icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
29. nov 2010

@ellysa 😉 no nas nebol nadseny z pohladu z okna, teda kukal ako tela na nove vrata 😀 😀 😀 ale tak bol vycudovany ze kam zmyzli vsetky farby 😅 😀 😀

evio
29. nov 2010

@babulina tak sa stretneme na 2 dni 🙂 🙂

ellysa
29. nov 2010

tak baby už som vymyslela darček, dám na tričko urobiť olivkinu fotku upravenú, ako keby bola namaľovaná a k tomu nápis, niečo v zmysle toto je moj nalepší výtvor, alebo práca, alebo moja najväčšia láska, niečo také, ak budete mať nápad sem s ním 🙂

evio
29. nov 2010

babulky co je nikto tu nie je?vsetkych zasnezilo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ameanda
29. nov 2010

@ellysa
jeeej, akeho lezuna mas 🙂 zlatucka
nas zatial len dviha ritku a certi sa, ze sa nic nedeje 🙂

bzucinka2
29. nov 2010

u nas snezilo vcera vecer ale v noci prsalo, tak nas nezasnezilo 🙂

ameanda
29. nov 2010

@kiculka
my budeme mikulasovat - ako uz niektore pisali, vyzivky, kase, piskotky, ovocie

ameanda
29. nov 2010

@evio
vsetky asi teraz uspavaju 🙂
my uz spime, kedze v poslednej dobe zaspavame okolo siestej, len potom hruza to ranne vstavanie...
budem to musiet poposuvat

evio
29. nov 2010

@ameanda som si aj myslela ja som tiez uspavala okolo siestej ale dnes si to maly posunul a este je hore pozera s tatikom spravy tak som tu 🙂

evio
29. nov 2010

@ameanda a inak nas maly ked chodi spinkat okolo siestej tak vstava medzi 6 az 7 rano a v noci je raz alebo 2-krat hore

ameanda
29. nov 2010

@evio
aj nam zvykol spat do pol 7mej
ale v poslednej dobe sa budi cca o hodku skor
a dnes bola otrasna noc, zobudil sa o 3 rano a do 5tej o spanie nemal zaujem
potom horko tazko zaspal a o hodku uz bol vyspaty ☹

asi by som mala ist zalomit, ak bude dnesna noc podobna 🙂

kiculka
29. nov 2010

baby no to vam zavidim ze vam deti v noci tolko prespia. moj teraz zaspal, ale zvykne tak medzi pol deviatou a deviatou, v noci ked je iba raz hore, niet stastnejsiho cloveka ako ja, ale to sa teda velmi zriedka stane 😝 a o dvanastich hodinach spanku v noci ja ani nesnivam, rano sa vzdy do osmej len preberam a maly to samozrejme odmieta akceptovat

deniskateniska
29. nov 2010

@kiculka my zaspavame o polnoci!!! a vstavame o 7-8 hodke 😅 takze ja si moc nepospim kedze kazde 2 hodky kojim 😅 ale zvykla som si, niekedy mi mm musi podatmaleho co som taka vystavena z celeho dna ... tuto noc som nezvladla a musela som ho dat ku nam do postele. 😅

deniskateniska
29. nov 2010

http://blog.martinus.sk/2010/11/john-virapen-ro...
baby citajte,... akoze milujem taketo citania, placebo efekt a tak... ja som si to myslela, preto aj ked som chora nejdem k lekarovi, ale tak ze toto je fakt pravda, som nevedela... a asi idem aj tu knihu zhanat 😅

ameanda
29. nov 2010

@kiculka
@deniskateniska
a ja koza sa tu "stazujem", ze mi nespi 14 hod vkuse 😅
fakt nezavidim, ja som mala dnes dost a to sa nam stalo prvykrat, ze maly ponocoval, inac sa napapa a chrumka dalej
este aj 3ti den po porode mi prespal celu noc, vlastne 7 hod vkuse, ale sestricky mi ho zakazali budit, ze nech si pospinka, on sa zobudi, ked bude hladny

deniskateniska
29. nov 2010

@ameanda 😀 😀 no vidis... a ja som rada ked mi zaspi o jedenastej ze sa vyspim 😀 😀 😀

