icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
27. nov 2010

@mojalili danko aky fesak v tom oblecku 😀 aj ohradku krasnu ste kupili..no nediv sa, ked ste boli v avione cez vikend, tam sa ani hybat neda..ja jedine cez tyzden..a uz sa zvianocnieva, zachvilu sa tam ani zaparkovat nebude dat..hnuus..

ellysa
27. nov 2010

@mici111 no veru fotky som zmeškala 😒
krásma je sarinka 😀
no môj tu chicco ofrflal, tak ja už neviem
inak malá nám vôbec nechce spať inak ako na rukách, pekne buvkala v postieľke a ako je chorá, tak len na rukách uspávame a ráno o tej piatej tak už aj spí, ja neviem ako ju znova naučiť pekne spať, tak reve keď neurobíme po nej a ešte je chorá, tak nemám silu ju nútiť, je to normálne?

monky1
27. nov 2010

@anjelicek26 hej, sulcek a teda musi sa riadne potrapit 😒 ... a papa obedik kazdy den
inak nam sa zase osvedcila ta surova mrkva, len nevyhoda je, ze jej to musim drzat ja, lebo sa bojim, ze si ju zastrci hlboko do hrdielka 🙂 ... ale paradne si o nu sucha dasienka - naj hryzadlo 😀

mici111
27. nov 2010

@kuriatko33 my sme tiez mali pred dvoma dnami prvykrat ryzovu nemliecnu kasu..ale moc velky uspech sme teda nemali..a papali sme to lyzickou..z flase nevie pit..a hustota zavisi od toho aku kasu spravis, ked jej das viac tak je hustejsia..

mici111
27. nov 2010

@takyna my sme sa teraz nejako rozkakali..tiez sme mali z toho zaparenu ritulu poriadne, lekarka nam predpisala imazol, ten sudocrem mi az na taku zapareninu nepomahal, a tiez som dala weledu, teraz ma ritulku uz krasnu 🙂

anjelicek26
27. nov 2010

@ellysa - pokial je Oliv chora, jasne, ze sa na teba lepi ako pijavicka, ono sa to urovna, ked bude zasa zdrava... ako Maxovi sli zuby, tak tiez len na mne visel, teraz uz zasa spi v svojej posteli a zaspava sam. Len to chcelo par dni trpezlivost. Teraz by som to neriesila a urcite ju nenechavala vyplakat ci nieco take, teraz su ine priority - vyzdraviet v co najväcsom klude

@monky1 - aj my mame teda obedny prikrm o jedenastej... potom tri hodiny spi... a potom vecerny - tu kasu s vyzivou. Cisto s kase by ho mozno tiez zapekalo...ale ak je tam to ovocie aj, tak nezapeka. Chudatko male, fakt sa musi natrapit Elinka... No a ani Max si to nevie poriadne drzat, furt mu to vypadava, tak mu to drzim ja...tak ale casom sa nauci, treba cvicit. A radsej ma jablcko, z toho aj nieco spapa, z mrkvy mu nic nejde odkusnut, len su tam otlacky mini zubov 😅

anjelicek26
27. nov 2010

@mici111 - drahy si teraz objednal passata nie kombicko, ale toho normalneho dlheho limuzinu, mne sa to tak paci 😵 Tusim o tri mesiace bude menit 😉

mici111
27. nov 2010

@anjelicek26 jaaj tak to mate uplne skvele 😅 o takom nieco mozem len snivat.. 🙄 ja sa tlacim v malej toyote yaris este k tomu 3dverovej a to si predstav ako trepem dozadu cez predne sedadlo vajce s malou..a ked tam narvem romerku dozadu, tak to uvidim ako ju tam bude sukat....fuuj, des..ale tak na nove nejako nemam momentalne 😠

anjelicek26
27. nov 2010

@mici111 - ja viem, ze je to super, ktory zamestnavatel ti da k dispozii este aj auto pre manzelku, ze ano, a obe auta na sukromne uzivanie 😅 Drahy v podniku dokonca aj tankuje... ani slovo nemozem povedat, to je fakt fajn...zasa ale sme v zahranici, drahy robi od nevidim do nevidim, kazdu chvilu sluzobky v krajine X - kto si to ma furt pamätat 🙄 Ani teraz zas neni doma, dojde v utorok tusim...

