icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
27. nov 2010

@trillianka jasne ze sa mozes inspirovat.. 🙂 ak chces poslem ti strih.. ja ho uz mam trosku upraveny, ale viacmenej prva kapsa je usita podla neho 😉
@anjelicek26 fuha... no celkom dost lacne , to by som brala kebyze zijem v UK 😀 objednaj a uvidis, nebude sa ti pacit, tak vratis.. podla mna je to super cena aj ten stojan vyzera celkom stabilne.. inak v tom conservatory to mozes zavesit aj na strop nie? tak to nezabera tolko miesta.. ale zas moze ti to byt jedno

trillianka
27. nov 2010

no jasne to by bolo super.... 😵 Dik 🙂

zojec
27. nov 2010

@trillianka posli mail do IP 😉

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - no tym stropom tu by som moc neverila, ked som tahala jeden srob zo steny, tak som urobila do nej dieru 😀 Sadrokarton jak svet.. Ja nad tym silno uvazujem... za tu cenu...postovne zdarma... neni asi co vahat... vsak to bude v zimnej zahrade iba... sranda inak ze do 15 kg tam mozem hojdat aj Sasku, ta ma len nieco cez 14 kg 😅

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - aj ked, nevysype sa mi z tej hacky? Ved tam neni priputany, hm? Akoze otacat sa nevie, ale aj tak...

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 😀 ved som si to precitala.. fakt nemas nad cim vahat.. je to podla mna super kupa.. a ja ti tu budem zavidiet potichucky.. ☹ skoda ze je to take velke /ta konstrukcia/.. to by ma draho vyslo postovne.. a akurat vcera dorazili veci z UK.. 😠 nemohla si sa pred tyzdnom spytat na hacku ??? ja uz pol roka nekukam po nete, lebo je to pre mna nedostupne.. ☹ a aha ho 😀

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 nevysype.. lebo si predstav ked aj ty lezis v hojdacej sieti.. tak sa ti tazko otaca.. je tam taky prehnuty trosku a ma to aj bocne steny.. nebude sa mu v tom dat ani sadnut. .. 😉

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - no postovne je tusim 30 libier na Slovensko... a to by sa ti asi predrazilo... Ja to teda objednam, vyskusat treba 🙂 Drahemu to ukazem az ked to bude postavane 😅 Aby nepindal, ze ma kos na spanie, postielku, velku ohradku a este aj hacku 😅

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 no prave som nasla obrazok, kde je to zlozene a nie je to take velke.. ale zacina ma mrziet ze som to neobjavila skor.. ukazala som to tiez teraz mm, a hundre ze naco nam to uz teraz bude.. ☹ ale kebyze to fakt objavim aspon pred dvoma tyzdnami, tak si to dam poslat so vsetkymi vecami z UK za 18libier... 😠 no ale asi mi nebolo sudene 😀

anjelicek26
27. nov 2010

Objednane, zaplatene 53,21 € to vyslo 🙂 Tak snad rychlo dojde, pisu ze 3-5 dni, tak uvidime ze kedy 🙂

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - ja si myslim, ze dieta si do toho lahne rado aj neskor - moj nazor... take vylehovanie a pohojdavanieje fajn... a ak je to do 15 kg... vravim, Saska ma 14,5 kg, ani to nie... Mozno urcitu dobu nie, ked budu blbucke a mohli by spadnut, ale potom zas 🙂

Sorry moja, ze ma to skor nenapadlo, keby viem, ze hladas, tak sa ti po tom pozriem... je to dost rozdiel oproti inym, co som teraz pozerala. Snad to bude aspon troska kvalitne.

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 potom urcite hod foto.. budem tisko zavidiet 😀

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 ja som to hladala este ked bola mala v brusku..islo mi hlavne o ten stojan, lebo tu hacku by som aj usila.. tu je to prehnane drahe.. 2m platna a tycka cca 50€ ak nie viac.. a vtedy som prehladala aj UK stranky a toto tam urcite v takej cene nebolo.. no ale nevadi.. nemusim mat vsetko.. mame krasnu starodavnu kolisku 😀

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 inak na ten stojan mozes zavesit aj inu hojdacku.. niekde som videla aj take na sedenie 😉

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - hodim urcite 😵 😵 Chcem prerovnat zimnu zahradu, zatial vyzera takto, to sme tam mali Sasenkinu oslavu narodiek...Tie stoly tam oba nejsu, len taky maly stolcek a tie dve sedacky. Takze je to fakt zabity a nevyuzity priestor...

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 tam ti to urcite bude pasovat.. 🙂 mne sa tieto angl. zimne zahrady pacia.. ja by som tam isto mala milion kvetov ako sa poznam 😀 a potom mozes kupit hacku pre dospelakov http://www.mall.sk/zahradne-hojdacky/werco-hama...

