo 11-tej pred obednym spankom a potom vecer pred spanim ma ovocnu vyzivku miesanu z ryzovou kasou... takze 2x 120g denne teraz spapa.
@fatimuska - ja si tiez nepotrpim na vsetky technicke vecicky, co auta dokazu, ale mne totalne chyba priestorove videnie a bez pi piip som nahrata. Co dokazuju styri moje oskrete auta 😝 Tri krat priamo na vjazde k nam do domu - mame tam obrovske kamene a raz o ine auto, co tupo zaparkovalo... Nieco budem musiet vymysliet.
@anjelicek26 dobre vypadá, my sme nad ním tiež uvažovali a možno ďalšie bude roomster, a o parkovaní mi nič nehovor, viď môj posledný incident 😝
inak kamoš má škoda yeti a tam teda kufor nič moc

@weirdo dakujem krasne 🙂 ty budes moj dvorny merac 😀 😀 😀