Aky kocik zmestis do yarisa 😲 No ano teda trojdverove auto a autosedacka je kapitola sama o sebe. Ale teda romerka uz bude lepsia, tu nechas napevno v aute a malu tam uz len vlozis a zapnes. Tu predsa nebudes trepat po kazdy raz von...

mici111
27. nov 2010

@anjelicek26 no to dufam, ze to bude jednoduchsie nez tam trepat vajce..inak by si sa divila, ja hovorim, ze mam nafukovacie auto..kolko sa toho donho zmesti 😀 do kufra narvem aj podvozok z kocika a to mam velku trojkolku aj vanicku..este ked mala nebola na svete, jak sme chodili nabaleni na chatu, vsetko sa tam zmestilo 😀 😀 😀

monky1
27. nov 2010

@anjelicek26 no Ela zatial zubky nema, takze nema cim odhryznut - toho sa zatial nebojim 😀

anjelicek26
27. nov 2010

@mici111 - 😅 😅 😅

ellysa
27. nov 2010

@mici111 náhodou yariska má tie posuvné sedátka vzadu nie, to je super, my sme mali renault twingo a tam bolo toľko miesta vzadu, sa to nikomu nezdalo, keď v ňom sedel, až nám teda zhorelo 😝

julinka2787
27. nov 2010

@alenka_h no mne to bolo radené na hnačku. nemala som to, ale takto mi bolo povedané. ospravedlňujem sa. 😨

mici111
27. nov 2010

@ellysa no ved to je jedina zachrana, posuniem zadne sedadla a mam "obrovsky" kufor na to ze je to yaris..az na to ze vzadu je potom menej miesta..ale da sa, ja sa nestazujem 🙂 aj ked by velmi bodlo teraz vacsie auto..

alenka_h
27. nov 2010

@julinka2787 Ten kto Ti poradil, asi liek nepoznal. Inak nieco podobne sa stalo aj mne a to priamo v lekarni. Treba vsetko citat. papa

anjelicek26
27. nov 2010

Babulky ako sa toto vola??? Ta baba je zablokovana, lebo si o sebe vsetko vymysla, tak jej sa asi vyznam pytat nema... mne by sa to pacilo k nam do zimnej zahrady, mohol by tam v tom spat...

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/laurelle/alb...

zojec
27. nov 2010

@mici111 jaaaaaj vacsie auto by tu bodlo viacerym z nas 🙂 ale zas lepsie male ako ziadne.. 😉

mici111
27. nov 2010

@anjelicek26 netusim ako sa to moze volat..ale je to velmi sikovne 🙂

mici111
27. nov 2010

@zojec to bez debaty 🙂 ja si neviem predstavit, ze by som nemala auta a ze by som musela s malou len tu po sidlisku okolo domu brazdit..by ma asi piclo..my sme take akcne, furt niekde lietame 😀 a uz sa tesim na leto 🙂

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 u nas sa to vola hacka.. http://www.slune-cz.cz/houpadlo-hacka/, ale dostat to kupit aj na sk strankach.. 🙂 da sa to aj jednoducho usit.. ale ten stojan je strasne drahy.. :( ja som to tiez velmi chcela, ale nemam to kde namontovat, do stropu sa neda mame keramicky a zarubnu nemam dole..

anjelicek26
27. nov 2010

My mame velku zimnu zahradu, teraz tam vobec nechodime, je to skoda, chcem tam dat tie puzzle na zem, Sasenkin hrad/stan a presunut trosku sedacky, zapnut kurenie a zasa to "spojazdnit". A toto by bolo fajn, keby si tam Max mohol schrupnut, hojdat ho trosku, velmi sa mi to paci... ale neviem to nikde najst.

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 ked som zahnaala nejaku trojnozku, tak som to videla urcite aj na nemeckej stranke.. ale nespomeniem si.. :(

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - len ako sa vola hacka v anglictine??

anjelicek26
27. nov 2010

@ojec - si poklad, idem kuk 😵 😵 😵

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197... 😀 mozes si vybrat z miloooon druhov ... 😉

zojec
27. nov 2010

tato sa paci mne http://cgi.ebay.co.uk/Miyo-Baby-Hammock-/330500... aj cena je celkom dobra.. 😉 zas som si len pripomenula, ze take nemam a je mi ☹ ☹ ☹ ale ten stojan by mi zabral pol izby... a u nas len samotny stojan stoji tolko penazi, ak nie viac ☹

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - keby nemam zimnu zahradu, tiez to nikam nedam... ale tam je to optimalny priestor, nevyuzity... a ked to chceme zacat pouzivat, tak bude fajn, ked tam Maxa budem moct dat... aj prijemne, ak tam bude chladnejsie, dobre sa mu tam bude spinkat...lebo nechat ho spat v takejto zime v kociku na zahrade je mi blbe...

http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Hammock-Bassinet-Cra...

To je nejake moc lacne, nie?

trillianka
27. nov 2010

@zojec no videla som tvoje vytvory a teda sanka mi padla 😅 ja navliekam do stroja nit uz treti tyden, normalne som sa zahanbila 😔 musim sa aj ja nastartovat... 😎
Aj ja som chcela tu kapsu, ale len tak som si to srajblana papierik, ze ako asi by som to asi chcela, ale ta tvoja je uplne domakana... 😵 dufam, ze sa mozem inspirovat 🤐 a mala si aj niake navody? alebo tiez pokus omyl?