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - tu dospelacku by sme asi nevyuzili, take polehovanie akosi neni nas pripad... ale tuto asi bude zneuzivat aj Sasenka 😅 No a zimna zahrada bola v lete super, teraz je tam zima ako v psinci a mam tam kvety...palmu a citronovnik a fakt ten citronovnik musim dat inam, lebo tam doslova zmrzne. Ale mam tam kurenie, to musim zapnut, je tam aj casovy spinac, takze... ale az ked to fakt budem chciet pouzivat... chcem dat na zem tie penove puzzle, tie by mali dojst zajtra, ten Saskin hrad do rohu... bude to snad pekne 🙂 Vsak hodim foto ked bude komplet hotovo 🙂

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 no ale tomuto by som neodolala 😀 http://www.relax-shop.sk/obchod/zavesne-kresla/ no v UK tie zimne zahrady maju opodstatnenie, ked tam furt prsi... u nas by v tom v lete bolo ako v skleniku a v zime zas kosa ako v rusku.. ale ja po takej hojdacej sieti na dvor strasne tuzim, tak snad raz ked nebudem vediet co s peniazmi, tak si ju doprajem.. 😀 alebo dovtedy dorastu aj stromy co sme zasadili, tak zavesim a vyjde ma to o dost lacnejsie 😀

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - fakt to neni vysoko, som kludnejsia, som nasla inu fotocku... tak fajne

http://bedzine.com/blog/wp-content/uploads/2007...

A aj tu je v tom v lete ako v sklenniku a v zime ako v rusku, do kuchyne musime mat zaves, inak je tam kvoli tomu kosa...ale s tym kurenim je to do hodinky teplucke, tak pohoda.

No v zahrade mame take to lehatko vonkajsie okruhle aj zo strieckou a lehatka, to snad staci... A ze dorastu stromy, ma picne 😅 😅 😅

zojec
27. nov 2010

@anjelicek26 😉 to je ako Saska s Maxom 😀 akurat v tmavom prevedeni ...

anjelicek26
27. nov 2010

@zojec - uz sa na tu vec zacinam fakt tesit 😵

fatimuska
28. nov 2010

@anjelicek26 krásnučkéé

takyna
28. nov 2010

@mici111 a weledu ste z netu objednavali?

nonika1979
28. nov 2010

ahojte baby prosim vas poradte mi potrebujem pomoct moj syncek mi zacal odmietat mliecko vobec ho nechce pit ako prilozim flasku hned place snazim sa ho aj niecim zabavit ale nepomaha tak som vyskusala mu dat aspon mrkvicku alebo jablcko alebo hrusku ale nic on to nechce len cajik trva to uz asi 3 den preco?mam s nim ist k lekarke alebo co sa deje vo stvrtok nas pichali do nozicky a od vtedy je aj placlivy myslite si ze je to tym ?a prejde to?poradte mi prosim vas alebo co mu mam dat?napr.poslednu flasku mliecka vypil v noci o 03.00 a do teraz este mliecko nepil len trosku caju pre boha ved musi byt hladny a vidim na nom ze je nervozny ...

anjelicek26
28. nov 2010

@nonika1979 - ako ste na tom zo zubami? Mne Max odmietal jest par dni nez mu vysli zubky. Asi ho bolel ten kontakt a ze mu to oskieralo. Nechcel ani prikrm, ani prso. Len v spanku som do neho nieco dostala, kym sa neprebral. Skuste tak...

nonika1979
28. nov 2010

@anjelicek26 dakujem moja ze si mi aspon ty odpovedala no neviem ja myslim veru ze nam zubky idu velmi slinta a je nervozny pred tym pekne spaval v postielke teraz ani bohovi a musim ho dat alebo k nam do posetle alebo ho uspat v kociku ale zeby to s toho bolo no slintame uz asi mesiac ak nie aj viac a velmi vsetko ma mokre ked mu nedam podbradnik a prejde to moja ci ako dlho to potrva uz je to 3 den co tak zle papka ...

chani
28. nov 2010

no babullku mi mame za sebou prvu mrkvicku, spapal 4 lyzicky a bol by aj viac, len som to nechcela prehanat na zaciatok, ale velmi mu chutilo a tak krasne papal, otvaral ustocka ako take vtacatko hned ako zbadal lyzicku a vobec nevypluval 🙂 tak sa tesiiiiim z neho 🙂

anjelicek26
28. nov 2010

@nonika1979 - u nas to boli 4 dni, ako zuby prerazili, uz bolo dobre. Krmila som ho najmä v noci, tam papal pekne...

babulina
28. nov 2010

kuk - to sme my 🙂

anjelicek26
28. nov 2010

@chani - Petko je sikulka, aj moj krpec od zaciatku nevedel, kedy ma dost 😅 Prikrmy mu velmi chutia, bez nich uz to ani nejde. Napriklad vzdy caka, kym dostane obed, inak ani bohovi nezaspi... prso nechce, aj ked ma hlad az strach. Caka na vyzivku 😝
@babulina - vy ste taky dlhonohy vsetci ako pozeram 😀 Krasna rodinka 😵