Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 - na svk ti hadam nikto nespravi alrgologicke testy pokial dieta nema 3-4roky, uz som toto s ninkou riesila a nenasla som nikoho 🙄
@kuriatko33 a ma to take cervene suche flaky a je to take drsne povedali ze je to atop.ekzem
@anjelicek26 aj mna samotnu prekvapil, ani sme mu to nemixovali, len popucili, potom prepasirovali, a ani kvapka pomaly z ust nevypadla 😉
no mne povedali ze az ked bude mat 3 roky tak to dufam aj same zmizne dovtedy@anjelicek26
@evio - a zoberu vas bez problemov, aj ked je maly taky maly? ja sa tam tiez chystam zavolat ze ci nemaju problem ze by som si aj starsiu zobrala so sebou, lebo bez nej nejdeme nikam, mm ide do ameriky na dva tyzdne na jar tak aspon by sme vyuzili jeho nepritomnost a poriesili si problem s ekzemom definitivne, teda snad
@anjelicek26 no presne ze vacsine deticiek to zmizne same od seba v 2az 3 koroch a uz sa to nevrati a nejake percento deticiek to ma nastalo,tak ja len dufam ze to prejde,rozmyslame s drahym ze by sme sli aj k moru zevraj aj to lieci tak uvidime ako bude mozno to prejde a bude pokoj len teraz ma to hneva ked vidim ze mu neviem pomoct
@anjelicek26 - hej z BA, za kazdy kontakt budem vdacna 🙂
u nas tiez pri ninke - jedny tvrdili ze to je plienkova dermatitida vo velkom rozsahu, iny ze atop a trapili sme sa asi polroka a zmizlo to samo od seba, ako prislo tak odislo tieto kozne choroby su tajnou zahadou mam pocit
@anjelicek26 inak do kolkych hodin by sa to malo prejavit na stolici ze jedol mrkvu? lebo 3 hodiny po papani kakal a bolo to este take ako ked len mliecko ma, tak neviem
@babulina no my koncom maja 20 .teho sme uz nahlaseni.ak tam chces ist tak si tam zavolaj ze chces prist lebo si musis rezervovat izbu aby si mala na ten termin ked budes chciet ist volne miesto pre teba oni si ta zapisu a potom das vediet mesiac pred tym ci prides a ak by sa to zlepsilo zavolas ze uz nepotrebujete ist.Deticky to maju zadarmo a ty ako doprovod zaplati 7O eur za stravu a pobyt a trva to 3 tyzdne
@anjelicek26 - dakujem dakujem
@zojec no tak to maš teda pravdu budem musieť zajsť a možno ma nepošle uvidime lebo nasa pediatricka je naozaj super je to stara skola ako dieta som chodila tiez len nepojdem k nej hned zajtra pretože poradnu ma až v utorok poobede a nechcem cakat kde bude kopec deti chorych, ale aspon pride svokra zajtra mrknut na nho dnes sa konecne vratila dom 🙂
no tak si tam zavolaj a uvidis je tam taka prijemna pani a ona ti vsetko povie,len si to rezervuj teraz kym je volne a v lete sa neda ze uprednostnuju skolakov kedze maju prazdniny
@kuriatko33 no ano viem u väčšiny lekarov sa da prednostne objednať dufam, že aj u nej len ju musim najprv pohladať, kde je lebo v poprade kožne presťahovali a kde ona odišla to neviem musim kuk do zlatych stranok a hadam bude aj u nej taka moznost objednania, lebo rano ist sa zapisat do poradovnika sa mi teda nechce a nemam na to nervy lebo niektorí ľudia tam už stepuju od 6-tej rana 🙄
tak ja idem trochu pospat kym sa da majte sa 🙂 🙂 🙂
no co do jari doma sediet budeme 🙄

@kuriatko33 no akurat teraz skusam telove mlieko sebamed tak uvidim a este chcem vyskusat ten bio krem a uvidim kys.mliecnu sme davali mesiac a ziadne zlepsenie nebolo,a olej mu nedavam uz davno to nam hned zakazali