icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

evio
28. nov 2010

@kuriatko33 no akurat teraz skusam telove mlieko sebamed tak uvidim a este chcem vyskusat ten bio krem a uvidim kys.mliecnu sme davali mesiac a ziadne zlepsenie nebolo,a olej mu nedavam uz davno to nam hned zakazali

babulina
28. nov 2010

@anjelicek26 - na svk ti hadam nikto nespravi alrgologicke testy pokial dieta nema 3-4roky, uz som toto s ninkou riesila a nenasla som nikoho 🙄

evio
28. nov 2010

@kuriatko33 a ma to take cervene suche flaky a je to take drsne povedali ze je to atop.ekzem

chani
28. nov 2010

@anjelicek26 aj mna samotnu prekvapil, ani sme mu to nemixovali, len popucili, potom prepasirovali, a ani kvapka pomaly z ust nevypadla 😉

evio
28. nov 2010

@babulina no mi mame hermal do kupela ale teraz ked pojdeme na kontrolu chcem pytat oilatum a do kupel som volala do travnice

evio
28. nov 2010

no mne povedali ze az ked bude mat 3 roky tak to dufam aj same zmizne dovtedy@anjelicek26

babulina
28. nov 2010

@evio - a zoberu vas bez problemov, aj ked je maly taky maly? ja sa tam tiez chystam zavolat ze ci nemaju problem ze by som si aj starsiu zobrala so sebou, lebo bez nej nejdeme nikam, mm ide do ameriky na dva tyzdne na jar tak aspon by sme vyuzili jeho nepritomnost a poriesili si problem s ekzemom definitivne, teda snad

anjelicek26
28. nov 2010

@babulina - si z BA? Skusim sa ti spytat, mamina priatelka je alergologicka, mozno by sa dalo nieco vymysliet.

@chani - tak to je uplne super 🙂

@evio - no neterke to zmizlo v 2,5 roku vlastne zo dna na den, zacalo sa to hojit a nove nic... uz ma 3,5 roka a nevratilo sa to.

evio
28. nov 2010

@babulina no teraz este nechcem ist ked je malicky ale v maji pojdeme bola tam aj kamoska s malou a vravela ze je tam super trochu jej to pomohlo a ze tam boli aj male deticky tak od 8mesiacov a v maji bude mat maly 11mesiacov tak by som sla

evio
28. nov 2010

@anjelicek26 no presne ze vacsine deticiek to zmizne same od seba v 2az 3 koroch a uz sa to nevrati a nejake percento deticiek to ma nastalo,tak ja len dufam ze to prejde,rozmyslame s drahym ze by sme sli aj k moru zevraj aj to lieci tak uvidime ako bude mozno to prejde a bude pokoj len teraz ma to hneva ked vidim ze mu neviem pomoct

babulina
28. nov 2010

@anjelicek26 - hej z BA, za kazdy kontakt budem vdacna 🙂
u nas tiez pri ninke - jedny tvrdili ze to je plienkova dermatitida vo velkom rozsahu, iny ze atop a trapili sme sa asi polroka a zmizlo to samo od seba, ako prislo tak odislo tieto kozne choroby su tajnou zahadou mam pocit

babulina
28. nov 2010

@evio - tak to by sme sa mozno aj tam stretli, teda ked sa mi to podari vybavit a pokial sa to nejako vyrazne nezlepsi, lebo aj mne by to najviac vyhovovalo zaciatkom maja 😉

evio
28. nov 2010

@babulina a volala som tam tak bez problemov si nas zapisala a potom si mame poslat tlacivo potvrdene od doktorky ze prideme tak sme dohodnuty zatial na 20.maja

chani
28. nov 2010

@anjelicek26 inak do kolkych hodin by sa to malo prejavit na stolici ze jedol mrkvu? lebo 3 hodiny po papani kakal a bolo to este take ako ked len mliecko ma, tak neviem

babulina
28. nov 2010

@evio - aha to som nevedela ze to takto funguje, no musim tam zavolat a pozistovat si, ale super vediet dik

anjelicek26
28. nov 2010

@chani - u nas je to v rannom kaku... to co papal o jedenastej... to kaka o siestej rano. A co papal na veceru o siestej kaka okolo stvrtej. A to fakt celkom pravidelne 😅

@babulina - ja sa jej zajtra spytam, ci by zobrala babatko.

evio
28. nov 2010

@babulina no my koncom maja 20 .teho sme uz nahlaseni.ak tam chces ist tak si tam zavolaj ze chces prist lebo si musis rezervovat izbu aby si mala na ten termin ked budes chciet ist volne miesto pre teba oni si ta zapisu a potom das vediet mesiac pred tym ci prides a ak by sa to zlepsilo zavolas ze uz nepotrebujete ist.Deticky to maju zadarmo a ty ako doprovod zaplati 7O eur za stravu a pobyt a trva to 3 tyzdne

babulina
28. nov 2010

@evio - super, ja by asi si rovno zarezervovala ten nadstadard, kedze by som tam chcela ninku so sebou, malemu zoberiem cestovnu postielku a vyriesene, teda som zvedava co na to povedia oni, ale bolo by to super keby sa to podarilo

babulina
28. nov 2010

@anjelicek26 - dakujem dakujem

stelika
28. nov 2010

@zojec no tak to maš teda pravdu budem musieť zajsť a možno ma nepošle uvidime lebo nasa pediatricka je naozaj super je to stara skola ako dieta som chodila tiez len nepojdem k nej hned zajtra pretože poradnu ma až v utorok poobede a nechcem cakat kde bude kopec deti chorych, ale aspon pride svokra zajtra mrknut na nho dnes sa konecne vratila dom 🙂

evio
28. nov 2010

no tak si tam zavolaj a uvidis je tam taka prijemna pani a ona ti vsetko povie,len si to rezervuj teraz kym je volne a v lete sa neda ze uprednostnuju skolakov kedze maju prazdniny

stelika
28. nov 2010

@mici111 jeeej naozaj tak dufam ze vam zaberie dnes som pozerala na rucku tak jedno miesto zmizlo uz len v zahybe na rucke a na nozke mohlo by to samo zmiznut nerada chodim ku koznym lekarom 😠

stelika
28. nov 2010

@kuriatko33 no ano viem u väčšiny lekarov sa da prednostne objednať dufam, že aj u nej len ju musim najprv pohladať, kde je lebo v poprade kožne presťahovali a kde ona odišla to neviem musim kuk do zlatych stranok a hadam bude aj u nej taka moznost objednania, lebo rano ist sa zapisat do poradovnika sa mi teda nechce a nemam na to nervy lebo niektorí ľudia tam už stepuju od 6-tej rana 🙄

evio
28. nov 2010

tak ja idem trochu pospat kym sa da majte sa 🙂 🙂 🙂

babulina
28. nov 2010

@evio - bru noc 🙂

zojec
28. nov 2010

zeny tu brutalne snezi.. .. nejak rychlo to prislo, nie? toto bol stav vcera..

babulina
28. nov 2010

@zojec - tak taketo snehy k nam do BA pls neposielaj, toto fakt nemusim, ale snezi aj tu, sa mi tak blbo soferovalo od nasich, esteze vsetci mali rozum a isli ledva 40-tkou

zojec
28. nov 2010

@babulina mi hovor o soferovani.. esteze nikam zajtra nemusim... ved auto uz ani nevidno..

babulina
28. nov 2010

no co do jari doma sediet budeme 🙄

zojec
28. nov 2010

@babulina no to je krasna vizia.. 🙂