icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

etuska
28. nov 2010

@zojec
no paradne snezi-aj nam v UK nasnezilo-v utorok letime na Slovensko,tak hadam bez problemov.Jaaaj uz sa tesim-presne rok sme neboli na SVK.len keby som balit nemusela 😀 😝

zojec
29. nov 2010

@etuska stastnu cestu 🙂 stari rodicia sa uz nevedi dockat, co? ostavate aj na vianoce?

ellysa
29. nov 2010

dobré ránko, tak mi už lepšie, aj noc, ešte nie 100% ale lepšie 😉 už tu lozí kade tade, práve som ju vyťahovala z koša z drevom pri krbe 😀
no ten mixér vypadá fajn, ja to tiež mixujem ponorným a nič to nerozixuje a hlavne celú kuchyňu potom čistím 😒

kiculka
29. nov 2010

dobre ranko, my sme uz klasicky okolo siestej buntosili, neviem, po kom to dieta je takyto ranostaj 😒 ale co uz, nam tu napadol zase sneh a teraz do toho prsi sa mi zda, to sa bude super dnes kocikovat☹

zojec
29. nov 2010

@ellysa ja inak pouzivam taky maly mixerik - sekacik, co bol k ponornemu a mixuje fakt skvele .. lebo pasirovat sa mi naparaenu zeleninu nepodarilo dostatocne http://www.braun.com/sk/household/food-preparat..., mam ten prvy .. je to fakt najmultifunkcnejsi mixer.. 😉

miculienka
29. nov 2010

pekné biele ránko prajem 😀 😝 , u nás čerstvých 30 cm a stále padá

moj drobec už kuká v tv šmolkov, no a mňa čaká upratovanie, krásny deň pred nami 😵 , tak si ho aj vy užite 😉

mici111
29. nov 2010

@zojec jeeej ale ved to je krasne tolko snehu a na vianoce, nie?? 🙂 inak je pravda, ze sneh v BA je hotova pohroma...

zojec
29. nov 2010

@mici111 no krasne to je, ale moj mm sa uz vratil z pol cesty do roboty domov.. dve havarky po 20 km trase... :( a este snezi dalej.. a zacalo sa to aj topit.. takze clapkanica... mna tento rok nejak sneh neberie.. lebo sa z tychto kopcov nikam nedostanem..

julinka2787
29. nov 2010

no kydá ten sneh aj u nás.zatiaľ je to tak 10cm, ale neprestáva. 🙄 to zase bude kočíkovanie. ja tiež sneh nejako extra nemusím hlavne kvôli cestám. ako ja problém s jazdením na snehu nemám, si ho užívam doslova, ale keď vidím niektorých exotov, tak sa človek bojí aj z parkoviska vyjsť. a ešte s dieťatkom v aute. 😒

ellysa
29. nov 2010

@zojec som inak rozmýšľala že niečo také by bolo lepšie, ja mám ponorný zdedený po sestre taký najobyčajnejší a ručný šľahač mám ešte od maminy taký z maďarska z trhov asi 15 ročný už aj štrajkuje, ale mám sľúbený nový na vianoce, idem ten tvoj omrknúť

ellysa
29. nov 2010

no aj u nás sneží, my asi nepôjdeme na prechádzku malej by som ešte pršiplášť na kočík dala ale čo ja?aj keď chladnička prázdna...
akurát mi drobec zaspal v postieľke jupíííííííííííííííííííí, ja ležím pri nej, nejaká som lenivá dnes

etuska
29. nov 2010

@zojec
bre ranko
ano-sme na SVK takmer cely december(no ved po roku sa patri 🙂
ale silvestrujeme opat v UK

evio
29. nov 2010

dobre ranko,tak aj u nas nasnezilo a stale snezi,nemam rada zimu brrrr ☹ uz aby bolo zase teplucko

deniskateniska
29. nov 2010

dobre ranko maminky tak toto bol moj prvy pohlad z okna rano 😀

ellysa
29. nov 2010

baby ako vám reagujú drobci na sneh? my sme teraz stáli pol hodinu v okne, otvorené ústa a ani nedýchala 😀

ellysa
29. nov 2010

@deniskateniska hej akurát som volala s našimi, že tam dobre sneží, krásne, to je rozprávka, sa tešíííííííííííííííím na Vianoce

