Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
inak moja malá už 3 dni v kuse vykrikuje ajajajajajajajaja 🙂 namiesto toho, aby hovorila mama, tak ona JA...sebec jeden malý 😀 😀
@riska - ja fakt neviem, ako sa odstavuje, nie som si ista... ked som odstavovala Sasku, uz sme mali len kojenie v noci 1-2x a proste som to zrusila. Par krat som rucne odstriekala a bolo. Od 1,5 roku uz MM prestala cez den dostavat... takze velmi postupne sme na to isli. Teraz neviem, mlieka mam este hodne, ze co s tym... budem musiet niekde skusit sa docitat, ze ako na to najlepsie.
@anjelicek26 keby tvoj drahý žažil tie pocity strachu a nevládnosti pri zápale, tak by prekvapený ani nebol. možno ho šoklo, že si predtým bola rozhodnutá kojiť až kým sa bude dať a teraz si sa rozhodla radšej odstaviť. a neboj aj tú fľašu pôjde rád pripraviť v noci, keď bude vidieť, že si konečne v úplnom poriadku, bez horúčok a bolesti. 😉 a prechádzaj postupne, my sme tiež ešte asik zo dva mesiace občas kojili, kým aspoň čo to šlo...
@julinka2787 - urcite chcem postupne, nech si zvykne na flasu, urcite nie nasilu a naraz. Ved mne to v konecnom dosledku bude luto. Ale dalsie zapal - uz nerisknem. Ved aj teraz zijem len vdaka liekom. Mne doky pri Saske pri poslednom zapale nanutila tabletky na odstavenie, ci mi sibe takto hazardovat zo zdravim, ze nech okamzite odstavim. Fakt bola na mna nahnevana 🤐 Nastastie potom sa to uz nezopakovalo. Tak sme kojili dalej.
@anjelicek26 tak ako poviem ti, že máš bohovskú odvahu. neviem či by som sa odvážila pri tvojich problémoch, ktoré si mala už pri saške, kojiť aj druhé bábo. asi by som mala strašný strach že sa budú zápaly opakovať ako sa ti aj opakujú. a musíš byť strašne silná žena, keď pokračuješ aj napriek tým všetkým zápalom. ja som mala len jeden taký slabší a myslela som, že sa zbláznim. fakt ako klabúk dole. vydržala si toho pre detičky strašne veľa a dlho! 😉
@anjelicek26 http://dojcenie.wordpress.com/2010/05/24/predca...
tu je niečo o odstavovaní bába, len si nečítaj ten prvý odstavec. 😅 😉
@anjelicek26 - aj ja si myslim ze ked odstavis tak sa az tak zle nemoze stat, dala si mu dobry zaklad do zivota, a co sa tyka zdravia treba byt sebec, deti ta potrebuju zdravu a spokojnu, takze by som na tvojom mieste urcite zacala odstavovat 🙂
@riska
dakujeme za pochvalu, odovzdam drobcovi 🙂
@miculienka
super zasnezena krajina, ja sa tesim, ked vytiahneme sanky a bude snezit, co maly na to "povie"... 🙂
@anjelicek26
nie je o com, obcas treba byt "egoisticka", aj ked tvoj problem v podstate o egoizme nie je
drzime palce!
@julinka2787
co sa tyka jedla, tak dnes pises o mne 😀
caute baby,
tak aj v londyne uz snezi, ale samozrejme sa to nedrzi a vsetci na letnych gumach, no debili, co ine mam povedat! 😠
@ameanda ako pise ellysa, aj ja som citala, ze babo je najviac naviazane na maminku okolo 8. mesiaca, ale u vas to uy mohlo zacat, ved deticky su rozne. no netesim sa na to, ze bude plakat vzdy len co zmiznem z dohladu. ale to prejde...
@anjelicek26 ako pisu baby, zvladla si toho dost a 6 mesiacov kojenia je predsa super, vsade omielaju, ze to je najdolezitejsie a viac ani netreba, len ak samozrejme mamina chce a tvoje deti ta potrebuju zdravu a spokojnu, nie so 40kami horuckami bez sily. nevycitaj si to...tu je tiez nieco o odstavovani, znie to ako dobry plan:
http://dojcenie.wordpress.com/category/odstaven...
@miculienka krasne to tam mate zasnezene, moja mala sa tiez hrozne vytesovala rano, ked sme pozerali cez okno na tie velke vlocky. 😀
😀 s tymi pohybovymi dovednostami nasich deti to je take indivindi, som bola dneska s kamoskou co maly ma 7mesiacov, a mlady muz sa pri mne postavil a zacal ma obchadzat
aha dala som ten isty link ako julinka2787 😀
inak u nas super noc, zaspinkala o 19.30 a potom papkala az o 2.15 a o 5, uplne sa zobudila 6.30. a potom si este schrupla od 8.30 do 11 a ja s nou, tak mam dnes dost energie. 😀
inak baby ja mám vysnívaný darček ale to možno na budúci rok, som sa v auparku hrala takú hru, ktorú ovládaš vlastným telom xbox kinect, alebo tak nejak, no úžasné to bolo, ja som v živote žiadnu hru nehrala ani karty v počítači ale toto bola naozaj zábava 😀
@bealondyn cca 300 EUR to vychádza a potom každá hra okolo 40 EUR, perfektné to je, ale tiež teraz nie sú financie na to 😝 , som pozerala, že je aj zumba aj cvičenie, ako aj pre tých čo už majú väčšie deti, to je super, určite raz zaobstaráme, sa mi to páči viac ako sedieť pri PC aspoň sa budeme hýbať
Ahojte kočkyy,
vcera mi jedna pani povedala, ci cakam opet babatko,t ak som sa rozhodla cvicit.
Tak som zacala fuňať, na to moje fuňanie pribehla dcera, tak to cvicila so mnou.....tak mi je z toho zle, neuveritelne.... 😠 😠 😠 snad zajtra to bude lepsie... 😒
pripajam foto mojej lienky LEnky - dcerka idu vystupovat z tanecnej 🙂
ahojte kocky.. my sme dnes boli dnes straaasne dlho vonku, je nadherne.. ocko nam vcera postavil takehoto straznika na terasu.. inak ak bude sneh mozem kocik na celu zimu zabalit... esteze mam tu satku, aj ked som sa cely cas bala ze sa vysypem,,,
@mojalili ty tak hazardujes so zivotom? ja vyzeram ako v 8mexiaci... na slucku niekedy :(

@anjelicek26, že siedmy zapal 😢 ja som mala dva, silné aj s atb a úplne mi stačilo...neboj, maxik krasne prosperuje a pol roka si mu dávala the best mlieko 🙂 a ako sa vlastne dieťa odstavuje? budeš mu napr. dávať mlieko len v noci? a cez den čo? nebude z toho dalši zapal?