Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili ale ako krásne sa už Danko dáva na kolienka, no ono to teraz tak zo dňa na deň ide, minulý týždeň bola chorá, taká bez duše a teraz mám pocit ako keby celý mesiac preskočila, už len loziť loziť, zistila, že tak vidí veľa nových vecí, tak skúma 🙂 , ja len spomínam aká som bola šťastná, keď sa pozrela na hračku a usmiala sa, zdá sa mi, že to ide veľmi rýchlo všetko
baby, co sa mi dnes stalo!!! isli sme so sarou na plavanie, tak som ju narvala dozadu do auta v autosedacke, zapla pasy, predtym nastartovala motor, ze reku nech sa skor zohreje a lepsie sa mi skrabe predne sklo..a jak som zabuchla dvere za sarou, tak sa mi auto zamklo - central..ja panika jak svina, mala v aute zamknuta, neslo to otvorit, ja ze idem rozbit okno..ale potom som volala bratrancovi a on ze mam utekat pre nahradne kluce..esteze sa mi to stalo pri dome a nie niekde v meste a kluce od bytu som mala v bunde aj s mobilom, inak ich mavam standardne v taske, ktora bola tiez vnutri zamknuta..no des.. 😠
aj ninka je v kuse v pohybe, ruky, nohy....najnovšia nadskakuje v kočiku, vyzerá to, akoby tancovala hip-hop 😀
tiež mi sestrička v nemocnici povedala, že je hrozne živá, aby som na nu dávala pozor 😉
ale podla mna to nie je hyperaktivita, sú to naše krásne, šikovné, zvedavé a životaschopné detičky 😵 😵
@mici111 veru nezavidim, esteze nemam central, ale bojim sa u muža, tam je to takto... 😒
@ellysa Olivia je uzasna, Danko nevydrzi len tak lezat, da sa na brucho a reve....
Tu je video, ale uz chudatko hodinu sa moril s posuvanim, tak mu to velmi uz nejde.....vsimnite si mm v pozadi....vraj varuje deti....
no veru aj nas maly sa uz za hrackami natakuje dokonca sa da uz aj na bok ked ich nevie dociahnut. hmmm skoda len ze na cviceni nevidia pokroky teda vidia ale asi tam este pobudneme.🙂
vasi sa uz prevracaju na brusko?
@mojalili ja ta obdivujem ako to zvladas, mne sa tiez budi do dvoch hodin po prvom zobudeni - to su niekedy tri a niekedy az pat hodin, ale to je zriedka a tiez dufam, ze dalsia noc bude uz lepsia 😝 no aj to snad pride. A pri tom nemam vobec pocit, ze cez den nie je aktivny, furt sa toci na brusko alebo kope nozickami , popripade sa toci okolo svojej osi v postielke 😀 no idem ja do hajan, nech si trochu oddychnem, dobru
@mojalili svetoveee 🙂 manzel sa ale namaka pri tom varovani deti, ze? nie je unaveny po tak namahavej praci? 😀 😀 😀 a danko zlatunky, ako sa snazi, ten sa ti zachvilu postavi na styri a bude lietat po dome 🙂 a Lili je tiez uzasna, velka sestricka 🙂 aspon sa ti obcas zahraju spolu, nie?
inak kolko vazia vasi drobci?
@ellysa LILI JE ÚÚÚŽasna sestricka, vazne pomoze, zavaruje, naozaj je super a velmi ho ma rada. DAnko tiez z nej nemoze spustit oci, uplne ju zerie....
Sranda, ze sa minuly tyzden narodil LILI dalsi brat a ona o tom nevie, necham to na exovi, nech je to vysvetli...som zvedava, ako to pochopi, ved mama je len jedna... 😉
Inak k MM - on je dobry chlap, pomoze, okupe maleho, prebali, oblecie.....vsetko, len pokial nemusi - nerobi 🙂))
baby, o chvilu ich budeme len nahanať a so slzou v oku spominať na časy, ked sme ich našli tam, kde sme ich nechali 🙂 🙂
hm nas ma už teraz 8,5 kg. 😒 a 68 cm. hm doktorka ma sprdla teda nesprdla ale mala take pripomienky ale tak co ho mam nechat plakat od hladu? ☹ normalne zacinam mat depky z poradni a z toho ked ho mam polozit na vahu.

radsej ani na ne nemyslim, lebo by mi z toho svihlo, proste sa riadim heslo co sa ma stat, stane sa 😔