ellysa
29. nov 2010

len neviem, kedy konečne okná umyjem 😅

mici111
29. nov 2010

@ellysa my sme boli tiez v okne, ale viac co je vonku ju zaujimalo co je na parapete 🙂
baby, zasa dalsia sprosta otazka odo mna..ktory je ten co trha chlpy epilator ci depilator?? lebo jeden holi a jeden trha ..a fcul neviem ktory je ktory 😅

ellysa
29. nov 2010

@mici111 epilator, som sa pre istotu bola pozrieť na krabicu

ellysa
29. nov 2010

@zojec tak už mám sľúbené, že ten mixér dostanem na narodko-vianoce-mikuláša od našich 😀

mici111
29. nov 2010

@ellysa joooj dakovala 🙂 a aky mixer? hod link 🙂
ja som akurat prepasirovala mrkvicku tak ked sa zobudime, tak dame druhy pokus po vcerajsku, ci nam bude smakovat 🙂

ellysa
29. nov 2010

@mici111 kuk vyššie zojec dávala link, taký multifunkčný, sa mi nechce ten detský kupovať a čo potom s ním, toto sa zíde, mám taký šmejd doma
no moja teraz spučila pol banánu, z tých atb má zasa riedke kako, tak stále na diéte, poobede dostane ryžovú kašu s mrkvou alebo jabĺčkom

ellysa
29. nov 2010

baby potrebujem radu, čas súri a ja nemám nič pre môjho, neviem čooooooooooooo, nejakú drobnosť len, keď on je taký že oblečenie, parfum eee, športové veci jo, ale to si musí sám, jedine nejaké spodné prádlo dobré ale toho má dosť, alebo niečo termo, ale to je nuda,nie?
nevim, čo mám vymyslieť 🙄

sofinka2009
29. nov 2010

ahojte.mate niekto skusenosti s tab more milk?mame total laktacnu krizu odsvaam kazde tri hod ale nic moc max 50ml 🙄 co vsetko sa da na podporu mlieka?nechem prestat dosjcit ☹

mici111
29. nov 2010

@sofinka2009 no ja ked citim, ze mam menej mliecka tak mam na to homeo volaju sa ricinus communis 5CH..
ale @monky1 tusim pisala, ze jej najlepsie pomaha senovka v kombinacii s benedikom..tak skus sa jej spytat..resp. chod sa spytat do tej temy annag dakujeme neviem presne ako sa to vola..a nasla som ti link
https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/vsetko-o-dojceni/

zojec
29. nov 2010

@sofinka2009 ja som tie tabletky jedla.. je tam presne to zlozenie _ senovka plus benedikt.. ale senovka ako taka je dost nechutna.. mne tie tabletky zabrali.. 😉 ale prve tri dni som jedla kvanta senovovky.. len potom ma uz z toho napinalo, nevedela som to do seba dostat, tak som si kupila tieto tabletky.. su fajn.. no lacnejsia alternativa s tym istym ucinkom je klasicka senovka 😉
@ellysa ja osm na tom tak podobne... tiez neviem co mm, spolu sme kupili bundu aj topanky, teraz si chce kupit satelit.. akoze vsetko pod stromcek, ale nemam ziadne prekvapko.. kupila som mu taky kufrik na naradie, ale uz ho nechtiac vykutral.. aspon keby mi nebol povedal 😠 tak isto mam problem s nasimi.. a o svokrovcoch ani nehovorim.. ale asi im dam len kalendare s malou.. inak ten mixer fakt vyuzijes.. ja iny ani nemam.. len taky rucny slahac na kolace este.. je fajny a spratny 😉

babulina
29. nov 2010

ahojky, tak uz mame termin do travnice aj my (1 -22.maj, takze @evio sa akurat vymenime) snad sa definitivne zbavime toho ekzemu, toto pocasie malemu nepasuje, lebo akykolvek salik mu dam pod krk tak hned sa mu objavi flak 😠

babulina
29. nov 2010

@ellysa - ja drahemu na vianoce pyzamo - si vypytal sam, a potom ma hned narodeniny, tak dostane kurz o vine - senzoricke vlastnosti vina sa to presne vola 😉
vdakabohu uz darceky mam vybavene na tento rok, uz len zabalit 🙂

kiculka
29. nov 2010

Baby, vy robite detickam mikulasa? ja mi chcem dat nejaky balicek, len neviem co dat do neho 😒

ivanka85
29. nov 2010

@kiculka my malemu pokupime vyzivky ovocne a nejake kase,susienky..