Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobré ránko, tak mi už lepšie, aj noc, ešte nie 100% ale lepšie 😉 už tu lozí kade tade, práve som ju vyťahovala z koša z drevom pri krbe 😀
no ten mixér vypadá fajn, ja to tiež mixujem ponorným a nič to nerozixuje a hlavne celú kuchyňu potom čistím 😒
dobre ranko, my sme uz klasicky okolo siestej buntosili, neviem, po kom to dieta je takyto ranostaj 😒 ale co uz, nam tu napadol zase sneh a teraz do toho prsi sa mi zda, to sa bude super dnes kocikovat☹
@ellysa ja inak pouzivam taky maly mixerik - sekacik, co bol k ponornemu a mixuje fakt skvele .. lebo pasirovat sa mi naparaenu zeleninu nepodarilo dostatocne http://www.braun.com/sk/household/food-preparat..., mam ten prvy .. je to fakt najmultifunkcnejsi mixer.. 😉
pekné biele ránko prajem 😀 😝 , u nás čerstvých 30 cm a stále padá
moj drobec už kuká v tv šmolkov, no a mňa čaká upratovanie, krásny deň pred nami 😵 , tak si ho aj vy užite 😉
no kydá ten sneh aj u nás.zatiaľ je to tak 10cm, ale neprestáva. 🙄 to zase bude kočíkovanie. ja tiež sneh nejako extra nemusím hlavne kvôli cestám. ako ja problém s jazdením na snehu nemám, si ho užívam doslova, ale keď vidím niektorých exotov, tak sa človek bojí aj z parkoviska vyjsť. a ešte s dieťatkom v aute. 😒
no aj u nás sneží, my asi nepôjdeme na prechádzku malej by som ešte pršiplášť na kočík dala ale čo ja?aj keď chladnička prázdna...
akurát mi drobec zaspal v postieľke jupíííííííííííííííííííí, ja ležím pri nej, nejaká som lenivá dnes
dobre ranko,tak aj u nas nasnezilo a stale snezi,nemam rada zimu brrrr ☹ uz aby bolo zase teplucko
baby ako vám reagujú drobci na sneh? my sme teraz stáli pol hodinu v okne, otvorené ústa a ani nedýchala 😀
@deniskateniska hej akurát som volala s našimi, že tam dobre sneží, krásne, to je rozprávka, sa tešíííííííííííííííím na Vianoce
len neviem, kedy konečne okná umyjem 😅
baby potrebujem radu, čas súri a ja nemám nič pre môjho, neviem čooooooooooooo, nejakú drobnosť len, keď on je taký že oblečenie, parfum eee, športové veci jo, ale to si musí sám, jedine nejaké spodné prádlo dobré ale toho má dosť, alebo niečo termo, ale to je nuda,nie?
nevim, čo mám vymyslieť 🙄
ahojte.mate niekto skusenosti s tab more milk?mame total laktacnu krizu odsvaam kazde tri hod ale nic moc max 50ml 🙄 co vsetko sa da na podporu mlieka?nechem prestat dosjcit ☹
@sofinka2009 no ja ked citim, ze mam menej mliecka tak mam na to homeo volaju sa ricinus communis 5CH..
ale @monky1 tusim pisala, ze jej najlepsie pomaha senovka v kombinacii s benedikom..tak skus sa jej spytat..resp. chod sa spytat do tej temy annag dakujeme neviem presne ako sa to vola..a nasla som ti link
https://www.modrykonik.sk/forum/dojcenie/vsetko-o-dojceni/
@sofinka2009 ja som tie tabletky jedla.. je tam presne to zlozenie _ senovka plus benedikt.. ale senovka ako taka je dost nechutna.. mne tie tabletky zabrali.. 😉 ale prve tri dni som jedla kvanta senovovky.. len potom ma uz z toho napinalo, nevedela som to do seba dostat, tak som si kupila tieto tabletky.. su fajn.. no lacnejsia alternativa s tym istym ucinkom je klasicka senovka 😉
@ellysa ja osm na tom tak podobne... tiez neviem co mm, spolu sme kupili bundu aj topanky, teraz si chce kupit satelit.. akoze vsetko pod stromcek, ale nemam ziadne prekvapko.. kupila som mu taky kufrik na naradie, ale uz ho nechtiac vykutral.. aspon keby mi nebol povedal 😠 tak isto mam problem s nasimi.. a o svokrovcoch ani nehovorim.. ale asi im dam len kalendare s malou.. inak ten mixer fakt vyuzijes.. ja iny ani nemam.. len taky rucny slahac na kolace este.. je fajny a spratny 😉
Baby, vy robite detickam mikulasa? ja mi chcem dat nejaky balicek, len neviem co dat do neho 😒

@zojec
no paradne snezi-aj nam v UK nasnezilo-v utorok letime na Slovensko,tak hadam bez problemov.Jaaaj uz sa tesim-presne rok sme neboli na SVK.len keby som balit nemusela 😀 😝