kiculka
29. nov 2010

@deniskateniska no to by som nezvladla, u nas to uz tiez k tomu spelo, ze kazde dve hodky hore hladny, tak som mu zacala vecer davat kasicky, ale ze by nejak extra pomahali, sa povedat neda 😕
@ameanda ale strnast hodin je asi uz strasne veeela, aj ked su aj take deti, ja len neviem, po kom to nas maly ma, kedze obidvaja si lubime pospat 😀

ameanda
29. nov 2010

@kiculka
jasne, to bol vtip 🙂
ale tak dokopy aj s dnom mi da tych 13- 15 hod
drahy je poriadny spac a ja som vzdy bola take ranne vtaca, aj ked sa to posledne roky dost zmenilo, uvidime ako sa to vykrystalizuje u maleho

mici111
29. nov 2010

@ellysa parada, asi bolo Oliv zima, ked isla iniciativne prilozit do krbu polienko 😀 😀 😀 inak pozeram, my si mozeme tusim ruky podat..aj tvoja Oliv vyzera, ze bude trosku hyperaktivna..aj moja Sara tak kope nozkami ako Oliv.. 😀 nevydrzi byt ani chvilu v klude..

kuriatko33
29. nov 2010

@evio no nieco take a povedali mi ze je te seborea ☹

kuriatko33
29. nov 2010

@babulina ani nehovor netusim co budeme robit celu zimu, po nakupných to neni sranda a neviem co obliect malemu ked bude mrznut, treba na fusak este deku???

kuriatko33
29. nov 2010

@mici111 mi tiez stale suchame a kopeme s nozickami, tak sa pridavame do klubu hiperaktívnych

ameanda
29. nov 2010

@mici111
ja neviem ci maly bude hyperaktivny, ale on tiez neustale kopcuje nozickami
este aj v spanku niekedy a ked ho kojim, to byva hruza...
inac som sa skor bala, ci to nie je nieco nezvycajne a najblizsie na neurologii to urcite spomeniem
najlepsie to ale je pri kupani, lebo jemu sa strasne paci ako ta voda splechoce a sam sa da do polobrusaku a sleduje si nozky ako mu makaju 🙂
dnes mi "preplaval" celu vanu, som ho musela brzdit, sranda, ze ked bol asi uz unaveny z kopcovania, tak zacal plaval "zabku" 🙂 (iba nozkami samozrejme a na chrbte)

kiculka
29. nov 2010

@ameanda no ved aj moj by spal cez obed aj trei hodiny, doobeda zvykne spat pol hodinu az hodinu a to iste aj poobede, tak som mu ten obednyspanok obmedzila na max. jeden a pol hodiny 😉

ellysa
29. nov 2010

@mici111 no máme malých čertíkov 😉 , mne to inak aj jedna pani keď som bola tehotná povedala, že pri tomto dieťati s nudiť nebudem, neviem ako na to prišla ale mala pravdu 🙂 , no tak čo aspoň budeme ohybné a mať kondíciu ako 18tky 😝 😎

babulina
29. nov 2010

@kuriatko33 - ked bolo najhorsie tak aj deku som ninke supla do fusaku 😉

kuriatko33
29. nov 2010

@deniskateniska a zas mam depresia z ockovania, ze co robime nasim detickám ☹
nebojite sa tých vedlajsích ucinkov???

mojalili
29. nov 2010

@ameanda aj danko stale kope a hybe rucickami, neuveritelne, kolko ma energie.
Aby spavla cez noc, tak som sa tiez snazila obmedzit denny spanok, doobea spi 1 hodinu a poobede 1,5 hod a potom nic, a stale je hore o 5-6 hodine, hruuuuuza, v noci sa bud kazde 2 hodiny po prvom prebudeni, neviem, kedy sa mu to zmeni... 😒 vidim, ze sme na to rovnako 😒

Dnes mal Danko usmievaci den... 🙂 🙂 🙂
@ellysa Krasne sa vie Oliv plazit, neuveritelne. Dievcata su sikovne, to viem i u LILI.
Moj Danko zacina tiez, len zabudne vzdy pouzit ruky 😀 😀 😀 tak nabura nosom 🙂

@deniskateniska nadherny pohlad z okna, u nas je snehu ako posypka cukru na kolacoch,malicko... 😒

ameanda
29. nov 2010

@babulina
ozaj ked tu riesite tie mrazy
do akej teploty mozu ist drobci von? tak ratam, ze v minus 20 by sa ani mne nechcelo, ale vseobecne, aby prilis nestipalo sliznice